Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Próbált már öngyilkos lenni, gondolom nem pisztollyal vagy kötéllel, nõk inkább a gyógyszerhez szoktak nyúlni. Egy 44 éves nõ szerinted csak úgy magától összeesik és meghal, hogy még a mentõk sem tudnak vele semmit sem csinálni?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

predator1982
hát mi?

pred

Sadist
Nem vagyok én benne biztos, hogy most az élet cseszett volna így ki vele.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

predator1982
látta valaki közületek valamelyik nap a hal a tortán, cimû mûsort? na ott sem volt semmi amit alakitott. amúgy meg én az utóbbi idõben nem kedveltem, régen viszont tényleg jó mûsorokat vezetett, és tényleg nem volt buta, csak hát kellett volna neki valaki aki kirángatja õt a mélypontból...hát az öngyilkossági kisérletei nem jöttek be, most viszont elintézte õt az élet...

pred

desigo
teljesen lezüllött szegény 😞
pedig korrekt újságíró volt...
RIP
Sadist
Alkesz volt, párszor próbált már öngyilkos lenni. Most összejött neki.

birdo
Szerintem nagyon okos volt.....csak tönkre tette magát
Nagyon sajnálom .

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Istencsászár
Mint ember sajnálatos h ilyen fiatalon, de mint személyiség nem túl nagy veszteség, legalábbis mostanában pár helyen feltünt a tévében ahol láttam, bár nem tudom ki ez😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a.carkey

A medve nem játék.

birdo
Tulajdonképpen sajnálni kéne azokat az embereket akik a " játékgép rabjai

a.carkey
Tikal
majd minden héten megvernek valakit... ez is a megélhetésükhöz kell?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a.carkey
Az "óvónõ-verõs" ügyrõl van már valami info? Elvileg kint vannak az "elkövetõk", és mivel ez megtörtént, bár semmi info nem kering, hasonlít a "szokásos" ügyekhez ...

A medve nem játék.

M@TriX
valami 100 millát emlegettek nem? Pénzmosásnak sem rossz amúgy a játékgép, bedobálják és már a tulajnál is van a lové 😉

valaki itt tuti nagyon jól járt, szerintem a játéktermen már kinnt van a tábla, hogy

"Meggazdagodás miatt zárva." 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

mflex
Erre visszatérve:

Az egész lenyúlt lóvét pénznyerõ automatán eljátszották, semmi nincs belõle.

No comment

What about the forests?

Vagy csak te olvasod olyan hangvétellel, amilyennel szeretnéd...
A számokat most tegyük félre. Egyszerûen olyan hangvételben írodott a cikk, amit fordított esetben nem mertek megtenni, mert óriási botrány lenne belõle.

Az utolsó mondatra nem tudok mit reagálni, gerinc kérdése, hogy kinek és mit nézünk el.

joebacsi
"szolganép" vagyunk ígyis-úgyis, szóval sok különbség sztem nem lenne azonkívül, hogy auschwitz helyett a gulágot meg drezdát promóznák orrba-szájba 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

GregSB
Nem értem miért kell hülyeséget belelátni ebbe a cikkbe. Eddig feltételezések voltak csak az áldozatokról, most összeült egy történész bizottság akik ezeket megcáfolták.

Ha nagyon összeesküvés-elméletet akarunk belõle csinálni akkor lehet mondani hogy biztos elfogult volt a bizottság, zsidó érdekeltségû. De akkor is: kit érdekel? Ahogy joebácsi írja a gyõztesek írják a történelmet. Mindkét oldalon történtek kegyetlenségek a háborúban, a gyõztes viszont úgy állíthatja ezeket be ahogy akarja, mivel õ a gyõztes. Nem szép dolog de ez van, kb mindenki ezt csinálja.
Ha a németek nyertek volna most nem is vitatkoznánk itt, mivel a magyarok is rajta volt fõnök "kitisztítandó népek" listáján, szóval én inkább örülök hogy több, a németek ellen elkövetett brutalitás van elsimítva mint fordítva...

Mr_no_NaMe
Ugyan ezt akartam beírni..csak sztem majd jönnek ugatni, hogy nácie vagy.
Most tapsolnunk kell, hogy csak húszezer embert öltek meg értelmetlenül, nem harmincötezret? Bocs, de ettõl még nem bontok pezsgõt...

joebacsi
a történelmet a gyõztesek írják

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bandee1987
Ja, elég gusztustalan amit mûvelnek ezek...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

"Történészbizottság cáfolta a legendákat, és a bombaholokausztról szóló neonáci téziseket."

„Csak” 20 ezren haltak meg a drezdai szõnyegbombázásban

Szóval ha ártalmatlan németek haláláról van szó, akkor csak neonáci tézisrõl lehet szó. Képzeljünk el egy hasonló hangvételõ cikket a zsidó áldozatokról. Milyen balhét csaptak volna? Felháboritó!

gz8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

birdo
😄 Igy már világos.

mflex
Atm feltöltés menete:

Reggel az az ATM feltöltök a központból (bp) megkapják, hogy melyik automaták lesznek megtöltve, persze több estben el is marad, ha nem észlelenek nagyobb fogyást, akkor marad másnapra.

Általában az OTP ATM-kben 4 kazetta van 1000,2000 (vagy5000) 10000 és /vagy 20000 FT-os címleteket raknak a kazettákba.

Tegyük fel példaként, hogy egy nagyobb forgalmú ATM-be az nap töltenek 50 millió forintot , egy forgalmas és fõleg fizetéskor ez egyáltalán nem ritka.

A kazettákba bele rakják a pénzt, majd kiviszik a töltendõ ATM-be, amit kicserélnek a régi kazettákkal, persze elõtte hátul a pc-én minden adatot a régirõl zárni kell és az új töltéskor minden adatot pontosan be kell vinni. Errõl aztán az ATM folyamatosan mindent rõgzít, kártyaszám,egyenleg stb... de nem ez a lényeg.

Mivel itt már folyamatosan "csipegettek" a lóvéból ezért az új töltésnél a kazettákból a régiekbe minig annyi pénzt kellett visszarakni, hogy az a központban rovancsoláskor egyezzen.

Mivel folyamatosan csak nõtt a hiány, ezért a kazetták "elakadnak", legalábbis ezt látja az operátor, hogy ebben és ebben a kazettában még ennyi pénznek kell lenni, de mivel hiányzik az összeg, ezért az ügyfélnek nem tudja kiadni pénzt..persze , hogy hibát jelez.

Az ATM töltõnek szólnak, hogy pl a 4-es elakadt ,menjen ki és nézze meg ,amire õ azt tudja válaszolni, hogy ok megcsináltam, mert esetleg rak valamelyik másik kazettából bele pénzt amivel egy ideig megint mûködik, viszont, ha elfogy akkor megint hibát jelez, aminek a folyamatos elakadáskor az a vége, hogy "le kell adni szervízre".

Na ekkor jöttek a gondok, mert ugye az ATM -nek semmi baja a kazettának úgyszintén. A szerelõ jelenti, hogy semmi gond csak a pénz hiányzik.

Nekik eléggé kellett figyelni és fõleg a milliókat számolni, hogy minden új töltés után a megfelelõ összegû pénzt vigyék vissza ,ami a kazettákban marad (ez több milla is lehet).

A mobil feltöltéseknek ehhez semmi köze, mivel mûholdas kapcsolaton alapúl az egész, vagyis egy feltöltésnél azonnal leveszi az ügyfél kártyájáról az összeget és máris utalja a bank a telefontársaságnak.

What about the forests?

birdo
Okés. Adok ezer egységet, hogy feltöltsék a kihelyezett automatákat.
Csökkentem a saját számlákat, elszámolok a " külsõs bankszámlákkal.
Költségeket számolok fel a kártyás kifizetésekért....szintén elszámolok a T-mobillal......mit hagytam ki ?

mflex
A tranzakciók mind ellenõrizhetõek, azonban az ATM megtöltése másképp mûködik.

What about the forests?

birdo
Ennyire ellenõrizhetetlen lennének az ATM tranzakciók ?

mflex

What about the forests?

birdo
de ráérsz

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

M@TriX
profinak azért nem nevezném... meg szerintem bianko sem kell, kiüti a közepét, bepaszíroz egy megfelelõ méretû, megfelelõ fémet.

de ügyes és poénos 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

desigo
remélem,hogy lesznek képek a fightról xD
gz8
<#hehe>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Desiderata
Homér Simpson egyeuróst talált egy spanyol boltos

Az észak spanyol Aviles városban José Martinez vegyesbolt-tulajdonos éppen a napi bevételt számolta a pénztárban, amikor a különleges érmére bukkant. Az egyeuróson Juan Carlos spanyol király arcmása helyett az ismert fiktív sörissza kanapéjunkie, Homér Simpson képe díszeleg. A nyomat ráadásul profinak tûnik - adta hírül a Reuters hírügynökség. Az eredeti kép átkarcolása helyett úgy tûnik, valaki egy biankó euróst használt, hogy a Spanyolországban szokásos nyomat helyett az amerikai kertvárosi szatíra fõszereplõjét vésse a fej helyére. Ilyen félkész érme pedig csak a pénzverdékben létezik.
gz8
Kutya és macska elleni erõszak.
A torz jog- (és nem igazság-!)szolgáltatás eredménye: " A férfi megbánta, amit tett, felkereste a macska gazdáját és felajánlotta, hogy megtéríti az orvosi kezelés költségeit. A mosonmagyaróvári rendõrség szerint az állatkínzás bûncselekmény, ezért tovább vizsgálják az ügyet, annak társadalmi veszélyességét, s a szándékosságot."

Aki meg a két kiskutyát felakasztotta, az meg röhög a markába, és borítékolom, hogy nem fogják elkapni.
Szégyen.

gz8
Kalózaink nem tudják, hogy most jön a k... nagy csapó <#vigyor1>

GregSB
bertino
tisztára mint egy akciofilm.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gz8
Úgy tûnik, végre lecsapnak a szomáliai kalózokra. Éppen ideje...

a.carkey
bertino
mi miatt ?
csak ha tudod a választ, góglit néztem én is, egyelõre tavalyi elõzeteses cikkeket találtam

szerk. má megvan indexen.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

The Garrett
elõzetesben van megint, bár nem emiatt. :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Nyugodjék békében, nagyon szép kort megélt.

"A támadáskor jelen volt Polgár Tamás Tomcat is, aki kamerával rögzítette az eseményeket"

Na, egyszer ezt is le lehetne önteni...

Bandee1987
😞

Hihetetlen, pedig emléxem a 90-es éveiben is milyen fiatalos volt, jókedélyû...

Nyugodjék békében.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

whiskeyman

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;