19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • sovatalevi
    Nincs :(
  • Mindkillers
    Akkor a textúrákat tömörítettem,és várom hogy mi legyen,mikor adjuk ki. Látom odaírtad hogy kész és nemsokára tölthető :)
  • Mindkillers
    Loch Rannoch a pálya neve.
  • Szildramor
    Sámáné angol pálya. Ezt adta ki elsőnek :) Gondoltam rá. hogy a két angolból lehetne egy nagyot készíteni, de sajna nincs már meg az alap. Meg amúgy is csak Sámán értette, mert Blenderes volt. Nincs meg neked?
  • sovatalevi
    Ez Melyik Map?
  • Szildramor
    Egy textúrázott négyzet rá egy kerek jelzőlámpa textúrával. Textúra bent van de csak hozzáadott obiectumra érdemes villogót készíteni. Ott állítható szépen. Így is ki lehet adni. Annyira nem fontos. Esetleg majd ha lesz ilyen megint azt le kell vágni és akkor könnyebb lesz. Bár most is lehet vágni, de csak ez a négyszet alakú "üveg" kellene mert a többi már bentvan. Na ez vóma :D Majd este küldöm a buszokat. Most angolom lesz. Üdv!
  • Mindkillers
    A textúrákat tömörítettem,szokásos több száz megát spórolva ezzel. A lámpa eredetileg is 5-6 darabból áll. Nem 1 darab. Az a baj,hogy az alsó 2 ben nincs foncsor? Ha foncsort akarsz neki,oda be kéne tenni egy objektum lapot valami textúrával függőlegesen.
  • Szildramor
    Főoldalon megcsináltam helyét. Várjuk meg Norbi véleményét. Talán hozzá tud tenni egy pár jelzőlámpát és akkor tényleg minőségi lesz :) Buszokat meg elkészítem addig. Nincs árnyéka mert németek félmunkát végeztek gyárilag... :D
  • Szildramor
    Szokott feljárni Norbi csak éjjel. Két napja volt fenn át is küldte a javított ajtós r34-et. Jó lenne azt a részletet is befejezni. Várjunk még egy picit. Vagy felcsörgeted telón? Én már hívtam fel fórumra XD
  • Mindkillers
    A lámpaoszlopokra értettem. Az eredetik előtt láttam a terelőket. Norbi nem tudom hová tűnt :( Szerintem ne üljünk rajta többet. Visszacsomagolom és ha gondolod felteszem! Várom válaszod! :)
  • Szildramor
    A lámpák nincsenek még :D Max ha Norbi vág hozzá alapot a pályából. Az amit látsz az sima forgalomelterelő cucc csak egymás mellé tetem. Nekem 2.3.4-es van. Lecserélem merts szar. Kösz hogy szoltál!
  • Mindkillers
    Akkor nálad a gond! Mert én csak átpöttyöztem hogy pylon legyen,és tökéletes.A lámpákkal sem volt sosem gond. A legújabb stkit-et használod Te is? (2.3.6)

http://krom.reveur.de/Tools/WR2_STKit_236.rar
  • Szildramor
    Az a modellezős beépített villogó amit lehetne javítani, de maradhat így is. A bólyáknál az jutott eszembe, hogy nálam a lámpa is meg minden ezt a hibát generálja. Szerintem Krom progija szarakszik. Én át sem tudok menni a villanyoszlop alatt kocsival, mert elkaszálja az egészet. Bályák sebzése is ugyanez: mint egy hasábot úgy értelmezi a gúlát is meg a lámpát is meg mindent :D Tettem mozaikképet Subaruról én is. Jól néznek ki így piciben :)
  • Mindkillers
    Na kész a mozaik a borgon. Én ilyenre gondoltam. A villogókkal mi a baj? Hirtelen nem láttam semmi feltünőt.
  • Szildramor
    Jól néz ki a mozaik Borgon :) Jó ötlet. Összes kocsi legyen így majd?
  • Szildramor
    Bólyák azért fixek, mert a játék a talp peremét érzékeli az egész test méretének. Legalábbis folyton beleakadt és elsodortam. Ha fix, akkor rendesen a formája a sebzés is. A villogókat azért nézesd meg Norbival. Én nem szeretnék GR en semmit megosztani. Nem kell az ami ott van. Nevetséges egy szeró... Én dolgaimat kihagyjátok többi mehet. De szerintem hagyni kellene. Az a társaság Bence féle baráti kör. Neki való légkör...
  • Mindkillers
    Szerintem Accelerama nagyon jó lett,én maradok az EU forgalomnál :) Annyit módosítanék,hogy a bóják ne legyen lebetonozva,mert nem reális,és idegesítő amikor beleakad az autó. Mert akkor csomagolom is vissza reális bójákkal,és már töltöm is vissza és mehet Borgra. GR-en is meg kellene osztani ezeket,de kommentezés és egyebek nélkül. Ha kell viszik,ha nem akkor meg le vannak...
  • Szildramor
    A szabályokat hogy is találtuk ki? Azt is ki kellene adni :D HWRMT szabadalom a Pursuit multi szabálkönyv :D Annyira emlékszem, hogy leszorítás esetén 3-ig kell számolni és akkor elkaptad. Ha addig nem volt menekvés utána KO, meg volt a borítás és a térképről eltünés. Utána negyon nehéz rátalálni a másikra :) Vááá: azok nagyon jó kis meccsek voltak ^_^ Norbi: írd össze angolul és adjuk ki XD esetleg csinálni hozzá vidit is :)
  • Szildramor
    Ez a játék inkább csak driftre meg pursuitre való :) Próbáld ki inkább Ausztrália - Norbi fél óra stressz végén totálkár :D én sokat multiztam régebben: lődözőset, kardozósat is de ez a pursuitezés ez nagyon brutál XD Lényeg hogy nem legyen túl gyors a kocsi de nyomatékos a motor. Isteni játék :)
  • Mindkillers
    Rendben! Más:

A legjobb recept a szórakozáshoz:

Verseny: Single Race
    Ellenfelek: 5 Mitsubishi Lancer Evo X
    Opciók: Damage On,Nitro On
    Agresszió: Fixed To: 100%
    Forgalom: Rush Hour
    Pálya: Akina Down

Első kanyar:Bontó XD
  • Szildramor
    Szerintem ha megosztod rendesen fórumban őket az észrevehetőbb. Ahogy elkezdted az jó volt. Ahogy elkészül csak áttolni a vonal felé. Alul a vip, de csak azért alul, mert a meghírdetés sorrendjében készül el. Kocsikat azért csak listában, hoogy a fórumon belüli megosztáshoz odataláljon valaki aki először jár arra. De nem tartom fontosnak. Pályáknál az első rendszer kisképekkel kevés szöveggel nagyon szép. Nyugis és letisztult. Ennyit a "múltról" :)
  • Mindkillers
    Most töltöm. Én sem becsülöm többre az autókat. Én úgy gondoltam hogy az elkészült dolgok után jönnek a folyamatban lévő dolgok. Pályáknak nagyobb mostani méretű kép,autóknak bélyegkép (nem lsd-s) :D De ez csak ötlet.

Norbi! Hol vagy? Szinte csak ketten beszélgetünk. Kérlek nyilatkozz Te is!
  • Szildramor
    Én nem becsülöm a kocsiaimat nagyobbra, mint egy csoportmunkát :D Az má kész - le van szarva. Lehet alul. Küldtem a pályát 3 közlekedésmoddal. Remélem mükszik, mert nem teszteltem le :)
  • Mindkillers
    Szerintem úgy kellene,hogy kész pályák,autók,készülő munkák. Mert a legalját nem nézi senki szerintem. Feltettem néhány autót,holnap csinálok képeket hozzájuk.
  • Szildramor
    Ja és egy ötlet: az új kocsi kerüljön felülre mindig. Pályákból nem sok van, de kocsiknál legyen a friss mindig legfelül így van értelme hajrázni :D Pályából készítek egy Okaru touges wip-et is. Max töröljétek, ha sztorno. De remélem megvalósul azért *_*
  • Szildramor
    Pici képpel kevés szöveggel és közvetlen link a teljes megosztáshoz kisregénnyel. Így nem lesz nyomasztó ha mondjuk fejenként felteszünk 05 20 kocsit. Mert az egyedi megosztáshoz vezeti az odatévedőt, ami mindenkinek a saját egyéniségét tükrözi. Kicsit ilyen szószedet jellegű, tartalomjegyzék. Autóhoz csak jelzésértékű képet tettem 250-es szélesség, de odavezet a letöltőoldalra ott megnézhetik nagyban őket. Előre tettem a pályákat, mert azok a csapatmunkák. Kocsimat a végére toltam. Remélem lesz majd társasága uraim :)
  • Szildramor
    Inkább csak a pályák legyenek első oldalon. Akár nagy letöltés gombbal is. Tudom hogy magam ellen beszélek :D vagy a felső soron a pályák. Megvalósult majd wip százalékos értékkel. Na majd csinálok egy mintát. Autók pici helyet foglaljanak szerintem mégis csak a pályákban van a csapatmunka
  • Szildramor
    Igen ez volt az ötlet. Csak az a baj, ha az LVO boól kivágni a hátlapot akkor textúrázni is kell majd, hogy jelzőlámpa reflektor legyen. Na majd meglátjátok. De az biztos, hogy eredetiből vágá után csak magasságot kellene belőni, ha újat készít valaki akkor meg a méretét, szögét és magasságát. A modellezős rész az Norbi specialitása. Talán megoldja :) Ja letöltést szándékosan csináltam visszafogottra. Japánosan ha valakit érdekel megtalálja :)
  • Mindkillers
    Ja értem! Az eredeti lwo-ból ki akarod szedni csak a lámákat,és abból objektumot csinálni. Utána arra belőni a fényeket mtkittel és berakni rá az eredetire. Tényleg,van egy csomó objektumnak való lwo-m de az mtkit nem hajlandó textúrázni. Miért lehet? Borgon betettem a subarudat az elkészült munkák közé,és kiemeltem a letöltést,mert a színes kavalkádban nem volt feltűnő :)
  • Szildramor
    A lekanyarodásnál, elágazás elején meg végén van jelzőlámpasor. Ha a méretre belőtt pályáról lehetne mintát venni akkor könnyen be tudom illeszteni és beüzemelni. Tettem jelőfényeket, de jó lenne beüzemelni az alap gyáriakat is, mert bután néz ki így. Minnyá összecsomagolom és átküldöm őket (kb másfél óra :D és utána érthetőbb lesz. Még 3 textúrát kell szétválogassak.
  • Mindkillers
    Mi a probléma? A benzinkút az Han Solo-é (engedéllyel) és nem a pálya része. lwo-t buzerálni,újratextúrázni és materialokat belőni idegőrlőbb lenne,inkább mondd el mivel kell kínlódni!
  • Szildramor
    ( Csak azért látják, hogy te osztod meg a kocsit, mert ha én teszem föl nem tudom megmondani hól tart az építés :D ezt még zárójelbe melléteszem, mert így érthetőbb a százalékos dolog. Mert mindenki maga tudja, hogy épp hól tart a munkája :) )
  • Szildramor
    Mindkiller megvan neked a pálya LWO ban? az is jó. Bár ott nincs rajta textúra. Nézzetek rá majd plíz
  • Szildramor
    Norbi légyszi írj valam készenléti százalékot kocsikhoz. Lássák, hogy te osztod meg őket illetve mindenki oszt meg mindent :) Tetszik az a borgon SG dolog. Fórumban fórum :D nézettsége bitangnagy a többiekéhez képest. Valami körülbelüli készenléti helyzet jó lenne. Tudjuk mennyi van még hátra :) Acceleramahoz majd megtod nézni a benzinkutas villogókat? Be tudom üzemelni, de kellene valami sík felület ami illeszkedik bele. Nem lehet kivágni eredeti pályáról? Nekem rengeteg idő belőni a méretet és am agasságot csak stKitben. Ez az egyetlen amit jó lenne még megoldani rajta.
  • Rezs
  • Szildramor
    Jó de ezt az eredeti készítőnek mond :D Mi át tudjuk fordítani eredetibe, de nem feltétlenül jogszerű
  • bbb007
    srácok nagyon kitesztek magatokért :D jobbkormányos legyen csakis kizárólag ^^,
  • Szildramor
    Norbi: hagyd a fenébe. Láthatatlanítopm a bukócsövet rajta aztán a többit meg vágom az eredetiből belsőnézethez. Köszönöm az ajtót. Isteni lett!! ^_^
  • Szildramor
    Bocs Mindkiller: az ablakok csillogásproblémásak. Esetleg Norbi ha megmenti. Az ukrán srác küszöbével egész pofás lenne pedig.
  • Szildramor
    A Falconnak megvan az alapja? Lehetne ausztrál jobbkormányosat készíteni belőle belsőnézettel. MadMax ausztrál film volt? Nagyon rég láttam a filmet.