19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#17295 Majd a Forzás kerekeket is nézd át. Neked való átépíthető szépek :) -
#17294 Köszi:) úgy van megcsinálva, hogy bármilyen szín van a kocsin az sötétebb/világosabb kombóval szerepel a matricán:) -
#17293 Norbi! A 850-es legutolsó matricás képe Borg-on (szürke virágmintás) egyszerűen zseniális!!! Az nekem nagyon kell! -
#17292 Ja és a kiírt címek aktívak: egy kattintással a linkelt üzenethez ugrik. Vagyis nem kamuzik a gép. Mert tényleg ott van. -
#17291 Érdekes ez a statisztika és kimutatás youtube-n
Amiket megtudhat az ember: milyen országokból volt látogató és hová linkete ő vagy mások. Ha levélben küldi az ember azt is jelzi. Ezért voltam picit dühös Jeroenre múltkor a törölt fű miatt. Mert tudom hová tette fel az elvaszott pályát... :) ez Mindkiller vidije Akináról. Imádom a youtubet. Hatalmas ötlet. Jobb, mint atomtengeralattjáró támaszpontokról műholdas felvételek a google mapon, mert ez folyamatosan frissül :D
-
#17290 Tettem fel driftes országúti guminyomokat akit érdekel. Azért országúti, mert nem olyan jól tapad a poros felületen ezért nem ég le a gumi. Videókon is ilyesmi eredetiben. Sima fizika: ami mocskos az jobban csúszik :D Itt tölthető: poron égetett guminyom -
#17289 Norbi és Mindkiller is leellenőrizte pályákat. Nálam volt fagyás egy csónak miatt lehetett a tavon, valami vitorlás. Amióta kidobtam nincs baj. Nézd meg: lehet nálad visszaúszott :) deszkákból áll, nem wr2-es. Ha festette akkor nem az -
Bence00111 #17288 Legújabb wr2 managered van? Vagy mindent jó helyre másoltál? -
#17287 Amugy miért van az hogy amikor az uj pályán akarok menni kicsap a játéból...:( -
#17286 A tehetetlen düh nem visz sehová. Koncentrálj arra hová lépsz. Nekem is érdekem, hogy ha már magyarnak mondod magad: ne hozz szégyent a zászlóra többet. Nagyon alacsony az IQ-d. Ne haragudj, de megértem mindazt amit elkövettél. Ha valaki ennyire érzékeny, hogy erélyieket lerománoz: mit is várhatunk tőle, mint az első adandó alkalommal köpönyeget fordít. Szép estét. -
Bence00111 #17285 De van köztünk olyan akinek 3 is: magyar, román, japán. Biztos csak a fasza embereknek van 3 :P -
#17284 Aha: szokásos. Csalóknak nincs nemzetisége. Ennyi -
Bence00111 #17283 Nem olvastam el.Ismerős szöveg? -
#17282 Senki nem szólta le a kocsidat. Nem szedtem le őket. Most mit tagadjam. Annyit mondtam, hogy hiába jösz itt a magyarságoddal, mert megbízhatatlan hamiskás vagy. Ajánlani tudom a Txprot, egyrészt ott nincs semmi nyelvi és egyéb nemzeti vagy erkölcsi kötöttség. Lehetsz akár kínai is. Másrészt imádják ezt a köpönyegforgatós dolgot ami neked is fekszik. Odamész elpanaszolod, hogy utálsz és talán még jelszót is adnak oldalra. Tudva azt amilyen ügyekbe keveredtél eddig, és tudva azt, hogy még jelszófeltörésben is jeleskedtél: nem látnálak szivesen. Bele kellene törődnöd, hogy ha valaki modelt csór, ha valaki több felhasználói névvel párbeszédel magával és nem téixpros, ha valaki mások kocsiát kiadja és jelszavát feltöri, az nem magyarságával fog egy csapatban nevet szerezni. Norbiékra bízom. Nálam egy ilyen gerincproblémás visszaeső, mint te sem támadással sem önsajnálattal sem egyebekkel nem adja vissza azt a bizalmat amit eljátszott. Tessék bekopogni tomwinbácsihoz, elsírni, hogy mennyire szereted a csapatmunkát, az ügyeskedést és a multiprofillal párbeszédelést és tárt karokkal várnak. kapsz modellt meg mindent. És szokjál végre hozzá hogy a világ az nem egy olyan család, ahól ha visszaélsz mások bizalmával: a végén zokogva egymás vállán minden kezdődhet előlről. Simán csak alacsony az EQ-d. Az érzelmi inteligencia gátol meg abban ugyanis, hogy folyamatosan mások bocsánatára vagy felejtésére várj. Nem ott kezdődik a világ hogy tud valaki bocsánatot kérni meg megbánni azt amit alapból szarul csinál. -
#17281 Jó, nem úgy gondoltam. Hanem képeket linkelsz meg nyugis vagy. Toyotá Truenót felteszem majd, csak méretét változtatni kell. Nem is baj, hogy lemaradtál. Na béke uraim. Porszívót kell vennem. mert vannak fontosabb dolgok, mint fórumon kerülgetni a szemetet. Mégpedig a pórszívás. Üdv! :) -
Bence00111 #17280 Engem meg az egoista pofád nem érdekel. Leszarom hogy te belsőnézetből driftelsz. Én nem is nagyon szoktam driftelni. Nem álltam neki fikázni az autóidat, de te ezt teszed. Beteg ember vagy, aki más munkáját fikázza. Ha ez neked jól esik, akkor csináld.Txpros emberek lehet, hogy szemetek, de be kell, hogy valld: szépek az autóik. Biztos irigy vagy. Sajnállak.
Amit írtam azt nem azé írtam, hogy te ne csináld meg vagy ilyesmi, csak gondoltam hátha érdekel, hamár mind a ketten magyarok vagyunk... -
#17279 Jaaaaaaaa,jól van akkor,tudom hogy nem sokat csinálok,azért is néztem hogy mit tehetttem :D -
#17278 Te ha szídok valakit és Bence, akkor nem te vagy :D Annyira nem ritka név és nem igazán csinálsz semmit. Beléd se lehetne kötni :)
Nincs jelentősége. Most tett fel egy kocsit. Téixprora linkelve: reklám aztán ennyi. Csak csodálkoztam mért kérdezget minden szart a gyerek és azért, mert 10000 feletti a nézettségünk és reklámfelületnek használják a polkák. Vagyis nézett a HWRMT topic és ennyi :) -
#17277 Mi van velem ember? Milyen állruha? -
#17276 Nem tudom ki dölt be Anousa kérdéseinek csapatból, de már egy ideje tudom hogy nem létező személy. Egyrészt, mert marokkói IP nincs a látogatók közt. Másrészt mert tomwin ED kezeit használja harmadrészt meg ez a kép van berejtve a cuccai közé. Most tett fel egy kocsit már TX prora linkelve :D Bencike féle állruhás vonal. Marokkói egy sincs de balfaszból van néhány...
-
#17275 Hogy jobban értsd a dolgot: én azért hagyok nyitva minden kocsit és minden editcart, mert mindennek ellenére nem fogsz versenytárs lenni. Azért nem, mert mire te kitanulod amit én már tudok: addigra én mást csinálok. Ezt csak olyan ember érti aki nem másokat figyel mikor bármibe belekezd. Hanem maga főz saját szórakoztatására. Ez ilyen egyszerű. Nekem maradnak a japók és a japán mentalitás. Nincs verseny, csak magaddal. Sayonara!! ^-^ -
#17274 Régen sem érdekelt ha párhuzamosan azt csináltad amit én. Valami fantáziádban azt sugalmazza szerintem, hogy ilyeneket csinálj. Add ki szedjék le aztán annyi. Nem versenyezek "kamuzós gyerekekkel". Norbival versenyzek max multiban wr2-es sebzéses kocsival. Amit ő csinál esetleg :P Szóval Norbi azt az alfát még be lehetne. Pár régi olasz kocsit meg a zsigulit. Régi idők emlékére :) Bencooo1111 nyugodtan készítsd el add ki majd jeroenék linkelnek fotót róla gr-re. Én leszarom a letöltés számot és a hírnevet meg a mittomén milyen kapcsolatokat. Első a játék, második a társaság játékban harmadik meg az élmény, hogy olyan amilyennek szeretném :) És ha forza negyvenből adz ki bármit attól még ez nem fog változni. Nekem az a büszkeség, hogy japókkal üzletelhetek modellekért és engedélyt adnak rá meg belső nézetből sérülésmentesen végigmegyek akinán. Neked fontos hogy szép legyen a kocsid meg wr2-es sérüléssel, mert egyrész nem tudsz vezetni, másrészt nem tudsz belső nézetből driftelni így csak a látvány marad az élmény helyett. Ergo: Béke és tied marad az utolsó szó. És lesz az első és legszebb Fiat 131. Én nem foglalkozom a TomWin féle vonallal.Nem tudtok belső nézetből driftelni. Én használom vagy úgy is mondhatnánk: megeszem amit főzök. az SX edről is ez a véleményem meg minden kocsidról. Gyönyörűek.Ezért nem igazán érzem azt hogy versenyeznénk bármiben is bármikor is. Vagyis sok szerencsét bármit is csinálnál. Ami belülről jön, azt amúgy sem lehet leutánozni.
-
Bence00111 #17273 Én már elkeztem egy ideje. Forza3 ból van. -
#17272 @Mindkiller: köszi ^_^
@Norbi: nem ez nem a Dirtes. Ennek szépek a lámpái. Dirtes olyan, mint egy BMW motor: kicsi furán pislog. De belsőnézetnek jó lesz. Másik szebb modell Forza3-ból. Itt nézd me: lenne pár szép hatvanasévekbeli gép az ülözős packhoz :) F3 -
#17271 Meg is van -
#17270 ezt már megcsinálták nem? -
#17269 ez most a végleges és teljes pálya? -
#17268 Újratöltve a readme miatt,a Borg-on link kijavítva. A régit eddig 15-en töltötték le.
Norbi! A régi linket tartalmazó hozzászólást töröld ki légyszi! Köszönöm!
Accelerama Final Oblivion Mod:
LETÖLTÉS: http://www.4shared.com/file/gT90JdLY/Accelerama_Final_Oblivion_Mod_.html -
Kellene készíteni egy Pursuit modot 60-as évekből. Én ezt összeraknám. Dirt1 ből kiszedem a belsőnézetet és editcarnak meg a régi lada editcarodat beteszem, az nagyon bejött :) A ladát kiadhatom Borgon azt a ködlámpásat? Mondjuk már kiadtam egyszer csak nem külföldön :) -
#17266 Norbi: nézted a linkeket Borgon? Van egy csomó kerék nekedvalók. Szépeket lehetne belőlük faragni :) -
#17265 Majd ha lesz kis időd érdemes lenne. Engem tényleg meglepett, hogy japán nyelvű oldalakon Borg meg Krom weblapja is ottvolt. Tegnap meg az a belga oldal Ott is ottvolt. Simán idetalálnak bárhonnan készítők o_o -
#17264 Csak 42 Mega. Readme valóban lemaradt. Újratöltsem? -
#17263 Na megtaláltam a Betánál a készítő nevét. Indiai a srác? Na mindegy. Pótoltam. Jó éjt és köszi a tömörítést!! -
#17262 Hát nincs benne readme :D nam indegy. Töltsd ki utólag a kipontozott részeket. Pótoltam Borgon. Kicsit vegyétek komoylabban, mert japán oldalakon meg ausztrál oldalon és tegnap a Belga modellmegosztós oldalon is fenn volt a Borg linkje és reklámja. Többen járnak ide készítők, mint fogyasztók. Nem szeretném ha a pálya készítője azt hinné elfelejtkeztünk róla. -
#17261 Megcsinálom úgy mint Akinánál: csapat készítők neve meg iylesmik. Readme szöveget is beteszem. Valaki kéregetett ford rallikocsikat. Én nem válaszolok rá. Utálom afordot: ha valaki szeretne készíthet neki, de szerintem tudja hól kaphatja meg .... véletlen kívánságok WR2 ben ritkák. Ha felteszi valaki nemsokára valamelyik oldalra akkor csodálkozni fogok :D -
#17260 Szuperrr!:) -
#17259 Az lehet hogy sokan szedik egyszerre és ezért belassította?
Lassan fél órája szedem má :D -
#17258 Hú vaz. Elég lassan jön. Nagyobb lett, mint Akina? Az igen :O -
#17257 Tettem képet hozzá borgra. Majd lehet cserélem most ez van raktáron :) -
#17255 Kész!