World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
:) Semmi okosság :P
Ikarus 250
Letöltés
nincs most wr2-m nemtom kipróbálni
Hát nem gondoltam hogy Bence is nekikezd, amikor az elõzõ üzenetet írtam már csak a vezetõbácsi ruhája volt hátra. Reménykedtem hogy megosztja elõttem. Na mindegy: amúgy is imádja a versenyt 😄 Ez az egyetlen gép aminek elfogadható a belsõ nézete. AtiWRC megadta a receptet, de akkor még nem futott el egy erõsebb játék sem a gépemen. Ha lesz kis idõtök és türelmetek a többihez kiszedni a belsõnézetet: állok elébe és a többit is kiadom Suzuki, EVO IX stb. Editcar fejlesztésben négykerekesek közt ez a kedvencem. Végig lehet driftelni belsõnézetbõl a legszûkebb kanyarokat is de megmarad a tehetetlensége is. Próbáljátok ki akinek nemtetszik az javítson rajta ahogy neki szimpi de engem hagyjatok ki 😄 Bármit modolhattok rajta szabadon. Szebb belsõt is lehet szedni neki csak illesszétek rá rendesen DepExel 😊 Faitooo !!!

Amúgy youtube-on láttam egy videót egy mexikói pályáról, arról tudtok valamit?
Zene nélkül mit érek én?
Hogy lehet kicserélni a forgalmat? (kocsikat)
Annyira tuningoljátok már ezt a játékot,
hogy már lassan WR3 lesz belõle! 😄
- proci teszt: megemeltem közlekedés számát csúcsforgalom fölé + Fraps felvételhez de nem pattogott a forgalom. Videó itt > Koce Petrov tuninggépeim
na és miért kell ezt itt kitárgyalni? írd be Bence oldalára az észrevételeket vagy privizzetek v mittomén. Idejövök megnézem mivan itt óóó féloldalnyi új post erre tessék csak pletykálás meg szodalmazás meg szappanopárázás. Tudjuk egyébként h õ töröltette? Noésha törölteti? majd újraindítjuk.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
\"A gumi kopjon, ne a lelked\"