Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bandee1987
Ugyanmár...mi csak tûrünk és tûrünk és tûrünk...szlovákok azt mondhatnak ránk, amit akarnak mindeféle következmény nélkül. De ha mi visszaszólunk, akkor náczik vagyunk, különben is mind náczik vagyunk, importáljuk a fasizmust meg zsidógyerekeket lövöldözünk a dunába. Já, és rásszizmus ván dikk'.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bandee1987
Ja, nekem is Tom Hanks jutott elõször az eszembe 😄

desigo
Hitchcock bocolta te jó ég :/

am nagyon érzékenynek kellett lennie ha belehalt...
joebacsi

Fabio Capello
Terminál in real 😄

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Fabio Capello
na ez egy jó kezdeményezés <#eljen>

GregSB
Megnyílt Európa digitális multimédia-könyvtára

A www.europeana.eu címen elérhetõ portál most, az induláskor több mint 2 millió "tételt" - könyveket, térképeket, hangfelvételeket, fényképeket, levéltári anyagokat, festményeket, filmeket - tesz hozzáférhetõvé az Európai Unió országainak nemzeti könyvtáraiból, illetve kulturális intézményeibõl.

Nálam egyelõre Service Temporary Unavailable, de azért ígéretes kezdeményezés 😊

a.carkey
Két évet is kaphatnak a kismamáktól pénzt kérõ orvosok

Gondolom most is elõ fognak jönni azzal, hogy ez nem igazságos, meg nem így volt (érik a felfüggesztett), viszont gondolom a hálapénzt rendszeresen zsebrevágták, szóval még az APEH is rájuk szállhat, úgyhogy valahol megérdemlik.

Motto:
"Al Caponet sem gyilkosságért csukták le ..."

A medve nem játék.

a.carkey
Ha teszem Pars amerikai lenne, és mondjuk ezen múlt volna az éremtáblázat Kínával szemben, vagyis, hogy ezzel elõzi meg az USA Kínát a táblázaton, már rég megkapta volna az érmét, de így hogy magyar, csak az jut ki neki, hogy a sportdiplomáciánk töketlen, magyarul "ideálisak" a körülmények. Már rég az asztalt kéne verni Genfben, nem "várni" a sültgalambra.

A medve nem játék.

Scottt
Rádióban:
Figyelem egy õrült száguoldozik a szembejövõ sávban az autópályán kérem vezessenek figyelmesen.
-Mi?Egy?Vagy száz!<#buck>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Pluskast
Ja ezt Janáj is írta a haditechnika topicban. A vicces az lenne, ha még mi szálítunk fegyvert nekik...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ja és vagy zsír újak voltak, vagy full felújítás után.
Egyébként, tegnap jöttem késõ délután pestrõl az M1-en pár kollégával, és rengeteg szlovák rendszámú kamiont láttam, amik egyenként 2 tankot szállítottak konvojban. Valami BMP-1 szerû cuccok voltak. Legaláb 12 tankot vittek összesen...
gz8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Pluskast

Kállai Ferenc, kisebbségi ombudsman szerint "Egy jogállamban elfogadhatatlan, hogy egy többszázezer fõs népcsoport félelemben töltse a napjait". Igaza van. Inkább a többmilliós többség éljen félelemben.

GregSB
Ez alap. Ha valami gáz van akkor a rendõröknek azt kell mondani hogy kint van a Magyar Gárda, vagy hogy cigányokat ölnek.. akkor tuti jönni fognak 😄DD

a.carkey
Egy blogról:

Egy embernek éjszaka feszegetik a kapuját, beszól a rendõröknek:
- Jöjjenek gyorsan, mert négy próbanéger feszegeti a kapumat !

- Sajnos, most nem tudunk menni, mert nincs elég kolléga, de szóljon majd, ha már nagyobb a a baj!

3 perc múlva megint telefonál a rendõrségre:

-Most már nem kell sietniük, lelõttem mind a négy barmot !

2 percen belül ott van 20 rendõr, élve elfogják a betörõket, kérdõre vonják a tulajt:

- Maga azt mondta, hogy lelõtte mindegyiket, miért ?

- Maguk meg azt , nincs emberük !

A medve nem játék.

a.carkey
Bravo! Barmok.

Ez olyan, mintha politikai megrendelésre készült volna:

-Eredményt kell produkálni Dodó, mert még a végén kiderül, hogy cigányok oltek adósság miatt.

Kiváncsi vagyok, hogy pl. Olaszliszka után hasonló miért nem tortént, persze ellenkezõ elõjellel?

A medve nem játék.

0Fritz0
Mert a homokosokat és a cigányokat ütközõzónaként használják és ha már õket sem tudják megvédeni...
Összeesküvés elméleteket eddig még nem gyártottam, de ez nem is olyan rossz. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

végülis kinek csinálják ezt színházat? Már a libsik, multikultik sem ugranak rá, a poltikai haszna elenyészõ...

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

0Fritz0
Áz

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

"A Zöld Párt aktivistájának politikai célú életveszélyes megkéselése valamiért nem hírértékû a médiamunkások számára."

lol, vajon miért...
a.carkey
A rendõrségen belül mûködne a Gárda? 😄

A medve nem játék.

- Bundesliga Fan

GregSB
Már van anti-roma kommandónk Magyar Gárda néven. Legalábbis szerintük tutira 😄

Bandee1987
Há' nem érted tezsdtvír? Itt rásszizmus ván!

desigo
pikk-pakk el lehet azt nyom nélkül tapsolni...
GregSB
Inkább az a különös hogy miért nem tûnt fel senkinek, hogy hiányzik 36 milla? (ugye az utolsó 6 millát vették észre...)

gz8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Bandee1987
"Öld a magyart" és "Éljen Fico" feliratokat festettek a XII. kerületi turul szoborra ismeretlenek

Ha ezt Szlovákiában olvasnám, nem lepõdnék meg, de hogy itthon???

gz8
A kalózok malmára a sebesség és a manõverezõ képesség hajtja a vizet (elnézést az intellektuális humorért <#fogmosas>), de ezen ugye nagyobb tûzerõvel és egy kis szerencsével felül lehet kerekedni.

desigo
qtab986
Megélhetési lányfuttató. <#hehe>
Mennyi érdekes kifejezést lehet alkotni a megélhetésivel.

desigo
Nah végre valami elõrelépés <#eljen>
csak nehogy a kalózok is bedurvuljanak
bertino
<#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gz8
Kilõtték a kalózokat. Mondtam én, hogy ez az üdvözítõ megoldás <#ravasz1>

0Fritz0
Csak a szokásos, Mortimer óta folyamatosan beégnek a "verik a cigányokat!" sírógépek.
Most is csak hülyét csinálnak magukból.

0Fritz0
Nem lebeg, mert meg tud tapadni a lábaival.
De Vizipók után õ a következõ csodapók. 😊

Pluskast
Õõõõ namost nem azért de ugyebár az ûrállomáson súlytalanság van ha jól tudom. Namármost egy repülõ, lebegõ pókot csak nem olyan nehéz megtalálni?? <#vigyor>

a.carkey
Ja, csak egyesek - jogvédõk - rögtön jönnek a rasszizmussal ...

"Az áldozat autókkal „kereskedett", és régebben állítólag lányokat is futtatott. Neve a rendõrség elõtt sem volt ismeretlen." (...) "Feltehetõleg súlyos üzleti adósság nyomhatta az áldozat vállát."

És persze a szokásos "mese":
"A családnak mostanában annyira rosszul ment, hogy ételre sem volt pénzük, mondták a rokonok."

A medve nem játék.

GregSB
Hamár ûrállomás: Meglógott egy kísérleti pók a Nemzetközi Ûrállomásról

Elindult felderíteni a galaxist 😄

GregSB
Ki engedett ki egy nõt az ûrbe egy szerszámosládával? 😄DD

desigo
óvatosan megyek ki az utcára xD