Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én sajnos nem. Sokszor van, hogy lazán állok az éppen átváltott pirosnál egy zebra elõtt, amikor elmegy mellettem egy-egy autó. Ezt Budapest minden pontján tapasztaltam.
A medve nem játék.
Én inkább a rokikártyásokra szállnék rá. Nincs meg valakinek az a kép, ahol a kormányhivatal elõtt parkoló autók közül 10bõl 6on van roki kártya? 😄
A medve nem játék.
A medve nem játék.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Gondolom külföld alatt nyugatra gondoltál itt. Hát igen, ott más az emberek mentalitása, nem versenypályának tekintik az utakat ahol az átkelõ gyalogosok csak feltartó tényezõnek számít. Meg lehet figyelni egyébként, nyugatról keletre európában fokozatosan "romlik" a vezetési stílus (errõl mindjárt mondok egy konkrét példát is), és sajnos egyre primitívebb módszerekkel kell kordában tartani a sofõröket. Mint ahogy írtva valaki az hogy ilyen szabályt kell behozni az csak minket jellemez.
Szóval a példa: Románia. Októberben voltam Brassóban, iszonyat aggresszíven és parasztul vezet az emberek többsége (nemcsak Brassóban, az egész országban). Komolyan mondom itthon kultúráltan vezetnek ahhoz képest ami ott van. Folyamatosan a seggemben lohotak a Daciak, olyan utakon elõztek le 120-130-al ahol én már nem mertem 100-nál gyorsabban menni, mert olyan szar minõségá volt hogy féltem hogy leesek. Az alap volt hogy kis falvakban 80-100 al tépett át mindenki.
Azt képzeljétek el hogy Brassóban, 4 sávos egyirányú sugárút (kb mint hungária Bp-en), és a lámpás-zebrás keresztezõdéseknél a zebrák elõtt fekvõ rendõr van (!!!). Alig hittem a szememnek. Nem az a nagy, ami lakótelepeken van, és felmész rá majd le, hanem ami kb olyan mintha egy vastag kábel lenne lefektetve az útra. Nehéz észrevenni és kegyetlenül szétbarmolja a futómûvet ha gyorsan mész rá. És mondom mindez egy sugárúton, amin 60-70-el lehet menni legálisan.
Ott csak ez mûködik, mert annyira primitíven vezetnek az emberek hogy másképp nem tudnák megelõzni a sok gázolást.
Szóval a kérdésedre a válasz hogy nyugaton miért mûködik minden szabályozások és korlátozások nélkül: mert ott az embereknek van annyi alap inteligenciájuk hogy ne okozzanak balesetet / ne üssenek el valakit...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Szemet szemért...? <#buck>#buck>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Tudom, h szánalmas, és azt is, hogy nincs más módszer a danik ellen, csak ez, de attól még idegesít sajnos, hogy miattuk most azok is szívni fognak, akik am normálisan vezetnek.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Amióta szigorították a gyorhajtási bírságokat azóta én kevesebb idiótát látok azokon az útvonalakon amiken menni szoktam, remélhetõleg ez is hasonlóan hatásos lesz...
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
...a jövõ évben (a bevezetés hatálya még nem ismert), a gyalogátkelõket csak 30 km/órás sebességgel lehet megközelíteni.
Elvileg jövõ májusban vezetik be ezt a szabályt.
Az alezredes nagyjából kiszámolta (kerekítve), jövõre mekkora bírságra számíthat, aki túllépi a zebrán a (30 km/h) sebességkorlátozást, amit egyébként százalék alapján határoznak meg pontosan.
* 39 km/h esetén 30 ezer Ft
* 50 km/h esetén 45 ezer Ft
* 75 km/h esetén 300 ezer Ft
A felsõ szót mutatták a kísérleti alanyoknak. Az alsót rajzolta ki a számítógép miután megkérték õket hogy gondoljanak vissza a mutatott szóra.
Szóval nem tökéletes még, de gondolom ez is fejlõdni fog.
és ebben nem is az álomfejtés az igazán durva. innen talán már nincs olyan messze a gondolatkiolvasás vagy agyban való keresés sem.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"A Pink Tentacle blog a japán Chunichi Shinbunra hivatkozva említi a szigetország ATR Computational Neuroscience Laboratories kutatóit, akik december 11-én bejelentették, hogy sikeresen kiolvasták egy ember agyából, amit az illetõ lát és az eredményt megjelenítették egy számítógép képernyõjén. A tudósok szerint a technológia segítségével rövidesen élõben követhetik majd egy éppen alvó ember álmait. "
Nagyon kemény. <#wow2>#wow2>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
vagy mert onnan kapja a lóvét 😊
remélem ezek után egyre több fiatalos, lendületes, kismacskavízbefolytós produkciót fogunk látni, úgy szeretném 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Általános sztrájk kezdõdött Görögországban, a kormány ellen több tízezren tiltakoznak
...szombat este óta részlegesen vagy teljesen kifosztottak 360 üzletet.
Az ország középsõ részén fekvõ Vóloszban megrongálták a helyi igazságügyi palotát. A fõvárostól 285 kilométerre délnyugatra fekvõ, tengerparti Kalamatában pedig egy iskolát gyújtottak fel a tiltakozók.
Közben a szakszervezetek általános sztrájkot kezdtek. Országszerte több tízezren vonultak az utcákra a kormány gazdasági politikája ellen tiltakozva."
Ezeknek mi köze van a lelött gyerekhez? Tök jó hogy a rendõri túlkapáson felbuzdult tömeg mostmár totál más miatt randalírozik. Kíváncsi vagyok hogy jutottak el egy lelõtt kamasztól a gazdasági politika elleni tiltakozásig. Vagy csak kaptak az alkalmon a kormány-ellenzõk és gondoták ha már "buli van az utcákon" õk is beszállnak?
btw miért pont Izraelbe? Van más ország is itt a közelben, akiknek a színházkultúrájából tanulhatnánk...
#10913:megérdemli
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A mai csúcs feltétlenül a Nyakó házaspár költségtérítése lenne, ha mehetne belpol. 😄
A medve nem játék.