Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Csak remélni tudom, hogy az õrök hagyják majd.
erre nem is lehet mit szólni, ez komolyan lesujtó, #10551 alapján kezdtem el olvasgatni az oldalon, ugy bukkantam rá, pedig áprilisban kiderült már az egész borzalom.
nem is tudom mit kellene vele mûvelni, hogy átérezze ugyanazt, amit az "áldozatok"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
amúgy szvsz valami illegális kísérlethez kell, de akkormeg mér nem a sajátját használja... nemértem
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Elsõsorban gyakorlati tapasztalatszerzés, mérés a célja, a lehetõ legtöbb helyen, hogy meglegyenek a rendszer gyenge pontjai, illetve tényleges képet kapjunk róla, hogy mennyire éri meg.
Akksik fogják kiszolgálni, vannak már speciálisan ilyen célra kifejlesztett eszközök, nem is olyan vészes áron, bár még így is várhatóan ezek lesznek a rendszer szûk keresztmetszetei (elsõsorban élettartamot tekintve).
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
esetleg majd képeket rakhatnál fel meg infót a kivitelezésrõl,költségekrõl...
Oda-vissza mérõs órát rakattál fel vagy vettél egy raklap akksit?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
2-3 hét és saját mérési adatokat lehet tanulmányozni 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Ettõl függetlenül lehet benne hiba... nemtom.
(szted ki adta az ájemef hitelt? 😊)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A huszadik század történelmében a legtöbb kárt az idealisták okozták 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mivel a gyakorlatban õk valósították meg így eléggé logikus, hogy rájuk asszociálnak....
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Hungary 472.7 4086
link - kb. lap közepén
Tehát 4000 TJ/év az ábra szerinti 30000 TJ/év helyett.
Persze még ez is szép nagy szám, fõleg a méretünkhöz képest, de messze nem annyira kiemelkedõ.
Remélem én néztem el valamit.
Háztartások számára pedig még elég drága technológia, ebbõl eredõen lassú megtérülési idõvel, de szerencsére ennek ellenére egyre több építkezésrõl hallom, hogy alkalmazzák (fûtésre, hûtésre, arra hatékonyabb, mint áramtermelésre).
Ugyanakkor a technokrácia, és a futurisztikus elképzelések egy ingyenes erõforrás elosztáson alapuló társadalomról azért nem egészen fedik a kommunizmus nézeteit.
Ez sajnos feltételezi a globális gazdasági stabilitást és az igazságos elosztását a javaknak, ami miatt csak utópia az egész.
A gondok a kivitelezéssel vannak, mert nem elég csak a komcsi elvek mögé bújni, ha õk is csak a hatalmat és a pénzt harácsolják.
Na persze, ha holnap megnyerném a lottó ötöst, akkor egybõl más lenne a véleményem. 😄