World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Diaz0
igen,már utólag rájöttem.<#alien2><#idiota>. jah, és még 1 kérdés.! szeretnék multizni minden megvan hozzá és amikor elinditom a szerót a barátomnak az jelzi ki hogy multiplayer connection failed .!!?? ez miért van?😮

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Szildramor
Lehet a verzió is hibás vagy simán csak a mappák neve nem jól van írva addons- ban WR managert használtad hozzá? Azt a kis progit ami beolvassa a kocsikat és a pályákat. Ha nem akkor katt a Naruto logómra. 😊

0Diaz0
*zavarok

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

0Diaz0
Sziasztok! bocsi hogy zavarlak a kérdéseimmel,de én raktam be pályákat a játékomba,és nem mûködnek.. a "joyride"-jél tudom hogy ott kéne lennie.. de nincs ott..<#confused> ez miért lehet,vagy miért van?

Szildramor
Oks. Vagyok már

Naruto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kéne a segitséged S.O.S. este gyere fel msnre pls!!!! fontos
bency

:) Semmi okosság :P

0Diaz0
melyiket??😮 mert nekem megvan,az 1.66-os de nemtudom..oO lehet hogy WR1-hez van.. nemtudom mert annak a file-nak a neve : "wrupd_166.exe".. szóval nemtudom..Oo

bency
Nyugi,ismert problema,csak tegyel fel Patch-et,es menni fog!

0Diaz0
Hali. nemtudjátok mi lehet a baja a játéknak ,ha belépek a load game-ba,és a mentett játékom 0%-os..oO!!?? ,jah és. nemis tudok visszalépni.. megy rendesen a zene meg minden.. de nemtudom sehova se lépni. csak ctrl+alt+del-el kilépni..oO =/ valalki tudna mondani valamit,vagy segiteni?😮 megköszönném. Hi.<#zavart2><#rinya><#nemtudom>

Szildramor
Norbi megvan a KPGC Z-modelerrel nyitható. Lécci csináld meg nekem a krómot meg a lökõst: cserébe adok egy üveg visinátát XD

Szildramor
Nemtom mért áll. az lehet hogy ilyenkor van sok új játék aztán gondolom kell egy kis idõ hogy az emberek megunják XD Én is tettem fel pár újat az új gépemre de nem kötött le a felbontás meg a csillogás. Sámánt kéne meggyõzzem valahogy a rallypályát fejezze be. Aláírásgyûjtés vagy nem tom mi hatna a lelkére 😄

sovatalevi
hat ugyis lehet mondani.csak az a gond h egy moderator egy moderator topicban.hat kepem nincs meg regen a theborg oldalarol toltottem.amugy mer all a topic?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Szildramor
Levi te mér kaptál 2 figyelmeztetést? Nyugodt illedelmes szoktál lenni. Valaki felhúzta az agyadat? XD Én is néztem azt az adventi reklámot 😄 gõzöm sincs mi a ..asz. Mercirõl linkelj valami képet. Lehet megvan de nemtom melyik az 😊

sovatalevi
ez mi lehet.

Es valaki nem tudja hogy hol kapom meg a c11 és Mercedest amellyel TOM járt?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Szildramor

Készül a második Trueno versenygép. Inkább versenyre lesz és Norbi keréktuningjával szereltem valódi japán 😊

0Diaz0
Sziasztok! valaki nem tudna nekem adni egy 100%os mentést?😮 mert a játékommal nemtudom mi a baj,mert belépek pl. beállitásokba és csak Ctrl+Alt+Del-el tudok kilépni.. és nemtudom végigjátszani. szóval. valaki aki tudna nekem adni erre küldje a mentést.😊 : [email protected]
Elõre is köszönöm.😊

Szildramor
Egy kis hangulatkeltõ videó. Közte van a Civic is: keressétek ki akinek van kedve meg ideje 😄
Initial D vid

arty
thx !!!

Forza.

Szildramor
67 mega csak nyugi 😄 Azthittem Kb-ban méri. Nem gondoltam ekkorát enged. Na szedjétek míg le nem törlik XD

arty
7zip-elve 500??? 😮 akkor az mekkora kicsomagolva? 1500mb? 😄

Forza.

Szildramor
Szildramor
Énis amiatt vettem 😄 Na feltettem erre az oldalra amit RT ajánlott. Regelni sem kellett vagy nemtom. Akinem sikerül letöltenie annak gratula 😄

bency
Logitech gondolom!😛PPPPenis gondoltam hogy veszek,de most meg halasztom kicsit!Csak a WR kedveert vennek!

Szildramor
-RT: 500 felett van és nemton felezni annyira részletes a model 😄
-Bency: igen lególcsóbb de egyik legjobb gyártók közül 😊

bency
Ugye kormannyal jatszol>?

arty
Szildramor
Sajna a kocsi nem fért fel megosztóoldalra mert olyan nagy hogy kilóg a megengedett keretbõl. Helyette egy videót csináltam kis hegyiverseny -Honda street racing Akina itt

Szildramor

wtcc 😊

Udv!

Tud valaki Opel Omega (lehetoleg kombi) kiegeszitest a jatekhoz? Probaltam keresni itt a temaban az oldal aljan levo keresovel, de semmire sem ad talalatot.
bency
Huha,ez nagyon kiraly,imadom az ilyen kanyarokat!

Szildramor
sose hagyjuk már abba ezt a Q-va modolást? 😄 még most is jöttek új emberek nemzetközi mezõnybe bazz. Csabó majd a Seatodért gyere fel msn-re.

Szildramor
Ezt áttették a polkák 😄 de gondolom te ki is adod nem csak mutogatod mint õk 😊 Koce megcsinálja a kocsikat is. Fõhet a feje a fõköcsögnek rendesen XD

Mindkillers
Akina lassan halad,mert újra kellett kezdenem a legutóbbi mentéstõl egy hiba miatt. Ezzel párhuzamosan Akina mellet készül egy kis drift szösszenet: Akagi

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

bency
Igen!Vagyis amit akartam az mindenkepp sikerult,a tesom tudd,es az a lenyeg!

Mindkillers
Igazán nincs mit. A Multiban tudsz már rendesen játékot indítani?

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

bency
ismet*

bency
Aham,megnezem ,koszi a segitseget isme!😊

Mindkillers
Elõször is:

>>>WR2 addon pályák multiba illesztése pl: Australia, Nevada, Polish Roads, Landstrasse, Nitro Stadt > kattints a NARUTO logómra és oldalamon található a közvetlen link TUTORIALHOZ! GL 😊

Aztán:

Mégegyszer linkelem a tutorialt de most teszek hozzá elérhetõséget is WR2 Managerhez Krom bácsitól: amit oldalamról el lehet majd érni késöbb is így kerek egészben: ha már a sokadik oldalra kerül. Thanx so mutch Mr. Krom!!! 😊 akinek szinte minden kütyüt köszönhetünk a pályaszerkesztõktõl a kocsibeillasztõ cucc fejlesztéséig, a belsõ nézetig és mindent, amitõl életre kelt a WR 😊 Íme legújabb fejlesztésû WR2 Manager: összes kocsi és megvásárlása kiegészítõvel és pálya sorbarendezéssel, amitõl használhatóvá váltak multiban is mert a program mindenki gé;pén ugyanabban a sorrendben olvassa be a MEGEGYEZÕ pályákat. >> WR2 Manager v0.3g by Krom Master

bency
Es az hogy mukodik?😊

Legalábbis én tõle tudom ezt régebb óta <#idiota>

Bency:
Ehhez a Naruto féle pályaegyeztetés szükséges!

bency
Nem tudjatok miert van az,hogy jatszunk online,es amikor addon palyan probalunk,de nem mindegyiken,csak paron,es elinditjuk a jatekot,en mas palyan vagyok😄nem azon ahol a tobbiek!

Valakinek megvan Norbee GTA-ból WR2-be konvertálós tutorialja?
Kéne egy srácnak naon 😄

Szildramor
Megpróbálom kiszedni. Lehet a blender volt a bûnös de azt amúgy sem tom kezelni inkább zmodeler 😊

Videorol elég szépnek tünt a belsõ. Nekem elvileg kivette a modelt elgé jol asszem a 9es max, de épp tegnap beszéltem egy csavokával akinek meg ugy hozta be hogy tiszta szögletes volt, mintha rákéne dobni egy autosmooth-ot, de azt meg nem csinálja meg :S

A low belsö benne van abba a pssg fájlba amibe a kasztni van. A high belsö egy külön mappába van és irtam pübe melyik programmal tudod megnyitni, én anno a 307es néztem ott mindössze annyi történt hogy a kormány kerék nem volt pontosan a helyén.

Szildramor

- Driftvideó belsõ nézetbõl Akina touge az új géppel -> tesztvideó ·-·

Szildramor
.ATi.-WRC: te próbáltad már Dirtbõl a modelkiszedést? Sámán amit átk-ldött az nemtom mért, de csupa poligonos. Sérült a model szerintem: a belsõnézet nem lehet szarabb mint a low nem? Ezt a Citroent meg kellene csináljam rendesen. Kormány meg belsõ kiszedhetõ úgy, hogy ne kelljen pluszba modellezni rajta? Matricákat tudok szedni RBR-bõl is, de jó lenne a belsõnézetet is megcsinálni hozzá. Ha lenne módszer a belsõnézet kiszedésére amiben nem sérül a model, akkor nekiesnék a többinek is. Te értesz talán hozzá a legjobban: jó lenne minõségibb kocsikat készíteni. Köszi 😊

bency
Ok,koszi,holnap kiprobalom a haverokkal!