Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen.
Ehhez itt egy érdekes grafikon, a korszellem.hu-ra rakta be egy fórumozó:

Azt hiszem sokmindent nem is kell hozzáfûzni, a konzekvencia könnyen levonható.
joebacsi
Nem tudom.
De még ha külföldi tõkébõl épül is, és elkészül, akkor is jóval kevésbé teszi õket kiszolgáltatottá, mint minket ez a nagy mennyiségû importgáz.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Gondolod, hogy nem külföldi tõkébõl bõvül?
joebacsi
És?
Az atom - minden hátránya ellenére - jó.
Õk legalább tesznek valamit, hogy függetlenítsék az energiaiparukat.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

desigo
túl közel vagyunk hozzájuk :/
joebacsi

Már ez is nagy dolog a mai világba

Jah a kubaik már elkezdték nyalni Amerika talpát.Észak-Korea meg nem ez a problémád

Szerintem rendesek

De jó lenne, ha minden ilyen egyszerû lenne. Ezt sajna nem tehetjük meg, mert nem mi engedtük be az albérlõt, hanem a "közös képviselõ" (akit nem mi választottunk, de evvan) határozta el, hogy márpedig õk ide beköltöznek. Fogalmam sincs, hogy mi lenne az ideális megoldás, mert az "üljünk le és beszéljük meg" most nem járható út, de abban biztos vagyok, hogy saját portánk szétverése senkinek nem tesz jót. Legfeljebb a szomszédoknak, akik az ablakból végigröhögik az egészet.

Pluskast
Na jó Észak - Korea még Kubánál is rosszabb. Azok legalább valamennyire haladnak az idõvel. Ezek meg... McArthurnál megálltak 😄

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

"Nem szólnak bele egymás belügyeibe" 😄DD

Mert erre nyilván lenne lehetõség, amúgy 😄
Bandee1987
Ja, igen, ez a másik.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Az a legviccesebb, hogy egy 1948-as diplomáciai szerzõdést ünnepel éppen az elvtárs, amire sztem itthon már a kutya sem emléxik 😄

Pluskast
Csakhogy ezt a lakást nem eladták hanem elvették a tulajtol. Ez nagy külömbség!

Pluskast
Milyen cukik az elvtársak 😄

Bandee1987

"Házvásárlás:
Ez inkább olyan, mintha egy albérlõ beköltözne egy szobába, és ahogy fogalmaztál, nem fizetne lakbért.
Ha én ezért felgyújtom a konyhát, elbarrikádozom a vécét, kidobom a tévémet az ablakon, az kinek jó?

Teljesen igazad van, inkább ki kéne rúgni az albérlõt a picsába, és visszavenni a szobát, nem?

Bandee1987

desigo
Ezzel igazából nem is lenne a baj, ha a trianonozók között legalább ennyi észérv lenne, mint ezen a fórumon. Sajnos nem így van, a hangadók nem gondolkodásukról híresek, tetteik következményeit nem látják át, de minek is tennék, amikor a turul mögé mindig el lehet bújni a felelõsség alól... természetesen soha nem az kapja "elégedetlenségük" (inkább hiszti) következményét, akinek igazából címezték.
Pl. a szlovákokkal van bajuk, ezért demonstrációképp lezárnak egy-két utat Magyarországon, megbénítva ezzel a magyarok, az állítólagos honfitársak és "védencek" közlekedését.

Házvásárlás:
Ez inkább olyan, mintha egy albérlõ beköltözne egy szobába, és ahogy fogalmaztál, nem fizetne lakbért.
Ha én ezért felgyújtom a konyhát, elbarrikádozom a vécét, kidobom a tévémet az ablakon, az kinek jó?

Lassan inkább errefelé tendál az ország:

bertino
grat neki.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Istencsászár
A tesco félékben biztosan, hiszen tömve vannak nap mint nap, de én ugytudom hogy pl az ElectroW utóbbi 2 évben elég nagy veszteséggel mûködik, és ez a válság sem jött neki jókor.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bertino
hát ezekben szerintem csak a profit megy ezerrel, iszonyatos bevételek, nap mint nap.
gondolom én, naiv ember.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

desigo
Ahhoz képest,hogy mekkora nagy válság van folyamatosan épülnek a bevásárlóközpontok.Tesco (kb 140 db) ,Auchan,Lidl,Aldi,
Spar,Plus,Cba,Family Center,Saturn,MediaM,ElectroW,Brico,Bauhaus stb...

Új 10 ezer-nmes Auchan nyílt Miskolcon és még 30-at tervez...

Hihetetlenül nagyot kaszálnak ezek rajtunk...
joebacsi
Ha fél évig cseszik utalni érte a vételárat, akkor nem a fotelbe fingás lesz az amit elõször tennék ott egy látogatás alkalmával 😊
Trianont egy lakáseladáshoz hasonlítani finoman is nagyon elbaszott dolog. Ha mindenki ilyen szabadelvûen gondolkodna, akkor szinte biztos, hogy még az évtized vége elõtt mindenki számára kötelezõ lenne a seggbekuki 😊
Persze a másik véglet sem kimondottan szerencsés.

Ha eladom a lakásom, és majd fél év múlva valamiért meglátogatom a tulajt, nem igazán elégséges indok a cipõm és a zoknim széthajigálására, valamint a fotelba fingásra az, hogy de hát kérem, ez az én lakásom volt, olyan otthon érzem magam...

Mellesleg pedig nem csodálkozom a "fõmunkatárs" írásán, õ még a nyelvét is tövig bebarnítja a szlovák miniszterelnök valagában, csak hogy belerúghasson Gyurcsányba...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Tikal
jo példát mutatnak konflikus megoldásbol....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

gz8
Mea culpa maxima, Törõcsik Mariról van szó. Bõvebben itt.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Megrázott a hír.
Nyugodjon békében.

nagy dolog.senki nem él örökké ez a természet rendje

a.carkey
Mi van Psota Irénnel? Meghalt? 😞

A medve nem játék.

a.carkey
gz8
R.I.P. 😞(

Ez a november eléggé csúnya dolgokat hozott már eddig a hírességeknek (l. Psota Irént), nagyon remélem, hogy ez a sorozat abbamarad...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

a.carkey
Minden második évben van egy hasonló.

A medve nem játék.

joebacsi

Scottt
MMmmm,úgylátom beindultak a pap fightok,multhéten egy postás,most ezek.Micsoda harcias népség<#nyes>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

qtab986
Gyertyatartókkal csépelték egymást a Szent Sír templombanMiközben az örmény és görög papok egymás köpenyét próbálták letépni, híveik kegytárgyakkal csépelték egymást. A templomot, amelyet a keresztény hit szerint azon a helyen építettek föl, ahova Jézust keresztre feszítése után temették, illetve ahol föltámadt, s egyébként a görögök, örmények és katolikusok közösen felügyelik. Ám hosszú évszázadok óta rendkívül törékeny az egyezség a felekezetek között. Így például a templom kulcsaira több száz éve két palesztin család vigyáz.

GregSB
Mi ez a rágalmazás?Én soha nem mondtam olyat hogy éljen Nagy Magyarország.Esetleg te...

Te már nem?
igen egyértelmû hogy szándékosan megy a feszültségkeltés.És hogy ez kiknek az érdekeit szolgálja?egyértelmûen Slotáét és a nagy magyarokét akik vissza nagy Magyarországot kárognak még most 2008 ban is....

a vége azért vicces.

már ne is haragudj de szerintem ezen az oldalon is lehet hasonlókat hallani nagy magyarok szájából hogy tótokot dunába stb...még sg-s aláírásba is láttam valami hasonlót passz hogy kinél.

"Hatalmon marad minden szinten" Nos, ehhez most már az Uniónak is lesz néhány szava.

a.carkey
Ha egy épeszû szlovák tudja, hogy országunknak nincs hadserege, kormányunknak nincs külpolitikája, dec. 5-én az utóbbi évtizedek egyetlen magyar kezdeményezése is megbukott ami esetleg pici pluszt adhatott volna a határon túli magyarságnak, az tudja, hogy Szlovákiát semmiféle magyar inváziótól nem kell féltenie a jövõben. Ha még több esze van azt is tudja, hogy a romákkal és a pár év múlva valós problémaként fennálló népesedésükkel szemben pont a magyar kisebbség lehet az egyetlen "szövetségesük", vagy különben õk is búcsút mondhatnak az országuknak.

A medve nem játék.

a.carkey
Fasiszta ..

A medve nem játék.

Sajnos semmilyen végét sem érzi a szlovák egyik kormánypárt elsõ embere, jan slota (Hate SLOTAkia), Zsolna polgármestere, mert még hatalmon marad minden szinten, a szlovákokra enne a retorikára van kiemelkedõ igényük. Slota, a rasszista, meg minek nácizik? Az az ország meg fõleg ne "szélsõségesezzen" ahol istenítik a náci Jozef Tiso-t...

Érsekújvár, Czuczor Gergely Alapiskola,
2008.11.08., "Hunokat a gázkamrába, a magyarokat a Dunába"

Ez természetesen tót szemszögbõl nem szélsõséges, és nem nemzetiségellenes...

Slota érzi a végét, ezért tûzzel-vassal kapálózik. Van ilyen. Számtani lehetet rá, mi is hozzájárultunk "trianontvisszá"-t harsogó, mindent jobban tudó hangadóinkkal...