World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Valami ilyesmi: a zöld rész egy betonozott sík lenne enyhe dõléssel az aszfalt síkjával szöget bezáró, hogy ne legyen a betonkoszorú és az út közt füves rész. Ilyen rázókõszerû csak sima beton. Norbi szerinted megoldható? Nem hosszú szakasz

:) Semmi okosság :P
Nem tudom UK Rally-val hogy álltok, de én megcsináltam hozzá a forgalom nyomvonalát. Ha esetleg érdekel titeket elküldhetem, igy megspórolhattok néhány órás unalmas kattingatást.
Elkészítettem a hagyományos módon és a Clamp féle dupla módszerrel is.

És egy kis érdekesség: északi tengeralattjáró flotta és tengeralattjáró hajógyár. Ha a kijelölt pont alatti öblöt meglesitek: ott a szárazdokkban a készülõ nagymacska. Érdekes ez a világ vaz. Sose gondoltam ilyeneket is lehet majd legálisan 😊
Északi bázis és tengeralattjáró gyár 😊

Accelerama: Mit tudunk alakítani még rajta,és ebben mit tudok magamra vállalni?

Norbi! A #17139 hozzászólást légyszi töröld ki,mert nem figyeltem oda és elszúrtam.
Nagy sietségben itt elfelejtettük megosztani 😊 Pálya tesztelését Norbi és Mindkiller végezte el. DJ-Sámán féle füvek és új japános forgalom kettõs útvonallal mert így biztosabban fut, mert kanyarban igazítható a szembejövõ sáv így kihúzható oldalvonalra a közlekedést így verseny és drift forgalomban is elképzelhetõ. Elég munkás volt, de Masaki-san dícsérete elég fizetség 😊
Akina Senba Masaki Edition letöltés itt <<
Premierkép egyszerû feliratos erõs << és alá ez az oblivionos naplementés itt alul v v
- The Elder Scrolls IV: Oblivion environment and textures. A többit innen bemásoltam.Így jó végre?
A guminyom a lámpával együtt törölve lett.

W W W W W W W W W W W W W W
Addon map for: "WORLD RACING 2"
_. Akina Senba Masaki Edition ._
This map is made by: Dewalk28 email:[email protected]
Converted to WR2 by: Mindkiller email:[email protected]
Akina Senba Masaki Edition by: HWRMT: NorbeeTM, DJ-Saman, Clamp
New treaafic lines by: Clamp
Akina, Ralistic traffic signs help by: Senba Masaki (www.cult.jp/senba)
Features:
- Over 240 different plants
- Realistic raffic signs (Help by Senba Masaki: www.cult.jp/senba)
- Over 6580 meters of roads
- Original map from GTA SA
- Spec 3D grass by DJ-Saman
Credits
Thanks to:
- Dewalk28: for an awesome hill
- Krom: for great tools
- Senba Masaki for trafficsign help and real videos from Japan
Used Programs:
LightWave Modeler 9.6
Zmodeler 1,7b
PTX Tool 2.1 (by Krom)
STKit 2.3.4 (by Krom)
Deep Exploration 5.5
DeepEx 3.5
7-Zip 4.65
Photoshop CS3
PhotoShop CS2
BSA Commander
DDS Converter 2
mtKit 2.2 (3D export sík felület hibamentes)
Addon map for: "WORLD RACING 2"
Akina Senba Masaki edition
This map is made by: Dewalk28 email:[email protected]
Converted to WR2 by: Mindkiller email:[email protected]
Akina Senba Masaki Edition by: HWRMT: NorbeeTM, DJ-SamanAkina,
Ralistic traffic signs help by: Senba Masaki (www.cult.jp/senba)
Features:
- Over 240 different plants
- Realistic raffic signs (Help by Senba Masaki: www.cult.jp/senba)
- Over 6580 meters of roads
- Original map from GTA SA
- Spec 3D grass by DJ-Saman
Credits
Thanks to:
- Dewalk28: for an awesome hill
- Krom: for great tools
- Senba Masaki for trafficsign help and real videos from Japan
Used Programs:
LightWave Modeler 9.6
Zmodeler 1,7b
PTX Tool 2.1 (by Krom)
STKit 2.3.4 (by Krom)
Deep Exploration 5.5
DeepEx 3.5
7-Zip 4.65
Photoshop CS3
PhotoShop CS2
BSA Commander
DDS Converter 2
mtKit 2.2 (3D export sík felület hibamentes)