19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Mindkillers
    Textúratömörítés kész! Végeredmény:1,214 GB helyett 500,5 MB :D
  • Mindkillers
    illetve az Object/Textures mappára gondoltam,mert ott van a sok fa textúra.
  • Mindkillers
    Textúra tömörítés majdnem kész,aztán helyre rakom a fát az instrukcióid alapján. De azt vettem észre hogy a textures mappában a textúrák ugyanazok mind a 3 db V mappában. Te nem a textúrákat változtattad hanem a megvilágítást,nem? Ha dobsz egy rFactoros autó linket,megpróbálom konvertálni,ha a pálya sikerült,talán ez is megy. Toyota chaser hogy van? :)
  • Szildramor
    Ilyesmit ha láttok jó minőségben áttehetőt szoljatok <>K's rFactorból tud valaki konvertálni?
  • Szildramor
    Megtaláltam, bár nemtom mennyire kivehető:
    ez a szép jóvágású
    ez se csúnya, csak vékonyabb sokkal
  • Szildramor
    @Mindkiller: startlámpahangban addig jutottam, hogy kidobtam az eredetit. Most csak mutokat és nem mond semmit :)

@Norbi: Húú az a zöld ezzel a küllős kerékkel nagyon finom ^-^ Végtelen számú autógyüjtemény :D Norbi: azt a KPGC-10 est lenne kedved készre gyúrni? Ezt a típusú kisebb és formásabb spoilert kellene hozzá megmodellezni. Az eredeti fotót elkevertem most csak ez van kéznél Kicsit tömzsibb. mint a sorozatgyátmány. AZ már túl lapszerú, ez még szobrászat kategória >> Datsun 2000 GT-R A többit megcsinálom. Tölthető AR-ről
  • Rezs

csináltam felnit megint, bár a model nem saját.
  • bency
    Lesz Drift video is később :)
    [IMG] [/IMG]
  • Mindkillers
    Nem tudom akkor marad a Fruity loop studio... Akkor folytatom a tömörítést is,amint kész jelzem! Starthang jó lett?
  • Szildramor
    Zeneszerkesztőt kipróbálom majd, nem is a loop vagyis a szerkesztőn belüli ismétlődés volt annyira zavaró, mint a mentés utáni visszahalgatásnál. Na majd csinálok fotót róla. Vagyis most :)

Mentésnél automatikusan visszateszi ezt a lehalkítást a végére és elejére: hiába nyomtam ki. Vagyis ha zenét szerkesztek ott tökéletes ötlet hogy a hüélye mcsiknak akiknek készült magától elvégzi a gép és gondolom utána kiírja hogy a macskát szárítani mikrósütőben csak saját felelősségre :D
    A textúrák v1 v2 v3 nem egyezik: a fényviszonyok miatt a teljes pálya a fűtextűra és a fák is mind más és más. A fény beesési szög miatt vagy majdnem fekete lenne a fű és összevissza árnyalatú a fák szine. Mondanám hogy hagyd a fenébe a tömörítést. Én sose tömörítek semmit. A három pálya teljesen más színvilág pedig csak napszakok, de komolyan vettem a dolgot.
  • Mindkillers
    Rajthang. Előtte készíts biztonsági mentést. Helye:World Racing 2/Sounds

http://wr2modders.uw.hu/files/rajt.7z
  • Mindkillers
    Nálad Akina V1 V2 és V3 textúrákban van különbség? Mert nem nagyon látok különbséget. És ha nincs akkor nem tömörítem újra az összes ptx-et.
  • Mindkillers
    Melyik verziós Acid Music? Mert én annakidején az 5-el komplett zenéket csináltam és nem volt vele baj. A Vegasnál elvileg be van állítva hogy loopoljon videót is,hangot is. A hangon nyomsz egy jobb egérgombot és "switches" --> "loop" Ekkor ha megcsináltad a hangot akkor fent az időmezőn valahogy ki lehet jelölni egy loop szekciót. Kijelölöd mennyit akarasz loopolni. Majd ha kész akkor ügye akkor File --> Render As,és az ablakban kipipálod hogy "Render loop region only"
  • Szildramor
    Na megpróbálom jóvátenni a kiábrándulásodat a luxus trágyahordókból :D
  • Szildramor
    Lovak is szoktak enni Norbi. És aki eszik az néha eljár wc-re. És ha sok a lovad akkor kell egy traktor. Mi van ebben furcsa? :D
  • Rezs
    ezdebeteg...
  • Szildramor
    Ezt meg csak úgy

kisteherautó.jpg -<<
  • Szildramor
    Sajna Aciddal nemmegy. pedig jó lenne. Hiába lövöm ki mentésnél automatikusan lekeveri és loopnál elég szarul hangzik. Így már a keverést sem tom elvégezni, mert utána vágni kellene. Rá tudnál nézni esetleg Acidra? olyan mint Vegas csak zeneszerkesztő. Ha lenne kikapcsolási lehetőség akkor isteni volna. Mostanában Vegassal szerkesztem zenét is. Talán abban is ven loop szerkesztés. Még nem is néztem.
  • Mindkillers
    Ha kész vagy a hanggal,akkor esetleg a fruit loop studio-val próbálkozz,az képes loop-nak menteni a hangokat.
  • Szildramor
    Kösz!! Hangoknál kellene egy olyan próbát csinálni, hogy két különböző hangot keverni, az egyiket csak halkan alátenni. Ha megy akkor neki kell állnom tanulni a programot, mert Aciddal nem jutottam semmire. Csak annyi lenne a prába, hogy minőségi hang lesz-e a végén és látja-e a játék. Már látom előre, hogy babra munka aztán nem akarlak szivatni vele. Olyn mint a színkeverés autóknál: van hogy 3-szor kezdem újra, ha nem annyira "hangulatos" de nem tudom megmondani, hogy mit kell változtatni rajta. Gondold el azt a levelezést, hogy még egy kis sívító meg pár decibel basszus kellene a supra alá. Inkább megtanulom mert kinyírtok :D
  • Mindkillers
    Rendben,kijavítom én is,és akkor a tömörített verzióban is már a helyén lesz! Hangokat továbbra is várom!
  • Szildramor
    Kijavítottam, de nem tudom melyik file tartalmazza ezt a mentést. Ha feltöltöm megint az rengeteg idő lenne, mert mind a 3-mat külön kezeli a pályaszerkesztő. Javítani nem sok idő, de feltölteni az már órákba kerül. A driftgép szerzője [email protected] a másik meg ő lenne http://drift-fusion.blogspot.com/
    Szép munkáik vannak. Remélem sikerül ^^
  • Mindkillers
    Akkor a fát kijavítottad?! JZX-100 -nak eredeti readme-jét küldd már át légyszives,megpróbálom gyorsan lelevelezni a készítővel. A hangokat is küldd át amiket egybe kell olvasztani,és amit hangosabbra kellene.
    A ptx tömörítést ma éjszaka folytatom!
  • Bence00111
    Köszi Norbi :) Majd valamikor gyere fel msnre mutatok egy progit is.
    @Bency: Loungue Pischi-től asszem.
  • Szildramor
    Ez lenne a hibajavított adatok. Éppen hogy érinti a hegyoldalt, de így megmarad a fa magassága is. A fű sajna nem látszik 2-3 száz méter távolságból és emiatt a tengerpartról kiszúrható sajna ez a kis hibám. Sorry, de csak fotózásnál tűnt fel hogy lebeg az a bitang fa. Még jó hogy nem lett kiadva még. Egész életemben sajnáltam volna :) Köszi a javítást!!
  • Szildramor
    Ehh: mindenképp váltanom kell ha keverni szeretnék: nem tudom összevágni ismétlőre a snittet, mert lekeveri a végét meg az elejét automatikusan sonyi barátunk. Akkor esetleg a böhöm Toyotát kellene összerakni szépre
  • Szildramor
    JZX-et készítgetem. Ha lenne hozzá engedély: ki is lehetne adni, de az angol tudásom kevés hozzá. Tud valaki angolul ilyen szinten csapatból? A hangot ha bekeverem és átküldöm: át tudod tömöríteni, hogy WR2 is lássa? Nem sima hangosítás kellene, hanem komplet hangszínkeverés driftgépes. Csainálok egy próbát Sony Vegassal és átküldöm végén. Próbáltad már és megeszi a játék? Akkor lehet nekem is váltanom kellene másik progira
  • Rezs
    Nagyon patent! A futóművet lődd be és 5*-ös lesz:)
  • bency
    Ez milyen pálya?:S
  • Mindkillers
    Clamp:

A Fenyőt holnap javítom! A tömörítést holnap folytatom! A motorhangot küldd át,és hangosabbra megcsinálom,csak mond meg kb mennyivel legyen hangosabb! A starthangot is megpróbálom kicserélni! JXZ-100-ast várom! :)
  • Bence00111
    Norbee :)
  • Szildramor
    Annak kellene majd a hang. Készülget
  • bency
    Ez a 240SX publikus?vagy privát?
  • Szildramor
    Egy motorhang hangerejét kellene felerősíteni. Sony Aciddal próbáltam, de motorhangot nem lehet. Valami progi ami minőségi hangot ad létezik? Anyira halk, hogy a közlekedés elnyomja a saját motorhangot néha. Kellene írni Adamraganak levelet angolul, ő iztosan segít. Ő készített egy egész csomagot gyári hangok helyett. Sajna nem találtam közte ilyen karakterűt, pedig milyen jó lenne
  • Szildramor
    AZt írja játék hátulján, hogy GeForce4 sorozatot nem szereti. Illesztőprogram esetleg, vagy kompatibilitást is lehet. Milyen rendszer fut gépen? XP mondjuk már jó volt a többi még nem vagy már nem :)
  • Szildramor

Ha jól értem ez az alaplap. Esetleg alaplapra integrált a videókártya? A háttérkép beállításos résznál az utolsó fülnél nézd meg: beálítáok fülnél. Ott ki szokta írni felbontásnál
  • Ricsi234
    tudom!úgy akartam volna mondani hogy nem a laptop a baj hanem a vidikari!
    Intel G33/31
  • Szildramor
    Nem a laptop a baj. Videokártyád vagy gyenge hozzá, vagy nem kompatibilis. Milyen a vidikari benne?
  • Ricsi234
    Nem laptopom van! akkor az a baj:S
  • Szildramor

még egyet linkelek, mert bár három a magyar igazság, de ma ünnep va ^-^