19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • sovatalevi
    en megprobaltam mozzilaval,azzal nem jott,IE-vel ne mjott,vegul Chromeval jott le
  • Mindkillers
    Én jövőhét keddig nem leszek otthon így nem tudom feltölteni újból sehová. Azok közül akik letöltötték plíz valaki töltse már fel valahová és linkelje már be ide a fórumba,és akkor mindenki le tudná tölteni. Köszönöm!
  • Szildramor
    Vagy Firefoxot. Elvileg az se felejti el hól hagyta abba a töltést, de nekem sose volt csak hallottam :D

Izomállat bevásárlókocsi: a Twingok réme:D

Twingo rémálom az utakon :)
  • kemszi2
    használjatok letöltésvezérlőt
  • Davidson231
    Nem nem szaggat a net Bence00111 is próbálkozott vele de neki se sikerült! Amikor letöti akkor nem tölt sokáig mert html oldalban nyomja le vagy olyan 7z archívumot tölt le amiben nincs semmi!
  • LACEJKA
    Ja valaki fel tehetné mondjuk isohuntra !!!!! az jó lenne mert énis leszetem és lehet az a baj ténleg pedig jó lett volna nyomni valami komoly bmw-vel !!! XD
  • Szildramor
    Szerintem csak szaggat a netetek. Néha egy pillanatra kihagy. Reklamálni a netszolgáltatónál lehet vagy verjétek le a tesótokat ne tölcsön minden szart le nagy mennyiségben.
  • Mindkillers
    Pedig már 25 en letöltötték... Amint hazaérek feltöltöm máshová. Vagy valaki aki már letöltötte tegye már fel rapidra vagy valahova...
  • Davidson231
    Hé mindenki le akartam tölteni akinát de a rendes 7z formátumban nem tölti le nem tudom hogy mi lehet a baj de Bence00111-nek se megy légy szíves rakjátok fel még egyszer vagy valami csináljatok vele mert én ezt nem bírom ki akina nélkül!
  • Szildramor
    SZedj le másikat vagy vedd meg mert abban már benne van a patch is. Régiekben nincs benne - azokkal nem lehet kocsitgyűjteni
  • LACEJKA
    segitsetek lécci !!!
  • LACEJKA
    Probáltam beteni a kocsit mindent bemásoltam és nem jeleniti meg
  • kemszi2
    nekem csak egyszer lépett ki.azóta jó
  • bency
    HELP HELP HELP!

Haverommal szeretnenk jatszani,megnyitottam a portokat is,mindent megcsinaltam,o is...es megse tudunk jatszani!Routerem van ,neki nincs!Mit kene csinaljak?
  • bency
    Honnan lehet letolteni AKINAT?! Nekem is kell:DDDD
  • CsuTy89
    Nagyon jó lett az Akina, grat hozzá! Csak kár, h kb minden második alkalomkor amikor játszanék vele, kilép a játék.
  • LACEJKA
    Probáltam beteni a kocsit mindent bemásoltam és nem jeleniti meg egyiket semm nem értem ....... :(
  • Szildramor
    Nincs jelentősége. Meg se néztem még mihez csaptad hozzá a nevem XD Job is így
  • bency
    Sziasztok!Hogy is kell portot nyitni Win7-en?
  • sovatalevi
    a grafika 800x600 on van.Nem eredeti.Megprobalom akkor forgalom nelkul.
  • Mindkillers
    Azért írtam azt hogy Clamp mert ez van neked kiírva. Legközelebb írjam hogy Tibi,vagy mi legyen? :D
  • Mindkillers
    A géped és a videókártyád bírja a játékot full grafikán? Tört verzió vagy eredeti,patchelve van? Nekem eredetivel full grafikán nincs gond. Estleg kapcsold ki a forgalmat :S
  • sovatalevi
    Nemtom csak nekem csinalja-e,de Ejszaka az uton nemtudom mik vannak pixelnek tunnek,vagy hogy iis mondjam...Ejszaka utan pedig kidob a jatekbbol.
  • Szildramor
    Hátőő köszönjük szépen hogy egy kis japánosságot vihettünk a pályályába távirati szinten :D A clamp egy mangaka csapat, de megtisztelő ez a félreértés :) Ebből csinálom a diplomamunkmat és a hozzá tartozó tanulmányt is. Na lényeg hogy feltüntetted ha már annyit beszéltem a lelkedre priviben... XD
  • kemszi2
    egy kis nosztalgia,már ha itt vagyok kedvenc multi járgány :D mikor 6 ilyen volt a pályán egyszerre:D

• kemszi2
    na ez a legjobbkor érkezett:D
  • sovatalevi
    Ez FASZAAAAAAAA....Remek munka!!!!Grat mindenkinek :D
  • Mindkillers
    Akina letölthető!!!

Letöltés: http://www.4shared.com/file/S1kz2ADP/akina_final.html

Akina Downhill
    verzió: 2.2

Jellemzők:
    - Japán stílusú Baloldali közlekedés
    - 6580 méter hosszú pálya
    - Nyári,őszi és éjszakai verziók (ősszel jobban csúszik a falevelek miatt)

Köszönet:
    - Norbee™-nak & Clamp-nek
  • kemszi2
    az autókat hol gyűjtik mostanában meg pályákat?:D
  • LACEJKA
    nem kösszi már megcsináltam !! :D most csak a német autopályát keresem !! meg jó német kocsikat .
  • gögistar
    megprobáltam de Kéri akódot aztán MEG leállította a managert
    de kitöröltem aztán ment
  • Szildramor
    Elfeketedik a kép Laci? A menüben?
  • Bence00111
    Elvileg nem kell feltétlenül telepíteni, kibontod winrar-al mint a sima kocsikat meg pályákat.Nemmindíg lehet de legtöbbször sikerül :)
  • gögistar
    hogy érted ? mert ezt így nem értem.
  • gögistar
    VKI segítsen :nem tok exe-s autokat pályákat berakni a wr2-be
    fontos lenne mert krom pályáit végre szeretném berakni!
    ezt írja :reinstall world rac...
    kérdésem :ha újra telepítem de előtte minden + fájlt elrakom máshová akkor elviszik?ugyanez a dolog ha nem készítek másolatot.akko is bennmarad?
    ELŐRE is köszönöm a választ!!!!!!!!
  • LACEJKA
    Helló nem tudna valaki segiteni abban hogy feltetem a játékot és 5-6 bilentyü nyomás után nem reagál semire ?????
  • kemszi2
    valahol megvan betömörítve az utolsó használatról...azt kéne megkeresni nincs kedvem előröl kezdeni az autó gyűjtését :D
  • sovatalevi
    Tedd fel,hidd el megeri!
  • kemszi2
    áhh egyre jobban késztetést érzek rá,hogy megint feltegyem a játékot,főleg,hogy az eredetivel még nem is játszottam sokat:D
  • Szildramor

Belső nézetből városi körút. Koccanás nem volt de egyszer sajna hozzáértem a szalagkorláthoz így 1% minosz `_` Diablo cruise - MBWR Stadt csúcsforgalommal