World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sacko98
A KSI múzeum Verõcén van, ott van egy zsaru Lada ha érdekel a tulaj jó arc be lehet ülni az összes kocsiba pl: zsaru Merci, 2 éltû jármû, Csajka, UAZ, Wartburg, Willys Jeep, Zuk... Verõce Dunakeszitõl nem messze van. Az oldalon azt írják Vácon van igazából Vác és Verõce között van. A kocsijaikat filmforgatáshoz is használják. Oldaluk:http://www.ksikft.hu/index.php?action=ksi_muzeum

Remélem segítettem valamit: Sanyi<#eplus2>

Mindkillers
A readme így jó lesz?:

Addon map for: "WORLD RACING 2"

Akina Senba Masaki edition

This map is made by: Dewalk28 email:[email protected]
Converted to WR2 by: Mindkiller email:[email protected]
Akina realistic traffic signs help by: Senba Masaki (www.cult.jp/senba)

Features:

- Over 240 different plants
- Realistic raffic signs (Help by Senba Masaki: www.cult.jp/senba)
- Over 6580 meters of roads
- Original map from GTA SA
- 3d grass

Credits
Thanks to:
- Dewalk28: for an awesome hill
- Krom: for great tools
- The HWRMT
- Senba Masaki: www.cult.jp/senba

Used Programs:
LightWave Modeler 9.6
Zmodeler 1,7b
PTX Tool 2.1 (by Krom)
STKit 2.3.4 (by Krom)
Deep Exploration 5.5
7-Zip 4.65
Photoshop CS3

!!!Please do not modifact any file and don't put this file in other sites whitout my or author's permission!!!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Norbi: van fenn 3D max neked? Behalt a progi át kéne tenni pár kereket 3ds-be z3Dbe.

Szildramor
Accelerama szinte kiadáskész, 3 verziót kellene készíteni aztán mehet is. Okaru tougebe kellene modellezni egy nem túl magas, 60-70 centis betonküszöböt az omlásveszélyt tartó betinpillérek lábához. Vagy esetleg vágni hozzá szalagkorlátot a már megmodellezett részekrõl és szépen rápasszítani. Így csupaszon balesetveszélyes és nem igen van ilyen megoldás pont ezért, mert így nem lehet japánban átadni egy utat 😊 InitialD6 AA lábazat <<

Mindkillers
Rendben,az Stdstuff és Sounds könyvtárak törölve. Ma megcsinálom a readme-t,és hozzáteszem. Aztán elõzõt törlöm,és újra feltöltöm,mint véglegeset. Ha gondolod mielõtt kiadjuk,még elõtte elküldöm a linket és töltsd le még egyszer bár semmi érdekes nem fog változni csak a startlámpa. Oké? Norbi? Neked is jó így? Aztán végre lépjünk tovább.

Jó lenne az igéret szerint a megszépült Acceleramaval folytatni,és UK Rally is már a finishben van. Majd a hideg téli estékre Pikes Peak-et kellene befejezni 😊 Millió meló van 😄

Okarut majd szétszedem és megpróbálom összerakni. Aztán megmutatom és jöhet az hogy mit kellene leszedni vagy hozzátenni.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Azt az új driftpályát ha át lesz téve elõtte egy apróságot érdemes lenne javítani. Na majd ha aktuális lesz legalábbis remélem lesz 😊

Szildramor
Startlámpát töröld ki a csomagból. Bár a driftmod része, de majd külön összeállítom sérüléssel, guminyomokkal meg starthanokkal együtt. néhányan európai nézetbõl linkeltek képeket akinán. Ennyit röviden a driftelésrõl 😊

Mindkillers
A startlámpához nem nyúltam csak a V1 V2 V3 mappába. Akkor megcsinálom 2x hosszabbra a hangokat és az utolsót egy oktávval fentebb.

Norbee nagyon király a rendõrségi lada!!!!

Rezs
A közlekmúzeum egy patkányság úgy ahogy van... egy zsigulijuk van arról is megvan a vélemény... Mind2 ami a képen van magánkézben van, és a 2101es-en lévõ konzol a szabvány (ez van a modelen is) a 21011(013)-on lévõ az valami utángagyi. A modelnek meg nem szép a csillogása majd a törõs zsiguliból csinálok taxit is meg rendõrt is.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

barnie1990
Köszi, gyanús volt nekem. 😊

Zene nélkül mit érek én?

Szildramor
Egyszerüen csak bemásolod a mappájába. Nem telepítõs 😊

barnie1990
WR2 managert hogyan tudnám feltenni 64bites Win7re?

Zene nélkül mit érek én?

Szildramor
Egy kis érdekesség akit érdekel: az orosz haditengerészet egyik legnagyobb atomtengeralattjáró kiketõje itt 😄 közelítsetek rá és látszik Kacsakikötõ 😄

Szildramor
Ez a kettõ van gyáriak amit készítettem. Motorhangot kellene még és teljes a kép.
Kaido Battle 3 és az Initial-D 4 Mindent ki kell adni aztán használják ami nekik tetszik 😊

Szildramor
A karaktere tetszik, a GO-nál egy oktávval magasabbra lehetne és fél hangot vissza. Nem értek zeneszerkesztõhöz, csak elfütyültem 😄 kétszerezném a hosszukat kb. a játék vág közé szünetet én is csodálkoztam rajta. De így a teljes hosszát ki lehet használni indításhangnak. Megnézem lehet még valamit kifelejtettem olvasásban

Szildramor
Na bazz: ezt nem vettem észre. Biztos valamin elakadtam elõtte. Jó ez a visszafele dolog, de vannak hátrányai is -.-

Mindkillers
Starthang: #17043 hozzászólás

Lámpát majd kiszedem.

Readme-t megírom.

Szildramor
A 3D csak azért érdekelne, hogy a múzeumihoz hasonlót csinálni belõle. Végülis a tartószerkezet az amit alakítani kellene meg az osztás arány. Két kéklámpásat imádom 😄

Szildramor
@Sacko98: Igen ez a múzeumi lesz szerintem és kérdésedre válaszolva az összes verziót elfogadnám: egykéklámpás, kétkéklámpás meg kék-piros 😊
@Norbi: erre gondoltam 😊 megvan neked 3D ben külön?

Rezs

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

sacko98
Van egy lada zsaru modellem 1:43-as arányban: http://hermannt.hupont.hu/7/modellauto-143-lada

sacko98
1200s-et vagy 2101-eset akarsz Norbitól?

sacko98
Ez a KSI múzeumban van? Zsaru Lada

Szildramor
Piros-kék villogósat is találtam 😊 Késtzítesz majd egyet ilyet?

piros-kék lámpás lada rendõr

Szildramor
Jut szembe: a lada rendõr megvan még? Nekem el van mentve valahová jól 😊 ja és emlékszel még mondtam, hogy ilyen volt a villogója duplás. Találtam egyet

Lada rendõõ

Rezs

Rezs
Na kipróbáltam a pályát nálam nincs probléma. A lámpát meg mingyárt küldöm priviben.

Szildramor
Egy dolgot törölni kellene a csomagból és az a jelzõlámpamod. Mert ahogy Norbi is bemásolta úgy mások is befogják. Inkább külön kellene belinkelni majd a modokka legyütt. És akkor nem haragszik meg senki 😊 A másik az a forgalomrecept. Ha van más verzió azt mellé lehetne tenni. ha valakinek nincsenek ezek a gépek, akor cserélgethesse.

Szildramor
Mindkiller leszedtem a pályát, de nem látom milyen hangok. Írtad, hogy az általad készített hangok jók-e. Azt nekem írtad vagy Norbinak? A csomagban nem voltak hangok egyáltalán

Szildramor
Norbi: van kedved megosztani azt a régi reál startlámpádat? Kiadhatnánk egy csomagot. Van két indításhangom meg az a kék és a láthatatlan 😊 Mondtad, hogy van valami betonállványos. Az megvan még?

sorry, it gone wrong

wip audi s5 cabrio 😊
bency

:) Semmi okosság :P

Szildramor
Ezt a modot mikor készítetted? ha tudom nem kelek fel hatkor, illetve ötkor, hogy nekiálljak 😄 Készítettem egy jelzõfény modot is. Videót majd borgra teszem, mert ott lehet módosítani az üzenetet. Közelebb van a felirattal egy vonalban és visszaszámlálás mögött villognak a fények. A lámpa láthatatlan csak fények vannak így nem zavaró a pályán égtelenkedõ jelzõvasrács. Kértem Adamragatol hangszerkesztõ receptet. Lehet még ma lesz új hang is ha feljön

Szildramor
Bocs még nem álltam neki. El kell rohanjak boltba utána megnézem. Akkor 3 féle is lesz? 😄 nekem még van egy Kaidos raktáron ami nem zajos. Te mibõl készítetted? Zeneszerkeszõvel új hangot?

Mindkillers
Az általam csinált hangok akkor most jók,vagy nem? A pályát amit küldtem kipróbáltátok,jó lesz így? Mert akkor csinálok readme-t,és ki lehetne adni.

Szildramor
Sikerült a driftmod hangokat betenni játékba 😊 Most már profi eredeti japán kezdés van nem bekiabálás angoul. Lehet hogy kétféle is lesz. Motorhangot kellene még megtanulni készíteni. Van pár olyan jó Honda hang vaz. Na majd legközelebb 😊 Initial D startmod teszt videó <<

Na végre van netünk!

Szildramor
Azért termetes egy darab. Mit eszik egy ilyen? Minimálbért egy hétvégén tuti 😄

Szildramor
Nem mondok idõpontot JZX-re, mert még Adamragatól kértem motorhangokat és nem kaptam meg. A pályához szerintem a két Nissan 240 driftgép lesz kész meg az S2-es Supra és impreza. Legyen annyi elég nekik.

Mindkillers
Nyugodtság van gyerekek! Megjött az engedély a Toyotára!!!!

"Hello!

ok, good luck in your work!
Thank you for ask permission from me 😊))

Sincerely, jonny-b
e-mail: [email protected]
url: www.jonny-b.narod.ru"

A tömörített textúrás,javított fa magasságos akinát még ma este/éjszaka becsomagolom jelszóval és feltöltöm,és dobom a linket pm-ben. Majd töltsétek le,nézzétek újra át és ha mindent rendben találtok,akkor lehet publikálni a Toyotával együtt 😊

Szildramor
Az eldönthetõ fûnek nincs textúrája, mert egyszer beolvassa az stkit és utána ro fileben tárolja. Vagyis a cseh zászlós, holland nemzeti német nyelvû kamugépet meg lehet érteni, de nem véletlenül alakult ki ez a kép arról a liberális országról, hogy má minden füves témánál ezekkel a hollandokkal baj van. Most hogy mondod: lehet azért hiányzik a fû, mert elszívta XD de viccet félretéve: mind a vidit mind a képeket nemzetközi fórumokon megjelentette és utána azt hazudta mi adtuk neki oda szarul. Ügyeskedõk országa: hollandia....

Rezs
Szerintem õ a "3d"-s fûre gondolt amit el lehet döntögetni az autóval nemjut eszembe h miaz. Mindegy a hollandok meg amúgyis egész nap be vannak szívva és egymás liberális valagával vannak elfoglalva...

Szildramor
Nem a törlés volt a baj meg a kamuzás: hanem hogy GR-re és txprora linkelte ezeket a képeket. Idáig nincs baj. Pofátlanság ott kezdõdik, hogy csapattopikba ne linkeljen szemetet és ha igen, ne hazudjon hogy szarul szedte le a magyaroktól. Ennyit a hollandokról...

Szildramor
kép

Szildramor
Ennyi idõ volt bizonyítani. Megkérlek ha van idõd írj neki egy nyugodt hangvételü választ privére, hogy nagyon naívak vagyunk, ha nem hazudott volna még azt is elnézem neki, hogy szemeteket linkel a pályáról. Köszi és písz WW 😊

Szildramor
Azokat a képeket nem most linkelte. Régebb rágtam be rá. Ha tényleg ide jár rendszeresen és fordítja a szövegeket, mert fordítja: akkor sejtheti hogy az övé szar. Ilyet írt privben, hogy nincs neki meg a fûtextúra. Ez már csak azért is hazugság, mert a fûtextúra az maga a talaj bazz. És az megvan mert a képen is ottvan. A generált fû egy eltárolt adat. Nekem ne kamuzzon mert értek hozzá. Ez kb olyan volt, mint mikor Bencét rajtakapom kamuzáson, tagad tagad, majd azt mondja: persze de még gyerek vagyok: ez csak termászetes. Nálatok fiam... A fûtextúra hiányára hivatkozni privben okos dolog volt, mert rajta van a képen. Ennyit errõl

Rezs
Borgra is kell egy modder, Tibi bazdmeg? Ne zaklasd már az embereket! Modolgat naésaztán te mit csinálsz? ugyanezt, csinálsz videót képet stb... Neked a manga tetszik neki meg a feketefehér tájkép kész ennyi. Ne nézzen már ki az a fórum is úgy mint ez néhány hónappal ezelõtt.

Szildramor
sunyi a srác: youtub statisztikát készít: elsõ linkelések közt ott van txpro oldal is. Náluk ez a verseny: mi belsõ nézetbõl driftelünk egy ki..aszott erdõben õk meg fekete erdõt mintáznak belõle és élvezik. Irigylem õket, hogy ennyi is elég nekik az élethez 😊 béke