Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
fordított helyzetben másnap 6 bulvárlap címlapján lett volna, minden hiradóban azonnal fõ hírként adták volna le, és ez lett volna a fõ téma heteken/hónapokon át.

Konkrétan a hétfõi tényekben eléggé benne volt, sõt az is, hogy a FELTÉTELEZÉS szerint cigányok voltak.
Nem érdekes hogy a média tv 2 rtl klub m1 mégcsak meg sem említi?

a.carkey
Ha valamit ami nem igaz és csak elsõfok, az nálunk fõhír a médiában, különösen ha cigány volt az "áldozat", ha meg nem, akkor csak miután óriási a balhé akkor lesz belõle részhír, aztán ha már a fülén is kijön az embereknek, na akkor kezdenek el oknyomozósdit játszani és egymást überelni a tucattévék stábjai, persze a többperces riportban is talán 1x, jó hallkan megemlítve, hogy az elkövetõ cigány volt.

A medve nem játék.

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

desigo
"Holttestjére édesapja talált rá a mûvelõdési háztól két percre, egy bokros részen. A lány szinte teljesen meztelen volt, nyakán fojtogatás nyomai látszódtak, helyszíneléskor a ruháit megtalálták a bugyija kivételével. Megerõszakolták. Pólója fel volt tûrve a nyakáig, vélhetõen azért, hogy a gyilkos láthassa a melleit."

az apja helyében kiírtanék belõlük annyit amennyit csak tudnék...
MaSzKa
hihetetlen szar 1 világ van

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Desiderata
MaSzKa
ez mi?

jó linket adj nem mindenkienk van ilyen

Fabio Capello
rip...

Barátját láttásból ismerem <#szomoru1>

PS3 ID: kolb@szman

Dragooon
erre semmit.
nyugodjon békében :S

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Bandee1987
a szemét szó nem megfelelõ, mert a szemét embereket sokkal többre tartom mint ezeket.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
szemetek <#shakehead>
Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

trident
Ez... bjutiful.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

bertino
<#levele>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

gz8
Errõl a Halálos fegyver 2 jut eszembe, pontosabban a film vége, amikor a teherhajón felfüggesztik a csóka diplomáciai mentességét <#ravasz1>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8
Nullával csak Isten oszthat. Különben hogyan lennének a fekete lyukak? 😄

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Mindenki egyenlõ, de vannak egyenlõbbek; akiknek szabad ittasan vezetni, gyorsan hajtani, nullával osztani...

Tikal
sosem értettem egy a diplomáciai mentességet.... mi köze van a státusának ahhoz hogy balesetet okozott? miért menti ez fel õket bármi alol is? ugyanez a képviselõknél, kapják be

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Ez is osztrák volt..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

gz8
Jobb késõbb, mint még késõbb...

Miért csak most?

Annyi pénzük van mint a szemét és pont az õ dolgok lenne hogy a saját környékükön rendet tartsanak.

"A személyzet másik 14 tagját egyelõre nem találják, egy kambodzsait viszont négy nap után kimentett a tengerbõl egy arra járó másik halászhajó."

Na ez az igazi fail, nem begyûjteni a túlélõket...

Fabio Capello
majd én is eladogatom interneten a szerveiket, biztos örülnek neki...

desigo
desigo
Persze lehet,hogy rosszban sántikáltak...
joebacsi
"Az indiai haditengerészet illetékesei most azzal érvelnek, hogy joggal gondolták kalózhajónak a célpontot, mert fegyvereseket láttak a fedélzetén."

Lehet, hogy õk is védekezni akartak a lehetséges kalóztámadás ellen, ezért a legénység pár tagja kapott csúzlit...vesztükre.
A lövés pedig érhette az üzemanyagtartályt.

Legalábbis laikusként ezek is elképzelhetõnek tûnnek 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Szomorú hogy ilyen emberek léteznek...kasztrálni kéne és spanyolcsizmát neki 😊.

Azért ebben több érdekes kérdés is van, egyrészt miért lõttek rá ha csak halászhajó volt, másrészt mitõl robbant fel az elsõ lövésre, ha nem a fedélzetén lévõ fegyverek miatt?
gz8
De azért élve, ugye?

desigo
fail

Nem is kalózhajót süllyesztett el az indiai fregatt

A jelek szerint súlyos tévedés történt egy hete az Ádeni-öbölben: akkor azt jelentette az indiai haditengerészet, hogy elsüllyesztettek egy kalózhajót. Most kiderült, hogy egy thai halászhajó szenvedte el a hadihajó támadását.
desigo
állatkertbe eleségnek pont jó lenne...
gz8
Diplomáciai mentességgel úszta meg a büntetést. Érdekes, a svájciaknak volt annyi vér a pucájukban, hogy amikor Jeszenszky átlépte a záróvonalat (és még ittas se volt), hiába lobogtatta a diplomataútlevelét, õt is ugyanúgy megbüntették.
Pff...

gz8
Most olvastam, bár a kórházi kezelésérõl már korábban hallottam. Döbbenet, a cikkben levõ képen nem lehet ráismerni.
Szeretem a Dolly Roll zenéjét és az õ énekét is, egy zenésszel megint kevesebb... <#sir>

gz8

Aranyszerszám. 😊

Punker
le jön az magától, csak akkor már nemér majd annyit.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

GregSB
Sikerült teleszkóppal megtalálni az eltûnt szerszámos zsákot, amit nemrégiben hagyott el az egyik asztronauta.

A táska értéke: $100.000 (20 millió Ft) <#merges2>

Valahogy le kéne halászni 😄

GregSB
desigo
Szépen kialakul szárazföldi támogatással a kalózkodás iparág
nem semmi
<#csodalk>