19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#17335 Ha kész lesz akkor várom szeretettel aztán kínlódok vele én is egy kicsit. Az új autókat a borgon akkor berakod az első hsz-be a többi közé? -
#17334 vagyis a teljes kocsit újra kellene gyúrni. Mert egyrészt a csillogás is meg a matricázás is GTA-ra van csinálva. Ott nem veszik észre az ilyet :) -
#17333 Nem lehet mert rettenetes a matrica rajta. Próbáld meg esetleg az ukrán srácét. Talán azon lehet. itt 4 réteg cucc van egymáson. Vagyis egy felületre 3 vonatkozó testrész van. Vagyis a matrica egy részét a motorházra teszi ugyanazt a részét még máshová is. Esetleg a kép melletti jelből lehetne valamit a nádasból és a csajszit rátenni motorházra. Próbáld meg az ukránét esetleg. Nem néztem mit tud, de szerintem ott is csuszi lesz -
#17332 -
#17331 A felső kettő az bomba találat! Nagyon kemény. Majd megpróbálom rávasalni azt amit annakidején linkeltem először. -
#17330 sajna a kilincs miatt szebbet nem is lehet. Ötletesre gondoltam inkább mikor rád gondoltam. Tök jókat szoktál avataron is alkotni pedig pici -
#17329 ááá én erre már nem tudok szebb matricát csinálni -
#17328 Akinek van kedve készíthet hozzá. Bármi lehet csak terülőminta legyen kis alakokkal. Norbiéra kíváncsi vagyok kifejezetten :D Kicsi pöcmögöket kell rátenni 512 szer 512 négyzetre. Kíváncsi vagyok mik lesznek :D -
#17327 Ez az egyetlen matrica ami illik rá textúra csuszi miatt. Kimonóminta meg origami papír ilyesmi. Igazi hardcore tuning lett belőle :D
-
#17326 Annyira nem szép felni, de a szine az bejön az újaknak is. Valahogy elszálltak a formatervezők mostanában. Biztosan a válság miatt :)
Gunmetal GT-R felni -
#17325 Igaziból is lehet látni: a Budaörsi Nissan szalonban, kinn porosodnak az udvaron 20-30 millás GT-R ek :D Néha meghajtják őket. -
#17324 A Gunmetal nagyon kemény,igazi Hardcore Drift Machine!!! -
#17323 Igen ez valami szabály náluk, de szerintem csak a nagyvárosi helyszinelő járőrök alkalmazzák ezt. Mert akkora a forgalom, hogy így nagyobb tömegbalesetet elkerülhetik. Van benne még egy teleszkóp is és az kiemeli. Van benne logika. Ott nem olyan a népesség, mint nálunk. Akkora városaik vannak, mint 2 magyarország :D
-
#17322 szerverkarbantartás van -
#17321 huhuhúdeocsmány... (csak a sziréna) biztos van vmi szabány h nem lehet pl. 180cm-nél alacsonyabban. Nem mintha ott bárki fellátna odáig. Nagyon elcsúnyítja.
-
#17320 Ez is pöpec: JZX rendőr :)
-
#17319 @Mindkiller: Csillogásával vannak gondok. Ablakokat megcsinálta szépen Norbi, de kilincsnél van még pár hiba. Teljes alakos matrica a hátsó kilincs környékét leszámítva mindenhól jónak számít, de a kilincsek körül csúszás van. Nem gyári modell: ez van. De minden hiényzó textúrát pótoltam. Lámpák, index stb. Meg kapott új meghajtást és tapadást :)
@Sacko98: bármiből lehet modellautót csinálni ha tudsz modellezni. Nem kell engedély gyártól
-
#17318 A Nissant ha otthon leszek kipróbálom,kiváncsi vagyok! A JXZ-re szerintem kéne spoiler,és vinil is,valami japános-mangás :) -
#17317 Azt szeretném megkérdezni, hogy modellautóból lehet-e 3d-s modellt csinálni, vagy el kell-e kérni tőlük a modellt. -
#17316 Meglepetés Mindkillernek: a nyomatékról annyit, hogy lesz rendesen :D
Felni ez a kis peremes lesz. Katalógusból néztem. Mérete viszont elég nagy. Akinek gyengébb gépe van majd vegye le a forgalmat :)
-
#17315 Apropó képek: nálam eltüntek a képeid. Neked megnyitja neted? A Fiatos képek eltüntek Borgról legalábbis nálam -
#17314 vannak újak persze nem nézted a képeket? de nincsenek pakkban -
#17313 A régi acél felnik meg japót feltenni. Esetleg ha van valami új :) A KPGC10-est megkellene csinálni mintaszerüre. Feninek a pereme első keréken meg a hátsón különböző: hátul vastagabb kéne. Krómok miatt sajna újra kell csinálni nulláról kasztnit :( Segítesz majd felnigyártásban?
-
#17312 Nemtom, nekem sose olvasta be. Csinálsz majd addon felniket? Azokat a feniket fel kellene majd tenni Borgra. Megvan neked csomagban? -
#17311 szerintem jólesz úgy ahogy van
A felnit meg berakod egy mappába csak ugyanaz legyen a neve mint a fileoknak és kell még egy .TXT bele a logo file nevével és kész -
#17310 Küldtem a tesztet!! -
#17309 Mi? Biztos hogy jóra válaszoltál? Addon kereket készíteni külön a te specialitásod. Én sose tudtam, nekem nem olvassa be. Arra a kérdésre válaszoltál? :) A másik kérdésem JZX re vonatkozik. Összeraktam, de meg kellene beszélni Mindkillerrel szeretne-e rá vinyleket. A csillogásával is vannak gondok. Döntsétek el milyen minőségű legyen és kell-e a seggére a spoiler. Nagyon vaskos lett azzal. Én leszedném. Átküldöm priviben addig döntsetek ügyében. -
#17308 Persze kiszúrtad a felniket a képeken? sztem te is megtudod csinálni. Nem bonyolult:) -
#17307 Volt valami gond textúrákkal. Szóltak Borgon. Az mtl file behalása miatt át kellett építenem az egész textúranévsort, mert fagyasztotta a játékot. Kerekeket véletlenül töröltem. De nem is baj, mert így sokkal jobb lett. Javított kiadás extra kerékszínválasztással mindkét kocsihoz itt >>
240sx V2 <<<< -
#17306 Norbi: tudsz készíteni Addon kerekeket? Külön driftkerék. Most jutott eszembe, hogy lehetne cserélgetni a két színt ha már kocsiból is kettő van. Ki tudod szedni őket és külön hozzáadósra elkészíteni? -
#17305 Nekiálltam a JZX100-nak Mindkiller. Hétvégén küldöm a betát. Norbi megjavította az anlakait. Éljen éljen ! :) -
Kész a kicsi Nissan. Majdnem meghalt aztán sikerült megmenteni a modelt szerencsére. mtKit Kromtol behalasztotta az egyik filet. Kiadás előtt természetesen. Na mindegy: lényeg, hogy nem veszett el. két kocsi és hozzá választható spoiler meg motorhang vagyis 4 kocsi. Spec színkeverés és realisztikus felni szinek. Jó füstölést mindenkinek (bár tudom hogy nem sokan vagyunk :D 240sx driftmod -
#17303 Bronz szépség :)
BRONZ Rays felni -
#17302 Ez lesz az egyik a másik meg Gunmetal de az St VI Bronze is gyönyörű :D
-
#17301 Szerintem pont emiatt annyira látogatott mert senkit nem érdekel hogy látogatják-e. Vagyis a készítőknek ha nem ez a fontos akkor sikeresebbek lesznek. Vagyis azok hagyták el az oldalt, akiknek fontos lett volna az amit én személy szerint leszarok. Pont azért mert egyébként nem marad figyelem a fontos dolgokra. És igaz: akinek fontos lesz ilyen részlet az elfelejt a lényeggel foglalkozni. Deviantarton is ugyanez a behalás forrása. Kifele figyelnek. Én örülök neki, hogy Borgon vagyunk és remélem megint lesz olyan sikeres oldal amilyen régen volt. És ha nekünk is lesz benne egy kis szerepünk az már bőven jó :) Na megyek mert éjjel be akarom fejezni a driftgépcsomagot. Gunmetal színű króm felni meg ilyenek. Kicsit utánanéztem mik vannak japánban. Azt is mondhatnánk: szinte minden :) -
#17300 -
#17299 Ez itt a fórumon senkit nem érdekel sztem. Mi csak a munkáért vagyunk itt, nem a versenyért, és nem azért h leugassuk mások munkáját... -
#17298 Már kicsipegettem belőle azokat amik jók. Egy része benn is van már játékban.:) -
#17297 RacingCultGR meg Ammods átment GR-re ánusza meg átment téixprora. És egy hónap alatt fele annyi látogató volt oldalon, mint Koce-nél 3 év alatt pedig kiadott pár kocsit, nem is keveset. Érdekes :) -
#17296 Brutál vaz: míg a másik topicot megnézték hetvenen a mienket 400-an XD azt észrevettétek, hoy mióta ottvagyunk 3 ember költözött át? Lehet hogy emiatt. Nem bírják a versenyt :)