Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Minderrõl a Kiáltás az Életért Egyesület Egri Csoportjának bemutatkozásán hallhattak az érdeklõdõk.
A civil szervezet tájékoztatójából kiderült: Tavaly a megyeszékhelyen 1607 kisbaba született, és 1329 abortuszt végeztek
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A medve nem játék.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Gyorsan küldjünk sok-sok esemest, hogy támogassuk szegény celebeket.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Rengetegen a látszat, vagy a gyerek miatt vannak még együtt, nem beszélve azokról akik a megélhetés miatt. Ezért írtam, hogy a 60% az valójában sokkal több.
Kérdés, hogy kiváncsi-e rá valaki. A lényeg ugyanis érthetõ volt.
Magyarán egyenlõséget teszel a házasságban életük végéig eggyütt élõk és a buzik között, magyarán a te szemedben egy normális házasságban élõ pár "természetellenes".....egyértelmû hogy ezzel az ösztönökre való hallgatást találod normálisnak...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Te is csak próbálod kisarkítani a dolgokat.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Majd ha lesz tapasztalatod, és nem csak a levegõbe beszélsz, akkor megérted mirõl beszéltem.
Pont az ilyen jellegû szándékos félremagyarázás, és foggal körömmel kapaszkodás az régi tévhitekbe, ami miatt ott tart a kereszténység, ahol.
Egyszerûen olyan, hogy örök szerelem nem létezik. Évekig lehet húzni, de elmúlik. Onnantól van szeretet, meg család, meg dolgok amik összekötik a két embert, de ennél több nincs. Nincs meg a rózsaszín köd amit az ismeretlen okoz, ami elfedi a két fél különbözõségét, és elkezd romlani a kapcsolat, pontosan egymás megismerése miatt. Régebben a vallás, és egyéb demagóg dogmák egymás mellett tartották a két felet, megtûrték(!) egymást életük végéig is akár, mert a világ sem volt annyira nyitott, hogy új életet kezdhettek volna. És lehet hogy eléldegéltek, nem is rosszul, de nem szerelemben, és nem szabad akaratukból. És ez a megélhetési házasság máig a leggyakoribb, hiszen ha közös a háztartás, abból állati nehéz kiszakadni, fõleg ha nem dúsgazdagok.
A régi idõk elmúltak, és akárhogy kapálózna bárki is, nem lehet visszahozni.
Aki meg az erkölcsre mutogat a házasság kapcsán, annak meg vagy 0 tapasztalata van az ügyben, vagy álszent, ennyi. Az hogy két ember nem él együtt élete végéig, az az élet rendje, az ösztönök mást sugallnak. El lehet nyomni õket, de akkor ugyanannyira természetellenes vagy mint mondjuk a homoszexuálisok. Vagy az erkölcsös?
Az arabok lenézik a nõket, semmibe veszik õket, nem is foglalkoznak a zasszonnyal. Nincs olyan szoros együttélés, és alapos megismerés, mint errefelé. Igy persze hogy életük végéig ki lehet tartani mellettük. Hiszen elrakja a szomszéd szobába, valamelyik házába, valamelyik háremébe, és ott elvan, õ meg nem látja amig csak akarja. Ráadásul legálisan szerezhet be újat, a meglévõ mellé, akivel megint elvan egy darabig. Az Iszlámban a 4 feleség elég reális keret, amivel ki lehet húzni egy életen át. Egész más rendszer, párhuzamokat is nehéz lenne vonni a miénkkel.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
"Az iszlám köztársaságban halálbüntetés jár a gyilkosságért, nemi erõszakért, fegyveres rablásért, drogcsempészésért és házasságtörésért is."
az utolsóért azért túlzás...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Azért szégyen,hogy nem lehet megint felelõsségre vonni senkit.
Gondolom a tervezõk is jól megszedték magukat...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"