World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
ühüm, azóta má én is 100x újra csináltam de megpróbálom még 1x és leírom hogy WTF 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Szildramor
Nálam egyszer elromlott a profilom és akkor csinálta ezt. Létrehoztam egy új profilt AmEx néven aztán továbmentettem a régi nevemen és a másik kettõt töröltem. Azóta nincs baj 😊

Pepsi Twist
jó ez a kérdés megoldva, most másik jön...

ezt miért csinálja? 😄

Pepsi Twist
Srácok help...

újra felraktam a játékot 1.4.1 peccsel na most krekkeltem minden fasza csak az a gáz hogy mikor új profilt akarok csinálni nem tudok 😄 female/male között lehet választani meg rendszámtáblát de ráírni már nem tudok és itt ki is fagy innen nem tudok menni sehova 😄 kilépni se, se semmi

mi a probléma? 😄

Szildramor
Nem is olyan kihalt wr2 topic mint amilyennek látszik. Egyik linkelt képnél számlálja a kép letöltéseit és bizony szép szám 3 nap alatt 😊 És ami várható: Oblivionos zöld driftpálya, egy vagy két kocsi GTA-s Blox S13 kibõvített driftgép Forza3-as és NFS-es mix kerékkel és Juiced"-es spoilerrel (néhány + óra munkával), egy Trance és egy Eurobeat zene csomag versenyzéshez és drifteléshez JP. új keréknyom minta kicsit továbbfejlesztettem és a driftmodhoz a sérülésrecept. Esetleg a közlekedõ autók és természetesen a javított duplapályavonalas fejlesztés. Szombat estére remélem kész. Valamit biztosan megosztok ha azt nem is 😊

Mindkiller,privát ment

Szildramor
na még egy metálzöld egy lóerõs aztán pályakiadásig már nem linkelek semmit 😊 MexPayne-bõl is szedtem ki textúrát. Sajnos az eget nem olyan könnyû áttenni, mert terülõminta kellene hogy legyen és még tanulom én is a logikáját hogy jól is nézzen ki

Szildramor
Kár hogy lovas multi nincs wr2-ben 😄 akkor lenne értelme az erdõ építésnek. Így nézne ki Oblivion motorral. Ebben a játékban tényleg eltalálták a természetet 😊

bbb007
valaki egy multit?

TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D

Szildramor
Hát igen, van aki nem vázlatol hanem improvizál. Ez is egy mûvészet, csak nem mindenki értékeli 😄 Japánban ezért lehet megetetik vele XD

papi08
Észre vettétek? Itt még ennek az "egyszerû" rajznak is van vázlata.
Magyarországon meg:
"Menny oszt b*zd fõ Józska valahá az útra!"

13 éve itt. Szép idő.

Szildramor
Így készül az igazi 😊

Szildramor
A hegy lábánál és a csúcson más más növények lesznek. Találtam pár szép eredeti japán fát és be tudtam tenni játékba. Remélem elég erdõ szerû elsz az erdõ 😊 Hétvégén kiadom és talán a kocsi is elkészül addig. Újra kellett textúráznom néhány elemét így mtkit-ben is újra kell tenni mindent. Na reméljük hétvégére kész lesz.

Szildramor
Ha így folytatódik, akkor olyan mindennapossá válnak a medvék, mint a verebek. Már csak puskával és medveölõ kutyával lehet gombát szedni 😄

sovatalevi
Kell a penz a Mercire na....nem konnyebb elvinni onnan...itt igy is volt eleg...minek meg 22...nagyon [email protected] tudom mi lesz.Minden 3 kilometerbe meg fog tamadi egy?Az nem jo igy.Rezervatum kellene,vagy dugjak be oket allatkertbe,vagy vigyek at Magyarorszagra 😊)
Itt igy is volt ember...es meg 22 -.- Kellene egy jo rezervatum,es ott elnenek boldogan...de kell a Merci...Bukarestben ne felj 1 db sincs ... Oda kellett volna vinni...sok ujgazdag koze.Mondjuk ott sincsenek jo hejen,mert a romanok kinyirnak oket.On

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Szildramor
Hülyék ezek. Mi az hogy nem lehet kilõni õket? Akkor viszont csináljanak rezervátumot ...asszák meg. Diktatúra alatt a pártvezérek lõdözték õket. De most meg ellepik a városokat vagy mia bánat?

sovatalevi
Hallottad a hirt?a sok macit Brassobbol attelepitettek maros megyebe.Szovatara allitolag 22-t hoztak . Te jo eg,mi lesz a kirandulasainkkal??

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Szildramor
Na abból tuti meggazdagodnánk 😄

Rezs
csinálni kell egy wr2 bélyegsorozatot

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
Van ilyen lehetõség, valami print akármi képfeltöltésnél ajálja fel a végén. Mikor megjelenik ez a lehetõség a szöveg elsõ sorában van egy ilyen cucc, hogy ugrás a képre. Az csak a fizetõs regisztráltaknak érdekes leginkább Devin. Ha nem vagy fizetõs akkor nem sok értelme van bélyeg nagyságú képet pénzért eladni. Annyiban maximálták ugyais 😊

sovatalevi
Van felrakva par kep,de mi az ,meg isveheti valaki oket? 😛
Mind1,holnap fenn lessz az osszes,es akkor megosztom.Delutan jarok suliba 😞((( Salut !

bbb007

sovatalevi
Köszönöm!Ezt az oldalt kerestem mar régen.Csak sehogy sem jutott eszembe :S

Szildramor
DeviantArt-ot ajánlom mindenkinek de sok hely van ahova felfér inygen 😊

Mindkillers
Dewalk28 a pálya készítõje kérdezd meg tõle miért így csinálta...

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

sovatalevi
Nagyon varjuk mar 😊Van par tajkepem(sajat foto) Hova tolthetnem fel?

Szildramor
Még van vele munka, de már legalább láttam az összes fár egyszer ami azért nem kis teljesítmény 😊 pár nap múlva kész lesz

Szildramor
Voltak a pályán ilyen szines botok mindenfelé. Nem tudtam elképzelni mire való japánban ez. Ha magas a hó talán látják merre megy az út 😄 Közben kiderült, hogy a pálya készítõje nem nézett utána csak vagtában az erdõben néha van egy hószintmérõ. Valójában akkor használják, ha nem folyamatos a szalagkorlát és nehogy felnyársalja magát a hoza fia. Gondoltam arra is hogy valami shintoista vallási jelkép lehet a hegy istenének, de nem 😄 Szerkesztettem párat és a veszélyesebb helyekre beteszem majd hogy ne legyen baj 😊 Akit érdekel ezen a vidin megnézheti eredetiben > Akina Initial D ( második régebbi kiadás)

sovatalevi
Benne vaggyok a multiban.Megadiod az MSN-ed??

Szildramor

Helyesbítek: japánban alapja az éjszakai tuningolós versenyjátékoknak ez a film. Páldáula Wangan Midnight: Wangan Midnight Max Tuned DX3 vid << és az Initial D Initial D5 <<
animesorozat + játék. nyugodtabban alszom mert javítottam 😊 Jó ötlet. egyébként. Bár én csak tesztelni szoktam kocsikat mostanában. Az nem is verseny csak magammal hogy jobb legyen -_-

bbb007
😄 benne vagyok az uj HWRMT-n és itt meglehetne hirdetni :d elég jó lenne autó:kötetlen

Szildramor
Ez minden hülye játék alapja: erdei verseny és a városi express. Érdekes filmsorozat 😊Wangan Shuto Kousoku Trial Midnight << Vidi

Szildramor
Jó ötlet. Japóknál is van, film is készült róla: Shuto Kousoku Trial sorozat. De akkor a sérülés nem legyen több 5-nél. Vagy fotót, vagy filmet kellene róla készíteni. Így legalább kiderül, hogy ki milyen stílusban vezet 😊

bbb007
😄 azért jöhetne valaki 😄 aki tolna egy krúúúzt 😊
Most jutott az eszembe hogy kéne csinálni akina time attack-ot 😊 mi nagy lenne 😄

Szildramor
Nem sok játékos mászkál erre. Többnyire csak modderek. Én meg csak kardozós játékkal multizom. Van benne valami felemelõ 😄

bbb007
valaki egy multi cruise-t?

Valahonnan nem lehet letölteni a játékhoz a DeLoreant a Vissza a jövõbe filmekbõl?Vagyis készítettek hozzá ilyen autót?Esetleg sima DeLoreant?
Szildramor
@Player4: nem próbáltuk még. De az Ikarusz csuklóst azt nem lehet 😊
@Norbi: beüzemeltem a régi tutorialt. Sikerült minden eddig 😄 Sokszoros lassításnál csak de sikerült 😊 szebb lesz a Nissan egy díszráccsal neked köszönhetõen. A fékhûtésre kellett csak az hiányzott már. Jippié!!

bbb007
SZIASZTOK multiba valaki jön egy kört esetleg megtanit hogy is müködik ez a multis dolog?

Rezs
Lesz csinálunk tutorialokat.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Rezs
Azt nem akarta elfogadni, kevés volt a karakter. Majd ha kinõjük ezt a tárhelyet a következõt már rendesen elnevezzük.

Szildramor
Na ez jó hír 😊 remélem lesz modellezõ sarok is 😊

Hogyhogy nem HWRMT lett az oldal címe? Foglalt volt már vagy mi?

Szerintetek ezeket a modelleket át lehetne konvertálni wr2-be?

link: http://lsportal.hu/page.php?9
Rezs
Mostantól itt találjátok majd a magyar wr2 modokat.

Rezs
Szárny nélkül szebb! 😊
Más:
Van megint gépem, bár nemtudom meddig fogja bírni.
Elkezdtem egy másik weboldalt aki ért az ilyenekhez az keressen itt vagy priviben! Egyelõre html alappal szenvedek én csak ehhez "értek". Ha valakinek van ötlete, vagy szakértelme jelezze, hogy elindulhasson az új oldal.

Szildramor
Köszi a felmentést 😄 Annyi munkám van 24 órája nem aludtam és még csak a fele van kész. Sok sikert az Audizáshoz!!

Hello, sziasztok!
Benci, nekem van egy Audi R8 Spyder-em....😄

link: http://www.4shared.com/file/pXpUuqG_/r8_spyder.html

és az elsõ általam készített EditCar koce Vauxhall Insignia VXR-éhez
Használható driftre vagy rallyra...

link: http://www.4shared.com/file/-ZZdwNlW/Vauxhall_Insignia_VXR_Universa.html
Szildramor
Spoilerrel és nélkül meg letekert ablakkal is elkészítettem. Ez a Q-va esõ meg csak nem akar elállni. Reggel óta esik má. Ilyen kor jó számgép elõtt molyolni 😊

Szildramor
Ez kemény dió volt vazz. Jó kis szoknyáss driftgép. Na már csak belsõ nézet kell hozzá és emberek közé mehet 😊