Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
(ha esetleg nem menne a link (mert nekem nem akaródzik most), akkor itt a videó: http://www.indavideo.hu/video/Ciganybunozes_3)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Viszont azt szeretném elérni, hogy a T-hom ügyfélszolgálat zenéje , mondjuk indisebb legyen....és akkor talán nem leszek morci, ha mégse a neten keresztül kommunikálok velük
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Amcsiban van valami haosnló nem?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
(hmm, de nem is rossz ötlet…😉
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
De.Ismerek olyat aki nem foglalkozik sajnos azzal, hogy mikor és hova dobja a csikkjeit....pedig próbálok hatni rá.
- a felszolgált sör minõsége csak ritkán éri el a kívántat
- amennyiben eléri, sokkalta drágább, mint ha szimplán boltban megvenném
- otthon sajtot is lehet rágicsálni hozzá, ráadásul közben még netezhetek, filmet nézhetek
- és persze friss a levegõ, dohányosok hál' istennek nincsenek a közelben
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Jut eszembe:

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Hagyjuk ezt a storyt, józanul nyilván be sem írtam volna, nem az a fajta vagyok a fórumokon teregeti ki minden baját. Sadistnak elküldtem a képet amit kért, részemrõl itt le is van zárva a történet(a fórumon).
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
pred
pred
De valami különös oknál fogva a buszmegállók környékén mégis bokáig lehet gázolni az elhajigált csikkekben. Ezt szerintem el is nevezhetnénk mondjuk elnyomott csikk paradoxonnak.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Érvényes TB kártya nélkül be se engedném õket a kórház területére.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nem tudom õ mit szólna ha a lehúzott ablakán valaki simán bedobná a cigit
egybõl felháborodna...
A minap jöttünk be melóba, látom, hogy egy opel combo kanyarodik be a parkolóba, dekk repül kifelé az ablakon. Mire odaértem, még égett, de a csóka addigra már beállt a parkolóhelyre és bement az épületbe. A visszapillantó tükrön elnyomtam a még égõ csikket, és odaraktam a vezetõoldali ablak aljára.
Legközelebb az abaktörlõ lapát élén fogom elnyomni a dekket. <#ravasz1>#ravasz1>
Engem az általában jobban felbasz, ha a buszmegállóban a cigicsikket elhajítja, ahelyett hogy megfordulna és elnyomná a mögötte 70 centire lévõ kukában.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A medve nem játék.
Alkoholizálni sem lehet akárhol...
Beltérben viszont egyértelmûen be kell tiltani. Nó kvescsön.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
úgy beszélsz a randalirozó kötekedõs piásokról, mintha kötelezõen mindenki ilyen lenne alkoholfogyasztás után.
"a másik fele meg az , hogy lehet hogy a dohányzás elõsegitheti a rákos megbetegedést, de ez még nem jelenti azt hogy feltétlenül az is lesz valaki. aki hajlamos rá az igen. anyám pl több mint negyven éve zabálja a cigarettát, és semmi baja, errõl ennyit, úgyhogy ne gyertek már ezekkel a kicsinyes kifogásokkal."
játszunk orosz rulettet. az, hogy valaki játszik, nem jelenti azt feltétlenül, hogy golyót is kap a fejébe, aki játsza. aki peches az igen. cimborám pl több, mint 2 hónapja nyomja, és meggazdagodott belõle, errõl ennyit, úgyhogy ne gyertek a kicsinyes kifogásokkal. az orosz rulettben semmi ártalmas nincsen.
"lehet hogy a dohányzás elõsegitheti a rákos megbetegedést, de ez még nem jelenti azt hogy feltétlenül az is lesz valaki. aki hajlamos rá az igen. anyám pl több mint negyven éve zabálja a cigarettát, és semmi baja, errõl ennyit"
Nem lehet, hanem biztos. Középiskolai kémia tankönyvben nézz utána a nitrogén-dioxid + víz kombónak, és az élettani hatásainak. Vagy menj el megnézni a Bodies kiállítást, aztán ha édesanyád a kelleténél 20 évvel korábban hal meg, mielõtt még játszhatott volna az unokáival, gondolkodj el ezeken.