World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
Az eredeti 6000 kilóméterre innen inkább driftes mint gyorsulós. Találtam egy Nobuteru Tanigutshi driftvidit. Szal ha driftelhetõ lesz a kisbusz az nem az én agyszüleményem 😄 Tanigutshi Hiace driftVID <<

Mindkillers
A stílus hasonló,bár a Görögországi nyaralás alatt élõben ilyet nem volt módomban látni,ezek az idióta Görögök így nyomják:

Jó hideg van itthon,jó lett volna még maradni a 32 fokban...
Ott a BMW-t részesítik elõnyben a H(elyi) M(enõ) CS(ávók) gagyi kék ledsoros féktárcsa világítással <#levele>

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Bizony szép munka 😊Kerekek miatt sokat változik az játék élmény. Meg is van a következõ áldozat: Hiace racing bus <<

bency
Nagyon jol nez ki azt megkell hagyni!

:) Semmi okosság :P

Szildramor
Még sok munka van vele, de egy pálya és egy driftgép biztosan lesz már. Ez a forza3-as kerék tényleg megüti a Kaido Battle színvonalát már cak azért sem lehetett volna korábban ilyet modolni, mert nem volt 😊

Szildramor
Lehet hogy csak két hét múlva lesz. Addig álmodj valami gyorsabban megvalósíthatót is 😊 Közben meghegesztettem a kereket. Ez valójában négy kerék mindenbõl ami szimpi volt belekerült 😊 Kocsi is ilyen lesz hozzá. Legalább 4 kocsi az egyben japános tuning 😄

bency
Megkoszonnem 😛 Meg sokan masok is 😊

Szildramor
Jó majd teszek vele egy próbát. Holnapra meglesz a diagnózis hogy betehetõ-e. Most éppen egy Forza3-as driftkereket vágok. Elég munkás lesz az audi, de ha kész ez a 3 amit csinálok akkor megpróbálhatom

bency
<#finom><#taps><#worship><#szeret><#worship> 😄DD De mivel megvalosithatatlan 😛 Legalabb WR-be toljam 😄

Szildramor
Szóval ez az álmod? 😊

bency
Aham,hatha valaki megprobalja majd konvertalni....vagy TX megcsinalja talan....nagyon kene az az auto,kedvenc spider-em....szep kruzolasokat lehetne vele 😛

Szildramor
GTA-ban van és nyitható modell. nagyon szép csak lehet nem fér be poliszám miatt WR-be 😊

bency
Ooo basszadmeg most esett le xDDD

Szildramor
Nem olcsó ám. Egy kisebb vagyon németeknél is 😄

bency
HOL!?? nekem az nagyon kell!

Szildramor
Létezik 😄

bency
Nem tudja valaki, AUDI R8 Spyder letezik mar?

Josku20
Csucsu help pls nem tok multizni vele mert nem enged joinolni!

Szildramor
@Norbi: én is néztem a khumo gumikat hogyan jön ez a negyvenes évekhez... 😊 Hátul a pótkerék az eredeti.
@Levi: neten is fenn van ott etetik a barmok a medvéket kocsiból. Nem csoda ha nem félnek senkitõl. Unokatesóm összefutott egy macival pár éve nem is messze a falutól. Még szerencse hogy majd 2 méter, most jól jött 😊 A multizásról meg szerintem a kettõ az pont ideális. Üldözés a legjobb kettesben. Norbival régebben jokat üldöztük egymást. Kézifékes fordulók tolatás meg hírtelen sávváltás 😄 Komolyan mondom annyira adrenalinnövelõ, mint bármelyik lövöldözõs játék. Lényeg hogy akivel játszol jól érezzétek magatokat. Ez olyan mint a nagyváros: sokan vannak aztán mégis olyan kevesen 😊

sovatalevi
Az a baj,hogy elegge zaklatva vannak...szoval...ha odamesz megtamadnak...ha nem,akkor nem...Neked is ha beszolnak pofon vagod...Maci is pofon vag...de aztan kemenyen xDDDDDD 😊)
Itt nemmessze is van tolunk allitolag...Az a nem messze ojan 600m...Multkor arra a hejre kimentunk,es nem tamadtak meg.Miert?mert nem zaklattuk oket...Na,nem Off olok tovabb 😄...
Ma volt multi,sajnos csak ketten voltunk...

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Rezs
Fúú de felni! 😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
Olyan aranyosnak látszanak, de azért inkább csak tévében nézném 😊

sovatalevi
sajnos nem pletyka...valami volt ... itt egy csikot oltek meg...

Ma is lesz multi allitolag...

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Szildramor
Vidi alatt van mindig a töltés. Így legalább akárki eléri. Nagyanyáméhnál állítólag megevett egy tehenet a maci. Remélem csak pletyka 😄

sovatalevi
Ja,medvek vannak itt ... 😛

Am egyszer mondtad h megcsinaltad a CT-Stadt nak a teljes kozlekedest.Azt hol talalom?Vagy kuldod PMben?

Szildramor
Kicsit olyan lett, mint egy lövöldözõs játék a fák miatt. Néha várom, hogy valki rámlõ a bokrokból 😄 Azért ez az erdélyi nyaralás nem múlik el nyomtalanúl. Szépek a hegyek azért medvével anélkül: mindenképp 😄

bency
Jo lesz jo lesz! 😛

Szildramor
A multizással kapcsolatos dologra Norbi biztosan tudja aválaszt, úgy emlékszem Csucsu neki is elmondta szal tuti meg lesz válaszolva akérdésed ha feljön végre 😊 Közben meg kibõvítettem a fakészletet: mostani adatok szerint 200 különbözõ fa és növén van benne. Hogy ne terhelje a gépet annyira arra is kitaláltam valamit. Remélem elég változatos lesz. Éljenek a driftjátékok na meg a WR2 driftmod. Nem fogok konzolt venni csak hogy japó játékokkal játszhassak. Inkább átteszem wr2-be az egészet 😊

Josku20
na vki ad helpet ezzel kapcsban.
Amúgy köszi a netes infot.

Josku20
Hát ez nem igaz nem enged joinolni. engedélyeztem a tûzfalon is.

sovatalevi
Ment PM 😄

bency
Most jossz egy korre?😛

Szildramor

És a harc az természetesen sose ér véget 😄 nem lesz ilyen az ég, normális lesz minden. Max ha megnyílik a kapu...

bency
Hallod,en mennek nagyon szivesen 😛 Csak ne Polish Road legyen.....menjunk Akina-n 😛 Autok pedig ugy kene,hogy legyen mindenkinek meg amit beraksz...

sovatalevi
Ma este ha minden igaz lesz Multi(ha korabban haza tudok jonni a csajomtoL 😄) .
A szerver neve: Cruise
Map😛olishRoad s2a
Autok:Meg ezt nm tom,de multi inditasa elott kiirom ( ha lesz...)

Szildramor
Vannak bizonyos szolgáltatók, akiknél nálunk is ez volt. Volt akinél 10-15 percenként újra kellett kezdeni és elég bosszantó. Letöltésnél is megszakad és az még idegesítõbb. Ha csak a modemmel van baj azon lehet segíteni, de ha a net szarakszik az kellemetlen

Josku20
Nagyon jól fog kinézni.

Nem ide vágó hsz te pls help nektek ha van T-Home internet, és a régi DSL-360R modemetek van szakítja a kapcsolatot?

Mert nekem rendszeresen de ma vergõdtek telefonba hogy én szakítom a kapcsolatot mert õk csak azt látják pfff.

Szildramor
Driftelés persze legjobb erdei körülmények között. Kifejlesztettem egy új módszert a fák megvilágítására így nemtom mennyire látszik a képen, de egységes sûrû erdõ hatása lett. Nem árulok el többet egyelõre még fejlesztgetem a színharmóniák miatt, de Kaido Battle stílusú rendes erdõ lesz mert egyrészt lehetséges másrészt meg hangulatos. Kaido Style Oblivionmodos erdõ. Játék a játégban 😊

Josku20
ok várjuk 😄

Szildramor
Még nem tudom pontosan mennyi idõt vehet igénybe. Ez a Subaru elég munkás volt, mert semmi köze nem volt alapból a témához így vágás és átméretezés meg minden ilyesmik miatt nem kevés idõ. Teljesen egyedit szeretnék abból is. Valamikor a hetekben meglesz csk nyelvtanulást intézzem el végre. Egy két Juicedest még beüzemelek karácsonyig szerintem

Josku20
mikorra várhatjuk clamp?

Josku20
Sziasztok de régen jártam itt sokan még a Mercedes Benz World Racing Topicból ismerhetnek.
Na emberek van vmi jó multi serveretek a gamehez?

Szildramor
.

Juiced2-es WRX STi 2001-2002 utcai versenygép. Teszek róla egy rendes képet is. Elõzõ kicsit sötét lett. Folytatom a modolást, van még 2 nagyon bonyolult ha idõ engedi ezeket még befejezem. Subaru menüsorban keressétek majd. Töltés vidi alatt. Jó száguldást! Impreza WRX STi <<<

.

bency

Szildramor
Volt raktáron egy WRX STi 2002-esem Juicedbõl, még Bloxtól kaptam másfél éve. Atomjaira volt szétszedve és úgy nézett ki, mint egy hógolyó. Hát nem mondom hogy könnyû volt de összeraktam. Teljesen egyedi utcai versenygép, de rallizni is lehet vele. Régi álmom volt, de nem úgy nézett ki és hiányoztak róla dolgok meg csunya volt rajta sokminden. Ez már közel jár az álmomhoz 😊 Norbi ladája és nekem ez a Subarum az atribútumunk 😄 Ha lesz még idõm akkor összerakok pár szilvikét is. Tanulnom kellett hogy megszülessen. Letöltés vidi alatt. Kormány ajánlott a lóerõk miatt! Szálve! 😊 WRX bemutatkozó itt >> STi videó <<<

bency
Koszke 😛

sovatalevi
Valasz arra 😄

sovatalevi

bency
AKINA-t valaki be tudja linkelni?😛

bency
Nah most tettem fel a jatekot ujra 😛 Megvan dvd-n 300 gyonyor mod is 😊