19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Mindkillers
    Láttam Accelerama 98%
  • Mindkillers
    Autók: 320x240-es kis képekkel,minden magyarázat nélkül,csak névvel ami ráklikkelve maga letöltési link,egy sorban 4 képpel,hmmm??? Nekem 17 elfogadható autóm van a régmúltból.
  • Szildramor
    Láttam a privet, de átengedtem nektek. Nem lesz túl hosszú? Ha minden kocsit felteszünk :D esetleg így kép nélkül? Csak lista letöltéssel? vagy pici ikon mint Norbi avatarja.
  • Mindkillers
    Adamraga írt a Borg-on nekünk/neked a subaruval kapcsolatban. Amúgy pont ezen gondolkoztam hogy az eddigi autóink nincsenek feltöltve sehová,ezért sorban azokat is fel lehetne tenni. És szerintem Akina alá a completed works részre mehetne a subaru is,mint elkészült munkád.
  • Szildramor
    Előkészületek a havasdrift légifelvételeihez? :)
  • Rezs
    Igen:) Volt tegnap Ladatali, csináltunk légifotót:)
  • Szildramor
    Balról a negyedik? :)
  • Rezs
  • Szildramor
    Muszáj lesz végére járnom ennek a két 240SX-nek, mert nannyi módozata van már, ha pihentetem a dolgot még azt is elfelejtem melyik az aktuális modell. Utána JZX-et aztán a többit. Acceleramat ma átküldöm valamikor, csak válogassam szét a textúrákat, mert az is káosz jelenleg. Túl nagy a választék ez az igazság még nagy rendben is elveszek a modellek között :)

• Szildramor
    Végignéztem párszor a felvételt. és nem érdemes betonkoszorut modellezni alá. Ha jól vettem ki van egy keskegy betonperem az aszfalt síkja fölött. Szalagkorlálot kellene inkább vági készet és a betonpadka mögé tenni. A szalagkorlát lefödi azt az átlátszó részt és lehet akkor füvesíteni is gond nélkül, mert egyébként benne lenne a fű magában a betonban is :)
  • Szildramor
    Norbinak át kellene küldeni a próbát. Ha a betont elkészítené akkor talán hegyoldalakat is meg tudja nézni ahová nagyon kell. Ha nincs rá ideje akkor meg lehet oldani másképp is, de azért szebb lenne mindenképp egy textúrázott hegyoldal. Szalagkorlátot nem kell duplázni. Ez azért sok időt megspórol :)
  • Mindkillers
    Hát na. A videó alapján feltextúráztam. Van baj. Az,hogy több helyen belátsz a hegy alá,főleg fölfelé menet,de ez csak textúrázás után derült ki mert addig egy nagy fekete maszlag volt. Egyenlőre tegyük félre,ami majdnem kész azokat fejezzük be,amúgy nem rosz.

• Szildramor
    Szalagkorlát nem kell forgatni csak a beton lesz :) az egy másik pálya volt: Blue Mountain Vidi << Picit hasonlít aztán üsszekevertem :)
  • Szildramor
    Beton vidi Initial-D 6 AA középtájon
  • Szildramor
  • Szildramor
    Borgra tettem videot is, de kanyaros. A szalagkorlátokat kellene levágni és kifordítani. Én megtom csinálni, de lehet hogy jobb, ha egy valaki készíi és addig be tudom fejezni Acceleramat. Szét kell válogatnom a textúrákat prizmákhoz a 3 modhoz meg 3 kocsit össze kellene még rakni mert wip-ek. A filmen ami van picit lennebb azt láttad? egy újabb játékból van és gyári modellezés. Olyasmit rajzoltam volna de ez a digitábla térden nem annyira pontos :)
  • Rezs
    Persze csak kérdés, h egyenes-e az út ott vagy vannak benne kanyarok, mert akkor melósabb. Ha csinálok egy tömböt azt be tudjátok tenni stkittel nem?
  • Szildramor
    Majd ne ezzel a kocsival fotózd, mert rákattannak a zöldfülüek :D Meg kell javítani és úgy kiadni. A pálya szép nagyon. Illetve szép lesz. Azt a korlátot vagy talapzatot meg kellene modellezni meg még egy valami van: a szalagkorlátnak nincs hátulja. Ezt talán Norbi meg tudja javítani. Én megdupláznám és kifordítanám a másodikat DeepExel. Autónál is így szoktam tükröket meg tetőkárpitot készíteni. Egy mozdulat és kész. Ha átküldöd a 3D modellt elkészítem. De a betontalapzatot az omlásveszélytámasztó izére amit írtam azt modellezni kellene.
    Valami ilyesmi: a zöld rész egy betonozott sík lenne enyhe dőléssel az aszfalt síkjával szöget bezáró, hogy ne legyen a betonkoszorú és az út közt füves rész. Ilyen rázókőszerű csak sima beton. Norbi szerinted megoldható? Nem hosszú szakasz
  • Mindkillers
  • Szildramor
    Bocs, de egyszer leírtam már a véleményem. txpro drukker is ember. De aki nem szedi le a kocsit amikor fennvan majd késöbb reklamál... Mucsosz tráfikosz uraim :D
  • bency
    Hát most akkor az a baj hogy más autókkal tettem ide képet nem a tieddel? :S Ez elég hülyeség azért..
  • TomAss75
    Sziasztok! Akina nagyon klafa lett! Gratulálok a csapatnak!
    Nem tudom UK Rally-val hogy álltok, de én megcsináltam hozzá a forgalom nyomvonalát. Ha esetleg érdekel titeket elküldhetem, igy megspórolhattok néhány órás unalmas kattingatást.
    Elkészítettem a hagyományos módon és a Clamp féle dupla módszerrel is.
  • Szildramor
    Pöpec! Tehetek vidit róla Borgra? Fixáljuk le időben :)
  • Mindkillers
    Na,hogy megnyugodj: 5 darabból legóztam össze,de kész van és veheted W.I.P.-nek okaru-t :)

• Szildramor
    Nem is tudom mit mondhatnék. Ha megnézed milyen kocsikat linkelsz és mikor regisztráltál SG-re észreveheted, hogy ez a kocsi már fel volt linkelve. Vagyis nem szedted le karácsonykor. Ergo nem kellett úgy ahogy egy kocsim se, hiszen mindig máséval mutatkozol. Magadat okold, én megoszottam már :)
  • bency
    Nekem átküldenéd azért ? :P
  • Szildramor
    Na vazz: majd 6000 látogató HWRMT topicban Borgon :O Az igen. Bár annyi féle cucc van már, nemcsoda ha mindenki talál magának valamit nézni :)

És egy kis érdekesség: északi tengeralattjáró flotta és tengeralattjáró hajógyár. Ha a kijelölt pont alatti öblöt meglesitek: ott a szárazdokkban a készülő nagymacska. Érdekes ez a világ vaz. Sose gondoltam ilyeneket is lehet majd legálisan :)
    Északi bázis és tengeralattjáró gyár :)
  • Szildramor
    Holnapra összeállítom. Nagy része már kész volt csak be kellene fejezni
  • Szildramor
    Sokat segítene Accelerama minőségén, ha tudnám, hogy okaru touge már wip és sinen van. Persze ez csak lélektani támasz :)
  • Mindkillers
    Értem,majd tolmácsolom :D

Accelerama: Mit tudunk alakítani még rajta,és ebben mit tudok magamra vállalni?
  • Szildramor
    Először is meg kell tanulni magyarul, majd felvenni az állampolgárságot. HWRMT privát gép :D
  • Mindkillers
    A Toyota Trueno-dat honnan lehet letölteni? Kérdezték a Borgon.

• Mindkillers
    Láttam,teljesen jó lett. Gratulálok mindenkinek :)

Norbi! A #17139 hozzászólást légyszi töröld ki,mert nem figyeltem oda és elszúrtam.
  • Szildramor

Nagy sietségben itt elfelejtettük megosztani :) Pálya tesztelését Norbi és Mindkiller végezte el. DJ-Sámán féle füvek és új japános forgalom kettős útvonallal mert így biztosabban fut, mert kanyarban igazítható a szembejövő sáv így kihúzható oldalvonalra a közlekedést így verseny és drift forgalomban is elképzelhető. Elég munkás volt, de Masaki-san dícsérete elég fizetség :)
    Akina Senba Masaki Edition letöltés itt <<
  • Szildramor
    Jó ötlet. Én is gondoltam rá. Kicsi színt vittem bele. És én is javítottam picit: találtam 3 pici hibát angélusban aztán mosmá jólesz :D Első oldalon meg csak szinesítettem Annyi volt nálam csak a különbség ötletemben, hogy marad 100% meg a kész munkánál is. Érdemes, mert látják épp hol tart. Szoktam frissíteni is bár nemtom ki nézi, de így azért profibban néz ki :) Szép lett. A readme szöveg hiánya azért nem gátolt meg, mert a jelszó a végén volt ergo nem tudtak kibújni a felelősség alól :) Grat magunknak, vagy mit szokás ilyenkor mondani :D
  • Mindkillers
    Kijavítottam a linket,és a szöveget is,mert a jelszavasat törlöm a 4shared-ről helyhiány miatt. Ezért a figyelmeztetést kiszedtem,miszerint az stdstuff mappát csak az írja felül,aki új startlámpamodot akar. Az első hozzászólásban átrakatam az "elkészült munkák" szekcióba. Ugyanide,ez után kéne külön a startlámpa és starthang Mod-okat szerintem feltenni.
  • Mindkillers
    Kár volt kapkodnod.Amit megosztottál az readme nélküli volt.
  • Szildramor
    Feltettem azt ami átment a vizsgán. Aki a jelszóig eljut az mindent tud :)
  • Mindkillers
    Mert most értem haza. Feltöltöttem a véglegeset,mindjárt ellenőrzöm hogy letölthető-e és utána irány a Borg.
  • Szildramor
    Mért nem osztottad meg? haverommal vártuk egy ideig és aktív is volt a HWRMT profil íztán semmi. na mindegy: elmentem sörözni...