Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Még ha le is foglalják az illetékes gépet, amelyrõl a komment íródott, akkor is csupán Vincs Esztert tartóztathatják le. Az ember letartóztatásához ugyxanos be kellene bizonyítani, hogy övé a nick és õ is használta a komment születésének idõpontjában...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
De ja, jó lenne, ha itthon - ha már bunyózik a szélsõjobb vagy a szélsõbal akkor (vagy a rendõrség) - pl. azért bunyóznának: jó volt-e, hogy Mátyás Beatrixot vette el vagy sem. 😄
A medve nem játék.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A medve nem játék.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ezaz Feró, bírjuk a búrádat 😄
1ft-ot se adjunk ezeknek
olyan (magyar fehérekre) igazságos emberek kellene akik nem pénzért dolgoznak, hanem a haza érdekeiért
minek kötelezõ egyáltalán bármilyen mocskos párthoz tartoznia
csinálni kéne 1 teljesen új rendszert
magyar ember adóit csak magyar embernek adják
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Megj.: Megoldási javaslatot kormányon, a tények ismeretében szoktak tenni. Tudtommal 2002ben úgy álltak fel, hogy 2010 euro és hazánk az elsõ három K/K-Ei között volt ...
A medve nem játék.
a megoldás ott kezdõdik, hogy minden felelõs eltakarodik messzire, és akkor el is lehet kezdeni gondolkozni.
és mégis miféle programra szavazott a nép 2006-ban? hogy kolbászból lesz a kerítés is, csak azért mert maradnak 4 évig, amikor érdekes módon 4 éve már ugyanott voltak, mégis csak negatív irányba történt változás? a választási ígéretek masszív néphülyítések voltak, gondolkodó ember nem veszi komolyan az ilyeneket. megmondom mire szavazott a nép. arra, amit a tv-ben láttak. a laptopos kislányra vidéken. meg a plakátokon. meg az ingyen sörre, amit osztogattak. semmi másra.
Kértem, hogy politikát mellõzve, pusztán gazdasági alapon keressük meg a megoldást az ország gondjára.
Egy kivételtõl eltekintve csak a szokásos, betáplált propagandaszöveget (monnyonle-takaroggy-hûderosszulélünk) kaptam észérvek, megoldások helyett.
És még a nép az agymosott, mert egy programra szavaz, nem légbõl kapott
ígéretekre és csapból is folyó rigmusokra...
Borghoz csatlakozva, én itt fejeztem be.
szóval itt most nem arról van szó, hogy ki jön majd helyette. arról van szó, hogy ez a helyzet tarthatatlan, a kormánynak takarodnia kell, és kellett volna, már nagyon nagyon rég, és soha nem szabad visszajönnie.
Még mindig nem értem, hogy a személycsere miképp oldana meg bármit is, hiszen a szemléleten egy új elit nem változtat.
Az új vezetés ugyanazokkal a problémákkal találja szembe magát, mint a régi: nincs pénz, elégedetlenek az emberek, és bármilyen változtatás szükségszerûen azonnali sztrájkot, tüntetést, balhét von maga után, teljesen mindegy, melyik réteget akarjuk bevonni a hiánycsökkentésbe.
Ezért kérdeztem tegnap, hogy miképp lehetne megoldani a helyzetet, Rajtad kívül mindenki leragadt a "zavarjuk el" verziónál. Pedig amíg nincs donorszerv, nem jó ötlet felnyitni a beteget...
Mint a rendszerváltás óta minden 4 évben... és még mindig van aki hisz benne, hogy a következõvel majd jobb lesz.
Nade én ezen a ponton kiszálltam a vitából.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Alternatíva hiányában csak az n+1. látszatválasztás lesz.
Sõt, most az a helyzet, hogy nekünk kevesebb részt kell vállalni, és az ország így is fejlõdni fog. Cheat.
Természetesen jó hallani, hogy minden jobb lesz, ha jobb lesz.
MEgnyílik elõttünk a világ, kevesebbet adózunk, többet kapunk hó végén, ewzzel õpárhuzamosan a forint erõsödik, euróra (nem Aurora!) váltunk, és szélsebesen fogunk száguldozni a fejlõdés útján - és mindez csak egyetlen, jó helyre akasztott ikszünkbe kerül. De ilyenkor akarva-akaratlan elõugrik a jól ismert szlogen: "Sõt, ha az adás ideje alatt ikszel, kap mellé ajándékba egy teflon palacsintasütõt és egy orvosiacél késkészletet."
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
bár nem tudom milyen segélyekre gondolsz, de én nem csökkenteném, hanem szigorítanám a feltételeket (pl. CSP ne gyerek után járjon, hanem legyen egy maximális összeg, aminél többet senki nem kaphat - a mi családunkban nagy szerepet kap a havi 25e kiegészítés, fõleg a jelenlegi helyzet mellett...)
De ha az adócsökkentésbõl visszamaradna annyi pénz, ami a segélyekbõl kiesik, mûködõ megoldás lehet(ne). De persze mikor lesz itt adócsökkentés...
Nem ezért kéne, hanem azért, mert ha adócsökkentés nélkül szigorítanák a büntetést, akkor rengeteg vállalkozó vagy tönkremenne vagy a börtönbe. Adónöveléssel csak a becsületesen adózókat szopatják meg még jobban, a csalókat nem érinti.