Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
mitakarsz ez tök édi 😄

gz8
Ez is Isten teremtménye, mi? Ja, persze... <#ticking>

Amúgy lehet, hogy te vagy az õ szemében olyan ronda, mint a vakbélgyulladás <#hehe>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

GregSB
joebacsi
de, csak nekem ff3ban nem jelenik meg a kis flash lejátszó (közben megnéztem ie-ben, ott jó, de így kicsit gagyi 😊)

itt az interjú:

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

GregSB
"Hallgassa meg Ön is Bodnár Kriszta interjúját Nógrádi György biztonságpolitikai szakértõvel.
A beszélgetés hossza: 6 perc 36 másodperc"

Ez nem az?

joebacsi
"A kalózok sugározni fognak az örömtõl"

Ugyanígy tesznek majd a kereskedelmi hajók ezen a fontos hajózási útvonalon 😊

Ez a szomáliai kalóz helyzet kicsit összetettebb annál, mint a bulvárhírekbõl lejön.
A kalózok nagy része korábban békés halász volt, akik a fejlett világok gazdasági gyarmatosításai után szépen ellehetetlenültek, ezért kerestek inkább egy jövedelmezõbb elfoglaltságot. Fennmaradásuk pedig annak köszönhetõ nagyrészt, hogy Szomáliában hosszú ideje nem létezik olyan, hogy stabil központi hatalom, így nem lehet odamenni egy ottani követségre, hogy adják ki a túszokat, különben nem küldünk több szotyit nektek legalább 10 évig.

Cikk a gazdasági rádión.
Igazából a Nógrádival készített teljes interjú lenne az érdekes, én még múlt héten hallottam élõben, de sajnos nem látom, hogy le lehetne tölteni.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
cserébe nõ a felsõ szja kulcs

Nyugodt lehetsz, hogy nem remélnek õk semmit se, azon kívül hogy stabilizálja a forintot, már a jelenléte is. Talán. Az összeg felvétele csak a vészforgatókönyv, annak következményeivel meg tisztában van mindenki. Max annyin lehet vitatkozni, hogy van e alternatívája.
a.carkey
Amíg az elvtársak régen és most is a milliárdok felvételétõl remélik a fejlõdést, addig ne is várj mást ...

A medve nem játék.

gz8
Kalózos fejlemény: a németek kb. ezernégyszáz katonát küldenének a térségbe.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Ennek azért nem csak elõnyei vannak, fõleg egy olyan ország számára, ahol jóformán nincs másból bevétel, csak adóból.
desigo
az szép!
jó lenne ha itt is ez lenne...
a.carkey
a.carkey

A medve nem játék.

gz8
Én ennél némileg környezetbarátabb megoldást szorgalmaztam, tessék visszaolvasni ezen az oldalon <#nezze>

a.carkey
Odaviszik azt a ruszki tengeralattjárót, ami balesetett szenvedett, és amit elvileg nekik szántak bérlésre? "Felfûtik" a reaktorát és magára hagyják a felszínen. Az felrobban, és megoldja a térség kalózproblémáit az elkövetkezendõ kétszáz évre. A kalózok sugározni fognak az örömtõl ...

Gondolom nem erre gondoltál? 😄

A medve nem játék.

gz8
Lehet, hogy az indiai haditengerészetet fel fogják kérni arra, hogy tegyen rendet.

Kiszabadult tengerész: a kalózok állatok

bertino
aztakurva, biztos lepörgött a szeme elõtt a fél élete... <#szomoru1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Gondolom, durvára siethetett, ha volt ideje "igazságot osztani". Mentõkkel különben is hülyeség szívózni, szükségünk lehet még rájuk. 😊 Példa rá a mentõt elõzõ, majd betartó BMW-s az urban legendben, akinek a történet szerint épp az édesanyjához igyekeztek volna.

a.carkey
Gondoltam, hogy valami hasonló lesz ... 😄

A medve nem játék.

gz8
Fejlemény a mentõsverés ügyében. Az a minimum, hogy örökre elvenném a jogosítványát; a közfeladatot ellátó személy elleni erõszakért kiszabható legmagasabb büntetési tétel már csak hab lenne a tortán.

Persze meg fogja úszni 4 hónap felfüggesztettel, ahogy kis hazánk jogszolgáltatását ismerem. <#szomoru1>

Egyetértek.A lány élete ezekután aligha nem,nagyon nehéz lesz...

Nem biztos az, hogy ez szerencse.
Fabio Capello
igen, énis nemrég olvastam :/

Dragooon

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Dragooon
ma fél 12 körül elütött egy fiatal lányt a metró a blahánál.

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Fabio Capello
megszavazok nekik egy tarkónlövést. de télleg.

gz8
Ha AK-47-essel vagy Uzival nyomta volna... <#circling>

desigo
Nem vacakoltak az õrök...
Ezerbocs.

Tényleg, általában tiszteletben tartom a vallászabadságot, de amit ezek mûvelnek, az rosszabb, mint tíz hitgyüli együttvéve.

Punker
az Endoron a kismacik voltak 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gz8
A Holdra, az legalább közelebb van. Ha a költséghatékonyság a kulcsszó, akkor marad Csendes-óceán ^^

Vagy az Endor bolygóra, ahonnan származnak. 😄
Terjesszék a hülyeségeiket a Wookie-knak, talán vacsora lesz belõlük.

gz8
Szerintem Szent Ilonára kellene relokálni õket, vagy inkább az Antarktiszra. Éskész!

a.carkey
Ameddig Gustav von Baudy-ék, von Schwarz + Bibolya a fõ attrakció egy alapból is dögunalmasan megcsinált mûsorban, amit Frei "Hitman" Tamás világrengetõnek harangozott be, nos, addig sok esélyük nincs egy sokkal profibbnak tûnõ bandát tömörítõ RTL ellen.

Elég megnézni pl. ki a castingos ...
Íme a mester! 😄

A medve nem játék.

joebacsi

joebacsi

Az hogy mentõs sofõr, nem zárja ki hogy fasz legyen. Minden embernek dolgozni kell valahol. Hogy mi jellemzõ, meg mi nem, az más kérdés.
a.carkey
Persze, de szerinted õ volt fasz? Ha a mentõs a fasz, akkor kiszáll bunyózni? Nem jellemzõ. Az viszont igen, szinte napi eset, hogy pár ember - különösen ha jó kocsiban ül, és tutira szabálytalan volt - akkor nekiáll okoskodni, fõleg mikor nem egyedül utazik, hanem hasonszõrü bunkó társával együtt.

A medve nem játék.

Miért? A mentõs is lehet fasz.
a.carkey
GregSB
Lehet viccesen fog hangzani, de 10-20 centi hó kevésbé veszélyesebb az úton mint az a pár mm esõ-hó keverék ami odafagyott tegnap. Haver jött vissza tegnap M3-ason, és azt mondta olyan tükörjég volt az egyik részen hogy az 1.4-es 70 lovas kocsijával 1-es sebességben tudott csak rajta menni, mert ha berakta 2-esbe és finoman felengedte a kuplungot akkor a kettes alapjárata elpörgette a kerekeket! (zsír új téligumival) És ez még egy gyenge autónak számít, képzeld el hogy lehetett haladni egy 120+ lóerõs kocsival ott, mondta is hogy látott pár Mercit meg jobb kocsit, ami végighúzta a szalagkorlátot, mert egyszerûen nem bírták kormányozni.

10 centis hóban legalább lehet haladni valamit, jégen korcsolyázni több száz ló erejével 4 keréken viszont baromi nehéz 😄

Bandee1987
És ez még csak pár mm hó volt, képzeld el mi lesz itt ha leesik 10-20 centi hó 😄

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

joebacsi

joebacsi
Valószínûleg jól megugrott az oldal reklámhelyeinek értéke 😊

bertino
:\

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.