Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
hmm, nem kis csúsztatás szaga van a dolognak 😊
teljesen logikus, hogy ha lelövik egy haveromat, akkor bankokba megyek török-zúzni
na mindegy, a lényeg, hogy õk is csõcselék 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
az biztos,hogy most aki nem hallott róla az is meg fogja nézni...
Ezeket a sejkfejeket is el kellene küldeni elefánttrágyát lapátolni, árokpartot pucolni, tyúkot belezni. Talán több hasznot hajtanának. <#wow3>#wow3>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
A medve nem játék.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
hát én ott haltam volna szörnyet :|
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Szóval neki jár 3ezres luxusautó mert õ különb mint a többi ember, mert õ nem 50el megy hanem 200al mert rá nem vonatkozik a kressz ( ellenben mi a francnak ekkora teljesítmény? ), vagy hogy van ez? hihetetlen ami itt megy, megmagyaráznak mindent hogy ez jó és kell, persze nekik kell hogy millárdos vagyonukkal a seggük alatt szépen éldegéljenek...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A medve nem játék.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Végre egy kezdeményezés amivel egyetértek. Bár sejtésem szerint folyamatosan túlterhelt lesz a vonal, és amúgy is kétséges, hogy jár e következményekkel a bejelentés...
*az ellopott össze kb. ugyanakkora lehet, csak minket még nem buksiztak meg érte ...
A medve nem játék.
Itthon és Romániában is ugyanez van, csak nálunk és Romániában ügyesebben csinálják, de az ellopott összeg kb. ugyanez ...
A medve nem játék.
Nem is a fõcim miatti téma miatt linkeltem be igazából, hanem ezért:
"Bulgária tovább bûnhõdik
Bulgária kétszázmillió euró támogatástól esett el és további háromszázmillió kifizetését fagyasztották be Brüsszelben, mert az eddigi támogatások egy részét ellopták. Az év eleje óta összesen már nyolcszázmillió euróval rövidítették meg Bulgáriát. Ez példa nélküli az unió történetében, ekkora büntetést még egyetlen állam sem kapott."
Ezen hangosan felnevettem 😄 Mire számítottak amikor felvették õket? 😊
Ez viszont zsír:
"Alakul a kékkártya
Az EU az amerikai zöldkártyához hasonló okmányt tervez a kívülrõl jött munkavállalóknak. A bizottság tervét kisebb módosításokkal a parlament is támogatta. A kártyát elsõsorban felsõfokú végzettségû és többéves tapasztalattal bíró, biztos állásajánlattal érkezõ bevándorlók kaphatnák meg. A kártyával a kezükben bármelyik tagállamban vállalhatnak majd munkát, és mindegyik tagállam jogosult lesz a kártyák kiadására."
A medve nem játék.
nem tudom mivel érdemelte ki...
gondolom keresztbe szál szalmát nem tett csak vásárolgatott

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A medve nem játék.
az gyorsan kattint és nem veszi észre a fake-t
😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
vagy nyilvános helyen