World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindkillers
Ha nincs routered,akkor ha elindítod az mp lounge-t,felül internet fül,create game,a max ping és a max shortcut elõl pipa ki,resetdelay 2,jobb oldalon kipipálod hogy milyen addon autók lesznek. De,ha valaki a saját gépében kutorászott ugyanazon addon autó editcarjában és nem 100%-ig ugyanaz mint neked már egybõl nem tud csatlakozni ezért elõször érdemes addonautók nélkül kipróbálni.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

bency
Mostmar nincs szerencsere!De igyse engedi!

:) Semmi okosság :P

Mindkillers
Csak úgy lehet ha nincs routered...

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
A HWRMT-n is megtalálható a letöltések között <#banplz>

bency
Huh,fasza!Hallod azt mondtad a multkor allando ip nelkul is lehet mukodo szervert csinalni,de hogy?pls segits!

Mindkillers
Engedély megvan,driver megvan,hát akkor tömegközlekedjünk!!! <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Ikarus 250

Letöltés

Szildramor
Pedig le kéne tesztelned hogy megy 😊 A sima kocsiból csináltam belsõt is. Többinél már váltókarok meg kapcsolók 3d cuccok is vannak mûszerfalon. Ez volt a legsimább "szerencsémre" `-_-´

Most a low poly vagy high poly belsö van benne?
nincs most wr2-m nemtom kipróbálni

Szildramor

Hát nem gondoltam hogy Bence is nekikezd, amikor az elõzõ üzenetet írtam már csak a vezetõbácsi ruhája volt hátra. Reménykedtem hogy megosztja elõttem. Na mindegy: amúgy is imádja a versenyt 😄 Ez az egyetlen gép aminek elfogadható a belsõ nézete. AtiWRC megadta a receptet, de akkor még nem futott el egy erõsebb játék sem a gépemen. Ha lesz kis idõtök és türelmetek a többihez kiszedni a belsõnézetet: állok elébe és a többit is kiadom Suzuki, EVO IX stb. Editcar fejlesztésben négykerekesek közt ez a kedvencem. Végig lehet driftelni belsõnézetbõl a legszûkebb kanyarokat is de megmarad a tehetetlensége is. Próbáljátok ki akinek nemtetszik az javítson rajta ahogy neki szimpi de engem hagyjatok ki 😄 Bármit modolhattok rajta szabadon. Szebb belsõt is lehet szedni neki csak illesszétek rá rendesen DepExel 😊 Faitooo !!! Xara wrc addon

Szildramor
Add is ki 😄

gyors összedobtam egy xsarát😊

c4-et itt Xsarat még sehonnan

Honnan lehet Citroen Xsarat meg C4-et leszedni?
Prémium driver
ezjólnézki

Jamaica a Jamaicaiaké.

Szildramor
Megyek fáér OBIba. Be kell fejezzem a szobaszépítést de kifogyott a szegélyléc. Este leszel. Ez a három segg amit linkeltél simán belefér a másikba XD jó tudom: nem a mennyiség a lényeg. MAhoró mellékesen csalt, mert belenyomta a kamerába XD

atylaRO
naruto gyere fel az msn're lecci😊
tolem is egy kep😄

Driver: atyla

Szildramor
Aki tudná modellezni UK rallye pályát sajna nem ér rá. Utak nincsenek befejezve: dobálja a kocsit néhól. Mondtam Sámánnak adja ki félkészen. Én maradok a japánkodásnál. Befejezem inkább autópályát és mangaseggekkel szórom tele a fórumot. Suzuki is félkész és modellezésre vár meg UK rallye is. Csak annyit kértem tõle ha kiadja félkészen ne legyen említve a nevem. Nem nagy veszteség nekem 😊

Sziasztok! Nem tudna valaki jó rallypályákat ajánlani?
Szildramor
az enyém konvertmég a régi 😄 aha.

barnie1990
Ez melyik pálya? Az autobahn?

Amúgy youtube-on láttam egy videót egy mexikói pályáról, arról tudtok valamit?

Zene nélkül mit érek én?

Szildramor
A traffic\streets mappában az SLT kiterjesztésû fájlokat hozátársítod tulajdonságokban sima jegyzettömbhöz és megnyitja a listát és ott lehet az elsõ számsor elsõ két tagját átírod meg a kocsikat is és a kkor változik a kocsisûrüség. Ha túl sok kocsit deb be lehet hogy kikapcsolja a közlekedés lámpáit mert besokal a gép 😊

zoliii
Jó videó lett! 😄
Hogy lehet kicserélni a forgalmat? (kocsikat)
Annyira tuningoljátok már ezt a játékot,
hogy már lassan WR3 lesz belõle! 😄

Szildramor

- proci teszt: megemeltem közlekedés számát csúcsforgalom fölé + Fraps felvételhez de nem pattogott a forgalom. Videó itt > Koce Petrov tuninggépeim

Szildramor
És ilyenkor? 😄 AKina forgalom elég kemény falat mert japán balratarts van. `-_-´

de

bency
Ilyenkor nincs senki itt?

bency
😄,probaltam kreativ lenni!

Szildramor
Ferráris direkt van a tetejére téve? bitangszép 😊

bency
Kepek......irnatok velemenyt roluk pls!😊

Szildramor
Pletyka? Norbi: az hogy törölték spanyol és német modderek oldalait és munkáit az több mint pletyka. És az egész fórum törlése esetén nemtom mit írunk megint újra. A történelmet? na mindegy. Ti tudjátok. Utoljára mondom egy hete vol ez a balhé. Akinek ég a picsája az ne ide süsse lécci. Tartátok má tiszteletbe ennek a topicnak a létét. Nem kell újracsinálni ha nem "szûnik" meg egy fõköcsög tollvonása által. Youtubes profilomat 2 hete törölték. Volt rajta 67 ezres vidi 30-40 ezres nézettségûböl vagy 5. Még ha japó is volt sajnálom hogy megszûnt. Akinek nincs mit veszítenie az rohangásszon a befagyott dunán meztelen seggel plíz

Rezs
Barátnõjét elnézve osztom a véleményt😊

na és miért kell ezt itt kitárgyalni? írd be Bence oldalára az észrevételeket vagy privizzetek v mittomén. Idejövök megnézem mivan itt óóó féloldalnyi új post erre tessék csak pletykálás meg szodalmazás meg szappanopárázás. Tudjuk egyébként h õ töröltette? Noésha törölteti? majd újraindítjuk.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
Azt akinek mindenét törölteti pl: érdekli drágáim 😛 jó dolgai vannak csak skizó szerintem a csávó.

bency
De nem az a lenyeg hogy milyen kocsog vagy nem kocsog,en leszarom hogy kocsog,vagy buzi vagy akarmilyen!Amig csinalja a jobbnal jobb autokat,addig kit erdekel hogy kocsog....

Szildramor
igen. A legjobb mert nem engedett senkit maga mellett felnõni. Azért hagytam ott txprot egy hete, mert a fellinkelt Adamraga kocsit és az összes feltöltött kocsiját Filefront.com ról az egész profiljával és emlékével együtt töröltette. És mért? hát mert köcsög. Jól mondod Bency: a legnagyobb... XD

most komolyan. melyik tomwin kocsija? átnéztem de nem találtam közte. te melyiket láttad?

bency
NEM!Amiert o kocsog,attol meg a kocsiai kurva jok,a legjobbak,nem ertem mi koze van hozza!

bency
Akkoris Tomwin a legjobb!

Szildramor
nem veszitek komolyan a fõköcsögöket vazz. Ha képes volt egy spanyol fórumba regelni és utána az adminnal az egészet töröltetni akkor megérdemel annyit hogy a szartakony kocsiait kerüljük mint a büdõs túrós faszappant °-°

aha

Rezs
V1.0(!) majd befejezem ez még csak béta 😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
Drágáim: tomwin bácsi töröltetett egy egész fórumott amiatt amit bencus csinál itt. Jogosan tette bár köcsög alapból. Na nyasgem...

lacee09
Istenem te mindenért nyafogsz?! Intézd el a magánügyi gondjaidat és utána sokkal jobban érzed magad hidd el(bár ha buzi vagy akkor nem tudom, hogy hogy tudod megoldani a házasodást, de külföldön már van ahol engedélyezik/azokból a buzis rajzokból gondolom tudod a japán mesékbõl). Tudom most jön az aranybogaram, csillagom, husom kiccsaj stb. visszaszólásod szerintem megkíméleted magad ettõl úgyis tudjuk, hogy hülyeségeket fogsz összehordani, mint hogy mindenkinek szabad joga, hogy olyan legyen amilyen akár meleg is nincs sok közünk hozzá, de akkor ne vetítsd ki ránk. Köszönjük szépen.<#mf1>

\"A gumi kopjon, ne a lelked\"

Szildramor
mondtam hogy sunyi vagy 😄 fennhagytad a lengyelekét is. Sok értelme volt a színjátékodnak már megint. HP 😛

Wartburg 1.3 GT by Norbee

Letöltés itt 😊

bency
A 2010-es Mustang elkepesztoen jol sikerult!Az orak vilagitnak igy mindig latni oket!Szep az egesZ!

bency
Hat nem nagyon boldogulok vele,de mindegy!Ez mar sok nekem!😄

Szildramor
Kocsi mellett van editke, de WR-man is kell hozzá. Megnyitod kocsikat WR mannal és ott látszanak a meük lezárt kocsiknál is és akkor mellé lehet tenni editcar progival. Ha nyitvavan - elsõ oldalon átírod a meü sorszámát és mellé teszi. Ha zárva van akkor csak új editcar esetén teheted mellé ami munkásabb de lehet azt is simán

bency
a WR2 manegerbol nem lehet csoportba tenni oket?es az editcar-t hol talalom?

Szildramor
hülye picsa vagy...

te egy felnõtt férfi vagy(elvileg)és engem egy kiscsajnak nézel? nagykorú sem vagyok... ne is gondolj ilyenre.... a törvény bûnteti...