19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Bence00111
    Elmebeteg :D A gumifüst textúra az eredeti?
  • Rezs
  • Szildramor
    Nekem egy ford Focus egy 206-os Peugeot meg egy normális Xrara kellene. Ha lehetetlenség CMR-ből kiszedni akkor kiszedem máshonnan. Olvasgattam fórumokon mindenfelé. Majd még folytatom. Most ezt az MG-t teszem át RBR-ből és majd utána J2-ből EVO VIII-at befejezem. Ha lebeszélsz róla nem esek neki CMR-nek. Nem estem a fejemre :D
  • Szildramor
    Fraps ha nem erős gépe van és nem veszi le a felbontás akkor használhatatlan. Egyébként tökéletesen futott eddig minden gépemen. Bár lehet van jobb is ezt nemtom :)
  • Mindkillers
    Én pont Fraps-ot használok...
  • Szildramor
    Szerinted ez a kocsi melyik játékból van? Te jobban értesz hozzá. Én csak videóról láttam de imádom ezt a gépet.
  • Rezs
    Én a HyperCam-et használom de van még egy pár. Pl: Camstudio, Screen Recorder Pro, BSR
  • gögistar
    ti mivel veszitek fel a játékmenetet?
    MERT A FRAPS EGY NAGY KALAP SZAR!!!

vmit tudtok ajánlani?
    osztálytársam x-fire-t ajánlott!
  • atiwrc
    cmr3,4,5ből hogyan veszel ki én régebben probálkoztam max scriptekkel, meg most a kilopos modszerrel, de rengeteg poligon kifordulgatott, ami a kisebb gond lenne, de mappingon is elmászkált ez az és néhány vonal is keletkezett oda ahova nem kéne. Radásul valami miatt ezek az objektumok az rbrben feketék voltak, bármit állitgattam nem akarta ráhuzni a texturát :(

Forza2ből is lehet kivenni kocsit? Én ugytudtam csak a 3bol.

3ajtós 5ajtós suzukik mehetnének akár rbrbe is, szépek! ;)
  • Szildramor
    Ha sikerül, akkor CMR3, CMR4, CMR2005, Forza2 és RBR kocsikat is kinyitok néhányat. Tutorialokat megtaláljátok majd a régiekkel együtt (Dirt, Dirt2, J2HIN) Borg oldalon. Nem akarom duplázni. NFS Honda Civicet meg héten befejezem ha találok hozzá kulcsot. Már csak azért is, mert olyan mennyiségű modellem van lassan, hogy el fog veszni és kezdhetem előlről.
  • Szildramor
    @Norbi: állítható, de a tárcsfékek miatt nemtom mennyire lehet más kocsikra áttenni, mert ki van centizve.

@Mindkiller: szép íven mentél, majdnem hozzáért a falhoz de végigment aztán :) Akinán teszteltem kis kanyarokban, de úgy tűnik akkor nagyobb kanyarokat is megüli :D Grat a vidihez és sok sikert a versenyhez!
  • Mindkillers

• Mindkillers
    Egy kis off: Felkészítettem a kicsikét holnapra az idei év első összecsapására.

• Rezs
    Szép ez a felni. Állítható?
  • Szildramor
  • Szildramor
    Ilyen lett az utcai verzió. Jó füstölést :)Drit 350z 610 horspowa
  • Szildramor
    Hűtőmaszk korrekció megvan már csak egy normális driftkereket kell hozzá legozni. a csillyg megvan, de a külső, fék csavarok még hiányoznak róla.
  • dexter0401
    mindkét swift nagyon faja, remélem nemsokára én is élvezhetem :D
  • Szildramor
    Lesz új matricája meg pár kis változtatás hogy ne legyen két ugyanyolyan kocsi. Azt én is utálom ha kétszer kell ugyanazt leszedni :)
  • Mindkillers
    Illetve adná,ha nem törölted volna. De amint a Borgon olvasom,még textúrát javítasz?
  • Mindkillers
    Köszönöm. A Driftelős 350Z nagyon adja! :D Király
  • Szildramor
    Összkerekes Hondamotoros Super Mini :) bővebben itt <<<

Honda Mini kép itt <<
  • Szildramor
    Jaj ne haragudj. Kiment a fejemből ó-ó Még ma éjjel feltöltöm valahová és küldöm privben linket.
  • aerolive
    Hali

feltöltöd akkor, amit a german roadshoz kértem?
    köszi
  • Szildramor
    Recept ablakra: maszkolás meg mtkit. Nemtom mit írtam előbb, de a sok sikert azt nem ..asztam el :D
  • Szildramor

Sép suzuki. Ablakra a redept ezekben a dirtes kocsikban benne van alapból úgy készítették Dirt2-be. Sok sikert vele!!
    Én meg két verziót készítettem egyik Nissan 350Z-ből: versenyre másik driftre van és picit a szinük meg belsőnézet meg minden különbözik. Egyszerre is betehetők a játékba nem felülírós.
    Az első bár gyengébb 110HP-val, de jobb a tapadása ezért gyorsabbNissan 350Z 4x4 Ralli
    és Nissan hátsókerekes drifthez erős és jó gumifüstöléshez >> 35Z Drifthez 610 HP
    Mindkettőt teszteltem ralli illetve driftpályákon. Jó száguldást mindenkinek!
  • Mindkillers
    Meg egy-két textúracserével. Lámpák,logók,stb.
  • Mindkillers
    A régi 3 ajtós színrefújt lökhárítóval és 16-os Alessio kerekekkel :D

• szilard12
    Hello azt szeretném kérdezni hogy valaki meg tudná csinálni ezt??
  • sovatalevi
    Mar elsutottuk a petardat :D 26 perce 2011 :D

Anyum suti a csaladba a legjobban :) Szepen felnol :)
    Mar szinte egy verekedes is kerekedett a szomszedba xD...de apum lerendezte,hogy ne legyen cigany-magyar bunyo :D
    Meg jott egy auto is (cigoo) kezifekkel csuszkalt az uton xD...Szlovak Passat az a regi :D
  • Szildramor
    Na akkor vannak közös pontok :D Házikolbász volt reggelire és csorba lesz marhából XD És a petárdát mikor sütitek el? Itt olyan mintha háború lenne. Délután hat óta rakétáznak :D Pánkóz az isteni. Nagyanyám tudja alegjobban, de gondolom nálatok is van valaki aki a legjobbat süti családban :) Na éljen-éljen :D Én is nyomok egy tüzijátékot nembiztos hogy leszek éjfélkor. Minden jót uraim ^_^
  • sovatalevi
    Ja meg mindenfele sutemeny :D Mezeskalacshaz,meg ilyenek xD...Panko' :D
  • sovatalevi
    Haaat a menu :D Mondom ahogy itt szoktuk : Csorba , Toltelekes kaposzta gombeccel,csavart hus,becsi szelet,pulykahusleves,petarda,sor,bor,palinka,sprite,cocca-cola :D ,Pezsgo :D Meg ez-az...Hazi kolbasz ha kell :D

Nallatok?
  • Bence00111
    Hát lett volna, de jó így:) Ahogy Clamp mondta nem egészséges részegen vezetni :) Főleg nem Barkast :P
    Lesz sima egyterű Barkas is?
  • Szildramor
    Bocs rosszul írtam. Afinata a neve. gyümölcslé << :)
  • Szildramor
    Akkor már nem sokan leszünk józanok, ittasan vezetni meg nem egészséges :D Mi lesz a menü nálatok?? :)
  • sovatalevi
    Arra gondoltam,hogy kesobb csinalhatnak egy Multit...Ejfel utan..nem? :D
  • Szildramor
    Egyzserüen mérhető a dolog: ha valaki belelapoz forumüzenetekbe és megnézi milyen véleményeket írtál mások munkájárol. Lehet hogy vannak olyan emberek akiknél ez természetes. Nem vitatom. De akkor írd mellé, hogy Norvég vér csörgedez az ereidben és akkor nem várom tőled, hogy érző emberi gesztusokat mutass. Nincs bajom a Szibériai erdőlakókkal. De nem tudom min sértődhetnek meg, ha ők maguk még egy meleg teát se tudnak adni. Mondom szerintem csak annyi lehet, hogy sarkköri génekkel rendelkezel. Azért is nem haragszom annyira amiatt az Affinata miatt. Megittuk és ennyi. Jó pezsgőzést nektek is és tartalmas életet mindenkinek ^-^
  • Rezs
    Nyilván ígyvan. De azért írtam neked privit.
  • Szildramor
    Neked nem időd nem von szerintem. Ahogy nekem a privekre nem válaszoltál és a fórumon ontottad az okosságaidat úgy a mindennapi életben is csak akkor jut időd és arra amihez kedved van. Örülök, hogy az idei év nem múlt el eredménytelenül számodra. Szép Barkas. Sok sikert a következőkhöz és én is várom a Suzukit. Lassan 2 és fél éve. De nem adom fel. Egyszer a haverok és a ladatalálkozók közt talán sikerül átmásznod azért az üveg piáért amit erdélyből hoztam. Mindkiller levele jól összefoglalta és én is annak örülnék, ha több lenne és gazdagabb karácsony legközelebb. Sajna zat az üveg áfonyalikört megittuk. Ilyen az élet. Volt rá időnk és megittuk a barátokkal. Na BÚÉK mindenkinek! Tiszteletem !!