19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#15809 en megprobaltam mozzilaval,azzal nem jott,IE-vel ne mjott,vegul Chromeval jott le -
#15808 Én jövőhét keddig nem leszek otthon így nem tudom feltölteni újból sehová. Azok közül akik letöltötték plíz valaki töltse már fel valahová és linkelje már be ide a fórumba,és akkor mindenki le tudná tölteni. Köszönöm! -
#15807 Vagy Firefoxot. Elvileg az se felejti el hól hagyta abba a töltést, de nekem sose volt csak hallottam :D
Izomállat bevásárlókocsi: a Twingok réme:D
Twingo rémálom az utakon :) -
#15806 használjatok letöltésvezérlőt -
Davidson231 #15805 Nem nem szaggat a net Bence00111 is próbálkozott vele de neki se sikerült! Amikor letöti akkor nem tölt sokáig mert html oldalban nyomja le vagy olyan 7z archívumot tölt le amiben nincs semmi! -
#15804 Ja valaki fel tehetné mondjuk isohuntra !!!!! az jó lenne mert énis leszetem és lehet az a baj ténleg pedig jó lett volna nyomni valami komoly bmw-vel !!! XD -
#15803 Szerintem csak szaggat a netetek. Néha egy pillanatra kihagy. Reklamálni a netszolgáltatónál lehet vagy verjétek le a tesótokat ne tölcsön minden szart le nagy mennyiségben. -
#15802 Pedig már 25 en letöltötték... Amint hazaérek feltöltöm máshová. Vagy valaki aki már letöltötte tegye már fel rapidra vagy valahova... -
Davidson231 #15801 Hé mindenki le akartam tölteni akinát de a rendes 7z formátumban nem tölti le nem tudom hogy mi lehet a baj de Bence00111-nek se megy légy szíves rakjátok fel még egyszer vagy valami csináljatok vele mert én ezt nem bírom ki akina nélkül! -
#15800 SZedj le másikat vagy vedd meg mert abban már benne van a patch is. Régiekben nincs benne - azokkal nem lehet kocsitgyűjteni -
#15799 segitsetek lécci !!!
-
#15798 Probáltam beteni a kocsit mindent bemásoltam és nem jeleniti meg
-
#15797 nekem csak egyszer lépett ki.azóta jó -
#15796 HELP HELP HELP!
Haverommal szeretnenk jatszani,megnyitottam a portokat is,mindent megcsinaltam,o is...es megse tudunk jatszani!Routerem van ,neki nincs!Mit kene csinaljak? -
#15795 Honnan lehet letolteni AKINAT?! Nekem is kell:DDDD -
#15794 Nagyon jó lett az Akina, grat hozzá! Csak kár, h kb minden második alkalomkor amikor játszanék vele, kilép a játék. -
#15793 Probáltam beteni a kocsit mindent bemásoltam és nem jeleniti meg egyiket semm nem értem ....... :( -
#15792 Nincs jelentősége. Meg se néztem még mihez csaptad hozzá a nevem XD Job is így -
#15791 Sziasztok!Hogy is kell portot nyitni Win7-en? -
#15790 a grafika 800x600 on van.Nem eredeti.Megprobalom akkor forgalom nelkul. -
#15789 Azért írtam azt hogy Clamp mert ez van neked kiírva. Legközelebb írjam hogy Tibi,vagy mi legyen? :D -
#15788 A géped és a videókártyád bírja a játékot full grafikán? Tört verzió vagy eredeti,patchelve van? Nekem eredetivel full grafikán nincs gond. Estleg kapcsold ki a forgalmat :S -
#15787 Nemtom csak nekem csinalja-e,de Ejszaka az uton nemtudom mik vannak pixelnek tunnek,vagy hogy iis mondjam...Ejszaka utan pedig kidob a jatekbbol. -
#15786 Hátőő köszönjük szépen hogy egy kis japánosságot vihettünk a pályályába távirati szinten :D A clamp egy mangaka csapat, de megtisztelő ez a félreértés :) Ebből csinálom a diplomamunkmat és a hozzá tartozó tanulmányt is. Na lényeg hogy feltüntetted ha már annyit beszéltem a lelkedre priviben... XD
-
#15785 egy kis nosztalgia,már ha itt vagyok kedvenc multi járgány :D mikor 6 ilyen volt a pályán egyszerre:D
-
#15784 na ez a legjobbkor érkezett:D -
#15783 Ez FASZAAAAAAAA....Remek munka!!!!Grat mindenkinek :D -
#15782 Akina letölthető!!!
Letöltés: http://www.4shared.com/file/S1kz2ADP/akina_final.html
Akina Downhill
verzió: 2.2
Jellemzők:
- Japán stílusú Baloldali közlekedés
- 6580 méter hosszú pálya
- Nyári,őszi és éjszakai verziók (ősszel jobban csúszik a falevelek miatt)
Köszönet:
- Norbee™-nak & Clamp-nek
-
#15781 az autókat hol gyűjtik mostanában meg pályákat?:D -
#15780 nem kösszi már megcsináltam !! :D most csak a német autopályát keresem !! meg jó német kocsikat . -
gögistar #15779 megprobáltam de Kéri akódot aztán MEG leállította a managert
de kitöröltem aztán ment -
#15778 Elfeketedik a kép Laci? A menüben? -
Bence00111 #15777 Elvileg nem kell feltétlenül telepíteni, kibontod winrar-al mint a sima kocsikat meg pályákat.Nemmindíg lehet de legtöbbször sikerül :) -
gögistar #15776 hogy érted ? mert ezt így nem értem. -
gögistar #15775 VKI segítsen :nem tok exe-s autokat pályákat berakni a wr2-be
fontos lenne mert krom pályáit végre szeretném berakni!
ezt írja :reinstall world rac...
kérdésem :ha újra telepítem de előtte minden + fájlt elrakom máshová akkor elviszik?ugyanez a dolog ha nem készítek másolatot.akko is bennmarad?
ELŐRE is köszönöm a választ!!!!!!!! -
#15774 Helló nem tudna valaki segiteni abban hogy feltetem a játékot és 5-6 bilentyü nyomás után nem reagál semire ????? -
#15773 valahol megvan betömörítve az utolsó használatról...azt kéne megkeresni nincs kedvem előröl kezdeni az autó gyűjtését :D -
#15772 Tedd fel,hidd el megeri! -
#15771 áhh egyre jobban késztetést érzek rá,hogy megint feltegyem a játékot,főleg,hogy az eredetivel még nem is játszottam sokat:D -
Belső nézetből városi körút. Koccanás nem volt de egyszer sajna hozzáértem a szalagkorláthoz így 1% minosz `_` Diablo cruise - MBWR Stadt csúcsforgalommal