19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Rezs
    Lett volna még egy kis időm...:)
  • arty
    szuper, köszi, szedem, buék! :))
  • Bence00111
    Majd jövőre...:D
    Nagyon állat :)
  • Rezs

Letöltés

BUÉK!
  • Bence00111
    Mindenkinek sikeres,szép,boldog új évet kívánok!
  • aerolive
    Hajrá, csak így tovább. Boldog új évet!

és köszi mindent!
  • Mindkillers
    Sziasztok!

Kezdem azzal hogy Én is köszönöm mindenkinek a munkát amit beleölt a modokba. Én csak a pálya alapokat konvertálgatom,rakosgatom egybe,méretezem és textúrázom fel,használható kb 50%-os alapot képezve,és a többiek fejezik be a ragyogó ötleteikkel. Nem mindenki tud egyforma időt szakítani a pályákra és autókra,de azért mindenki tesz hozzá. Az biztos hogy Clamp/Szildramor nélkül nem lennének ilyen realisztikusak és szépen kidolgozottak a pályák/autók,de azért nekem Norbi munkája is nagyon sokat segít,még ha kevés időt is tud szánni rá.

Aztán folytatom azzal,hogy köszönöm a felnit és a swift nagyon tetszetős lesz és már várom a beta verziót!

És végül,de nem utolsó sorban:

SIKEREKBEN ÉS MODOKBAN GAZDAG,SIKERES,BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!
  • Szildramor
    Boldog új évet mindendenkinek és köszönet az idei évért :) Holnap még 2 idei igéretemet teljesítem autó ügyben. Mindenkinek köszönet a kommentekért és Mindkillerrel való békekötés eredménye szerintem pont az, hogy végre a csapat nemzetközi mezőnyben is ismerté vált. Üdv és egy pohár pezsgőt csak a csapat tiszteletére hajtson fel mindenki :D Ezt a vidit ajánlom mindenkinek. A szikláktól egy kartávolságra >>
    Wing-Suit Demo by Jeb Corliss << vid
  • Rezs
    Semmilyen belseje nincs még, de valószínűleg lesz belsőnézet is.
  • Szildramor
    És bocs hogy megkérdeztem. Igazából semmi közöm mért nézel le másokat annyira, hogy válaszra sem méltatsz. Na mindegy. Lényeg, hogy 25ezres nézettsége van HWRMT topicnak nemzetközi fórumon 3 hónap alatt. És Akina pálya is 100 feletti letöltéssel van már. Köszönet mindenkinek aki hozzátett a munkához és boldog és baráti hangulatú új évet kívánok mindenkinek. Tisztelettel: .Clamp.
  • dexter0401
    nekem nagyon tetszik, lesz belső nézet? kb mikor lesz tölthető??
  • Szildramor
    Rendben hát. Újévre tessék kicsit összeszedni magad. Egy válasz megírása még egy olyan büszke embernek mint te sem jelenthet fáradságot amennyiben tisztel másokat. És mások munkájárol megkérlek ilyeneket nyílvánosan ha lehet ne írj, mint a komáromi srác Suzukijáról. Nem méltó hozzád
  • Rezs
  • Rezs
  • Rezs
    rendben
  • Szildramor
    Ok majd becsomagolom és feltöltöm holnap
  • aerolive
    Betöltéskor hibajelentéssel leáll a játék ...

a german roads-hoz fel tudod passzolni azt a fájlt, amivel nem váltogatnak sávot állandóan?
  • Szildramor
    Innen szedd le. Itt minden rendben volt vele. Esetleg csak a texturákat írd felül, mert azóta talán dolgoztak még rajta. Én forgalmat még szépítettem házilag :)
    Eredeti megosztás <<
  • aerolive
    a BW_Stadt pálya készítői nem gondoltak arra, hogy nincs meg mindenkinek a BW? Most komolyan kihagyni belőle, wáhh, ezt nem hiszem el ...
  • Szildramor
    Nincs jelentősége. Az összes kérésem Mindkiller kocsiára meg pályákra vonatkozott amit karácsonyra szerettünk volna kiadni. Ha nem volt rá időd akkor nem volt. Meg lehetett volna írni. 3-4 üzenet megválaszolatlan maradt. A Toyotát beszéld meg Mindkillerrel. A pályát meg csak simán sajnálom. Karácsonyra egy szalagkorlátot kellett volna összeütni csak. Mindenesetre azért a csapatkarácsony idén amennyiben nem volt olyan gazdag akkor nem rajtam múlott Norbi. Biztosan nem volt időd válaszolni a privekre. Cserébe megtanultam másik 3 játékból convertálni és eredeti Nismo textúrákat használtam a segítségedre várás helyett. Jó munkát mindenkinek. Mesedélutánt meg felejtsük el Norbi. Minimum egy NEM válszt vártam volna... Na béke.
  • dexter0401
    b@szott jó, nagyon várom :D
  • Rezs
  • Rezs
    A swift meg készül, de ma is meló volt nem voltam itthon és nem is volt ídőm mostanság. Mingyárt csinálok képet róla, h hogy áll.
  • Rezs
    Alessio Polar felni
    by Norbee
  • Rezs
  • Rezs
    Befejeztem, nemsoká bedobom moxba és feltöltöm valahova. Ha gondolod linkelhetjük a borgra is.
  • Mindkillers
    Nagyon nagy vagy! És ezt a kereket eljuttatod hozzám? :)

Mostmár méginkább keresek régi 5 ajtós swiftet! :D
  • Rezs
    Grat az alfához! Nem bonyolult felni nemsoká megcsinálom.
  • Rezs
    lehet de nálam szokás ha egyszer már megválaszoltak egy kérdést akkor többet nem teszem fel. Az a toyota amit mondtál.. kértem h ha kész a modelezés egybe küldd át és felmatricázom. Ismersz h nem ismerem ki magam a kódszámok közt. valaki egyértelműen leírja akkor szívesen segítek de amikor nincs gépem vagy nincs modelerem akkor nem tudok mit csinálni.
  • szilard12
    Hello azt szeretném kérdezni hogy nincs e meg valakinek a BMW 320i E90 nyitott Editcar-ja??
    Elöre is köszi
  • sacko98
    Ezaz végre beindult az alfám, csak 2 napi szerelésbe került, ja és Norbi tudsz ilyen felnit csinálni, ami ezen az alfán van, ilyenre fáj a fogam, csak igaziba? ilyen

Sanyi
  • Szildramor
    A másik meg ha valaki folyamatosan megsértődik az továbbadja a sértést és a kör bezárul Norbi. Nekem egy hónapja egy választ se írsz privekre. Bocs de mi székelyek ezt a túl érzékeny magyar mentalitást nem mindig értjük.
  • Szildramor
    Nekem ez magas. Ti magyarok mindenen megsértődtök...
  • Rezs
    Nem az valami gta-s próbálkozás volt nemtudom honnan szerezte aztán átküldte a felkiáltással h csinájjad meg majd kiadta úgy h elfelejtette közölni h segítettem neki ennyi a történet.
  • Szildramor
    Ne haragudj Norbi, de kicsit dúrva kifejezés, hogy ocsmány volt más munkája. És nem neked kellett befejezni az én látásmódom szerint, hanem ő kezdte el. Na mindegy. Egyesek elfelejtik néha hól a határ fórumon a jóindulat és a kicsinyes sértegetés közt...
  • Rezs
    Egy régi 3dr stiftet valami gábor vagy gergő vagy csaba vagy ki csinált, az astra meg az 5ajtós stift meg az én művem de egyik sincs kész még. Mondjuk azt a 3ajtósat is nekem kellett befejezni mert ocsmány volt :) nem lett persze sokkal szebb, de texturázás meg pici modelezés meg ilyenek voltak vele.
  • szilard12
    Kösz a segitséget már betölti.
  • dexter0401
    a régi swift ha jól emlékszek Norbee-jé vagy Mindkilleré volt. na mind1, ha valakinek mnegvan ezek a modellek közül valamelyik legyen szíves erre a címre küldeni: [email protected]
  • Szildramor
    Valakinek tuti meglesz, mert fellinkelték multkor. Akkor jött a komáromi srác és ejnyebejnye nemszépet mondott rájuk. Nem most volt :D
  • dexter0401
    2 éve még nem voltam akkora fan