19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#17093 Norbi: van kedved megosztani azt a régi reál startlámpádat? Kiadhatnánk egy csomagot. Van két indításhangom meg az a kék és a láthatatlan :) Mondtad, hogy van valami betonállványos. Az megvan még?
-
Jeroen #17092 sorry, it gone wrong
-
Jeroen #17091
wip audi s5 cabrio :) -
-
#17089 Ezt a modot mikor készítetted? ha tudom nem kelek fel hatkor, illetve ötkor, hogy nekiálljak :D Készítettem egy jelzőfény modot is. Videót majd borgra teszem, mert ott lehet módosítani az üzenetet. Közelebb van a felirattal egy vonalban és visszaszámlálás mögött villognak a fények. A lámpa láthatatlan csak fények vannak így nem zavaró a pályán égtelenkedő jelzővasrács. Kértem Adamragatol hangszerkesztő receptet. Lehet még ma lesz új hang is ha feljön
-
#17088 Bocs még nem álltam neki. El kell rohanjak boltba utána megnézem. Akkor 3 féle is lesz? :D nekem még van egy Kaidos raktáron ami nem zajos. Te miből készítetted? Zeneszerkeszővel új hangot? -
#17087 Az általam csinált hangok akkor most jók,vagy nem? A pályát amit küldtem kipróbáltátok,jó lesz így? Mert akkor csinálok readme-t,és ki lehetne adni. -
#17086 Sikerült a driftmod hangokat betenni játékba :) Most már profi eredeti japán kezdés van nem bekiabálás angoul. Lehet hogy kétféle is lesz. Motorhangot kellene még megtanulni készíteni. Van pár olyan jó Honda hang vaz. Na majd legközelebb :) Initial D startmod teszt videó <<
-
gögistar #17085 Na végre van netünk!
-
#17084 Azért termetes egy darab. Mit eszik egy ilyen? Minimálbért egy hétvégén tuti :D
-
#17083 Nem mondok időpontot JZX-re, mert még Adamragatól kértem motorhangokat és nem kaptam meg. A pályához szerintem a két Nissan 240 driftgép lesz kész meg az S2-es Supra és impreza. Legyen annyi elég nekik. -
#17082 Nyugodtság van gyerekek! Megjött az engedély a Toyotára!!!!
"Hello!
ok, good luck in your work!
Thank you for ask permission from me :)))
Sincerely, jonny-b
e-mail: [email protected]
url: www.jonny-b.narod.ru"
A tömörített textúrás,javított fa magasságos akinát még ma este/éjszaka becsomagolom jelszóval és feltöltöm,és dobom a linket pm-ben. Majd töltsétek le,nézzétek újra át és ha mindent rendben találtok,akkor lehet publikálni a Toyotával együtt :) -
#17081 Az eldönthető fűnek nincs textúrája, mert egyszer beolvassa az stkit és utána ro fileben tárolja. Vagyis a cseh zászlós, holland nemzeti német nyelvű kamugépet meg lehet érteni, de nem véletlenül alakult ki ez a kép arról a liberális országról, hogy má minden füves témánál ezekkel a hollandokkal baj van. Most hogy mondod: lehet azért hiányzik a fű, mert elszívta XD de viccet félretéve: mind a vidit mind a képeket nemzetközi fórumokon megjelentette és utána azt hazudta mi adtuk neki oda szarul. Ügyeskedők országa: hollandia.... -
#17080 Szerintem ő a "3d"-s fűre gondolt amit el lehet döntögetni az autóval nemjut eszembe h miaz. Mindegy a hollandok meg amúgyis egész nap be vannak szívva és egymás liberális valagával vannak elfoglalva... -
#17079 Nem a törlés volt a baj meg a kamuzás: hanem hogy GR-re és txprora linkelte ezeket a képeket. Idáig nincs baj. Pofátlanság ott kezdődik, hogy csapattopikba ne linkeljen szemetet és ha igen, ne hazudjon hogy szarul szedte le a magyaroktól. Ennyit a hollandokról... -
#17078 kép
-
#17077 Ennyi idő volt bizonyítani. Megkérlek ha van időd írj neki egy nyugodt hangvételü választ privére, hogy nagyon naívak vagyunk, ha nem hazudott volna még azt is elnézem neki, hogy szemeteket linkel a pályáról. Köszi és písz WW :)
-
#17076 Azokat a képeket nem most linkelte. Régebb rágtam be rá. Ha tényleg ide jár rendszeresen és fordítja a szövegeket, mert fordítja: akkor sejtheti hogy az övé szar. Ilyet írt privben, hogy nincs neki meg a fűtextúra. Ez már csak azért is hazugság, mert a fűtextúra az maga a talaj bazz. És az megvan mert a képen is ottvan. A generált fű egy eltárolt adat. Nekem ne kamuzzon mert értek hozzá. Ez kb olyan volt, mint mikor Bencét rajtakapom kamuzáson, tagad tagad, majd azt mondja: persze de még gyerek vagyok: ez csak termászetes. Nálatok fiam... A fűtextúra hiányára hivatkozni privben okos dolog volt, mert rajta van a képen. Ennyit erről -
#17075 Borgra is kell egy modder, Tibi bazdmeg? Ne zaklasd már az embereket! Modolgat naésaztán te mit csinálsz? ugyanezt, csinálsz videót képet stb... Neked a manga tetszik neki meg a feketefehér tájkép kész ennyi. Ne nézzen már ki az a fórum is úgy mint ez néhány hónappal ezelőtt. -
#17074 sunyi a srác: youtub statisztikát készít: első linkelések közt ott van txpro oldal is. Náluk ez a verseny: mi belső nézetből driftelünk egy ki..aszott erdőben ők meg fekete erdőt mintáznak belőle és élvezik. Irigylem őket, hogy ennyi is elég nekik az élethez :) béke -
#17073 Okaru megvan,nem találom a készítőjét de emailben segítséget kértem. A Borgos dolgot meg hagyd a francba,ő így boldog a többiek meg a fullossal lesznek boldogok. Ennyi :D -
#17072 itt van fapados takker Ezért jelszavaztam le, hogy a V3 ne kerüljön balfaszok kezébe. Mellékes érdekesség, hogy hollandnak adja ki magát cseh zászló leng az avatarja alatt és német fotómegosztót használ és német nyelven beszél... Lényeg hogy szót sem érdemel. Bajkeverő, mint bence barátunk. És ha jóindulatú vagyok megint: biztosan rosszúl lát és ezért tök mindegy milyen textúra van bármin is, mert a szódásszifon szemüvegen minden ugyanolyan :) -
#17071 Az igazából a V2-es nem hibajavított volt. Megfogta, leszedte, kitörölte a fűtextúrát, kitörölte a fák alatti textúrát. Azt ne kérdezd miért. Az első videónál besötétítette vidiszerkesztővel hogy szarabbnak tűnjön. Azért is mondtam nem érdemes... Nézd meg profiljában ott kell legyen a mégjobban elcsúnyított. Lehet túl egyszerüen fogom fel, de amúgy is influenzás vagyok: nekem erre nincs keret. Áskálódjanak csak aztán szarok rá. Annyi haszna volt, hogy majdnem ezren nézték meg a HWRMT topicot egy nap alatt. Erre való győzike és a búlvársajtó: győzike félrenyeli a ferrári slusszkulcsát és vannak akik erre élvesnek gondolom. Jó ötlet. Nekiállok azért max nem lesz kiadva. Kíváncsi vagyok hogyan visz a seggét :) A másik kis driftpályát érdemes szerinted vagy nincs készítő oda se? -
#17070 Akina:Megkérdeztem mit keres nála a félkész pálya,és megkértem hogy amig nincs végleges verzió,addig ne osszon meg rajta készített videót.
Megkérdeztem Kromot,hogy melyik file az amiben az objektum pozíciók vannak,a megigazított fád miatt,mert akkor csak azt melléteszem a tömörített textúrás akinádnak,+readme és kész.
Toyota JXZ: írok a gyereknek is aki GTA-ba berakta,hogy segítsen megtalálni a készítőt (az oroszt) hátha gyorsabban előkerülne. -
#17069 Visszavonom a kérést: nem érdemes belemenni. Hagyjuk a fenébe: olyan mint Bence001, akinek ilynekre van ideje az annak örül, ha mondjuk feltöri mások jelszavát meg ilyenek... Munka az első. Többit meghagyom a győzikerajongóknak mert nem méltó viselkedés csapathoz :) Jó éjt és isteni driftvid: a végén a cserbenhagyott gépek... szivem szakad meg :) -
#17068 Monde meg neki, hogy a csapatban nem mindenki olyan elnéző.... Felőlem modolhatja ha van stílusa, de ez... -
#17067 Mindkiller légyszi szólj már rá, hogy ne modolja Akinát. Saját profiloddal. Milyen pofátlan már oda linkeli bele mikor még nincs is kész és ráadásul töröl. Kicsit tegyé má rendet, ne dúrván, de akkor is pofátlanság... fordítót meg meg..aszhatja annyit ér :) Mit a ladát? azt én kinkeltem :D Egyet ő linkel a nevében egyet meg én. Da az a baj, hogy kifogytam mert a többi kép elúszott a régi szeróval. Most már nem lesz kakukktojás :)Na nézem vidit bubu :D -
#17066 Látom,hogy helyretetted a dolgokat. Norbee meg csak csendben linkelgeti a nyálcsorgatós vasakat. Ha már nyálcsorgatás: 2:15-nél na,ki tűnik fel?
-
#17065 Láttad a Borgosat? Csávó fordítóval olvasgatja magyar fórumot. Valami olyasmi jött neki le, hogy eredeti. Épp azt írom, hogy mindegyik egyedi és eredeti vazz. Eszembe nem jutott, hogy rohan borgra félinfókkal. Mellékesen olyan vidiket tesz fel folyamatosan, ahól textúrák és teljes vegetáció ki van törölve a pályáról. Ha jóindulatu vagyok akkor szara a gépe. Meg lehet érteni. Most legalább látjátok mért védtem le jelszóval a betát: mert ha valaki letöltésekhez megy látja, hogy milyen oldalon voltam utoljára. Így történt az, hogy a sámánnak visszaküldött betát már ketten leszedték mire letiltottam és mondja, hogy még le sem töltötte :D Komolyan nem értem ezeket a szarheverő pasikat. Biztos ezt látták otthon... -
Én is gondolkodtam őszin. Éjszakait nem szeretem. wr2-nél régebbi játékokban is csodálatos éjszakai pályák vannak. Azok után hogy a világítást nem tudtág megoldani kocsiknál sajnállom rá az időt. Őszi meg tavaszi is szép lenne, de rengeteg növény van benne. Nem lehet csak átkeverni a lombok szinét, mert Oblivionban ezt a textúrát egy 3D-s alapra vetíti rá így nincsenek levelek kidolgozva. Van olyan fa ami csak egyszer van a játékban és erdőről beszélünk: 130-as átlaggal 4 perces erdőség. Gyors átlagszámolás után már nem is annyira tetszett az ötlet :) Esetleg Okaru Touggenél érdemesebb lenne. Ahogy néztem nincsenek összefüggő erdős hegyoldalak benne. Egy igényesebb oblivionmod elkészítése annál a 3 percesnél vonzóbb dolog. De rádbízom. Sajnálom hogy nem válaszolt. Igazán jó gép. Lehet nem is fog. Ahogy néztem lassan két éve nem linkelt semmit. Leállt szerintem. Közben meg rátaláltam a Sámános hondára és találtam hozzá fasza kis belső nézetet meg donoraautót. JZX után nekiállok restíurálni :) -
#17063 Akkor félreértettél. Én úgy gondoltam,hogy ezt kiadjuk úgy ahogy megcsináltad kompletten változtatás nélkül. Aztán később csinálok őszi és éjszakai verziót valamikor,és azokat utánatesszük mint kiegészítő. Videót megnéztem,jónak tűnik a pálya,de az ember nem érzi a gépet :D Az orosz még nem válaszolt :( -
#17062 Válaszolt az orosz a kérésre? mert akkor reklámozom. Bár ha nem adjuk ki akkor mindegy. Bármi lehet a képen, még az is lehet hogy csap photoshop az egész :)
-
#17061 Ja és félre ne értsd egyszerüen csak annyi munka van mindhárom verzióban, hogy nem szeretnék éjszakait csinálni belőle. Elveszne a belefektetett munka. Lehet túlzásba vittem kicsit, de egyrészt rajzos vagyok másrészt meg szeretem japánt. Senba Masaki csomag azért is, mert minamellett hogy segített útjelzőkben és táblákban kaptam tőle egy dicséretet, hogy eredeti japán tengerparti út hangulata van. Rengeteg szép utifilmje van szal azért is gondoltam, ha ő azt mondja, hogy reális akkor érdemes még időt szánni rá. Ez lenne a kerettörténet. Inkább utifilm és japánmánia, mint hogy hányan szedik le. Ezt még el akartam mondani -
#17060 Ja és GR-en nem kell megosztani. Aki idetalál az bőven elég. És ott az első verzó lesz az egyeduralkodó Akina ami mellékesen egy női név vagyis uralkodónő :D Én most Okaru Tougere vagyok rákattanva az útfelfestés miatt :) -
#17059 Szerintem legyen két csomag. Ez a második. Darabonként van benne annyi munke mindkettőnknek, hogy így legalább mindenki megtalálja amit szeretne. Őszinek csak azért nem állok neki, mert nagyon soka afa. Inkább tegyük át ezt a másik picit. Vagyis cserélgessék ők lényeg a lényeg. Mindegyiket szeretem. Gondolom te is. Döntsenek ők. Oda kell írni, hogy v1 v2 v3 név is változtatható. Ennyi kreativitásuk legyen hogy áthúzzák a mappába :D Lényeg hogy legyen fenn az egész ahogy van. Emlékeztetőnek tedd a tied első helyre úgyis jó. A forgalom is kompatibilis előzőhöz azt is ahogy gondolják. Nézted a vidit? -
#17058 csúszós utat meg levélhullást tudunk csinálni,lásd top gear track eső. -
#17057 Csinálok az általad tökéletesített verzióból magamnak V2 V3-at,és azt külön mellétesszük,mint a Fantasy Hillnél,csak itt Akina Senba Masaki edition Autumn mod és Akina Senba Masaki edition Night mod néven. A tömörített textúrák miatt már többmindenki gépe fogja bírni.A traffic meg szerintem mehet ahogy beszéltük hogy Author:Synetic japan style plate modding by HWRMT ha nektek így jó. -
#17056 Tehetsz mellé eredeti linket: teljesen kompatibilis vagyis 5 pályájuk van oszt lófasz a seggükbe :D Cserélgessék ami nekik tetszik. Én éjszakait nem szeretem csak nfs-ben, mert ott fények meg tükröződés minden a helyén. Az őszit meg csak Kaidoban szeretem, mert repülnek a levelek és esik az eső :D Oda kell írni, hogy csak az írja felül, aki mindháromban SenbaMasakit szeretne. Ja és sokaknak nem bírja a gépe, nekik meg érdemes odaírni, hogy az első verzót használják. Bár Norbi nem panaszkodott. Lehet erősebb gépre váltott :) -
#17055 Most látom,hogy akkor se őszi,se éjszaki nincs... Pedig ezeket (is) szeretik,főleg az éjszakait. Ha azt felülírja egy nappalival a javítás lesz nagy kiborulás... -
#17054 Bizony úgy van: darabonként nem is, de a fák egy része napszaknak megfelelően van belőve. Beteg mi? :D A másik meg találtam két szép driftpályát nem nagyok, de isteni szépek. Érdekel? Toyotából is találtam még kettőt így van már JZX100-as és 90-es is meg találtam s13 K's-t is meg imprezza vagont jucedes modelt isteni :D Mindezt egy japán srácnál. Ezt a vidit íjánlom átkonvertálásra egyben egy :) ko