19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Mindkillers
    Becsomagolás és feltöltés folyamatban...
  • Szildramor
    9 körül leszek addig angolon vagyok. Üdv!
  • Szildramor
    Esetleg írd oda: a textúrába beeső buszokat kösznönjük a németeknek. Se éjszakai modra nem tellett sem minőségre nem futotta. Ennyit megérdemelnek, hogy megemlékezzünk félmunkáról. Ha lehet ír meg: a buszok hibája Sybetic minőség nem a mienk :D majd esetleg ki lehetne adni egy jobbítást hogy ez már Magyar minőség. Nem is értem hogy mért ilyen linkek néhányan. Meg sem érdemlik azt a pozíciót amit a játékgyárban bitorolnak....
  • Szildramor
    Sajna valami kínai vendégmunkás csinálhatta ezt a busz modelt. Akárhogy is szedtem ki: mindig behal a mode ha árnyékot teszek alá. Szerintem add ki így. Nem nekünk szégyen hanem a Sytnetic cégnek ha nem tudnak egy buszt úgy elkészíteni ahogy kell. Menjen így ki. Látszon a különbség az Amatőrök és a "profik" közt. Én ingyen jobb munkát adok ki a kezemből, mint amennyit ezek félmunkáért zebükbe tettek.Üdv!
  • Mindkillers
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kell egy crack,és ahhoz a serial.
  • sacko98
    google-n nem találtam
  • Mindkillers
  • Mindkillers
    Google
  • sacko98
    Serial-t tudtok adni wr2-höz?

Köszi Sanyi
  • Mindkillers
    Norbi! Hatalmas gép! A golf is brutál nagyon :)

@Clamp: Jólvan,eltűzök kicsit melózni,majd délután visszanézek.
  • Szildramor
    @Mindkiller: majd teszek fel még párat és együtt a többivel pótolom a kisképeket is. Buszokat küldöm holnap. Vendégem vót ma :)

@Levi: Estetleg egy részét ki lehetne szedni és összerakni darabokból, de annyira nem részletes. NFSU2 hegyet tenném át meg Porsche autópályát. Van pár szép kidolgozott Expressway vid <<
  • sovatalevi
    En ugy gondoltam,h az egesz mapot :D de szerintem akkora lenne xD am csak viccbbol mondtam :D
  • bency
    Köszi :P
  • Rezs
    De be lehet már volt pl. fantasyhill, csak kicsit macerás.
  • Rezs
  • sovatalevi
    San Andreas palyat nem lehet berakni?
  • Mindkillers
    Az új autókat nem teszed be a többi közé is az első kommentbe?
  • Mindkillers
    Várom az árnyékokat és akkor holnap csomagolob össze:)

@Bency:Jó képek ;)
  • Szildramor
    Egy hónap leforgása alatt egész szép szám :) Elkészítem buszárnyékokat. Küldöm nemsoká. Addig ne adjátok ki Acceleramát :)
  • bency

• bency
    Pár kép,több este lesz majd :P
    [IMG] [/IMG]
  • Szildramor
    Tettem neki letöltőlinket. Megérdemli, mert majdnem 10000-ren voltak oldalon miatta :D Szerintem a hétvégén meglesz a 10-es. Jó éjt uraim :)
  • Mindkillers
    Írtam is neki hogy valami új 7z-vel próbálkozzon,és hogy nálunk minden oké :D Kellemes hétvégét mindenkinek!
  • Szildramor
    Amcsi és lehet valami más tömörítőt használ. Arra gyanakszom, hogy nem 7z fejlesztésű csak integrálta ezt a formátumot. Linkelni kéne neki egy 7z-t :) Pálya rendben lesz. Én meg befejezek pár kocsit addig. Újra kellett kezdjek kettőt. Jó hétvégét addig is mindenkinek
  • Mindkillers
    Hétfőig szokás szerint nem leszek. A starthangot addig még csinálok egyet,és befejezem accelerama tömörítését teljesen,és hétfőn megosztjuk,oké?
  • Mindkillers
    Nem tudom,de másnak nem volt gondja Akinával. Legalábbis nem tudok róla. Valaki aki itt letöltötte tapasztalt problémát?
  • Szildramor
    Amerikainak van valami letöltési gondja Borgon. Nézzetek majd rá. Bár szerintem csak simán nem 7z kitömörítőt használ hanem win-rarosat.

.
  • Szildramor
    Mindkiller a saját starthangod elkészült? Első oldara teszek egy modok részt is kocsik felé majd és akkor minden ami driftmod mehetne ebbe utólag is. Nem sokan szeretik a driftelést nálunk. Talán mert nem tudnak jól vagy nemtom mért, de attól még érdemes lenne ilyet is már csak azért is, mert nem foglalkozik vele senki. Megkérem Norbit nézzen rá a JZX-re mert érdekelne már mit lehet vele akinán művelni. Ekkora böhömmel még nem drifteltem :)
  • Szildramor
    Megosztottam a starthangokat is. Már csak egy kocsit kellene kiadni témában :) na majd... Mindkiller pályát akkor felteheted ha szeretnéd. Nem sürgős, nekem megvan má :D
  • Szildramor
    Jó lesz az így is. Ha nem találtál benne nagyobb bajt akkor mehet letöltésre. Inkább Mindkiller JZX-ére kérnék segítséget, mert az ablakok csillogása olyen, mint egy kád olajos tojásrántottáé :) Nincs kedvem jelzőfényeket készíteni a kutya se venné észre csak én.
  • Rezs
    Most nézem felraktátok a 2 kispókot is? Nembaj nem azért kérdezem:) Jelzővillogót nem néztem majd küldd át az objectet és levágom róla az oszlopot. Azt már betudod tenni és fellámpázni.
  • Rezs
    amik készen vannak azokat elkérték gr-esek újak most nincsenek... készen:)
  • Szildramor
    Nem kötelező csak mondtm. Mindkiller ötlete volt de jó ötletnek tartom.
  • Rezs
    fennvannak gr-en
  • Szildramor
    ha van letöltendő kocsid, ami nincs az első oldalon, a listán akkor szójá ám :D Jelzővillogót nézted Acceleraman? Részletesebben írtuk náhény sorral alább. A már kész és kiadott kocsiaidat is meg lehet ám osztani lisán. Nekem is van még pár. Majd bővítgetem letöltéseket
  • Rezs
  • Rezs
    Előkerültem mizu?
  • Szildramor
    Na feltettem Borgra is a betákat. Reméljük Norbi előkerül é akkor mehet Accelerama is letöltésre :)
  • sovatalevi
    Koszi szepen :)
  • Szildramor
    @Mindkiller: majd csak felnéz Norbi. Mostanában nagyon aktív volt. lehet most bünteti magát :D Beírtam hogy lassan kész főoldalra. Lehet túl optimista voltam :)
    @Levi: Itt van még tölthető. Kellene belőle Oblivion fásat készíteni :) Angol <<