World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Légyszi segítsetek! Mit tegyek, ha azt írja ki a pálya betöltésekor, hogy LOAD OPERATION FAILED? Elõre is kösz a segítséget!
Már van<#nyes>

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Ombika
120 kiloval pontosan meg klima sincs !! 😊

M3 CSL lesz benne?

Sland
nah már csak ezért is megveszem a játékot... valamikor 😞

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

kemszi2
jól tudod.én vmelyik újságban olvastam errõl hogy csl-ben alig van ,,vmi"😊
hykao
Nos Martin Leps valamiféle CSL szerû M5-ön töri a fejét (Über M5...)...azt már kivesézték, hogy CSL nem lehet, mert a C ugye a Coupé-t jelöli (Coupé-Sport-Leichtbau - pl. M3 CSL), az M5 meg nem kupé ugye... 😊 Úgyhogy úgy tûnik ez egy "LSL" lesz (Limousine-Sport-Leichtbau) 😄

Egyébként ha jól tudom pl. az M3 esetében a CSL verzió annyiban különbözik, hogy jópárszáz kilóval könnyebb... (még rádió sem igen van benne)

hykao
Fiat 500 modell már van WR-hez, valamint kispolák, nagypolák meg valami gyógy kis Kamaz is. (az Oka talán azt hiszem)

"Addon csinálás": relatív, hogy kinek mi a nehéz...egyelõre WR2 töréshez pl. még nincs Tool, Krom még nem készült el vele...nem véletlenül nincs egyik addonnak sem WR2 töréseffektje, kivéve Martin Leps M5-ösét, mert õ használhatja a SYNETIC progijait is...

Egyébként azt ajánlom mindenkinek, aki moddolásban töri a fejét, hogy elõbb ismerkedjen meg a játékkal, olvasgassa végig a FAQ-t, itt a topikban a fontosabb moddolással kapcsolatos hozzászólásokat, töltse le az összes eddig megjelent lényegesebb módot (autók, forgalom, felnik, matricák, stb.), és végül, de nem utolsó sorban olvasgassa a SYNETIC és a THE_BORG fórumokat!
Az ottani közösségek nagyon segítõkészek, beleértve akár magukat a fejlesztõket is, bár ehhez persze feltétel - mint minden fórumon - a normális hangnem, és a fórummal való elõzetes megismerkedés olvasás útján (pl. ezerszer feltett és ezerszer megválaszolt kérdések újbóli feltételének elkerülése végett...)
Maga a játék modolása szerintem nem túl bonyolult dolog, nem igényel különösebb vérprofizmust, de persze ne számítson senki hirtelen ölbe hullott sikerekre, úgy, hogy a fentebb leírtak kihagyásával egybõl fejest ugrana a mélyvízbe...bele a közepébe...
hykao
Hmm valami rémlik, hogy valami GTA-s modeller már készít trabantot a wr-hez...vagy lehet, hogy embert keres aki átkonvertálja a wr-be a gta modelljét? már nem emlékszem pontosan...
Olvasgatni kéne emberek a Synetic és The_BORG fórumokat! Sajna úgy tûnik egyre kevesebb idõm lesz a játékra, meg úgy egyáltalán PC-zésre, úgyhogy jó lenne páran aktivizálnák jobban magukat online szerte! 😊
kemszi2
én éppen egy 500 fiaton dolgozok ,alapozás" céljából.Egyébként mennyire nehéz ebbe a játékba egy addon-t csinálni ha a maximumot nézzük:wr2 törés modell,belsõ nézet,koszolódás,karcolódás
kemszi2
hát igen ha van 1 golf meg lesz lada a trabi sem maradhat ki😊
CheAteR88
akkor már egy trabant se lenne olyan rosz😄😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

SZilaJMaGGoT
Elõször majd kaptok egy széria ladát, majd vfts, aztán meg ahogy kedvem lesz.. De ezt se várjátok olyan nagyon mert egy darabig még nem lesz meg mert idõm nem nagyon van..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

R0sc0
egyszer lemodellezhetnél egy SKODA 120-ast 😄D

SZilaJMaGGoT
Amúgy sztem ez a Street Legal után egy leány álom lesz.. 😄 Ott kicsit komplikált egy addon autót összehozni..

SZilaJMaGGoT
Kasztnit azt még csak kezdtem el, de nem fejeztem be, legkönnyebb azt is gta-ból felhasználni, mert úgy rövidebb ideig tart az egész cirkusz. Street Legallal foglalkoztam csak eddig. Bár beltér modellezés se vészes.. Egy planeból megoldható.

hykao
Hát remélem a játék is tetszeni fog, és a modellezési vágy sem fog alábbhagyni! Elkélne már egy magyar modder a World Racing szériához! No meg egy Lada is jól jönne, mert az még nem készült sem az elsõ, sem a második részhez sajna...

Nos ha a GTA-hoz már csináltál autókat, akkor nem lesz túl nehéz feladat akár azokat is átportolni a WR-hez.
Angol nyelvû tutorialokat már most is tudok linkelni neked, plusz a FAQ-ban is érintve van a téma. (nem maga a modellezés, hanem a fájlstruktúra, stb.)
Én már elég jól beleástam magam a témába, kivéve magát a modellezést...na mindjárt adok tutorial linkeket, s ha lesznek még kérdéseid, majd MSN-en válaszolgatok, ha használsz MSN-t...

Belsõnézettel amúgy, hogy állsz? Szoktál készíteni a modellekhez?
SZilaJMaGGoT
Hát a késõbbiekben valószínüleg szükségem lesz valami tutorialra is merthogy a modellezés önmagában nem nagy kihívás, de hogy játékba tenni egy autót az már komoly.. Street Legalt most kezdem érteni, mert átnéztem pár tutort. Maxot használok, ha kell esetleg blueprintel is tudnék modellezni, de szerintem fölösleges mert rengeteg autó elkészült már GTA-hoz. Nagyon extrem kívánság esetén érdemes csak a blueprintekhez nyúlni.. 😄D Engem leginkább azért fogott meg ez a játék mert ahogy képekbõl kivettem elég jól lehetne benne driftelni, és csinálnék pár drift autót.. Meg láttam azthiszem egy terepes képet is, és akkor vfts lada, amihez a modellek már készen vannak.

hykao
Nos, általában nem preferálom a warezolást, de mivel reménykedem benne, hogy esetleg a személyedben újabb magyar modderrel bõvül a csapat: KATT IDE
(Elég jól be van csomizva, csak 2.21 gigát kell letölteni)

Milyen progit használsz modellezéshez amúgy? A FAQ-ban elég sokmindent megtalálsz, de ha lesz kérdésed a témával kapcs., akkor tedd majd fel.
hykao
Hát kérlek szépen, ahogy a régi fõnököm mondaná, ez "komoly hiányosság!!!" 😊))
hykao
645-höz képest a változás kb. ugyanannyi lesz, mint az életben a két autó közt a különbség... 😊)
-más kerekek
-más motor(hang)
-más technikai adatok
-M6 feliratok itt-ott amott...(hátul, s a két elsõ sárvédõn)
-más mûszerfal (330-ig skálázott km/h, 9000-ig skálázott rpm)
-stb... 😊
hykao
Miért lényeges az, hogy itthon mikor jelenik meg? Ha nem akarsz érte pénzt adni, akkor azért lényegtelen, ha meg meg akarod venni, akkor azért!
Ha meg akarod venni eredetiben, azt bármikor megteheted már most is!
kemszi2
van egy honlap ahonnan én szedtem le...csak fizetõs..meg reggisztrálni már nem lehet csak meghívásosan megy az oldal.da ha kell egy meghívót tok küldeni
SZilaJMaGGoT
Neeeem... Félre értetteél.. 😄 Nem tudom honnan töltsem le a játékot.. Torrent is jólenne.. 😊

Istencsászár
olvastad akkor hol a gond?😊) másoljam be neked az faqban leirtakat hogy hogykell elindítani?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SZilaJMaGGoT
Bocs a warezolásért, de már régóta keresek valami gamet amit moddolni tudnék(modellezéshez értek), és ez pont jólenne hozzá mellesleg nem is nézki rosszul a game... Szóval ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.. Mégegyszer elnézést. Ja és a FAQ-t olvastam..

jó megvan car editorral ok

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

és hogy lehet autó addont csinálni mondjuk az eredti kocsik megváltoztatásával??

kemszi2
hátha nyomnak egy kis teljesítményt is hozzá😊.mondjuk megmondom õszintén még a 645-öst sem próbáltam ki eddig...sõt még az m5-ös is kimaradt
CheAteR88
Szerintem nem megy semmit de komolyan néz ki (optika)😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

kemszi2
azt mondod?
CheAteR88
szerintem pont fordítva😞

Istencsászár
olvass vissza 194 hszt és megtalálod a választ!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

segiccsen már valaki sehol nem találom

kemszi2
teljesítményen kívül fog vmi változni az m6-ban a 645-öshöz képest?
Istencsászár
használd a keresõt!

valaki mondja meg a ha tudja hogy hogy lehet kocsit berakni??

kemszi2
annyira nem jó de jól megy....csak nekem hiányzik a belsõnézet
Istencsászár
felinstallálod😊) elég bonyolúlt mûvelet

Sland
szerintem soha 😞

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Bee18
valam hír, hogy mikor lesz nálunk kapható végre?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

hogy kell a kocsikat berakni a game-be???

Istencsászár
ronda kocsi, nekem nemtetszik😊

Istencsászár
olvasd el még1szer amit írt<#idiota>

CheAteR88
és a bmw?

hykao
A Cien már kész: KATT, az M6-hoz még hangot buherálnak.

CheAteR88
<#wow1>Mikor lesznek kész mert már nagyon várom😊

hykao
Ha a magyarítást ténylegesen letörölted volna, akkor már el sem indulna neked a játék...
kemszi2
addig örülj amíg nem nektek kell ezzel foglalkozni😊
Istencsászár
jajjj mivan itt gyerekek, muszály ezt itt? .....

kemszi2
ja de dt 4-essel vigyázni nekem telepítéskor egy sunyi vírus is felkerült.(nem biztos hogy a daemontól csak rögötn telepítés után jelzett a nod