Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én nem magamról és a környezetemrõl beszéltem elsõsorban, ha nem lett volna világos.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Sedó párat pontot kioszthatnál😊<#nyes>#nyes>
Foltozzák az IE-t
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Bár az én véleményem nem sokat számít, született mazsola vagyok. 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Magad nevében, köszi.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Régen mintha lett volna olyan rendelkezés, hogy oké, hogy van zebra, de jelezni kell a gyalogátkelõt táblával vagy fényekkel. Ezt is meg kéne lépni a másik oldal részérõl, és akkor jogos a 30. Addig viszont ...
A medve nem játék.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Tehát ha valaki a zebrán elüt egy másik valakit, az a kormány hibája?
Szerintem inkább a féké. Vagy a vezetõé.
ebben az országban? viccelsz? eltaposnak, hülyének néznek, ha kultúrember módján viselkedsz, ezért te is ugyanerre kényszerülsz. ez egy ördögi kör, itt senki sem tisztességes. mégis mit vár az ember egy olyan országban, ahol a miniszterelnök egy közönséges bûnözõ, a pártja pedig annak a pártnak a posztkommunista utódpártja, amelyik 50 éven át nyomorban tartotta az országot?
A medve nem játék.
Ne tegyetek már különbséget gyalogos és autós között!
Mindkettõ ember, sõt, induljunk ki abból, hogy nincs olyan, hogy valaki CSAK autós, és az is ritka, ha valaki CSAK gyalogos.
A zebrára a gyalogosnak akkor szabad lelépni, ha az áthaladás szerinte biztonságos - nem jön autó, vagy jön, de int, hogy mehetek és lassít.
Az autósnak a zebrát fokozott figyelemmel és mérsékelt sebességgel kell megközelítenie - számítania kell áthaladó, vagy áthaladni szándékozó gyalogosra.
Ha mindkét helyen - az autóban is, a zebra elõtt is - kicserélnénk a fõemlõs alfahímet Emberre, akkor mindketten megállnának, és udvariassági alapon (udvariasság… naiv gondolat a 21. századi Magyarországon) döntenék el, ki menjen elõbb.
Nem lehetne egy kicsit embernek nézni a másikat?
A medve nem játék.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Ugyanakkor azon egyedekkel szemben, akik erre köcsög viselkedésmódjukkal még rá is raknak egy lapáttal, elég gyakran érzek leküzdhetetlen késztetést arra, hogy elbasszam, visszatolassak, és újra elbasszam. Csak hogy értse, hogyan mûködnek a dolgok.
Ezután pedig azt, aki át szeretne mielõbb kelni a zebrán, udvariasan átengedem.
Hát igen, minden érmének két oldala van. A magyar autós morálhoz nagyban hozzájárul, hogy a gyalogosok (biciklisek, motorosok) is ugyanolyan, ha nem mégnagyobb balfaszok.
persze olyan is van, hogy hajt mint a meszes.
de inkább integessen, minthogy elb@sszon.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Végre!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
na micsoda hír. az lenne a világ nyolcadik csodája, ha nem lenne súlyos hiba benne. egyébként az explorernek csak egy hibája van: a létezése. semmi más nem róható fel neki.
Fejbelõttek egy eladót a fõvárosban: a nõ belehalt sérüléseibe
A bûncselekmény dél körül történt az Üllõi út és a Nagyenyed utca keresztezõdésénél
mtv
"A szakértõk azt javasolják, a javítás megérkezéséig használjunk inkább más böngészõt."
Én a javítás megérkezése után is más böngészõt fogok használni 😄DD
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A medve nem játék.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.