Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Habár az abortuszok száma Magyarországon évrõl-évre csökken, száz élveszületésre még mindig 45,1 terhesség-megszakítás jut. Eger listavezetõ a szomorú statisztikában.

Minderrõl a Kiáltás az Életért Egyesület Egri Csoportjának bemutatkozásán hallhattak az érdeklõdõk.

A civil szervezet tájékoztatójából kiderült: Tavaly a megyeszékhelyen 1607 kisbaba született, és 1329 abortuszt végeztek

banok
na az lenne ám a túlélõshow. Azt már nézném én is. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Punker
inkább ha sittre vágják mind, vagy táborba 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a.carkey
SHADOWEYES7
ebben benne vannak gondolom Balázsék is,sõõt a celebek is pedig õk eztért gázsit kapnak ergó melóznak most 😄

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

0Fritz0
Hûha, 31.980.000-319.800.000Ft közötti bírság?
Gyorsan küldjünk sok-sok esemest, hogy támogassuk szegény celebeket.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

desigo
poén lett volna ha kiutasítják õket xD
SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Bandee1987
végre vmi fontos hír.

Bandee1987
de valami értékeset 😄

OK, elírtam, zálogot adok. 😊

Bandee1987
nem, ez a Hír topik 😄

Ismertem olyan politikai pályán lévõ embert pesten, aki 2 gyerek, feleség, család látszatát tartotta fenn, de valójában... szóval nem kicsit más volt.
Rengetegen a látszat, vagy a gyerek miatt vannak még együtt, nem beszélve azokról akik a megélhetés miatt. Ezért írtam, hogy a 60% az valójában sokkal több.
igaz vissza a hír topichoz.tehát vita off.

Ezeket írta semmi kiforgatás nincs benne...

Csak halkan kérdezem mg: Ez még a Hír topic?

Jézusom. Miért kell kiforgatni a szavait? Nem azt mondja, hogy akik életük végéig együtt élnek azok természetellenesek, hanem azok, akik pl utálják egymást, csak jó család látszatát akarják kelteni azért vannak együtt.

Szerintem ha még többet kiragadsz, még többet is ki tudnál forgatni.
Kérdés, hogy kiváncsi-e rá valaki. A lényeg ugyanis érthetõ volt.
és talán ami a legszörnyûbb hogy a buzik alja szintjére helyezed azokat akik nem ösztönlények...

Akkor ez mi?Idézet tõled:" Az hogy két ember nem él együtt élete végéig, az az élet rendje, az ösztönök mást sugallnak. El lehet nyomni õket, de akkor ugyanannyira természetellenes vagy mint mondjuk a homoszexuálisok. Vagy az erkölcsös?"
Magyarán egyenlõséget teszel a házasságban életük végéig eggyütt élõk és a buzik között, magyarán a te szemedben egy normális házasságban élõ pár "természetellenes".....egyértelmû hogy ezzel az ösztönökre való hallgatást találod normálisnak...

Ezt te mondtad, nem én.
Igazad van, fogalmam sincs. Én egy dolgot mondok csupán. Hiszem azt, hogy a világ nem olyan ahogyan azt a #10421 sz. hsz-ban felvázoltad.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Akkor miért élteted itt hogy az ösztönökre kell hallgatni?<#szomoru1>

Ki mondta, hogy nekem nem jött be? Vagy 8év, házasság, gyerek stb neked mit jelent?
Te is csak próbálod kisarkítani a dolgokat.
<#eljen>

Neked meg nehéz elhinni, hogy veled ellentétben másnak bizony bejöhet az élet a párkapcsolat terén. Speciel én sem vagyok ösztönlény, többek közt ez különböztet meg az állatoktól.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Ilyet csak az mond, aki nemhogy házasságban, de tartós kapcsolatban sem élt nagyon.
Nem ez a lényeg,a lényeg az hogy a házzasságok 60%-éka azért megy tönkre mert amikor egy kis gond van elmenekülnek és mást keresnek,ahelyett hogy megoldanák,na meg a legkönyebb ha a természet gondolkozik helyettük de hajrá...Nem azt mondtam hogy nincs úgy hogy a szerelem elmúlik hanem azt hogy igen sajnálatos hogy ez a házasságok végét jelenti a mai világban....

ez aztán nagy vélemény.

Te valami álomvilágban élsz.

Milyen egyéb ösztönöd van még amire nem hallgatsz? Sorold fel õket.
Hol itt a kiforgatás?Azt mondtad ösztönökre kell hallgatni,ha nincs szerelem házasságot bontani és új szerelmet keresni,akkor ez a ösztönökre való hallgatás csak házasságra igaz?...elég érdekes felfogás....<#szomoru1>

Nem kell kiforgatnod ahhoz a szavaimat.
Majd ha lesz tapasztalatod, és nem csak a levegõbe beszélsz, akkor megérted mirõl beszéltem.
Pont az ilyen jellegû szándékos félremagyarázás, és foggal körömmel kapaszkodás az régi tévhitekbe, ami miatt ott tart a kereszténység, ahol.
Jah szóval mindenki hallgasson az ösztöneire?Ezek szerint egy állatiasodott világ tetszene a legjobban....Lehet hogy neked az tetszik hogy semmi sem biztos ma már,de attól még nem kellene olyan süket dumát leadnod hogy az ösztönre hallgatni kell..Ilyen alapon minek védeni a magántulajdont?jön egy erõsebb elveszi akkor arra azt mondod a természet törvénye az is?szóval fals logika<#levele>

Egyébként szerintem a modern keresztény vallásba a kapcsolat megszakításának kultúrált módja is bele kellene tartozzon. Hiszen alapvetõen sokan azért ítélik el a házasság felbomlását, mert általában megcsalással, hazugsággal, és egyéb összeveszéssel végzõdik, mivel a normális befejezésre nincsenek társadalmi praktikák. Sokan éppen ezért el sem képesek fogadni ennek a törvényszerûségét, egészen addig kitartanak, amíg pofára nem esnek saját maguk is.
De nem azért végzõdik 60% (papíron, amúgy szerintem több) válással, mert a felek így akarják.

Egyszerûen olyan, hogy örök szerelem nem létezik. Évekig lehet húzni, de elmúlik. Onnantól van szeretet, meg család, meg dolgok amik összekötik a két embert, de ennél több nincs. Nincs meg a rózsaszín köd amit az ismeretlen okoz, ami elfedi a két fél különbözõségét, és elkezd romlani a kapcsolat, pontosan egymás megismerése miatt. Régebben a vallás, és egyéb demagóg dogmák egymás mellett tartották a két felet, megtûrték(!) egymást életük végéig is akár, mert a világ sem volt annyira nyitott, hogy új életet kezdhettek volna. És lehet hogy eléldegéltek, nem is rosszul, de nem szerelemben, és nem szabad akaratukból. És ez a megélhetési házasság máig a leggyakoribb, hiszen ha közös a háztartás, abból állati nehéz kiszakadni, fõleg ha nem dúsgazdagok.
A régi idõk elmúltak, és akárhogy kapálózna bárki is, nem lehet visszahozni.

Aki meg az erkölcsre mutogat a házasság kapcsán, annak meg vagy 0 tapasztalata van az ügyben, vagy álszent, ennyi. Az hogy két ember nem él együtt élete végéig, az az élet rendje, az ösztönök mást sugallnak. El lehet nyomni õket, de akkor ugyanannyira természetellenes vagy mint mondjuk a homoszexuálisok. Vagy az erkölcsös?

Az arabok lenézik a nõket, semmibe veszik õket, nem is foglalkoznak a zasszonnyal. Nincs olyan szoros együttélés, és alapos megismerés, mint errefelé. Igy persze hogy életük végéig ki lehet tartani mellettük. Hiszen elrakja a szomszéd szobába, valamelyik házába, valamelyik háremébe, és ott elvan, õ meg nem látja amig csak akarja. Ráadásul legálisan szerezhet be újat, a meglévõ mellé, akivel megint elvan egy darabig. Az Iszlámban a 4 feleség elég reális keret, amivel ki lehet húzni egy életen át. Egész más rendszer, párhuzamokat is nehéz lenne vonni a miénkkel.
szerintem is

Sadist
Nyugati kultúrában a házasság közel sem annyira szent és sérthetetlen dolog, mint pl. Iránban. Magyarországon a házasságok közel 60%-a válással végzõdik, ami szerintem elég lesújtó.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ugyanmár szerintem pedig nem,vagy mindent súlyosan büntetnek(középkor) vagy sehogy(manapság)...Elég erkölcstelen dolog szerintem és aki erkölcstelen a házasságban erkölcstelen az életben is tehát a házasságtörõ valószínûleg nem igazán fogja tisztelni a törvényt(fõként a vezetõ pozicióban lévõknél lehet fontos) tehát abszolút nem elképzelhetetlen hogy korrupt és csalásban is elõjárhat...minden összefügg..

desigo
Ennyit akkor a körbekerítésrõl...

Elraboltak egy dán hajót a szomáliai kalózok
Brolly
Itt is alkalmazhatnák ezt a fajta elbírálást, persze nem beleszámítva a házasságtörést.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Bandee1987
Én kérek elnézést szegény Laudától.

desigo
Iránban fölakasztottak két gyermekgyilkost

"Az iszlám köztársaságban halálbüntetés jár a gyilkosságért, nemi erõszakért, fegyveres rablásért, drogcsempészésért és házasságtörésért is."

az utolsóért azért túlzás...
joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

SHADOWEYES7

desigo
Akik kifizették a 6-700 ezres négyzetméter árat úgy,hogy meg se nézték,hogy mit vesznek azok meg is érdemlik.
Azért szégyen,hogy nem lehet megint felelõsségre vonni senkit.

Gondolom a tervezõk is jól megszedték magukat...
joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

bertino
uhh, ez fatális fail tényleg.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!