World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Egyébként sima mezei lemezfelni (de csak a hasamra ütöttem nem konkrét autóé) megszélesítve feszített gumival és állítható természetesen. Ha van valami jó gumitexturád azt elküldhetnéd, mert ezekkel a Kumho orzadájokkal igencsak tele a tököm😊
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
persze nem áll meg az élet ezután sem hiszen most érdemes valódi driftgépeket modolni 😊 A BLOX féle Nissan 240SX lesz a következõ. A Subaru alkatrészeit is õ szerezte. Nagyon jó cuccai vannak. Mindenkinek ajánlom és magyar így nyelvi problémákra sem lehet kifogás 😊 Drift foreva!_!
Elküszült végre. Sok sok munkaóra és éjszakázás után. Sok újítás van, de aki tényleg driftelni szeretne és belsõnézettel nekik mindent be kell másolni és felülírni hogy hiteles legyen. Van halványabb guminyom poros útra aztán van driftsebzés meg utcai verseny mod startlámpamentes. Emellé kifejlesztettem a drifteditcart amiben pontosan lehet driftelni nyomaték miatt. Fontos a kézifék, mint igaziban is, de nyomatékkal is lehet driftet kezdei mint a driftakadémiás vidin is. Összes módszer mûködik vele amit Tsuchiya bemutat. A pályához csak annyit a fa textúrák miatt és a megritkított egyéb tárgyak miatt nem nõtt a mérete, sõt szerintem csökkent a pálya mérete, viszont az erdõ az bizony erdõ. Nem kopár pollis rócc. Ezért akinek nem van 1 giga memóriája és 2.2-es procia a jobbikból nekik nem tom mit csinál a játék. Oblivion kompatibilis gép kell az Oblivionos textúrák megjelenítéséhez ilyen mennyiségben. Bocs akinek gyengébb a gépe. Majd kitalálunk valamit. Esetleg textúra kicsinyítés vagy ilyesmi. Ami még hasznos lehet az a teleportok pursuithez. Fenn a ház mögött van kettõ, jobbra balra és lenn is furgonok mögött illetve mellett. Így lehet menekülni és változatosabb, de el van rejtve így a finnyásabbak sem szolhatnak semmit 😊 Van mellé néhány hangulatzene hogy teljes legyen az élmény és egy új égbot sokkal vidámabb mert égszínkék 😄 Na ennyi lenne röviden. Új játék idézõjelben ezért tessék tanulni a driftgép használatát mert erõs ám. Kormányra fejlesztettem de lehet billenytûvel is!! Mindenkinek jó szórakozást és Köszönet Zded barátomnak a formatervezett alsó szakaszért. Mindkiller meg már megemlítette a nevemet bár nem csináltam az elõzõ pályán semmit. Gondolom sejtette, hogy fogok még vele dolgozni 😊 Jó éjt és jó játékot mindenkinek!
Akina Initial D + Oblivion mod PACK 1
Akina Initial D + Oblivion mod PACK 2
WRX STI Wangan stílusú versenyhez nem drifthez <<

TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D
@Bence! Ment a válasz!
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--