World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
Nemmegy? És a Mindkiller féle megy?

Pepsi Twist
nem tom nálam az akina map egyáltalán nem megy 😄 kifagy a game

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Szildramor
Felvettem a kapcsolatot egy japán úriemberrel és úgy tûnik pár dolgot javítani kell makd. A rombusz alakú útfelfestés minden jelzõlámpa nélküli gyalogátkelõnél 2 darab kellene hogy legyen. A másik a bólyák és villogók. Villogós tetejû és világító meg sima bólya van összekötve egy rúddal a körbekerítésnél. Az új mod már Masaki Semba által ellenõrízve kiadás elõtt 😊 Íme pár kép. Kyoto melletti erdõnél készült a kép.

Szildramor
kép meg lemaradt elõbb :C Szamurájpáncél Hiace tuning és a füstokádó sárkány matrica. Hiacehoz kerestem képet mert lassan kész akkor akadtam rájuk 😄

Szildramor
Samuráj Hiace és a füstöt okádó sárkánymatrica. Mi jöhet még 😄

Szildramor
Következõ munkám: '86-os Honda Acord szedán és esetleg egy Wangan stílusú attópálya mod japó közlekedéssel. Ha találok Wangan Midnight PC verziót akkor nem szenvedek vele, de PS3-at nem akarok venni egy kis száguldásért 😊

Szildramor
És egy harmadik futófelület egész jó 😊
tõtés <<-

Szildramor
Találtam még egy Yokohamát. Ez talán jobb is, mint a tegnapi TEXtúra

Szildramor
Norbinak most már van gépe. Szerintem gyorsan kiadja 😊

Josku20
Nájsz lesz, mikorra jön ki?

Szildramor
A felni perem és a feszített gumi találkozása tökéletes. Nemtom mért de az a legesztétikusabb ha gumiról van szó 😄 Jó a piros perem. Van most egy kedvencem textúra. Majd becsomagolom és átküldöm. Nincs beállítva a középpont kerékhez. Majd azt is megorvosolom. Isteni lett 😊 Én meg készítettem egy videót az oblivion modról. Íme >> Erdei verseny Video - vagyis Touge Racing ^

Norbee, privi ment😊

Rezs
Az zsír új még ropogós meleg... Gondoltam, hogy rá fogsz cuppanni😊
Egyébként sima mezei lemezfelni (de csak a hasamra ütöttem nem konkrét autóé) megszélesítve feszített gumival és állítható természetesen. Ha van valami jó gumitexturád azt elküldhetnéd, mert ezekkel a Kumho orzadájokkal igencsak tele a tököm😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
Gyönyörû szép 😮 az a kerék volt már kiadva vagy új?

Rezs

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor

persze nem áll meg az élet ezután sem hiszen most érdemes valódi driftgépeket modolni 😊 A BLOX féle Nissan 240SX lesz a következõ. A Subaru alkatrészeit is õ szerezte. Nagyon jó cuccai vannak. Mindenkinek ajánlom és magyar így nyelvi problémákra sem lehet kifogás 😊 Drift foreva!_!

Szildramor

Elküszült végre. Sok sok munkaóra és éjszakázás után. Sok újítás van, de aki tényleg driftelni szeretne és belsõnézettel nekik mindent be kell másolni és felülírni hogy hiteles legyen. Van halványabb guminyom poros útra aztán van driftsebzés meg utcai verseny mod startlámpamentes. Emellé kifejlesztettem a drifteditcart amiben pontosan lehet driftelni nyomaték miatt. Fontos a kézifék, mint igaziban is, de nyomatékkal is lehet driftet kezdei mint a driftakadémiás vidin is. Összes módszer mûködik vele amit Tsuchiya bemutat. A pályához csak annyit a fa textúrák miatt és a megritkított egyéb tárgyak miatt nem nõtt a mérete, sõt szerintem csökkent a pálya mérete, viszont az erdõ az bizony erdõ. Nem kopár pollis rócc. Ezért akinek nem van 1 giga memóriája és 2.2-es procia a jobbikból nekik nem tom mit csinál a játék. Oblivion kompatibilis gép kell az Oblivionos textúrák megjelenítéséhez ilyen mennyiségben. Bocs akinek gyengébb a gépe. Majd kitalálunk valamit. Esetleg textúra kicsinyítés vagy ilyesmi. Ami még hasznos lehet az a teleportok pursuithez. Fenn a ház mögött van kettõ, jobbra balra és lenn is furgonok mögött illetve mellett. Így lehet menekülni és változatosabb, de el van rejtve így a finnyásabbak sem szolhatnak semmit 😊 Van mellé néhány hangulatzene hogy teljes legyen az élmény és egy új égbot sokkal vidámabb mert égszínkék 😄 Na ennyi lenne röviden. Új játék idézõjelben ezért tessék tanulni a driftgép használatát mert erõs ám. Kormányra fejlesztettem de lehet billenytûvel is!! Mindenkinek jó szórakozást és Köszönet Zded barátomnak a formatervezett alsó szakaszért. Mindkiller meg már megemlítette a nevemet bár nem csináltam az elõzõ pályán semmit. Gondolom sejtette, hogy fogok még vele dolgozni 😊 Jó éjt és jó játékot mindenkinek!
Akina Initial D + Oblivion mod PACK 1
Akina Initial D + Oblivion mod PACK 2
WRX STI Wangan stílusú versenyhez nem drifthez <<

Szildramor
Lesz egy csak nem fér fel 4shared oldalra a csomag 😄 Bocs a késésért, szét kell darabolnom a packot hogy felférjen. Dolgozom az ügyön 😊

bbb007
egy drift gép nekem se ártanak 😄 ha lesz vagy van dobsz át nekem. mer szegény bugattit már szétfüstöltem 😄 meg birom ele a kanyarokat végig irni 😄

TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D

Szildramor
Kész van és neki álltam csomagolni. Nem tudom mennyi idõt vesz igénybe de elég sok cucc van így nem mondok idõpontot. Ma este

Szildramor
7-re remélem. Utolsó simítások vannak hátra meg a driftgépre a fékek. Egyszer csak készlesz 😊

bbb007
huhu az baba lesz már várom. mikor lesz a kiadás akkor?

Szildramor
Persze, duplasávos, oda-vissza külön nyomtáv van, így nem jönnek szembe teljes sebességgel és kanyarban kihúzodnak szélére. Azzal kezdtem az egészet de japán rendszámos forgalom autók is vannak hozzá 😊

bbb007
na az fasza lesz😄 de pl a forgalmon hogy ne akadjon annyit vagyis bugot kitudsz benne javitani mer igen szar 😄:😄

Mindkillers
@Norbee! Megnéztem,láttam benne a vasat! <#eljen>
@Bence! Ment a válasz!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Picit japánosabb lesz kinézetük és azokat teszem be, ami formára is oda illenek. Lesz egy Porsche is Wangan miatt, mert az ott is elõfordul utakon 😊

bbb007
hát igen a traffic azért lehetne jobb

Szildramor
Már csak a közlekedõ autókat kell elkészítenem és egy 600 méteres szakaszt meg egy japán fát és megérik a kiadásra. Ezt az útszakaszt egyik barátom tervezte. Ami újítás az eddigi pályákhoz képest, hogy ugyanúgy meg van komponálva minden útszakasz és pihenõ meg hegyoldal, mint egy rendes játékban szokás. Így nem annyira monoton és mindamellett, hogy több idõt vesz igénybe elkészíteni: mégis a hangulat kárpótol a befektetett idõért. Holnap estére ha nem jön közbe valami nagyon komoly: megosztom Akinát. Jó éjt!

Szildramor
A Toyota sem rosz és tényleg jó üzlet volt ez a Truenos dolog belecsempészni, de azért valjuk be õszintén a Nissanok voltak a koronázatlan királyok sport kategóriában és játékban is van náluk ez a versengés. Nem véletlen, hogy a Wangan és az Initial D autók mik is lettek végül és melyik nyer 😄 s30 Wangan videó <<<

bbb007
egyemmeg de szép ez a ae86 (L)

Szildramor
Megrendezték lõben is Initial D párbajt Odaiba driftpályán élõ zenével meg minden ami kell 😊 Ki gondolná, hogy eredetileg egy rajzfilbõl indult az egész hülyeség 😄 Videó itt> Initial D real

Szildramor
Nyugi átküldjük ha kell. Ha megszünt akkor már úgyis mindegy nekik #Ð

Pepsi Twist
vágom de a txpro oldal megszûnt 😄 azé kéne, és ez a baj hogy semmit nem lehet letölteni 1 kurva ferrárit se mert minden a TXpro oldalán volt 😄 ami nincs

Szildramor
Csak a lengyeleknél töltheted le meg minden mást is. TXpro valami. Hetente változtatják a nevét 😄

Pepsi Twist
polish roads-hoz tud valaki adni linket? 😄 nem találom sehol a cuccot 😄

Szildramor
Egy kis részlet újításokból. Úgy tervezem, hogy autós üldözéshez is alkalmas lesz. Az út végén majd lesz teleport így alkalmas lesz félórás 20 perces menekülésre is. Holnap néha megosztok ezt-azt. A pályát még át kell nézni és a fák közt hibajavítani. Ha az is kész és Pursuites teleportok is belõve akkor szabadon engedem Oblivion szellemét. Jó éjt! 😊

Szildramor
Nekiálltunk idõben és még segítségem is volt, de pár bonyolultabb dolgot is készítettünk így nem lett kész teljesen. jjel befejezem majd de addig is linkelek egy zenecsomagot: Wangan Midnight rádióbol, innen-onnan versenyzéshez, holnap meg Eurobeat drifteléshez. A minõségi munkához idõ kell még két embernek is 😊 Addig is jó zenehallgatást és száguldást mindenkinek 😊 Wangan Midnight zene + egyéb hasonló stílusú

sovatalevi
GYere mess,hogy tudnank megbeszelni vmi reszletet.Nekem este lenne idom.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

bbb007
Valoban igazad van 😄 de örülnék ha lenne egy társaság és mondjuk akinán wr-2be csuszkálnánk vagy csak egy kis time-atack,esetleg egy két touge battle,lenne hangulata

Szildramor
Ez az igazi multi hanulat: megnyered a bitang nehéz küzdelmet és utáva felordít a tömeg a hátad mögött 😄 WR2 multi az inkább autógyûjtésrõl szól meg moddingról ·Initial D meg ·Wanga Midnight való a multizás élményekhez nem az autómúzeum 😊 ehunnvan e >> Autós multi

bbb007
ma egy multit igazán jó lenne összehozni. akinán

Pepsi Twist
XD

Szildramor
Az igen 😄 Bosszantó tud lenni az ilyen. Megvettem eredetiben is. Ha behal akkor kibontom a fóliából de addig pihenjen 😊

Pepsi Twist
ömm megoldottam a front end mappa írásvédett volT 😄

Pepsi Twist
nekem is ez van, csak nem innen szedtem le, viszont a WR2 managered küldd el 😄 hátha régebbi és az jó lesz

Szildramor
Nem esküdnék meg rá biztosan, de próbáld ki 😊

Pepsi Twist
hát én se fordítanék rá sok idõt DE má a faszom kivan 😄 lehet a manager a rossz, pedig krom oldaláról szedtem le na mindegy, ami neked van esetleg fel tudod dobni valahova?

Szildramor
Én ilyen esetben nem szoktam nagyon idõt pazarolni rá. Törlöm és keresek másik verziót. Ezt a névcseréset csak azért csináltam, mert már 2 éve fennvan a játék és nem akartam újratenni az egészet. Lehet nálad más a hiba oka, sõt biztos

Pepsi Twist
semmi újat csináltam, akkor is ezt csinálja 😄

"File acces denied"

olyan mintha írásvédett lenne de nem :S