Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A www.europeana.eu címen elérhetõ portál most, az induláskor több mint 2 millió "tételt" - könyveket, térképeket, hangfelvételeket, fényképeket, levéltári anyagokat, festményeket, filmeket - tesz hozzáférhetõvé az Európai Unió országainak nemzeti könyvtáraiból, illetve kulturális intézményeibõl.
Nálam egyelõre Service Temporary Unavailable, de azért ígéretes kezdeményezés 😊
Gondolom most is elõ fognak jönni azzal, hogy ez nem igazságos, meg nem így volt (érik a felfüggesztett), viszont gondolom a hálapénzt rendszeresen zsebrevágták, szóval még az APEH is rájuk szállhat, úgyhogy valahol megérdemlik.
Motto:
"Al Caponet sem gyilkosságért csukták le ..."
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Figyelem egy õrült száguoldozik a szembejövõ sávban az autópályán kérem vezessenek figyelmesen.
-Mi?Egy?Vagy száz!<#buck>#buck>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Egy embernek éjszaka feszegetik a kapuját, beszól a rendõröknek:
- Jöjjenek gyorsan, mert négy próbanéger feszegeti a kapumat !
- Sajnos, most nem tudunk menni, mert nincs elég kolléga, de szóljon majd, ha már nagyobb a a baj!
3 perc múlva megint telefonál a rendõrségre:
-Most már nem kell sietniük, lelõttem mind a négy barmot !
2 percen belül ott van 20 rendõr, élve elfogják a betörõket, kérdõre vonják a tulajt:
- Maga azt mondta, hogy lelõtte mindegyiket, miért ?
- Maguk meg azt , nincs emberük !
A medve nem játék.
Ez olyan, mintha politikai megrendelésre készült volna:
-Eredményt kell produkálni Dodó, mert még a végén kiderül, hogy cigányok oltek adósság miatt.
Kiváncsi vagyok, hogy pl. Olaszliszka után hasonló miért nem tortént, persze ellenkezõ elõjellel?
A medve nem játék.
Összeesküvés elméleteket eddig még nem gyártottam, de ez nem is olyan rossz. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
lol, vajon miért...
- Bundesliga Fan
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Ha ezt Szlovákiában olvasnám, nem lepõdnék meg, de hogy itthon???
Mennyi érdekes kifejezést lehet alkotni a megélhetésivel.
Most is csak hülyét csinálnak magukból.
De Vizipók után õ a következõ csodapók. 😊
"Az áldozat autókkal „kereskedett", és régebben állítólag lányokat is futtatott. Neve a rendõrség elõtt sem volt ismeretlen." (...) "Feltehetõleg súlyos üzleti adósság nyomhatta az áldozat vállát."
És persze a szokásos "mese":
"A családnak mostanában annyira rosszul ment, hogy ételre sem volt pénzük, mondták a rokonok."
A medve nem játék.
Elindult felderíteni a galaxist 😄