World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Mondeo nekem is kéne. És hogy érted azt, hogy amiket csinálva van?
Ki tud küldeni nekem kocsikat amiket csinálva van
Valaki tud nekem segtnie ford mondeot hol találok
Akagi? Az is hegyi pálya? Mert nálam is készül egy Akagi nevû pálya, de az majdnem sík.

Mindkillers
2 hét szabi,nyaralás ahol sosincs hideg,aztán Acceleramát újra átnézem és utána szerintem kész,kiadás 😊 Akagi is készülget,bár már mások megcsinálták,de nem adták ki. És végül még késõbb pikes Peak is tovább épül. Akinek kezdõdik a suli annak részvétem!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Hú basszus. Köszi. Ezt nem is figyeltem. Na most már teljes a régi cucc.
Rezs
Ott van az csak körül kell nézni.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Asszem HWRMT-n volt. Most nézem, hogy csinálják az oldalt.
Köszi, a 120-at el tudnád küldeni priviben? Ahhh... Még egy kérdés: régen volt Skoda 120 is. Namost ezt sehol sem találom, pedig minden oldalt átnéztem. Ez hol van?
Bmw 120-ast tõlem lehet kérni de nemsokára kiadásra kerül a kicsike!!!

Sziasztok! BMW 120d-t, és Ford Mondeo/4 ajtós Focust lehet valahonnan szedni?
Mindkillers
eredeti

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Az Accelerama-t én készítem. Már meg van a kiadásra az engedély az eredti készítõtöl,csak egy kicsit még csinosítgatni akarok rajta. Ja azóta nyugalom van.

sovatalevi
Lattatok TxPron mennyi uj kocsi van?Saab,Volvo,pEUgeot,stb . 😊

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

CsuTy89
Mindkiller, az Accelerama honnan van?

Am milyen nyugi van most, h a mangaharcos elhagyta a topicot XD

Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu

sovatalevi
Megoldva.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

sovatalevi
Fantasy hill-t linkelne valaki?GR-rol nem tudom letolteni...

hello valaki tud ford mondeot küldnei vagy tomwénke az msn cime köszönöm
Mindkillers
Még készülget amint kész lesz egyszer úgyis megosztom mindenkivel.

Szildramor

Mielõtt még teljesen elköszönnék megosztom legújabb belsõ nézetes DRIFT EditCar fejlesztésem. A kis csomagban benne van a tutorial és egy alap csak át kell írni az adatokat és bármi alá be lehet tenni ami mozog 😊 Minden jót és jó munkát na meg jó játékot kíván: tiberio-san . Hola! ^_^

1 ~ Belsõ nézetes tesztvideó
2 ~ eredeti Supra belsõ nézetes driftelés RS-R Supra Orido vs Taniguchi HKS Altezza IS200
3 ~ Belsõ nézetes drifteléshez legutolsó v3-as EditCar fejlesztés

Engem is nagyon érdekel a pálya a képekbõl már látszik hogy profi munka!

sovatalevi
Ez honnan toltheto?

Mindkillers
Accelerama

Szildramor
Sikerült minden amit egy éve elhatároztam. Belsõnézetes driftelõs videó az utolsó munkám itt, máshól folytatom fejlesztgetést. Köszi Norbinak és Sámánnak és a többieknek is a sok együtt töltött idõért és munkáért. Úgy érzem másba fogok. Ezzel ez energiával és tapasztalattal amit itt összeszeedtem lehet valami értelmeset is kezdeni. Mindenkinek szép nyarat és sok sikert álmaitok megvalósulásához. Sayonara!! ^_^uccsó driftvidi <>

Nincsmit😊

sovatalevi
Itt is koszonom 😊

Privát ment!

sovatalevi
Ezt az autot atkuldene valaki?

Szildramor
Száz letöltés nem sok, de ilyen régi játéknál úgy hogy nem is osztottam meg rendesen egész szép szám. Szép nyarat Sámán 😊

scania visszaolvastam:
lehet hogy fogok konvertálni gta-ból felhúzott kerekes kamion fejet

az a baj hogy a wr2 nem támogadja a utánfutot

ja és clamp még mi elõtt profilváltás -rol lenne szo :
az a baj hogy most csak anyám gépén tudok netezni ugyanis az a rohadt vihar szarrá szedte a ruterünket amin tudtuk a netet továbbítani

ja és scania már csináltam egy mitsubishi fusot gta inside-rol
elégg durva.
7.9 másodperc két keréken (nem tudok képet felmutatni mert nincs netem a wr2 gépemen(eza gép 320 gigás, 3ghz ,athlon readon:mindez 120000FT-ért)
családi összefogásbol!
ki nem tudja mi az a ruter:
a modem ami az internetet fogja antennárol azt a jelet továbbítja a ruterre és az továbbítja a többi géphez a netet
anyámnál most csak a modem van berakva és az a gépre dugva
a villám csapás szarrá szedte a ruterünket<#boxer><#boxer><#wilting><#violent><#wow1>
Szildramor
Lehet hogy van benne bug, de a vonalvezetésben nincs hiba már.Ha meg is állnak a kocsik könnyû õket kikerülni mert eddig 60-70 el jöttek szembe, de verseny közben nem látok leálló csalingázó autókat. Akit érdekel: videó alatt letöltheti. Szép napot!
Tesztvideó #>#

Szildramor
Az a kapaszkodó sáv Mindi. Szar a kocsijuk mert német XD nem bírja a hegyet.

Mindkillers
Ezek meg gombát szednek...

Szildramor
Na: közbe dolgoztam ám 😊 Duplasávos japánosan precíz forgalom úgy tûnik lehetséges. Csak az elején van drift, mert elszoktam a japán nézettõl ilyen szûk uton nem megy és európait meg nem akartam `-` Sávonként állítható és bárhová átkanyarítható. Zenéért bocs az érzékenyebbektõl: ilyen az ízlésem 😄
Japán forgalom mindenki a saját sávjában halad VIDEÓ itt <<

sovatalevi
Szerintem jok a videoi,es a kepei is...de izlesek,es ... Am szoktal csinalni Naruto pl olasz pack-okat.. mostanaban nem csinalsz?

Mindkillers
Látom,megint okos vagy. De miért nem nekem írod ezeket? Ráadásul amikor legutoljára okoskodtál akkor azt mondtad téged nem érdekel az általad félkésznek titulált Akina,ehez képest még videót is csinálsz rajta... Nevetséges vagy,nem tartod magad az "elveidhez" és Te papolsz hogy Te vagy az agy,a minõség császára. Annyi logikád sincs hogy Bencét csesztesd a beszólásáért,engem pedig a pályáért. Az a kijelentésed sem valós,hogy csak Te tudsz forgalmat készíteni.Az lehet hogy neked nem tetszik,de nem kérdezte senki sem. Meg a ratyi videóid is meg a képeid is unalmasak. Nem nagyon reagál rá senki... Lejárt az idõd "kiscsillag"

Szildramor
Jó kis anime 😊

papi08
(((Vááá: SoulEater😄 A legjobb!!😄))

13 éve itt. Szép idő.

Szildramor
Hibát talál? Hibát megold maradjunk annyiban. Ti keresitek én megoldom ok? 😛

Szildramor
Hüleségeket írnak fórumon? Ki kõ kerülni 😄

Akkor mért játszik vele az akinek nem tetszik?
A)válasz: Mert örül ha hibát talál mások nem kevés idejébe került munkájában.

😎válasz: Mert negyed ilyet se tudna csinálni.

Szildramor
Ha valaki igényes akkor nem ad ki a kezébõl félmunkát és nem írja azt a balesetes vidimre hogy ki kõ kerülni. Keresztbe megy szembe sávba a forgalom. Ki kell kerülni az ilyen eseteket mikor letölthetõ félkészen 😊

Ha az ember modder, akkor moddolja a játékot, megpróbálja folyamatosan fejleszteni, segít a többieknek, és nem fikázza más modderek pályáit, autóit...

Szildramor
Vagy inteligens modderek akik alkalmazkodnak a játékhoz 😄

Intelligens forgalom kéne, ami alkalmazkodik a játékos mozgásához.

Szildramor
Inkább kifejlesztettem egy olyan közlekedést ami pontos és sokkal inkább japán minõség. Kétszer egy sávos variálható forgalom. Nálunk ezt így szokás megoldani 😊

Ki kõ kerülni<#vigyor>

Szildramor
Kicsit rövid futam lett mert a forgalom átlóg és szembeközlekedik néha de mit van mit tenni 😊

Nem megy ez ezzel a csöves videokarival 😞
Azt írta ki, could not create direct3d device. Na mindegy, majd egyszer 😊

LZ forever

sovatalevi
<#eljen>