World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen,csak az autopalya legyen 😊
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
...akiknek folyamatosan írogatsz
Most hogy elolvastam a frissitést !!!
Hát nem mondom öregem ezt összehoztad magadnak!
Nyilvánnossá vált hogy te csak mutogatod mások munkáit.
most látod nem felkiálltoval írtam ugyanis nem tudom mik zajlanak priviben.
Egy biztos te egy vén rokavagy akinek csak a régi és megszokkott jo.
Kérdezem én miért ne lehetnének uj generácios modderek?
tuttommal nem azért van ember hogy nézzen a csõbe a megszokott felé, hanem hogy mindenre megtanítsák a kissebbeket!
hol tartanánk ha nem lenne társadalom?
Sok kérdés tudom de ezt most ezzzel a pár üzivel hoztad fel bennem
JA és van egy röhejes megjegyzésem, de elõbb elmondom azt hogy nálam max azért van ip eltérés mert apámnál vagyok kéthetente
És vissza a röhejes megjegyzéshez:
TE vagy felháborodva a sok felhasználorol(ami kicsit sem igaz)
és közben minden nap más hangulattal irogatsz?
lehet hogy a magán ügyed de nem is kérdezem
Ja éslehet hogy nincs igazam de azért tényleg lehetnél elnézõbb mikor kérdezünk vmi-t.
Tényleg mikor is segítettél utoljára?
amikor a forgalmat attad? á nem ugy írtad mintha kioktatnál(persze nem tudhatom ugy hogy nyugottan mondd meg ha nem )de elõtte mindig lefumigáltál embereket lásd a modderolást.
nem vagyok olyan részletes (nem nézem annyira erõsen,és felejtek is)de ha segítséget kértek (bocs a szoért)tõled, szartál mindenki fejére
Ja és ha már ha a cuccoknál tartunk csak addig tart a hírközlésed míg valaki fel nem fedezi a games.reveur.de-t vagy más oldalt
ja és clamp annyit a besorolásodrol:
te csak azokat tudod értékelni akiknek folyamatosan "dolgozol"

Most igazán mellé lõttél! A nevem Radics Tamás 35 éves vagyok és attól hogy nemrég regisztráltam már évek óta követem a fórumot. Nyugodtan leellenõrizheted az IP-met, nem én vagyok az a Mindkiller. A kiemelést azért használtam hogy felfigyelj az írottakra, mert én tényleg nem tudom ki az a DJ Sámán és hogyan érhetem el, és tényleg a munkátokat szerettem volna megtisztelni azzal hogy engedély nélkül nem kontárkodok bele nyilvánosan.
Az STKit-et Krom bácsi igen jól megcsinálta a használatára rájönni nem egy agysebészet csak némi idõ és próbálgatás kérdése. De mivel ez egy nyilvános program és a használatához bárkinek joga van némi idõt megspórolhatok bárkinek ha az általam kitaláltakat megosztom, és ezt nem tilthatja meg senki! Amúgy ez a fórum szerintem pontosan erre való és én igy is fogom használni az elkövetkezõkben is.
Mégegyszer bocs ha félreérthetõ voltam, nem állt szándékomban!
Forza.
A UKRally forgalmat két okból nem tudom még közzétenni:
1. Nem tudon hogy pontosan millyen file-okat módosít hozzá az STKit, így csak az egész pálya minden file-t tudnám linkelni, ez még megoldható lenne DE
2. A pályát nem én készítettem és nem tudom pontosan kik voltak, CLAMP
tette közzé, ha Õ megengedi, akkor feteszem vhová, de KÉREM hozzá az ENGEDÉLYÉT mert
3. Így a Rally hangulatot kissé elveszítette a játék, talán célszerûbb lenne átnevezni pl: UKRoads-ra vagy vmi ilyesmire, és a UKRally nevü projektet külön vinni tovább a Rally feeling megõrzése végett.
leszettem a 2.3.5-ös verzíoját
szép napot meek budaörs ellen focizni csáó
Tomass majd az írásod alapján eligazodom
mégegyszer kösz a segítséget
Apropó Akina nálam kifagy he elindítom, és az STKit szerint azért, mert hiányzik a trk_sand_d.ptx textúra file hozzá.
Nincs ez meg vkinek?
És semmilyen erroros problémát nem írt ki, úgyhogy ebbn én nam tudok tanácsot adni talán vki más.
Unpack Stkit2
run options from main menü
azt hogy mit jelent tudom hogy:
vmilyen pack nincsen stkit2
futo opciok szármzik (vagymi) fõmenü(bõl)
az ukrally forgalmát légyszi linkeld vagy mondd hogy átküldöd msn-en
este felé fogok foglalkozni véle
A TRL-el tudsz a pályára Javító és Nitró töltõ pontokat pakolgatni!
Én a UKRally mapon rakosgattam le a jelzõtáblákat és zártam le a semmibe vezetõ utat a kisvárosnál, meg raktam a benzinkúthoz javítót és nitrót.
Én eddig ennyire jöttem rá. Nem tudom még hogy kell különbözõ sebességû forgalmi sávokat csinálni, mert valahogy lehet azt látom.
Lehet versenyeket is csinálni a pályához, de ezzel még nem foglalkoztam.
Én éppen tegnap készítettem el az STKit 2.3.5-ös verziójával a forgalmat a UK Rally Maphoz.
Elindítod az STKit-et, az Optionsban kiválasztod a WR2-õdet hova telepítetted. Ezután már látja a benne lévõ pályákat, amiket a gördülõ menüvel tudsz váltani és azon belül is V1, V2 ,V3.
Ha a forgalmat szerkeszted az mind a három verzióra érvényes tehát mindegy meik van kiválasztva.
Forgalom szerkesztés: Jelzölámpás ikon STR
- A térképen elnavigálsz az útra.
- Shapes-nél nyomsz egy + -t és beállítod hogy 1v2 sáv legyen milyen gyorsak legyenek az autók az adott sávon és hogy milyen széles legyen a két forgalmi sáv.
- Bekapcsolod a Nodes-t a térképen az út közepén két katt és letettél egy nodest, ez lezs a forgalmi sáv közepe. Arrébb navigálsz az úton két katt még egy nodes.
- Bekapcsolod a Spines-t és a térképen az egyik Nodest összekötöd az egérgomb nyomvatartásával a másik Nodes-el a megjelenõ színes kockák húzogatásával beállítod hogy a forglmi sáv kövesse az utat.
- Végigpakolod a térkép útjait és kész.
- Figyelj a keresztezõdésekre, nyiss meg olyan térképet amin kész a forgalom, és nézd meg hogyan kell csinálni.
- Mindíg ments mielõtt pályát váltasz!
nagyon szeretném!!
A v1.3.3-as az telepítõs(ez nekem laptopon nem települt) a v1.4.3 az bemásolós, az jó volt.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
ez mitõl van? látom lejjebb rákérdezett már vki. van erre patch? pls írjátok meg.
Vagy újra indítod a gépet, vagy nem telepíted fel, szerintem ez a 2 lehetõség van<#rolleyes>#rolleyes>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX