19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • adikakk
    Jó estét.
    Rég jártam itt nagyon de látom munkálkodtok rendesen szép munkák születnek,születtek....
    Rezs valamikor tudunk beszélni?
    Mert tudnák neked adni félkész modelleket meg ilyenek..
  • Szildramor
    Itt látszik milyen házak kellenének bele még. Útszélén néhány fehér házacsaka meg egy torony az U alaku kanyarba.41aeimi Okaru v2 SZalagkorlát ha megvan nem is kell mást csinálni csak ezt a pár dolgot betenni. Toronyot rádió vagy tévétorony szerü fémszerkezetet kellene szerezni hogy hasonló legyen. Én verziómon nincs ilyen. Szalagkorlátot akkor kicsinálja meg? Norbi megint eltűnt. Te miben raktad össze a pályarészeket?
  • Szildramor
    Utolsó üzenete fórumon fél éve volt. Szerintem kiszált a modolásból. GT5-el foglalkozik most decemberi üzeneteket találtam ott. Mi legyen? Megkérjem Masaki-sant hogy írjon neki japánul? Esetleg vállalja. GT5 topicba is meg GTA topicban is csak japánul beszélnek. Bár szerintem szarik rá. Volt a pálya mellett ilyen hogy nem lehet vele semmit csinálni? Szerintem nem nagyon érdekli őket. 41aeimi is meg a JZX100-as srác se ír semmit mellé büntetés satöbbi. Annyi van mint nálam: se cím se semmi. Simán elkészíthetjük szerintem. Fél éve kiszált játékból az üzenetek szerint
  • Mindkillers
    Emailt már régen küldtem,de válasz azóta sem jött. De a linkelt oldalon sem találok email címet...
  • Szildramor
    Mindkiller kértél engedélyt? Japán a srác aki készítette. Ez az oldala: submotorin.mods.jp <<
  • Szildramor
    Belsőnézetes drift videó Okarun. Aki még nem látta persze :)
    Drift video

• Szildramor
    Még egy valamit: szerintem azt a két pályát ki kellene adni szépre. Ha az a két pálya kész ami be van igérve akkor tényleg beírtuk magunkat a WR2 nemzetközi történelmébe. Norbi légyszi te is segíts, hogy gyorsan és szép munkát végezhessünk. Pályakiadás után én váltanék, de csak akkor tudnék nyugodtan elmenni, ha tényleg marad utánunk valami megismételhetetlen. Köszi mégegyszer!
  • csabóbp
    sziasztok
    eléggé rég voltam itt fent :S
    Norbi ha még emlékszel rám akkor irj mert szeretnék veled beszélni egy autóval kapcsolatban
    várom a leveled
    sziasztok
  • Szildramor
    Jó lenne szebbet készíteni belőle. Én csak annyit tudok mondani menjetek végig rajta és dönsük el ti mit szeretnétek megoldani rajta ami félkész. Ami modellezés része lenne az a start a másik meg a felhők mögé bújtatott hegyi út. A kiindulási pontra akár más pályából is egy darabot érdemes lenne betenni. Ha ez megvan a többit meg tudom oldani. Beszéljétek meg Norbival a dolgot. Van benne fantázia, de bizonyos megoldásokat nem lehet pótolni illetve kihagyni. Kár lenne szarul kiadni. Ha Norbi nem ér rá akkor küld át a modelt és megoldom valahogy. Ne csak LVO-ban mert vágni kell majd. Üdv!
  • Mindkillers
    Nagyon jó lett a Swift Norbi! Mikor lesz kész? :)

Okaru-t úgy küldtem el elvileg Norbinak hogy benne van 3ds-ben. Az illesztést ennél pontosabbra nem tudtam megcsinálni,de ha akarjátok mindkettőtöknek elküldöm az 5 darabot külön külön,és újra összerakhatjátok,bár szerintem nem olyan vészes így sem. Vasárnap este leszek otthon addigra írjátok meg hogy kinek mi kell Okaruból,milyen formátumban,és akkor kezdhetjük elölről a modellezés részt,hogy ne lehessen belátni a hegy alá. Szerintem pici 3szögekből álló paraván kellene,mint pl akina alatt a tenger.
  • Szildramor
    Ő lenne a problémás itt. csupsz U kanyar. kék a szalag vagy japó csőkorlát. Inkább a csőkorlát illene, mert az nem annyira zárja le a teret. Bolt meg parkoló autó a másik kettő. Ez az amin mindig megakad a szemem. Kellene oda még valami
  • Szildramor
    Elsőre úgy kellene kezdeni szerintem, hogy menjen mindenki végig és keressen benne hibát. Nekem van 3-4 rész amit bővíteni kellene, mert sivár téralakítása. Nem nagy munkák egyik sem, de szinvonalasabb lenne tőle az egész utólag stKittel meg már nem lehet változtatni rajta. Ha Mindkiller elmagyarázza hogyan küldjem vissza a modelt összerakom szivesen. RBR-es convertálás után minden egyszerűnek tűnik csak matematika kérdése.
  • Szildramor
    DepEx-el kell illeszteni vagy zmodellerrel eredeti modellre, hogy külön material legyen. stKites illesztésre nem is gondoltam. Azt csak olyan pályáknál alkalmazom, ahól nincs meg a 3D modelje. Vagyis magát a pályarészek csuszását és a szalagkorlátot modell állapotában érdemes javítani, mert stkitben térben mozgatni nagyon nehéz és nyújtani meg deformálni a tárgyakat csak úgy ha minden egyes darabja külön modell és külön térbeli diagrammos szöszölős munka. És ha nem érzékeli tárgynak mert nemtom mért sszokott ilyet akkor lesz egy szellemszalagkorlát. Az meg kidobott idő
  • Rezs
    Megint nemérted miről beszélek. Stkitben kicsinyíted a modelt. Nem lehet nyújtogatni az objectumokat?
  • Szildramor
    Én szeretném készen látni ezt is meg a másikat is. Két pálya van még kiadatlan és egyik sem nagy munka. Azért csodálkozom, hogy időről beszélünk és munkafázis tologatásról. Azért mondtam, hogy Mindkillerrel kell egyeztetni és akkor megtanulom esetleg a Mindkiller és a te munkafázisodat is. De nem fogok nekiesni ész nélkül. Mert mi nektek gyorsan megy mert ismeritek az másnak tanulóidővel együtt dupla bünti.
  • Rezs
    Én nem értek az stkithez de ha lekicsinyíted a modell hosszát, akkor sztem lehet szépen ívet faragni, csak több kell belőle és lehet h érdemes a kis prizmákat is kimaszkolni.
  • Szildramor
    A pályarészek illesztését egy picit finomítani kellene és ezt a szalagkorlálot. Amennyi időd van. Nem tudom mennyit vesz igénybe ez a két dolog. Nálam nincs modell így ha rámbízzátok ezt a részt akkor beszéljétek meg egymással is előtte. Nálam csak a beta van. Alsó indulásra egy körforgalmat vagy kis teret bármit érdemes lenne bevágni. Amennyit tudok megcsinálok. Az illesztős vágós módszerrel is lehet szépet.

• Rezs
    Olyat csináltam h másolható egymásután többször. Így lehet kanyarívet csinálni.
  • Szildramor
    Mindkillernél van a modell. Át kellene nézni mielőtt küldesz. Kanyarban van.
  • Rezs
    ne sértődj meg aszittem a szalagkorlát tárgytalan mingyá küldök 1et
  • Szildramor
    Jó igaz: megírtad privben hogy mért vagy fura mostanában. Nem akarom hogy úgy érezd bármi kötelességgel tartoznál közös munkákért. Sok sikert és épülést kívánok.
  • Szildramor
    Szép kocsi. Ennyit a csapatmunkáról. Na mindegy. Lényeg hogy dolgozol és szereted csinálni. Egy pályára szalagkorlát semmi idő nem lett volna karácsony előtt. Sok sikert a munkáidhoz. Ha a csapatmunka már nem annyira fontos akkor hírdessük meg azt a szalagkorlátot. Nem ragaszkodom Norbi munkájához. Nincs rá "sok ideje" ...
  • Rezs
  • Szildramor
    Bár Okaru is alkalmas lenne :)
  • Szildramor
    Jó lenne hozzá valami pálya :i
    Van valami beta neked? Rallinak való?
  • Mindkillers
    Na ez igen,szép az MG!
  • Szildramor
    @PacsutaTibi: igen először meglepődtem a modellen, mert Zmodeler összekeverte az alkatrészeket. Mikor beolvssa tökéletes a modell aztán egy pontba összesűríti az alkatrészek nagy részét meg az árnyékokat stb. Ha Juicedes konvertáláson nem lennék túl akkor lehet még keményebb lett volna a dolog. Le a kalappal RBR-es modderek előtt. Aki ezt megcsinálja minden kocsinál visszafele is az nagyon türelmes ember lehet :)
    @AtiWRC: nekem csak a felsorolt kocsik kellenének igazából. 206-os amit már régebben is szerettem volna meg a Lancia Delta aminek már csak belső nézetet kellene Forza3-ból betennem meg bukókeretet belső nézetbe is. Juicednél meg RBR-nél is az a módszerem, hogy egy térhálót csinálok az elemekből majd középre összerakom ami kell és ha meghagyja az ember ezt a széthuzogatott modelt bármikor lehet cserélgetni az elemeket és nem őrülsz bele a mennyiségbe. Maradékot kitörlöm és úgy mentem. Persze nálatok a kocsi berakás is egy türelemjáték akkor gondolom egyszer Juicedből ki majd RBR-be vissza az már tényleg több napos munka lehet. De szépek így csak ajánlani tudom őket :)
  • Rezs
    Nemtudom én beindítottam és felvettem nem értek az állítgatáshoz. Régen szoptam vele de sose lett igazán szép, az új gépen most jólmegy, de alapbeállításokkal.
  • gögistar

köszi hogy segítettél egyébként!
    megnézem amit üzentél!
  • atiwrc
    Ha csak ennyi gond lenne az rbrbe konvertálással :D

Nem azt mondtam hogy lehetetlenség cmrből kivenni, csak azt hogy nálam nagyon sok poligon kifordul és nekem bonyolult helyre rakosgatni. 3dsimedhez toca p3d volt irva de ettől függetlenül lehet nyitja a cmr4 és cmr5ös dolgokat is, viszont cmr3at tuti nem nyit, mert azok nem p3dbe vannak.

Jucied2ből zmel veszed ki a modelt? nekem sok dolgot a középpontba rak be és pontosan a helyükre kellene mozgatni, csak türelmem nincs hozzá :D Kéne már rbrbe egy honda civic....
  • PacsutaTibi
    Ahhoz képest szépen megoldottad.:D

Gondolom könyebb lett volna ha előtte elmondjuk hogy az e_ kezdetüek a kulső dolgok, a i_ az amiket csak belső nézet esetén használ (pl részletesebb belső) A d a törés, illetve "minden" alkatrésznek a gyermeke az az árnyékobjektuma.

Na most gondolj bele milyen mikor RBRbe kell berakni egy kocsit, és ha csak 1 materialban 1 betű el van irva az iniben akkor az alatta lévő össze már rossz(fekete/fehér).
    Meg ilyen nyalánkságok hogy az alkatrész meg a törött alkatrész poligonszámának egyeznie kell. Ha te modellezed a kcsoit nem gáz, de ha pl konvertálnál GTAból akkor is hiába van ahoz szép törött modell, neked kell módositanod az eredetit hogy működjön, stb...
  • Szildramor

RBR-ből MG ralli. Brutális ez az RBR konvertálás. J2-nél is nehezebb összeraknni a modelt. Próbáljátok ki ha szeretitek a megoldhatatlannak látszó dolgokat megoldani :)
  • Szildramor
    A felbontást amit kérdeztél 25-30 fps a beállításom Frapson és a játék felbontását meg gépigény meg videóvágó progi compatibilitás határozza meg. Ha unatkozol és valami nem megy akkor persze kérdezz nyugodtan. De ha teheted akkor olvass és ne programokat szídd mert lehet azt hisszük a végén, hogy 12 éves vagy ami nem baj csak fárasztó néha :)
  • Szildramor
    Gögi erre csak annyit tudok mondani: ha nemmegy neked meg Norbinak attól mi nem leszünk öngyílkosok. Előbb írtam, hogy a régi gépemen is szépen futott 1.8-as procival. Aki nem tud repülni az mennyen biciklivel. Lényeg hogy lássuk már azokat a videókat Hypercammal. Azt a progit még 2 éve tutorial készítésre küldtem át Norbinak. Az se most volt :)
  • gögistar
    Clamp:
    a fraps grafikáját állítod (és ha igen mennyire) vagy a játék grafikáját?

Öcsém egy nem jo grafikáju játékkal nagyon jol megcsinálta
    Igaz ez a játék vagy 2000-es

még annyit norbee:
    ha mást használsz mint az alap küldd pls el képekben vagy nemtom
    írdd le pls
  • gögistar
    Igen
    Más téma a hypercam.
    te milyen beállításokkal veszed föl?
    vagy csak a játéknak viszed lejjebb a grafikáját?
  • Rezs
    Nem azt én rajzolgattam át régebben így testesebb, térézékletesebb(?) a füst. :)
  • Szildramor
    CMR 2005 úgy tűnik 3Dsimeditorral nyitható. Sajna lejárt a próbaidős progim Tudsz valami megoldást rá? :) Esetleg átviszem haveromhoz aztá megnézzük.
  • Szildramor
    CMR3 első csomag :) Sámán féle kütyü jól üzemel. Javított valamit rajta az ukrán srác. Na majd kiderül mi veszett el
  • Szildramor
    Angol sárkány :D Lehet egyszerűbb lenne GTA-ból, de le van zárva. Legalább megtanulom RBR-t is kiszedni... :)