19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#17133 Elég csak az oblivionos. Nem kell kettő. Nem az én fotóm, de nem adtuk el szal tökmindegy. Legyen akkor csak a tájkép simán semmi felirattal aztán annyi elég is. Aki olvasni akar nekik ott a redme :) -
#17132 Megosztáshoz ezt a két kép ha beférne az jó lenne még. Más kívánságam max annyi, hogy utazzon ide Masaki japánból a premierre ha megoldható :D Az alsó oblivionos és felülre ez a sima WR2-es. És akkro a HWRMT topicon belül lesznek a megosztások ugy-e? Egyszerűbb lenne :)
Premierkép egyszerű feliratos erős << és alá ez az oblivionos naplementés itt alul v v -
#17131 Meg lettek említve:
- The Elder Scrolls IV: Oblivion environment and textures. A többit innen bemásoltam.Így jó végre?
A guminyom a lámpával együtt törölve lett. -
#17130 A lényeg kimaradt vaz - The Elder Scrolls IV: Oblivion készítői és a textúrák. Őket is említeni kell. Már csak azért is, mert szinte mindent áttettem belőle :)
-
#17129 Beleírtam a nevem. Hülyének néznek azok után, hogy Games Reveurre linekltem vidiket róla aztán nincs benne a nevem. Holnapra melléteszem a kocsiket és a startmododot meg a driftmodot. Gumicsiíkot is vedd ki majd. Az sem lehet benne. Ha valamit elfelejtettem volna akkor elnézést
W W W W W W W W W W W W W W
Addon map for: "WORLD RACING 2"
_. Akina Senba Masaki Edition ._
This map is made by: Dewalk28 email:[email protected]
Converted to WR2 by: Mindkiller email:[email protected]
Akina Senba Masaki Edition by: HWRMT: NorbeeTM, DJ-Saman, Clamp
New treaafic lines by: Clamp
Akina, Ralistic traffic signs help by: Senba Masaki (www.cult.jp/senba)
Features:
- Over 240 different plants
- Realistic raffic signs (Help by Senba Masaki: www.cult.jp/senba)
- Over 6580 meters of roads
- Original map from GTA SA
- Spec 3D grass by DJ-Saman
Credits
Thanks to:
- Dewalk28: for an awesome hill
- Krom: for great tools
- Senba Masaki for trafficsign help and real videos from Japan
Used Programs:
LightWave Modeler 9.6
Zmodeler 1,7b
PTX Tool 2.1 (by Krom)
STKit 2.3.4 (by Krom)
Deep Exploration 5.5
DeepEx 3.5
7-Zip 4.65
Photoshop CS3
PhotoShop CS2
BSA Commander
DDS Converter 2
mtKit 2.2 (3D export sík felület hibamentes)
-
#17128 kifelejtetted a forgalmat. Az új duplasávos forgalom modhoz viszont kérem a nevemet, mert kétszer dolgoztam meg érte, oda is meg vissza is külön munka volt :) Ja és sámán utá negyedik bekezdésbe kéretik egy entert nyomni, mert kimaraadt -
#17127 A readme így jó lesz?:
Akina Senba Masaki edition
Akina Senba Masaki Edition by: HWRMT: NorbeeTM, DJ-SamanAkina,
Ralistic traffic signs help by: Senba Masaki (www.cult.jp/senba)
Features:
- Spec 3D grass by DJ-Saman
Credits
Thanks to:
- Senba Masaki for trafficsign help and real videos from Japan
Used Programs:
LightWave Modeler 9.6
Zmodeler 1,7b
PTX Tool 2.1 (by Krom)
STKit 2.3.4 (by Krom)
Deep Exploration 5.5
DeepEx 3.5
7-Zip 4.65
Photoshop CS3
PhotoShop CS2
BSA Commander
DDS Converter 2
mtKit 2.2 (3D export sík felület hibamentes)
-
#17126 Ja és a HWRMT nem kell kétszer. Nem te köszönöd meg nekünk, hogy segítettünk, hanem HWRMT a készítő. Hülyén nézne ki. Magadnak köszönsz :D -
#17125 Az a kék lada a múzeumi? A kétkékvillogós? -
#17124 Pár program amiket még használtunk: DeepEx 3.5 , Norbival mi ezt használjuk. Aztán PhotoShop CS2, BSA Commander, DDS Converter 2 , >> mtKit 2.2 (sík felületeknél ez nem hibázik 3D exportálásnál, a többi fagyasztja a játékot) És ha nem gond a HWRMT mögé Norbi nevét írd oda meg Sámánét is mert ő készítette ezt a fűtechnikát. Ő a feltalálója :) Enyém nem kell de a felső sorba kéretik Akina Senba Masaki edition by HWRMT Részemről ennyi -
#17123 A KSI múzeum Verőcén van, ott van egy zsaru Lada ha érdekel a tulaj jó arc be lehet ülni az összes kocsiba pl: zsaru Merci, 2 éltű jármű, Csajka, UAZ, Wartburg, Willys Jeep, Zuk... Verőce Dunakeszitől nem messze van. Az oldalon azt írják Vácon van igazából Vác és Verőce között van. A kocsijaikat filmforgatáshoz is használják. Oldaluk:http://www.ksikft.hu/index.php?action=ksi_muzeum
Remélem segítettem valamit: Sanyi -
#17122 A readme így jó lesz?:
Akina Senba Masaki edition
Akina realistic traffic signs help by: Senba Masaki (www.cult.jp/senba)
Features:
- 3d grass
Credits
Thanks to:
- The HWRMT
- Senba Masaki: www.cult.jp/senba
Used Programs:
LightWave Modeler 9.6
Zmodeler 1,7b
PTX Tool 2.1 (by Krom)
STKit 2.3.4 (by Krom)
Deep Exploration 5.5
7-Zip 4.65
Photoshop CS3
!!!Please do not modifact any file and don't put this file in other sites whitout my or author's permission!!!
-
#17121 Norbi: van fenn 3D max neked? Behalt a progi át kéne tenni pár kereket 3ds-be z3Dbe. -
#17120 Accelerama szinte kiadáskész, 3 verziót kellene készíteni aztán mehet is. Okaru tougebe kellene modellezni egy nem túl magas, 60-70 centis betonküszöböt az omlásveszélyt tartó betinpillérek lábához. Vagy esetleg vágni hozzá szalagkorlátot a már megmodellezett részekről és szépen rápasszítani. Így csupaszon balesetveszélyes és nem igen van ilyen megoldás pont ezért, mert így nem lehet japánban átadni egy utat :) InitialD6 AA lábazat <<
-
#17119 Rendben,az Stdstuff és Sounds könyvtárak törölve. Ma megcsinálom a readme-t,és hozzáteszem. Aztán előzőt törlöm,és újra feltöltöm,mint véglegeset. Ha gondolod mielőtt kiadjuk,még előtte elküldöm a linket és töltsd le még egyszer bár semmi érdekes nem fog változni csak a startlámpa. Oké? Norbi? Neked is jó így? Aztán végre lépjünk tovább.
Jó lenne az igéret szerint a megszépült Acceleramaval folytatni,és UK Rally is már a finishben van. Majd a hideg téli estékre Pikes Peak-et kellene befejezni :) Millió meló van :D
Okarut majd szétszedem és megpróbálom összerakni. Aztán megmutatom és jöhet az hogy mit kellene leszedni vagy hozzátenni. -
#17118 Azt az új driftpályát ha át lesz téve előtte egy apróságot érdemes lenne javítani. Na majd ha aktuális lesz legalábbis remélem lesz :) -
#17117 Startlámpát töröld ki a csomagból. Bár a driftmod része, de majd külön összeállítom sérüléssel, guminyomokkal meg starthanokkal együtt. néhányan európai nézetből linkeltek képeket akinán. Ennyit röviden a driftelésről :) -
#17116 A startlámpához nem nyúltam csak a V1 V2 V3 mappába. Akkor megcsinálom 2x hosszabbra a hangokat és az utolsót egy oktávval fentebb. -
Davidson231 #17115 Norbee nagyon király a rendőrségi lada!!!! -
#17114 A közlekmúzeum egy patkányság úgy ahogy van... egy zsigulijuk van arról is megvan a vélemény... Mind2 ami a képen van magánkézben van, és a 2101es-en lévő konzol a szabvány (ez van a modelen is) a 21011(013)-on lévő az valami utángagyi. A modelnek meg nem szép a csillogása majd a törős zsiguliból csinálok taxit is meg rendőrt is. -
#17113 Köszi, gyanús volt nekem. :) -
#17112 Egyszerüen csak bemásolod a mappájába. Nem telepítős :) -
#17111 WR2 managert hogyan tudnám feltenni 64bites Win7re? -
#17110 Egy kis érdekesség akit érdekel: az orosz haditengerészet egyik legnagyobb atomtengeralattjáró kiketője itt :D közelítsetek rá és látszik Kacsakikötő :D
-
#17109 Ez a kettő van gyáriak amit készítettem. Motorhangot kellene még és teljes a kép.
Kaido Battle 3 és az Initial-D 4 Mindent ki kell adni aztán használják ami nekik tetszik :) -
#17108 A karaktere tetszik, a GO-nál egy oktávval magasabbra lehetne és fél hangot vissza. Nem értek zeneszerkesztőhöz, csak elfütyültem :D kétszerezném a hosszukat kb. a játék vág közé szünetet én is csodálkoztam rajta. De így a teljes hosszát ki lehet használni indításhangnak. Megnézem lehet még valamit kifelejtettem olvasásban -
#17107 Na bazz: ezt nem vettem észre. Biztos valamin elakadtam előtte. Jó ez a visszafele dolog, de vannak hátrányai is -.- -
#17106 Starthang: #17043 hozzászólás
Lámpát majd kiszedem.
Readme-t megírom. -
#17105 A 3D csak azért érdekelne, hogy a múzeumihoz hasonlót csinálni belőle. Végülis a tartószerkezet az amit alakítani kellene meg az osztás arány. Két kéklámpásat imádom :D -
#17104 @Sacko98: Igen ez a múzeumi lesz szerintem és kérdésedre válaszolva az összes verziót elfogadnám: egykéklámpás, kétkéklámpás meg kék-piros :)
@Norbi: erre gondoltam :) megvan neked 3D ben külön? -
#17103 -
#17102 Van egy lada zsaru modellem 1:43-as arányban: http://hermannt.hupont.hu/7/modellauto-143-lada -
#17101 1200s-et vagy 2101-eset akarsz Norbitól? -
#17100 Ez a KSI múzeumban van? Zsaru Lada -
#17099 Piros-kék villogósat is találtam :) Késtzítesz majd egyet ilyet?
piros-kék lámpás lada rendőr -
#17098 Jut szembe: a lada rendőr megvan még? Nekem el van mentve valahová jól :) ja és emlékszel még mondtam, hogy ilyen volt a villogója duplás. Találtam egyet
Lada rendőő -
-
#17096 Na kipróbáltam a pályát nálam nincs probléma. A lámpát meg mingyárt küldöm priviben. -
#17095 Egy dolgot törölni kellene a csomagból és az a jelzőlámpamod. Mert ahogy Norbi is bemásolta úgy mások is befogják. Inkább külön kellene belinkelni majd a modokka legyütt. És akkor nem haragszik meg senki :) A másik az a forgalomrecept. Ha van más verzió azt mellé lehetne tenni. ha valakinek nincsenek ezek a gépek, akor cserélgethesse. -
#17094 Mindkiller leszedtem a pályát, de nem látom milyen hangok. Írtad, hogy az általad készített hangok jók-e. Azt nekem írtad vagy Norbinak? A csomagban nem voltak hangok egyáltalán