Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
nagyon örülök neki, hogy a saját szemedben te és a barátaid vagytok a megtestesült mintapolgárok. jót tesz az ilyen szintû önkritika.
én nem magamról és a környezetemrõl beszéltem elsõsorban, ha nem lett volna világos.

5c0rp330n
mondtam ilyet?

matyi0323

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Scottt
Emberek az utolsó 31hszbõl(ha jól emlékszek annyit írt ki a kedvencek)2volt hír.Ennyire ne offoljatok már.
Sedó párat pontot kioszthatnál😊<#nyes>
Foltozzák az IE-t

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Sadist
Én nem. Meg van más is, aki nem. Azért mondom, hogy csak a saját nevében beszéljen. Nem zavar, ha magáról és egy kisebb környezetérõl azt állítja, hogy utolsó szar alak mind, de akkor engem hagyjon ki belõle.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Szerintem ez nem fáj annyira, mintha elütnél egy embert. Inkább ok nélkül is lassítok, mint okkal sem.
Bár az én véleményem nem sokat számít, született mazsola vagyok. 😊

joebacsi
igaza van, itt, ebben az országban mindenki szar, gyökér, hülye mentalitású, lopnak-csalnak-hazudnak, bezzeg máshol minden fenékig tejfel, kolbászból van a kerítés, és folyamatos fórumos szájkarate-hisztivel is simán meg lehet élni 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sadist
"itt senki sem tisztességes"

Magad nevében, köszi.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

a.carkey
Ez oké, de ha senki sincs az utcán, egy kutya sem jár arra, akkor az üres zebránál lassítsunk le 30ra?

Régen mintha lett volna olyan rendelkezés, hogy oké, hogy van zebra, de jelezni kell a gyalogátkelõt táblával vagy fényekkel. Ezt is meg kéne lépni a másik oldal részérõl, és akkor jogos a 30. Addig viszont ...

A medve nem játék.

joebacsi
elsõ fokon...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

bertino
naja

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Neked mindenbõl a politika jön ki?
Tehát ha valaki a zebrán elüt egy másik valakit, az a kormány hibája?
Szerintem inkább a féké. Vagy a vezetõé.

A legjobb, ha harminccal megyünk a zebrán, akkor a mi házunk elejét nem éri szó, és nem kell másokra mutogatnunk.

5c0rp330n
"Nem lehetne egy kicsit embernek nézni a másikat? "

ebben az országban? viccelsz? eltaposnak, hülyének néznek, ha kultúrember módján viselkedsz, ezért te is ugyanerre kényszerülsz. ez egy ördögi kör, itt senki sem tisztességes. mégis mit vár az ember egy olyan országban, ahol a miniszterelnök egy közönséges bûnözõ, a pártja pedig annak a pártnak a posztkommunista utódpártja, amelyik 50 éven át nyomorban tartotta az országot?

a.carkey
Ez oké, de minek büntetni valamit mikor a tajparasztok úgysem fognak megállni, sõt le se szarják majd a harmincat és a trafipaxot (leszerelt rendszámtábla, egyéb kibúvók) a többiek - akik meg átengedik a gyalogost bünti nélkül is - meg olyanok miatt fogják beszopni, hogy mondjuk üres zebra elõtt 30 helyett 37el ment és már 30k.

A medve nem játék.

Jogos a kérdés, ennél egy mezei vállalkozó is tud többet csinálni. Papíron körbeutaztast néhány autót Európán, aztán visszaigényli az ÁFA-t...

Zebratéma:
Ne tegyetek már különbséget gyalogos és autós között!
Mindkettõ ember, sõt, induljunk ki abból, hogy nincs olyan, hogy valaki CSAK autós, és az is ritka, ha valaki CSAK gyalogos.
A zebrára a gyalogosnak akkor szabad lelépni, ha az áthaladás szerinte biztonságos - nem jön autó, vagy jön, de int, hogy mehetek és lassít.
Az autósnak a zebrát fokozott figyelemmel és mérsékelt sebességgel kell megközelítenie - számítania kell áthaladó, vagy áthaladni szándékozó gyalogosra.
Ha mindkét helyen - az autóban is, a zebra elõtt is - kicserélnénk a fõemlõs alfahímet Emberre, akkor mindketten megállnának, és udvariassági alapon (udvariasság… naiv gondolat a 21. századi Magyarországon) döntenék el, ki menjen elõbb.
Nem lehetne egy kicsit embernek nézni a másikat?

Nem csodálkozom rajta, és nehéz lenne lepleznem, hogy örülök a döntésnek.

a.carkey
Amíg a PIROSON lazán átmennek egyesek - ami pl. egy zebra kapcsán piros és ott áll már egy autó -, akkor honnan a lékbõl gondolja bárki is, hogy a többség LELASSÍT majd 30RA egy zebra elõtt? Itthon nem a már meglévõ (értsd: mostani, nem a jövõ évi) szabályokkal van gond, hanem azzal, hogy SEMMIT SEM tud betartani a/egy hatóság (sem): gyorshajtás, piroson való bennragadás egy keresztezõdésben (megoldás: a legfõbb keresztezõdésekben visszaszámlálós lámpák, kamerák ha csalsz - igen, nem 600 milliárdot kellett volna elqurni a 4esre, hanem fejleszteni a felszíni közlekedést), zebra elõtti vigyázás, tilosban parkolás roki kártyákkal, adófizetés, stb. Amíg nem tudják betartani/betartatni a szabályokat - amit a rendõrök, politikusok, stb. is lazán leszarnak (ls. egy korábbi felmérést: 10bõl 3 rendõr szokott indexelni kanyarodáskor, sávváltáskor), addig tök mindegy milyen szabályokat hoznak ...

A medve nem játék.

és az ember beprogramozása sem. legalább nem kell robotokra költeni..<#nyes>

whiskeyman
Kinek képzeled magad itt kissrác? Szerintem vegyél vissza az arcból...

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Hajrá, legalább nem sokáig rontod itt a levegõt.

GregSB
<#szomoru1>

Akár hiszed akár nem, számodra a legelõnyösebb pozíció, ha én azt gondolom rólad, hogy köcsög gyalogos vagy. Az elõítélet ugyanis, miszerint te birka és 1.0 viselkedésû entitás vagy vesz rá engem a defenzív vezetési stílusra lakott területen, vagyis hogy folyamatosan úgy vezessek, hogy ha a fa mögül kiugrik egy emo, akkor is meg tudjak állni.
Ugyanakkor azon egyedekkel szemben, akik erre köcsög viselkedésmódjukkal még rá is raknak egy lapáttal, elég gyakran érzek leküzdhetetlen késztetést arra, hogy elbasszam, visszatolassak, és újra elbasszam. Csak hogy értse, hogyan mûködnek a dolgok.
Ezután pedig azt, aki át szeretne mielõbb kelni a zebrán, udvariasan átengedem.
Amúgy meg ha türelmetlen vagy, ne ülj kocsiba..

Az ilyen faszkalapok miatt van a sok gázolás, mert "a fórumon azt tanultam hogy köcsög gyalogosok"...

Az ilyen csakazértisfeltartomaforgalmat mert nekem jogom van hozzá címû balfaszokkal szoktam eljátszani, hogy a tükörrel hátba veregetem õket.
te csak ne gondolkodjál, biztos te így csinálod, de én nem vagyok akkora balfasz mint te...

múltkor megyek át a zebrán szép nyugisan, megállt egy kocsi, mögötte egy rendõrkocsi, a rendõr megszólal, hogy "még ma átérsz?"<#boxer>

És gondolom megvárod amíg odaér, és csak akkor lépsz le elé, had satufékezzen a buzija.
Hát igen, minden érmének két oldala van. A magyar autós morálhoz nagyban hozzájárul, hogy a gyalogosok (biciklisek, motorosok) is ugyanolyan, ha nem mégnagyobb balfaszok.
bertino
én többségével ilyennel találkozom.
persze olyan is van, hogy hajt mint a meszes.
de inkább integessen, minthogy elb@sszon.

azt bírom, amikor állok a zebránál, és már 50 méterrõl integet hogy menjek át(nem akar megállni) mondom minek integet, alapból meg kell állnia...

Végre!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

HöfEE
Úgyis ki lesz törölve de leírom. Ez a mai Magyar igazságszolgáltatás mélypontja. Hihetetlen. Kiváncsi lennék azokra a bizonyítékokra ami alapján ez az ítélet megszületett...

abszurdisztán...

5c0rp330n
inkább a kibaszott parlamentet oszlassák már széjjel. ez valami vicc?

Danman

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

matyi0323
am bocs ha ez politizálásnak számit, nem úgy gondoltam, na de akkor is...

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

nem véletlenül lett messiás/proféta az ürgebõl...

matyi0323

5c0rp330n
"Súlyos biztonsági hibát találtak az Internet Explorerben"

na micsoda hír. az lenne a világ nyolcadik csodája, ha nem lenne súlyos hiba benne. egyébként az explorernek csak egy hibája van: a létezése. semmi más nem róható fel neki.

desigo
* 2008. december 16. 14:15
Fejbelõttek egy eladót a fõvárosban: a nõ belehalt sérüléseibe

A bûncselekmény dél körül történt az Üllõi út és a Nagyenyed utca keresztezõdésénél
mtv
GregSB
Súlyos hiba az Internet Explorerben

"A szakértõk azt javasolják, a javítás megérkezéséig használjunk inkább más böngészõt."

Én a javítás megérkezése után is más böngészõt fogok használni 😄DD

bertino
😄

SHADOWEYES7
jó reflexe van az öregnek XD

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

a.carkey

A medve nem játék.

Scottt
Majd megy a GSG9-és rendet rak(Bár az lehet csak a határõrséggel foglalkozik?!)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Bandee1987
Egyezzünk meg délnyugatban 😄

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

joebacsi
Gondolom ezen az iraki áldozatok hozzátartozói is röhögtek egy jóízût, tiszta mókamiki ez a dzsordzsi.