Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
joebacsi
volt itt is balhé...ugye az elsõ kétszintû érettségi idején 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
ja :/

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Menthetetlenül, sajnos. Már ha ezt az acsarkodást, személyeskedést politikának lehet nevezni; ez inkább pulitika. (Tudod, a puli az a kutyuli, amelyik terelgeti a birkát és egész nap ugat a puzsztába'. 😊 )

"Szólásszabaccság van, kéremszépen. Az."

Még ha le is foglalják az illetékes gépet, amelyrõl a komment íródott, akkor is csupán Vincs Esztert tartóztathatják le. Az ember letartóztatásához ugyxanos be kellene bizonyítani, hogy övé a nick és õ is használta a komment születésének idõpontjában...

desigo
nagyon átmegy a topik politikába :/
Hát ja, egy fidesz-kdnp-stõl mit várjon az ember, ugye? <#kacsint>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

5c0rp330n
nem kéne neki szólni szegénynek, hogy attól, hogy az MSZMP és MSZP között csak egy betü a különbség, itt elvileg már demokrácia van és szólásszabadság, és a régi módszerek már nem olyan népszerûek? <#fejvakaras>

trident
Ez volt már? (Fester féle feljelentõsdi, Orosháza) vagy ez? (18 kommentelõ feljelentése Mezõberényben).

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

desigo
csakis ingyenes wifi pontról szabad garázdálkodni xD
SHADOWEYES7
Vigyázni hölgyeim/uraim.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Szélsõbal 😄D
a.carkey
Nem is volt ...

De ja, jó lenne, ha itthon - ha már bunyózik a szélsõjobb vagy a szélsõbal akkor (vagy a rendõrség) - pl. azért bunyóznának: jó volt-e, hogy Mátyás Beatrixot vette el vagy sem. 😄

A medve nem játék.

desigo
Valójában egy alkoholista szemétláda érdekember...
joebacsi
illetve hogy õ is médiaribivé vált 😊

Scottt
A csávó életrajzában én nem találtam semmilyen szélsõjobboldali jelet.Beszarok tényleg itt is ez lenne a legnagyobb probléma,de jó is lenne😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Bandee1987
Hát, ismerek jópár Kandóst, õk is eléggé alkeszok 😄

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Viszont hogy alkesz, és épül lefelé szellemileg, azt elsõre.
Bandee1987
Figy, amúgy Feró végzett villamosmérnök, a Kandón végzett. Ezt se nézné ki belõle az ember 😊

5c0rp330n
nekem tökre jófejnek tûnik a legutóbbi szereplései alapján.

a.carkey
Már lefoglaltam 😄.

MaSzKa
megvan vidijóba 1 napja😊

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Sadist
Ok, vállalom a despota szerepét. De tényleg.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Bandee1987

MaSzKa
jó ötlet

1ft-ot se adjunk ezeknek

olyan (magyar fehérekre) igazságos emberek kellene akik nem pénzért dolgoznak, hanem a haza érdekeiért

minek kötelezõ egyáltalán bármilyen mocskos párthoz tartoznia

csinálni kéne 1 teljesen új rendszert

magyar ember adóit csak magyar embernek adják

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

minek tartunk egyáltalán választásokat? Ültessünk a fejünkre egy despotát, Vlala szerint feleslegeses az egész, így legalább a választási kampányok árát is megpsóroljuk😊

0Fritz0
Punci? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
<#unalmas>

a.carkey
Agymosás? Ne használjuk visszafelé is ezt a szót, különösen amikor az SZDSZ eddig MINDIG simán bekerült a parlamentbe, Demszkyt meg simán polgármesterré választották egy csõdtömeg tetején!

Megj.: Megoldási javaslatot kormányon, a tények ismeretében szoktak tenni. Tudtommal 2002ben úgy álltak fel, hogy 2010 euro és hazánk az elsõ három K/K-Ei között volt ...

A medve nem játék.

5c0rp330n
jaa, hogy megváltozhatatlan dolgokról beszélek.. ezekszerint viszont Hitlernek is ugyanolyan létjogosultsága lenne kormányozni, mint nekik, mert az a pármillió ember, akit megöletett, már a múlt, és aki meg meri kérdõjelezni, hogy esetleg morális okokból mégsem kéne kormányozni, az a szûklátókörû, agymosott birka?
a megoldás ott kezdõdik, hogy minden felelõs eltakarodik messzire, és akkor el is lehet kezdeni gondolkozni.
és mégis miféle programra szavazott a nép 2006-ban? hogy kolbászból lesz a kerítés is, csak azért mert maradnak 4 évig, amikor érdekes módon 4 éve már ugyanott voltak, mégis csak negatív irányba történt változás? a választási ígéretek masszív néphülyítések voltak, gondolkodó ember nem veszi komolyan az ilyeneket. megmondom mire szavazott a nép. arra, amit a tv-ben láttak. a laptopos kislányra vidéken. meg a plakátokon. meg az ingyen sörre, amit osztogattak. semmi másra.

Amit leírtál, az is egyfajta agymosás. A múltról, a megváltoztathatatlanról beszél a jövõ helyett, megoldási javaslatot egyáltalán nem tartalmaz. Rajtatok, Kiválasztottakon kívül mindenkinek kimosták az agyát, mert a nép nem azt választja, akit Ti szeretnétek...

Kértem, hogy politikát mellõzve, pusztán gazdasági alapon keressük meg a megoldást az ország gondjára.
Egy kivételtõl eltekintve csak a szokásos, betáplált propagandaszöveget (monnyonle-takaroggy-hûderosszulélünk) kaptam észérvek, megoldások helyett.
És még a nép az agymosott, mert egy programra szavaz, nem légbõl kapott
ígéretekre és csapból is folyó rigmusokra...

Borghoz csatlakozva, én itt fejeztem be.

5c0rp330n
így van, itt most nem arról van szó, hogy a fidesz majd milyen lesz.. egyáltalán hogy beszélünk mi most is a fideszrõl, amikor 2002-ben voltak utoljára kormányon, és ekkor még a baloldali politikusok is pozitívan beszéltek a gazdaságról? azóta romokban az egész gazdaság, olyan adósságtengerbe kerültünk (és nemrég vettünk fel rá még két lapáttal- pont olyan feltételekkel, hogy a következõ kormány szopja majd be), hogy évtizedekig garantáltan nem lábalunk ki belõle. ezenfelõl azonkívül, hogy morálisan semmi létjogosultsága egy ilyen pártnak egy demokráciának nevezett rendszerben, még erre is rátettek három lapáttal az öszõdi beszéddel. más helyen az ilyenek maguktól futnak el a halálba, nálunk pedig nemhogy nem futnak el, de a nép visszaszavazza õket. köszönhetõ ez annak, hogy akkor is rengeteg milliárdot öltek az agymosásba (erre sosem kevés a pénz valahogy), amikor a gazdasági válság már visszafordíthatatlan volt.
szóval itt most nem arról van szó, hogy ki jön majd helyette. arról van szó, hogy ez a helyzet tarthatatlan, a kormánynak takarodnia kell, és kellett volna, már nagyon nagyon rég, és soha nem szabad visszajönnie.

Érdekes, hogy egy fél szóval sem említettem a Fideszt... na sebaj, lapozzunk.

Még mindig nem értem, hogy a személycsere miképp oldana meg bármit is, hiszen a szemléleten egy új elit nem változtat.
Az új vezetés ugyanazokkal a problémákkal találja szembe magát, mint a régi: nincs pénz, elégedetlenek az emberek, és bármilyen változtatás szükségszerûen azonnali sztrájkot, tüntetést, balhét von maga után, teljesen mindegy, melyik réteget akarjuk bevonni a hiánycsökkentésbe.

Ezért kérdeztem tegnap, hogy miképp lehetne megoldani a helyzetet, Rajtad kívül mindenki leragadt a "zavarjuk el" verziónál. Pedig amíg nincs donorszerv, nem jó ötlet felnyitni a beteget...

"nekik is meg kell adni az esélyt hogy javítsanak a helyzeten."

Mint a rendszerváltás óta minden 4 évben... és még mindig van aki hisz benne, hogy a következõvel majd jobb lesz.

Nade én ezen a ponton kiszálltam a vitából.
Istencsászár
Azért ez kicsit erõs. Olyan kormány sosem lesz ami szent és igazságos, nade van egy határ amit az MSZP mérföldekkel átlépestt és ebbõl nem következik hogy a Fidesz is ezt tette volna és ezt fogja tenni, egyátalán nem. Olyan nagy mocsokban fetreng a bal oldal hogy nincsenek rá szavak, ezeknek az izéknek menni kell, és jöhet a Fidesz, ami egy egyetlebn alternatíva, és a Fidesz nem egyenlõ az MSZPvel, ennél csak jobb lehet, és nekik is meg kell adni az esélyt hogy javítsanak a helyzeten.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ezen nincs mit magyarázni, senki sem csinált úgy mintha nem értené.
Alternatíva hiányában csak az n+1. látszatválasztás lesz.
Jézusom, még mindig nem érted? Nem azért fognak az emberek a fideszre szavazni, mert bármit is elhisznek nekik, hanem azért mert az mszp leszerepelt. Nem is értem, hogy miért kell nektek a fideszre mutogatni!? Talán, mert nincs jobb érvetek? Ez már nagyon gyenge. Mintha a hetihetest nézném...

Amíg az emberrel elhitetik, hogy erõfeszítés nélkül, egyetlen iksszel építi fel ezt a várat, addig ne is csodálkozzunk, ha csak a lejtõ vár ránk.

Sõt, most az a helyzet, hogy nekünk kevesebb részt kell vállalni, és az ország így is fejlõdni fog. Cheat.

Természetesen jó hallani, hogy minden jobb lesz, ha jobb lesz.
MEgnyílik elõttünk a világ, kevesebbet adózunk, többet kapunk hó végén, ewzzel õpárhuzamosan a forint erõsödik, euróra (nem Aurora!) váltunk, és szélsebesen fogunk száguldozni a fejlõdés útján - és mindez csak egyetlen, jó helyre akasztott ikszünkbe kerül. De ilyenkor akarva-akaratlan elõugrik a jól ismert szlogen: "Sõt, ha az adás ideje alatt ikszel, kap mellé ajándékba egy teflon palacsintasütõt és egy orvosiacél késkészletet."

a.carkey
Nem az "ökörségek ígérete" miatt nem lett FIDESZ kormány 2006 ... (Ls. Gyurcsányi-Orbán vitában elhangzottakat és azok valóságtartalmát!)

A medve nem játék.

a.carkey
Tk. 1947 óta csak kétszer nem õk voltak hatalmon. 1990ben - talán a legrosszabbkor - nyert az MDF, de annyira balfasz módon kezelték a privatizációt, hogy tuti bukásra voltak ítélve - különösen egy ostoba Borossal -, de persze mindenki megtett érte mindent, hogy ez így is legyen (SZDSZ, FKGP, FIDESZ, az MDF saját maga, plusz külsõ erõk, belsõ volt elvtársak, stb). Bár azért megnéztem volna, hogy egy nem beteg Antallal mire lettek volna képesek, de vsz lett volna rá sansz, hogy 1994ben nem 2/3al nyer az MSZP és hogy nem ennyire dilettáns módon kezelik az egész gazdasági helyzetet 1990-1994 között ...

A medve nem játék.

Úgy érted, egyedül ott. Mondjuk csodálkoztam is rajta, hisz nem õk ígérték ott a legnagyobb ökörségeket.
a.carkey
2006ban sem kergették el a régit ...

A medve nem játék.

Istencsászár
Azért a vak is látja hogy Fletó és bandája mindenhol bûzlik és hazudik ott ahol lehet. Senki sem szent, a Fidesz sem, a KDNP sem, a mindenki szar csak mi vagyunk a jó MDF sem, DE ezeknél a tetveknél mindenki jobb fényévekkel... egyszerûen rombolnak, semmit nem csinálnak és hazudoznak, csalnak... felsorolni nem lehet mi minden írható a számlájukra, és ez folyamatosan generálódik...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Majd biztos a te zeitgeistes utópiád lesz a megoldás mindenre, ahol az embereknek nem kell dolgozniuk és nincs pénz se. lol.

Ha 2006-ban is elkövették volna ezt a "hibát", akkor most nem tartana itt az ország. Te sem érted a lényeget. Nem kell szarból várat építeni, de legalább nem kéne még jobban szétbaszni. Mert az mszp+szdsz ezt csinálja már 6 éve. Morálisan és gazdaságilag is tönkretették az egész országot. Mit nem lehet ezen megérteni?

Fabio Capello
nagyjából egálban van amit tennél... nagyjából, azthiszem

bár nem tudom milyen segélyekre gondolsz, de én nem csökkenteném, hanem szigorítanám a feltételeket (pl. CSP ne gyerek után járjon, hanem legyen egy maximális összeg, aminél többet senki nem kaphat - a mi családunkban nagy szerepet kap a havi 25e kiegészítés, fõleg a jelenlegi helyzet mellett...)

De ha az adócsökkentésbõl visszamaradna annyi pénz, ami a segélyekbõl kiesik, mûködõ megoldás lehet(ne). De persze mikor lesz itt adócsökkentés...

Ezt a hibát az ország 4 évente elköveti, hogy mindig azt hiszi, hogy majd egy másik kormány várat tud építeni a szarból. Vagyis bevétel csökkentésével növelni a kiadásokat. Lol. És megint ez lesz. 2010-ben menetrendszerûen megválasztjuk az új politikai elitet, akiket 2014-re szintén úgy kell elkergetni majd.
"Népszerûséget növelni nagyon jó, de ismét kevesebb bevételt jelentene."

Nem ezért kéne, hanem azért, mert ha adócsökkentés nélkül szigorítanák a büntetést, akkor rengeteg vállalkozó vagy tönkremenne vagy a börtönbe. Adónöveléssel csak a becsületesen adózókat szopatják meg még jobban, a csalókat nem érinti.