World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
:) Semmi okosság :P
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Készül a második Trueno versenygép. Inkább versenyre lesz és Norbi keréktuningjával szereltem valódi japán 😊
Elõre is köszönöm.😊
Initial D vid

-Bency: igen lególcsóbb de egyik legjobb gyártók közül 😊
Forza.
Tud valaki Opel Omega (lehetoleg kombi) kiegeszitest a jatekhoz? Probaltam keresni itt a temaban az oldal aljan levo keresovel, de semmire sem ad talalatot.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
>>>WR2 addon pályák multiba illesztése pl: Australia, Nevada, Polish Roads, Landstrasse, Nitro Stadt > kattints a NARUTO logómra és oldalamon található a közvetlen link TUTORIALHOZ! GL 😊
Aztán:
Mégegyszer linkelem a tutorialt de most teszek hozzá elérhetõséget is WR2 Managerhez Krom bácsitól: amit oldalamról el lehet majd érni késöbb is így kerek egészben: ha már a sokadik oldalra kerül. Thanx so mutch Mr. Krom!!! 😊 akinek szinte minden kütyüt köszönhetünk a pályaszerkesztõktõl a kocsibeillasztõ cucc fejlesztéséig, a belsõ nézetig és mindent, amitõl életre kelt a WR 😊 Íme legújabb fejlesztésû WR2 Manager: összes kocsi és megvásárlása kiegészítõvel és pálya sorbarendezéssel, amitõl használhatóvá váltak multiban is mert a program mindenki gé;pén ugyanabban a sorrendben olvassa be a MEGEGYEZÕ pályákat. >> WR2 Manager v0.3g by Krom Master
Ehhez a Naruto féle pályaegyeztetés szükséges!
Kéne egy srácnak naon 😄
A low belsö benne van abba a pssg fájlba amibe a kasztni van. A high belsö egy külön mappába van és irtam pübe melyik programmal tudod megnyitni, én anno a 307es néztem ott mindössze annyi történt hogy a kormány kerék nem volt pontosan a helyén.