Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hálistennek hogy végre valaki megtette, csak mondjuk Toeplert kellett volna. (Bár azt inkább vízbefojtani kéne, ahogy azzal a kismacskával tette)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
National Geographicban volt 2006 körül egy hosszú írás ilyen kalózokról.neten sajna ennyi van róla.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
fúú hát kajak félelmetesek... 😄
1 sniper kell minden hajóra és meg van oldva.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"...hogy visszaszerezze az elrabolt orosz teherhajót..."
Legalább döntenék el, hogy ukrán vagy orosz mielõtt írogatnak.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Dátum: 2008-09-28 11:38:45
Külföldi hadihajók bekerítették azt az ukrán hajót, amelyet szomáliai kalózok foglaltak el három nappal ezelõtt. A teherhajón 33, a kenyai hadseregnek szánt harckocsi és nagy mennyiségû lõszer van. Egyelõre még nem történt semmi, a hírügynökségi jelentések csak arról számoltak be, hogy az egy amerikai és két európai uniós országból érkezett hajó nagyon közel van a kalózokhoz. (MR)
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
én is leágyuznám az összeset reflexbõl legszívesebben.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Azért ez már gáz. Igazán rájuk dobhatnának már pár bombát.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
A medve nem játék.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Gyertek!! Gyertek!! <#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1222425652
úgynézki megint trendCSY elõvenni egy kicsit 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Na megyek haza aztán megdolgozom az asszonyt 😉
Bár egyébként azon gondolkoztatok már mi lesz így a világgal?
Én azt a tendenciát látom, hogy akinek van esze az nem mer több gyereket vállalni, mert annyira kiszámíthatatlan a gazdaság. Meg talán hajtania kell mint a güzü a megélhetésért.
A hülyék pedig csinálják a gyerekeket mert abból élnek, meg ráérnek és/vagy nem érdekli õket a jövõ, max az állambácsi felneveli a kölykeiket.
Szóval szerintem érdemes elgondolkozni mi lesz itt pár 100 év múlva...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Megnéztem újra és érdekes dolgokra lettem figyelmes.
1. Érdemes megnézni például, hogy végig a cigánybûnözésrõl van szó és Kovács Zoltán mirõl kezd el beszélni? Hát persze, hogy a cigányok jogairól. Ez egy tipikus agymosás, lázítás, és látszik, hogy egy betanult szöveg, amit bárhol elõadhat. Senkit nem érdekel, hogy kurvára nincs köze a témához.
2. Utána jön az a hihetetlen nagy balfaszság, amit szintén állandóan elõhúzhatnak a tarsolyukból. A cigányokat azért nem alkalmazzák, mert kicsit barnább a bõrük. Ez is csak egy uszító, lázító szöveg, amivel a cigányokat hergelik.
3. És ezután jön a kedvencem, idézem:
"Majd jön az a divat amikor a barnákat fogják alkalmazni.....Többen leszünk mi ebben az országban" Aztán gyorsan vágás.