19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Gibor #6350 már msot látom ahogy driftelek :D -
#6349 Illetve bocsi,rossz képet raktam be...
Ez egy teljesen jó aszfaltos hegyi racingolós pálya hajtűkanyarokkal stb.
-
Gibor #6348 na neeeeeeeee... -
#6347 -
#6346 Na skacok jöhetne már az autobahn... (legalabb krom valami betat adhatott volna) -
Gibor #6345 akkor... tudom mivan.... sok sört ittál csak te emléxel kevésre mivel a hsz-ra sem emléxel nem szép tőled bár megszokott. -
#6344 őőő nem sokat...csak most tünt fel az a hsz:) -
#6343 Lehet hogy csak nekem új,de a Surfers és a Test2 pályák után találtam még egy pályát...
The Pass WR2 AddOn Track -
Gibor #6342 Ezaz kemszi.... mennyi sört ittál meg hogy ilyen durván válaszolsz? :D:D -
#6341 ezt a szöveget baz+ -
#6340 Koszonom,hogy kialltatok mellem! :))
Ekkora vicc gyereket.. :)))) -
#6339 őőő nem kell a csúcsot venni.én pl most 50k-ból újítottam fel a saját gépemet.proci,alaplag memória.és egész jól duruzsol -
MeTaL #6338 mondd meg milyen hardverek vannak a gépedben, és tudunk segiteni. -
MeTaL #6337 fecskendezz fps adalékanyagot a gépedbe, és akkor jobb lesz. ugy mint a gyurdás srácok injekciozzák magukat vágod. amugy viccen kivül attol függ hogy mi gyenge a gépedben. ha van egy Quad 4 magos procid, 10 giga rammal, és egy S3 trio vga-d, akkor valszeg az s3 trio vga-t kell kicserélni, és nem ramot növelni :) -
Gibor #6336 Ram.... proci... video kártya... vinyó... -
#6335 fps....azt hogy növelhetem?Jobb videókártyával? :S -
#6334 25 FPS alatt pattognak az autók ez van:( A te fx5200asodon lehet hogy ugyanúgy néz ki fullon mint minben de fullon szebb sokkal (pl aszfalttextúra, növények, még az autó is szebb) úgyhogy hülyeséget ne beszélj. Na meg az élsimítás is sokat dob a látványon:) -
#6333 Mindenki magából indul ki! (szardarab) -
#6332 Senki nem akar meggyőzni:) Bye-bye, keress másik topicot:) -
#6331 thx -
Gibor #6330 Belehet fejezni.. nem kell nekünk a flémed... -
MAJOM!
-
#6328 Nem is akarunk meggyozni az ellenkezojerol,viszlat!! :))) -
Ennek a játéknak a hangulata 0.
Hiába kellemes fullba a grafika, a hang, zene a mozgás tönkre teszi az
egészet.
Gondolom nem mindenki osztozik a véleményemmel, esetleg ha valaki
szeretne meggyőzni az ellenkezőjétől az kérem irja le az on-line játék
lehetőségére vonatkozó dolgokat, hadd próbáljam ki. Esetleg ha egy jót
játszom vele veletek, akkor változhat a véleményem. Ez egyben kérés is
volt, hálás lennék ha valaki válaszolna.
-
Gibor #6326 Bakker.... ezt nem hiszem el... nemtudom a mapot kiexportálni lwo formátumba mert tul sok a polygon :@:@:@ hát ilyen nincsen... -
#6325 jó,jó megértem...de most akkor is fölösleges megvenni :D
A World Racing 2-vel ígyis úgyis tudok játszani...és semmi különbség a max és a csicska graf között.Mert megnéztem :D
Most egy két kövel több van az út mellett nah bumm :D -
#6324 jaja (de ez télleg ilyen téma... amit montam a szarós :D) -
#6323 LOL LOL ne röhögtess :D :D
Amúgy ne offoljunk.Maradjunk a témánál mert le leszünk "cseszve" -
#6322 Ez olyan volt ez a minek vegyem meg ugyis elavul mint, hogy a "Minek eszel? Úgyis kiszarod!" -
#6321 figyi nekem még a World Racing 2 is beszaggat.Nincs holmi sok pénz újj gépre.Megvenném az újj csúcsteknológiás holmit és már leis járna 1 hét múlva mert jött egy újj...ezért minek vegyem meg?Fölösleges.....amúgy meg Geeforce FX5200-asom van...2.0 GHZ,768 MB RAM,Intel Caleron proceszorral.És még a WR2 is alkalmanként beszaggat. -
#6320 lol? A Cobra 11 szaggat? Mivel tolod? Elektroncsöves még a géped? Mérete, teremnyi? Már te is tudod kezelni vagy még a mérnök segít neked? -
#6319 de szaggat.... :(
És ez jobb XD -
#6318 lent van a legtrébben :D
Mivel Geeforce FX5200-asom van. -
#6317 akkor inkább jácc a cobra 11el :D -
#6316 Vedd lentebb a grafikát...
-
#6315 hidd el sok mindenkinek kéne,nem csak neked :)
Amúgy tuti nem fogja azt az érzést kelteni majd mint ami a Cobra11-ben volt.Már csak olyan autókat is kéne csinálni hozzá meg olyan embert is ültetni a kocsiba és máris Cobra11 érzése van az embernek.Meg egy újj missió hogy Cobra11-es missió is legyen :D -
#6314 ezt írta krom 2007.10.07.-én: "Work is moving on to final stages now." és a fórumban az utsó hsz 2007.10.12.-én volt (azóta sztem elkészülhetett) -
#6313 baze de kéne nekem az az autópálya! -
#6312 ez zsír -
#6311 Miért ugrálnak nekem az autók az úton? :S