Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ehhez itt egy érdekes grafikon, a korszellem.hu-ra rakta be egy fórumozó:
Azt hiszem sokmindent nem is kell hozzáfûzni, a konzekvencia könnyen levonható.
De még ha külföldi tõkébõl épül is, és elkészül, akkor is jóval kevésbé teszi õket kiszolgáltatottá, mint minket ez a nagy mennyiségû importgáz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Az atom - minden hátránya ellenére - jó.
Õk legalább tesznek valamit, hogy függetlenítsék az energiaiparukat.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mert erre nyilván lenne lehetõség, amúgy 😄
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"Házvásárlás:
Ez inkább olyan, mintha egy albérlõ beköltözne egy szobába, és ahogy fogalmaztál, nem fizetne lakbért.
Ha én ezért felgyújtom a konyhát, elbarrikádozom a vécét, kidobom a tévémet az ablakon, az kinek jó?
Teljesen igazad van, inkább ki kéne rúgni az albérlõt a picsába, és visszavenni a szobát, nem?
Pl. a szlovákokkal van bajuk, ezért demonstrációképp lezárnak egy-két utat Magyarországon, megbénítva ezzel a magyarok, az állítólagos honfitársak és "védencek" közlekedését.
Házvásárlás:
Ez inkább olyan, mintha egy albérlõ beköltözne egy szobába, és ahogy fogalmaztál, nem fizetne lakbért.
Ha én ezért felgyújtom a konyhát, elbarrikádozom a vécét, kidobom a tévémet az ablakon, az kinek jó?
Lassan inkább errefelé tendál az ország:

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
gondolom én, naiv ember.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Spar,Plus,Cba,Family Center,Saturn,MediaM,ElectroW,Brico,Bauhaus stb...
Új 10 ezer-nmes Auchan nyílt Miskolcon és még 30-at tervez...
Hihetetlenül nagyot kaszálnak ezek rajtunk...
Trianont egy lakáseladáshoz hasonlítani finoman is nagyon elbaszott dolog. Ha mindenki ilyen szabadelvûen gondolkodna, akkor szinte biztos, hogy még az évtized vége elõtt mindenki számára kötelezõ lenne a seggbekuki 😊
Persze a másik véglet sem kimondottan szerencsés.
Mellesleg pedig nem csodálkozom a "fõmunkatárs" írásán, õ még a nyelvét is tövig bebarnítja a szlovák miniszterelnök valagában, csak hogy belerúghasson Gyurcsányba...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Nyugodjon békében.
A medve nem játék.
Ez a november eléggé csúnya dolgokat hozott már eddig a hírességeknek (l. Psota Irént), nagyon remélem, hogy ez a sorozat abbamarad...
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A medve nem játék.
Érsekújvár, Czuczor Gergely Alapiskola,
2008.11.08., "Hunokat a gázkamrába, a magyarokat a Dunába"
Ez természetesen tót szemszögbõl nem szélsõséges, és nem nemzetiségellenes...