Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
Leöntötték szarral a Gecy nevû produkció rendezõjét

Hálistennek hogy végre valaki megtette, csak mondjuk Toeplert kellett volna. (Bár azt inkább vízbefojtani kéne, ahogy azzal a kismacskával tette)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
remélem,hogy haleleség lesz mind...
prezi
legalább a hajó alját találja el, addigra elsüllyednek mire odaérnek =DDD

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

The Garrett
hopp mégse, itt a teljes cikk. érdemes elolvasni. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
hm nem válasznak ment, csakugy 😛

The Garrett

National Geographicban volt 2006 körül egy hosszú írás ilyen kalózokról.neten sajna ennyi van róla.

Sadist
Jah, hullámzó tengeren mozgó hajóról gyorsan mozgó célpontra lõni elég egyszerû 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

prezi

fúú hát kajak félelmetesek... 😄
1 sniper kell minden hajóra és meg van oldva.

Punker
nehogy azt hidd full extrás motorcsónakok dög nagy motorral hogy gyorsan letudjanak csapni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tikal
Január ota 55 hajot raboltak el... remélem a rettenthetetlen rendet vág a szomik között, mit képzelnek ezek...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

prezi
egyszer megnéznék egy ilyen lerobbant kalózhajót... vagy ezek még vitorláznak ? 😄

+1

"...hogy visszaszerezze az elrabolt orosz teherhajót..."

Legalább döntenék el, hogy ukrán vagy orosz mielõtt írogatnak.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Hadihajók vették körül az elrabolt ukrán teherhajót
Dátum: 2008-09-28 11:38:45

Külföldi hadihajók bekerítették azt az ukrán hajót, amelyet szomáliai kalózok foglaltak el három nappal ezelõtt. A teherhajón 33, a kenyai hadseregnek szánt harckocsi és nagy mennyiségû lõszer van. Egyelõre még nem történt semmi, a hírügynökségi jelentések csak arról számoltak be, hogy az egy amerikai és két európai uniós országból érkezett hajó nagyon közel van a kalózokhoz. (MR)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

joebacsi
rip 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

bertino
de annyira hihetetlen, hogy mindez napjainkban történik bakker.
én is leágyuznám az összeset reflexbõl legszívesebben.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

desigo
egyre több fegyverük lesz
egyre több hajójuk és túszuk ...

most már nem egyszerû feladat
Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tikal
most mégis ki dobjon rá bombákat? na bumm... egyébként az országok haditengerészei már rendet vághatnának a vizeiken, egyre több ilyen kaloztámadásrol hallani...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

joebacsi
ha belegondolsz, hogy milyen nehéz lesz ezentúl ezeknek a lányoknak egy olyan f*szt találni, amit tovább fényezhetnek a megélhetés érdekében, rájössz, hogy ez egyáltalán nem vicces, te érzéketlen barom!!!44négy

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tikal
jaj, szegény... nehogy már csõdbe menjen, és ha kirug pár luvnyát akkor már meg is menekült 😄D és még meg is csalták, ketten, micsoda világ 😄DD

joebacsi
az a baj, hogy "csak" légitámadás nem érne sokat, komolyabb hadmûveletre meg nem nagyon van kapacitás sehol, illetve iszonyat drága lenne így, hogy már a tankokkal is számolni kell

gz8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8
Ez az n+1-edik bõr, de lassan konvergálunk a ∞ felé...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

a.carkey

A medve nem játék.

Már megint? Most haltunk bele tavalyelõtt a cunamiba, aazelõtt a Y2K-ba... már megint menni kell?

M@TriX
téged?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

desigo
pénzgyûjtés...
Dragooon
megafelmelegedés várható, kihalunk<#smile>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Mentünk. Láttunk. Írtunk. 😊

gz8
Spammer.

Szeretettel várok mindenkit Megveretni címû topikomban!
Gyertek!! Gyertek!! <#integet2><#integet2>
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1222425652
Ez nekünk csak jó. Legalábbis nekem. Az én esetemben valószínûbb, hogy egy hülye részeg / gyorshajtó / sztrítrészer miatt halok meg, mint saját hibámból.

gz8
Totális ellenõrzés várható az utakon. De jó is lesz! <#ticking>

Azért tegyük hozzá, hogy attól hogy létezik a problémára megoldás, még nincs megoldva. És pont ezzel van a baj, vagyis a cégek nem állnak át elég gyors ütemben az IPv6 támogatására.
guardian hero
Pontosan.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

joebacsi
az, hogy 2-3 éve is sorra jelentek meg az "úristen elfogynak az ipcímek" témájú cikkek, majd rögtön leírták apróbetûvel, hogy ez a probléma már rég meg van oldva, de ugye ez nem szenzáció 😊

úgynézki megint trendCSY elõvenni egy kicsit 😊

bertino
mi ezen a lol egész pontosan ?

guardian hero
LOL

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

bertino
nem laknék finnországban.

5c0rp330n
megelõztél 😊

5c0rp330n
én még abba is nehezen tudok belegondolni, hogy pár 10 év múlva mi lesz itt.. akár politikai, akár gazdasági, akár etnikai szempontból. élni fogunk még?

Bandee1987
Ne pár száz évben gondolkodj, inkább pár 10 évben

Most õszintén, az már nekünk nem teljesen tökmindegy? 😊

M@TriX
a végét már nem néztem, nem semmi mondat 😉)))

Na megyek haza aztán megdolgozom az asszonyt 😉

Bár egyébként azon gondolkoztatok már mi lesz így a világgal?

Én azt a tendenciát látom, hogy akinek van esze az nem mer több gyereket vállalni, mert annyira kiszámíthatatlan a gazdaság. Meg talán hajtania kell mint a güzü a megélhetésért.

A hülyék pedig csinálják a gyerekeket mert abból élnek, meg ráérnek és/vagy nem érdekli õket a jövõ, max az állambácsi felneveli a kölykeiket.

Szóval szerintem érdemes elgondolkozni mi lesz itt pár 100 év múlva...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Volt már: #9791
Megnéztem újra és érdekes dolgokra lettem figyelmes.
1. Érdemes megnézni például, hogy végig a cigánybûnözésrõl van szó és Kovács Zoltán mirõl kezd el beszélni? Hát persze, hogy a cigányok jogairól. Ez egy tipikus agymosás, lázítás, és látszik, hogy egy betanult szöveg, amit bárhol elõadhat. Senkit nem érdekel, hogy kurvára nincs köze a témához.
2. Utána jön az a hihetetlen nagy balfaszság, amit szintén állandóan elõhúzhatnak a tarsolyukból. A cigányokat azért nem alkalmazzák, mert kicsit barnább a bõrük. Ez is csak egy uszító, lázító szöveg, amivel a cigányokat hergelik.
3. És ezután jön a kedvencem, idézem:
"Majd jön az a divat amikor a barnákat fogják alkalmazni.....Többen leszünk mi ebben az országban" Aztán gyorsan vágás.

Bandee1987
hisz az errõl szól...

Sadist
Már régóta. Régebben Carnivore-nak, most Echelonnak hívják. Jópár Tom Clancy regényben és játékban megjelenik.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem