Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

whiskeyman
#9797, végülis 😄

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

5c0rp330n
nyilván nem. itt erkölcs már nagyon régen nem létezik, a bûnös nagyon rég nem nyeri el büntetését, sõt: õk a mi vezéreink. a fele kormányt lecsukhatnák.

Az ellen nem véd.

GregSB
Kíváncsi vagyok mit fog lépni a kocsordi tanács az ügyben.

<#kuss>

desigo
Kocsordon mindig történik valami xD
a.carkey
birdo
Hu, azt nem tudom.
Viszont azt szeretném elérni, hogy a T-hom ügyfélszolgálat zenéje , mondjuk indisebb legyen....és akkor talán nem leszek morci, ha mégse a neten keresztül kommunikálok velük

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

0Fritz0
Mert akár naponta többször is kiverhetné. (nem azt)
(hmm, de nem is rossz ötlet…😉

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

a.carkey
Ezek után csodálom, hogy a #9771 senkinél sem verte ki a biztosítékot. 😊

A medve nem játék.

M@TriX
ha lacsukják akkor nem sokáig 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Biztos õ is rasszista😊))). Ezt kéne leadni a híradóba, fókuszba, naplóba, stb... De állandóan csak azt az idióta politikai bábút, Kolompár Orbánt nyomatják.

M@TriX
Cigánykérdés cigányok között (MTV)

na, majd meglátjuk lesz-e belõle valami...

birdo
Sajnos igazad van abban, hogy hogyan néz ki egy buszmegálló....és nem csak az...viszont nincs a környékünkön buszjárat.
De.Ismerek olyat aki nem foglalkozik sajnos azzal, hogy mikor és hova dobja a csikkjeit....pedig próbálok hatni rá.

gz8
Teljesen jogos. Amúgy pontosan ebbõl az okból kifolyólag nem járok kocsmába, mert
- a felszolgált sör minõsége csak ritkán éri el a kívántat
- amennyiben eléri, sokkalta drágább, mint ha szimplán boltban megvenném
- otthon sajtot is lehet rágicsálni hozzá, ráadásul közben még netezhetek, filmet nézhetek
- és persze friss a levegõ, dohányosok hál' istennek nincsenek a közelben

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8
Nem szemetelek. Amit reciclekosárba valónak ítélek, az megy a szelektív hulladékba, illetve az egyébbe. Azok a dohányosok, akik eldobják a csikket, trambulinról szarnak a környezet tisztaságára.

Jut eszembe:

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Gondoltam, elég zavaros volt az írás. Peace. 😊

Bocs, hogy csak most válaszolok.

Hagyjuk ezt a storyt, józanul nyilván be sem írtam volna, nem az a fajta vagyok a fórumokon teregeti ki minden baját. Sadistnak elküldtem a képet amit kért, részemrõl itt le is van zárva a történet(a fórumon).

GregSB
Ilyen alapon dohányosoknak sem kötelezõ járni kocsmába hogy összefüstöljék mások tüdejét.

predator1982
joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

predator1982
ugyanezt csinálod a szeméttel is??? aligha hiszem,én nem szoktam eldobni a csikket ha van kuka, de szerintem ezt még mással megcsinálod párszor, és valaki észre veszi valószinûleg akkorát kapsz hogy fal adja a másikat, és hogy õszinte legyek annak aki adja teljesen igaza lesz!

pred

predator1982
errõl beszélek csak ezek annyira hülyék hogy nem fogják fel! mindenhol vagy van, vagy nincs kijelölt dohányzóhelység...kocsmába meg nem kötelezõ járni errõl ennyit

pred

Sadist
Igen, tudom. Akármelyik dohányost megkérdezed, mindegyik tök messze áll, nehogy zavarja a füsttel a többi embert, akár még meg is kérdezi, hogy rágyújthat-e, és a csikket is mindig kukába dobja.
De valami különös oknál fogva a buszmegállók környékén mégis bokáig lehet gázolni az elhajigált csikkekben. Ezt szerintem el is nevezhetnénk mondjuk elnyomott csikk paradoxonnak.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

desigo
Gondolom 1 Ft TBt nem fizetett az egész pereputty egész életében
Érvényes TB kártya nélkül be se engedném õket a kórház területére.
Tikal
ezek biztos nem voltak tüntetni és még nem tudnak a charta-rol sem..... békés együttélés... de ezekkel?!?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Tikal
Buszmegálos cigisek a legszánalmasabbak 😊 Legkomolyabb mikor már száll fel, de még elõtte vagy nyolcat belesziv egy másodperc alatt, aztán elrepiti a dekket 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

desigo
jól tetted <#nyes>

nem tudom õ mit szólna ha a lehúzott ablakán valaki simán bedobná a cigit
egybõl felháborodna...
gz8
Mottó: "Mert a dohányosok igényes emberek..."

A minap jöttünk be melóba, látom, hogy egy opel combo kanyarodik be a parkolóba, dekk repül kifelé az ablakon. Mire odaértem, még égett, de a csóka addigra már beállt a parkolóhelyre és bement az épületbe. A visszapillantó tükrön elnyomtam a még égõ csikket, és odaraktam a vezetõoldali ablak aljára.
Legközelebb az abaktörlõ lapát élén fogom elnyomni a dekket. <#ravasz1>

birdo
Ha nagy ritkán trolimegállóban rágyújtanék.... elõször is, yó messze állok....yah igen.... és mindig keresek egy szemetest az utcán.

Sadist
Én az utóbbi 3 évben talán kétszer ha hallottam az alábbi mondatot.
Engem az általában jobban felbasz, ha a buszmegállóban a cigicsikket elhajítja, ahelyett hogy megfordulna és elnyomná a mögötte 70 centire lévõ kukában.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

a.carkey
gz8
Egyetértek. 😊

Erre a korrekt válasz: "Egyáltalán nem, ha Önt sem zavarja, hogy spontán lehányom." Bocs a vulgáris kifejezésért.

Tikal
Te jó ég, nem is tudom mikor volt utoljáa hogy valaki megkérdezte: nem zavar ha rágyujtok? Az emberek annyira természetesnek veszik hogy simán bárhol bármikor rágyujthatnak és leszarják hogy éppen mit csinálsz.... drogosok....

Dohányárut dohányosok között illik fogyasztani, arra kijelölt, jól szellõzõ helyen. Nemdohányzó társaságban legalább megkérdezni illik, hogy nem zavar-e valakit, ha rágyújt az ember.

Alkoholizálni sem lehet akárhol...

a.carkey
*õrültet

A medve nem játék.

GregSB
Azért ne essünk túlzásokba, nyílt téren nem lesz semmi bajod ha valaki rágyújt melletted 😊

Beltérben viszont egyértelmûen be kell tiltani. Nó kvescsön.

Istencsászár
Ép erre lett kitalálva a kitiltás h kultúráltan fogyaszthassák ott ahol ki van jelölve hely számukra, ott ahol csak egymást füstölhetik össze, mást nem.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

5c0rp330n
épp ez az, hogy nem. dohányárút nem lehet emberek között úgy fogyasztani, hogy azoknak ne szemetelt tele a tüdejét.

A lényeg, hogy az alkoholt is, a dohányárut is lehet kultúráltan fogyasztani.

5c0rp330n
Sadist: agreed.

úgy beszélsz a randalirozó kötekedõs piásokról, mintha kötelezõen mindenki ilyen lenne alkoholfogyasztás után.

"a másik fele meg az , hogy lehet hogy a dohányzás elõsegitheti a rákos megbetegedést, de ez még nem jelenti azt hogy feltétlenül az is lesz valaki. aki hajlamos rá az igen. anyám pl több mint negyven éve zabálja a cigarettát, és semmi baja, errõl ennyit, úgyhogy ne gyertek már ezekkel a kicsinyes kifogásokkal."

játszunk orosz rulettet. az, hogy valaki játszik, nem jelenti azt feltétlenül, hogy golyót is kap a fejébe, aki játsza. aki peches az igen. cimborám pl több, mint 2 hónapja nyomja, és meggazdagodott belõle, errõl ennyit, úgyhogy ne gyertek a kicsinyes kifogásokkal. az orosz rulettben semmi ártalmas nincsen.

Sadist
Ja, mert olyan sok a kötekedõ, randalírozó piás, ugye? Nézd meg, hogy az alkoholt fogyasztók közül arányaiban mennyi a kulturált, mértékletes alkoholfogyasztó, és hasonlítsd össze, hogy hány rózsaillatú dohányos van, zéró károsanyag kibocsátással.

"lehet hogy a dohányzás elõsegitheti a rákos megbetegedést, de ez még nem jelenti azt hogy feltétlenül az is lesz valaki. aki hajlamos rá az igen. anyám pl több mint negyven éve zabálja a cigarettát, és semmi baja, errõl ennyit"
Nem lehet, hanem biztos. Középiskolai kémia tankönyvben nézz utána a nitrogén-dioxid + víz kombónak, és az élettani hatásainak. Vagy menj el megnézni a Bodies kiállítást, aztán ha édesanyád a kelleténél 20 évvel korábban hal meg, mielõtt még játszhatott volna az unokáival, gondolkodj el ezeken.

Sadist
Pardon, azért ha én a haverokkal legurítok egy-két sört, te még nem leszel sörszagú, de még csak részegebb sem. Viszont ha velem egy légtérben szívja a dohányos a cigijét, akkor 2 perc múlva lehet már érezni a ruhámon. És akkor még csak az azonnal jelentkezõ, érzékelhetõ hatást néztük.

desigo
Azért az az évi egy nap nem vészes
amúgy is full dugó van...

a bringások még mindig normálisabbak mint a motorosok