World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindkillers
Okaru megvan,nem találom a készítõjét de emailben segítséget kértem. A Borgos dolgot meg hagyd a francba,õ így boldog a többiek meg a fullossal lesznek boldogok. Ennyi 😄

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
itt van fapados takker Ezért jelszavaztam le, hogy a V3 ne kerüljön balfaszok kezébe. Mellékes érdekesség, hogy hollandnak adja ki magát cseh zászló leng az avatarja alatt és német fotómegosztót használ és német nyelven beszél... Lényeg hogy szót sem érdemel. Bajkeverõ, mint bence barátunk. És ha jóindulatú vagyok megint: biztosan rosszúl lát és ezért tök mindegy milyen textúra van bármin is, mert a szódásszifon szemüvegen minden ugyanolyan 😊

Szildramor
Az igazából a V2-es nem hibajavított volt. Megfogta, leszedte, kitörölte a fûtextúrát, kitörölte a fák alatti textúrát. Azt ne kérdezd miért. Az elsõ videónál besötétítette vidiszerkesztõvel hogy szarabbnak tûnjön. Azért is mondtam nem érdemes... Nézd meg profiljában ott kell legyen a mégjobban elcsúnyított. Lehet túl egyszerüen fogom fel, de amúgy is influenzás vagyok: nekem erre nincs keret. Áskálódjanak csak aztán szarok rá. Annyi haszna volt, hogy majdnem ezren nézték meg a HWRMT topicot egy nap alatt. Erre való gyõzike és a búlvársajtó: gyõzike félrenyeli a ferrári slusszkulcsát és vannak akik erre élvesnek gondolom. Jó ötlet. Nekiállok azért max nem lesz kiadva. Kíváncsi vagyok hogyan visz a seggét 😊 A másik kis driftpályát érdemes szerinted vagy nincs készítõ oda se?

Mindkillers
Akina:Megkérdeztem mit keres nála a félkész pálya,és megkértem hogy amig nincs végleges verzió,addig ne osszon meg rajta készített videót.
Megkérdeztem Kromot,hogy melyik file az amiben az objektum pozíciók vannak,a megigazított fád miatt,mert akkor csak azt melléteszem a tömörített textúrás akinádnak,+readme és kész.

Toyota JXZ: írok a gyereknek is aki GTA-ba berakta,hogy segítsen megtalálni a készítõt (az oroszt) hátha gyorsabban elõkerülne.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Visszavonom a kérést: nem érdemes belemenni. Hagyjuk a fenébe: olyan mint Bence001, akinek ilynekre van ideje az annak örül, ha mondjuk feltöri mások jelszavát meg ilyenek... Munka az elsõ. Többit meghagyom a gyõzikerajongóknak mert nem méltó viselkedés csapathoz 😊 Jó éjt és isteni driftvid: a végén a cserbenhagyott gépek... szivem szakad meg 😊

Szildramor
Monde meg neki, hogy a csapatban nem mindenki olyan elnézõ.... Felõlem modolhatja ha van stílusa, de ez...

Szildramor
Mindkiller légyszi szólj már rá, hogy ne modolja Akinát. Saját profiloddal. Milyen pofátlan már oda linkeli bele mikor még nincs is kész és ráadásul töröl. Kicsit tegyé má rendet, ne dúrván, de akkor is pofátlanság... fordítót meg meg..aszhatja annyit ér 😊 Mit a ladát? azt én kinkeltem 😄 Egyet õ linkel a nevében egyet meg én. Da az a baj, hogy kifogytam mert a többi kép elúszott a régi szeróval. Most már nem lesz kakukktojás 😊Na nézem vidit bubu 😄

Mindkillers
Látom,hogy helyretetted a dolgokat. Norbee meg csak csendben linkelgeti a nyálcsorgatós vasakat. Ha már nyálcsorgatás: 2:15-nél na,ki tûnik fel?

Szildramor
Láttad a Borgosat? Csávó fordítóval olvasgatja magyar fórumot. Valami olyasmi jött neki le, hogy eredeti. Épp azt írom, hogy mindegyik egyedi és eredeti vazz. Eszembe nem jutott, hogy rohan borgra félinfókkal. Mellékesen olyan vidiket tesz fel folyamatosan, ahól textúrák és teljes vegetáció ki van törölve a pályáról. Ha jóindulatu vagyok akkor szara a gépe. Meg lehet érteni. Most legalább látjátok mért védtem le jelszóval a betát: mert ha valaki letöltésekhez megy látja, hogy milyen oldalon voltam utoljára. Így történt az, hogy a sámánnak visszaküldött betát már ketten leszedték mire letiltottam és mondja, hogy még le sem töltötte 😄 Komolyan nem értem ezeket a szarheverõ pasikat. Biztos ezt látták otthon...

Szildramor

Én is gondolkodtam õszin. Éjszakait nem szeretem. wr2-nél régebbi játékokban is csodálatos éjszakai pályák vannak. Azok után hogy a világítást nem tudtág megoldani kocsiknál sajnállom rá az idõt. Õszi meg tavaszi is szép lenne, de rengeteg növény van benne. Nem lehet csak átkeverni a lombok szinét, mert Oblivionban ezt a textúrát egy 3D-s alapra vetíti rá így nincsenek levelek kidolgozva. Van olyan fa ami csak egyszer van a játékban és erdõrõl beszélünk: 130-as átlaggal 4 perces erdõség. Gyors átlagszámolás után már nem is annyira tetszett az ötlet 😊 Esetleg Okaru Touggenél érdemesebb lenne. Ahogy néztem nincsenek összefüggõ erdõs hegyoldalak benne. Egy igényesebb oblivionmod elkészítése annál a 3 percesnél vonzóbb dolog. De rádbízom. Sajnálom hogy nem válaszolt. Igazán jó gép. Lehet nem is fog. Ahogy néztem lassan két éve nem linkelt semmit. Leállt szerintem. Közben meg rátaláltam a Sámános hondára és találtam hozzá fasza kis belsõ nézetet meg donoraautót. JZX után nekiállok restíurálni 😊

Mindkillers
Akkor félreértettél. Én úgy gondoltam,hogy ezt kiadjuk úgy ahogy megcsináltad kompletten változtatás nélkül. Aztán késõbb csinálok õszi és éjszakai verziót valamikor,és azokat utánatesszük mint kiegészítõ. Videót megnéztem,jónak tûnik a pálya,de az ember nem érzi a gépet 😄 Az orosz még nem válaszolt 😞

Szildramor
Válaszolt az orosz a kérésre? mert akkor reklámozom. Bár ha nem adjuk ki akkor mindegy. Bármi lehet a képen, még az is lehet hogy csap photoshop az egész 😊

Szildramor
Ja és félre ne értsd egyszerüen csak annyi munka van mindhárom verzióban, hogy nem szeretnék éjszakait csinálni belõle. Elveszne a belefektetett munka. Lehet túlzásba vittem kicsit, de egyrészt rajzos vagyok másrészt meg szeretem japánt. Senba Masaki csomag azért is, mert minamellett hogy segített útjelzõkben és táblákban kaptam tõle egy dicséretet, hogy eredeti japán tengerparti út hangulata van. Rengeteg szép utifilmje van szal azért is gondoltam, ha õ azt mondja, hogy reális akkor érdemes még idõt szánni rá. Ez lenne a kerettörténet. Inkább utifilm és japánmánia, mint hogy hányan szedik le. Ezt még el akartam mondani

Szildramor
Ja és GR-en nem kell megosztani. Aki idetalál az bõven elég. És ott az elsõ verzó lesz az egyeduralkodó Akina ami mellékesen egy nõi név vagyis uralkodónõ 😄 Én most Okaru Tougere vagyok rákattanva az útfelfestés miatt 😊

Szildramor
Szerintem legyen két csomag. Ez a második. Darabonként van benne annyi munke mindkettõnknek, hogy így legalább mindenki megtalálja amit szeretne. Õszinek csak azért nem állok neki, mert nagyon soka afa. Inkább tegyük át ezt a másik picit. Vagyis cserélgessék õk lényeg a lényeg. Mindegyiket szeretem. Gondolom te is. Döntsenek õk. Oda kell írni, hogy v1 v2 v3 név is változtatható. Ennyi kreativitásuk legyen hogy áthúzzák a mappába 😄 Lényeg hogy legyen fenn az egész ahogy van. Emlékeztetõnek tedd a tied elsõ helyre úgyis jó. A forgalom is kompatibilis elõzõhöz azt is ahogy gondolják. Nézted a vidit?

Mindkillers
csúszós utat meg levélhullást tudunk csinálni,lásd top gear track esõ.

Mindkillers
Csinálok az általad tökéletesített verzióból magamnak V2 V3-at,és azt külön mellétesszük,mint a Fantasy Hillnél,csak itt Akina Senba Masaki edition Autumn mod és Akina Senba Masaki edition Night mod néven. A tömörített textúrák miatt már többmindenki gépe fogja bírni.A traffic meg szerintem mehet ahogy beszéltük hogy Author:Synetic japan style plate modding by HWRMT ha nektek így jó.

Szildramor
Tehetsz mellé eredeti linket: teljesen kompatibilis vagyis 5 pályájuk van oszt lófasz a seggükbe 😄 Cserélgessék ami nekik tetszik. Én éjszakait nem szeretem csak nfs-ben, mert ott fények meg tükrözõdés minden a helyén. Az õszit meg csak Kaidoban szeretem, mert repülnek a levelek és esik az esõ 😄 Oda kell írni, hogy csak az írja felül, aki mindháromban SenbaMasakit szeretne. Ja és sokaknak nem bírja a gépe, nekik meg érdemes odaírni, hogy az elsõ verzót használják. Bár Norbi nem panaszkodott. Lehet erõsebb gépre váltott 😊

Mindkillers
Most látom,hogy akkor se õszi,se éjszaki nincs... Pedig ezeket (is) szeretik,fõleg az éjszakait. Ha azt felülírja egy nappalival a javítás lesz nagy kiborulás...

Szildramor
Bizony úgy van: darabonként nem is, de a fák egy része napszaknak megfelelõen van belõve. Beteg mi? 😄 A másik meg találtam két szép driftpályát nem nagyok, de isteni szépek. Érdekel? Toyotából is találtam még kettõt így van már JZX100-as és 90-es is meg találtam s13 K's-t is meg imprezza vagont jucedes modelt isteni 😄 Mindezt egy japán srácnál. Ezt a vidit íjánlom átkonvertálásra egyben egy 😊 ko

Mindkillers
Textúratömörítés kész! Végeredmény:1,214 GB helyett 500,5 MB 😄

Mindkillers
illetve az Object/Textures mappára gondoltam,mert ott van a sok fa textúra.

Mindkillers
Textúra tömörítés majdnem kész,aztán helyre rakom a fát az instrukcióid alapján. De azt vettem észre hogy a textures mappában a textúrák ugyanazok mind a 3 db V mappában. Te nem a textúrákat változtattad hanem a megvilágítást,nem? Ha dobsz egy rFactoros autó linket,megpróbálom konvertálni,ha a pálya sikerült,talán ez is megy. Toyota chaser hogy van? 😊

Szildramor
Ilyesmit ha láttok jó minõségben áttehetõt szoljatok <>K's rFactorból tud valaki konvertálni?

Szildramor
Megtaláltam, bár nemtom mennyire kivehetõ:
ez a szép jóvágású
ez se csúnya, csak vékonyabb sokkal

Szildramor
@Mindkiller: startlámpahangban addig jutottam, hogy kidobtam az eredetit. Most csak mutokat és nem mond semmit 😊

@Norbi: Húú az a zöld ezzel a küllõs kerékkel nagyon finom ^-^ Végtelen számú autógyüjtemény 😄 Norbi: azt a KPGC-10 est lenne kedved készre gyúrni? Ezt a típusú kisebb és formásabb spoilert kellene hozzá megmodellezni. Az eredeti fotót elkevertem most csak ez van kéznél Kicsit tömzsibb. mint a sorozatgyátmány. AZ már túl lapszerú, ez még szobrászat kategória >> Datsun 2000 GT-R A többit megcsinálom. Tölthetõ AR-rõl

Rezs

csináltam felnit megint, bár a model nem saját.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

bency
Lesz Drift video is késõbb 😊
[/img]

:) Semmi okosság :P

Mindkillers
Nem tudom akkor marad a Fruity loop studio... Akkor folytatom a tömörítést is,amint kész jelzem! Starthang jó lett?

Szildramor
Zeneszerkesztõt kipróbálom majd, nem is a loop vagyis a szerkesztõn belüli ismétlõdés volt annyira zavaró, mint a mentés utáni visszahalgatásnál. Na majd csinálok fotót róla. Vagyis most 😊

Mentésnél automatikusan visszateszi ezt a lehalkítást a végére és elejére: hiába nyomtam ki. Vagyis ha zenét szerkesztek ott tökéletes ötlet hogy a hüélye mcsiknak akiknek készült magától elvégzi a gép és gondolom utána kiírja hogy a macskát szárítani mikrósütõben csak saját felelõsségre 😄
A textúrák v1 v2 v3 nem egyezik: a fényviszonyok miatt a teljes pálya a fûtextûra és a fák is mind más és más. A fény beesési szög miatt vagy majdnem fekete lenne a fû és összevissza árnyalatú a fák szine. Mondanám hogy hagyd a fenébe a tömörítést. Én sose tömörítek semmit. A három pálya teljesen más színvilág pedig csak napszakok, de komolyan vettem a dolgot.

Mindkillers
Rajthang. Elõtte készíts biztonsági mentést. Helye:World Racing 2/Sounds

http://wr2modders.uw.hu/files/rajt.7z

Mindkillers
Nálad Akina V1 V2 és V3 textúrákban van különbség? Mert nem nagyon látok különbséget. És ha nincs akkor nem tömörítem újra az összes ptx-et.

Mindkillers
Melyik verziós Acid Music? Mert én annakidején az 5-el komplett zenéket csináltam és nem volt vele baj. A Vegasnál elvileg be van állítva hogy loopoljon videót is,hangot is. A hangon nyomsz egy jobb egérgombot és "switches" --> "loop" Ekkor ha megcsináltad a hangot akkor fent az idõmezõn valahogy ki lehet jelölni egy loop szekciót. Kijelölöd mennyit akarasz loopolni. Majd ha kész akkor ügye akkor File --> Render As,és az ablakban kipipálod hogy "Render loop region only"

Szildramor
Na megpróbálom jóvátenni a kiábrándulásodat a luxus trágyahordókból 😄

Szildramor
Lovak is szoktak enni Norbi. És aki eszik az néha eljár wc-re. És ha sok a lovad akkor kell egy traktor. Mi van ebben furcsa? 😄

Rezs
ezdebeteg...

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
Ezt meg csak úgy

kisteherautó.jpg -<<

Szildramor
Sajna Aciddal nemmegy. pedig jó lenne. Hiába lövöm ki mentésnél automatikusan lekeveri és loopnál elég szarul hangzik. Így már a keverést sem tom elvégezni, mert utána vágni kellene. Rá tudnál nézni esetleg Acidra? olyan mint Vegas csak zeneszerkesztõ. Ha lenne kikapcsolási lehetõség akkor isteni volna. Mostanában Vegassal szerkesztem zenét is. Talán abban is ven loop szerkesztés. Még nem is néztem.

Mindkillers
Ha kész vagy a hanggal,akkor esetleg a fruit loop studio-val próbálkozz,az képes loop-nak menteni a hangokat.

Szildramor
Kösz!! Hangoknál kellene egy olyan próbát csinálni, hogy két különbözõ hangot keverni, az egyiket csak halkan alátenni. Ha megy akkor neki kell állnom tanulni a programot, mert Aciddal nem jutottam semmire. Csak annyi lenne a prába, hogy minõségi hang lesz-e a végén és látja-e a játék. Már látom elõre, hogy babra munka aztán nem akarlak szivatni vele. Olyn mint a színkeverés autóknál: van hogy 3-szor kezdem újra, ha nem annyira "hangulatos" de nem tudom megmondani, hogy mit kell változtatni rajta. Gondold el azt a levelezést, hogy még egy kis sívító meg pár decibel basszus kellene a supra alá. Inkább megtanulom mert kinyírtok 😄

Mindkillers
Rendben,kijavítom én is,és akkor a tömörített verzióban is már a helyén lesz! Hangokat továbbra is várom!

Szildramor
Kijavítottam, de nem tudom melyik file tartalmazza ezt a mentést. Ha feltöltöm megint az rengeteg idõ lenne, mert mind a 3-mat külön kezeli a pályaszerkesztõ. Javítani nem sok idõ, de feltölteni az már órákba kerül. A driftgép szerzõje [email protected] a másik meg õ lenne http://drift-fusion.blogspot.com/
Szép munkáik vannak. Remélem sikerül ^^

Mindkillers
Akkor a fát kijavítottad?! JZX-100 -nak eredeti readme-jét küldd már át légyszives,megpróbálom gyorsan lelevelezni a készítõvel. A hangokat is küldd át amiket egybe kell olvasztani,és amit hangosabbra kellene.
A ptx tömörítést ma éjszaka folytatom!

Köszi Norbi 😊 Majd valamikor gyere fel msnre mutatok egy progit is.
@Bency: Loungue Pischi-tõl asszem.

Szildramor
Ez lenne a hibajavított adatok. Éppen hogy érinti a hegyoldalt, de így megmarad a fa magassága is. A fû sajna nem látszik 2-3 száz méter távolságból és emiatt a tengerpartról kiszúrható sajna ez a kis hibám. Sorry, de csak fotózásnál tûnt fel hogy lebeg az a bitang fa. Még jó hogy nem lett kiadva még. Egész életemben sajnáltam volna 😊 Köszi a javítást!!

Szildramor
Ehh: mindenképp váltanom kell ha keverni szeretnék: nem tudom összevágni ismétlõre a snittet, mert lekeveri a végét meg az elejét automatikusan sonyi barátunk. Akkor esetleg a böhöm Toyotát kellene összerakni szépre

Szildramor
JZX-et készítgetem. Ha lenne hozzá engedély: ki is lehetne adni, de az angol tudásom kevés hozzá. Tud valaki angolul ilyen szinten csapatból? A hangot ha bekeverem és átküldöm: át tudod tömöríteni, hogy WR2 is lássa? Nem sima hangosítás kellene, hanem komplet hangszínkeverés driftgépes. Csainálok egy próbát Sony Vegassal és átküldöm végén. Próbáltad már és megeszi a játék? Akkor lehet nekem is váltanom kellene másik progira

Rezs
Nagyon patent! A futómûvet lõdd be és 5*-ös lesz😊

bency
Ez milyen pálya?:S

:) Semmi okosság :P

Mindkillers
Clamp:

A Fenyõt holnap javítom! A tömörítést holnap folytatom! A motorhangot küldd át,és hangosabbra megcsinálom,csak mond meg kb mennyivel legyen hangosabb! A starthangot is megpróbálom kicserélni! JXZ-100-ast várom! 😊