Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
1: 289
2: 375(750)
5: 322(1610)
10: 375(3750)
20: 324(6480)
50: 43(2150)
a százasokat már elköltöttem😄
Szal Hold. u. 7. (ez az MNB egyébként) címen tudod beváltani az 1 és 2 Forintosokat, meg a régi 1000Ft-osokat is. Könnyû megközelíteni egyébként, a kék metró Arany János utcai megállójától 2 perc séta.
mi az a hitelintézet? vagy péndfeldoglozó?
akkor az egész országban csakis pesten lehet bevátani már 1 és 2 forintost nagyobb értékekben, vagy lehet máshol is közelebbi helyen?
Azzal, hogy kirekesztünk egy kisebbséget, agresszívvá tesszük õket. Ez ellen még nagyobb agresszióval fellépni egyáltalán nem megoldás - sõt, még nagyobb probléma.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A "cigányterror" ellen akart tiltakozni több száz szélsõséges a csehországi Litvínov romanegyedében. A tüntetõk összecsaptak a rendõrökkel, több autó kiégett, sokan megsérültek.
Ahogy elnézem ott is hasonlóan rózsás a helyzet mint nálunk :S
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Viszont a törvénybõl kikerült az, hogy a magáncélra való letöltés (filmek és zenék esetében) büntetendõ legyen 😊
Így tehát a magáncélú film- és zeneletöltés továbbra is legális 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A medve nem játék.
Élettársát szerdára virradó éjjel a férfi egy baltával agyonvert, 9 hónapos gyermeküket ezután megfojtotta.