Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
az apja helyében kiírtanék belõlük annyit amennyit csak tudnék...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
jó linket adj nem mindenkienk van ilyen
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
PS3 ID: kolb@szman
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Most erre mit lehet mondani?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Annyi pénzük van mint a szemét és pont az õ dolgok lenne hogy a saját környékükön rendet tartsanak.
Na ez az igazi fail, nem begyûjteni a túlélõket...
Lehet, hogy õk is védekezni akartak a lehetséges kalóztámadás ellen, ezért a legénység pár tagja kapott csúzlit...vesztükre.
A lövés pedig érhette az üzemanyagtartályt.
Legalábbis laikusként ezek is elképzelhetõnek tûnnek 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem is kalózhajót süllyesztett el az indiai fregatt
A jelek szerint súlyos tévedés történt egy hete az Ádeni-öbölben: akkor azt jelentette az indiai haditengerészet, hogy elsüllyesztettek egy kalózhajót. Most kiderült, hogy egy thai halászhajó szenvedte el a hadihajó támadását.
Pff...
Szeretem a Dolly Roll zenéjét és az õ énekét is, egy zenésszel megint kevesebb... <#sir>#sir>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A táska értéke: $100.000 (20 millió Ft) <#merges2>#merges2>
Valahogy le kéne halászni 😄