World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Egyébként ha jól tudom pl. az M3 esetében a CSL verzió annyiban különbözik, hogy jópárszáz kilóval könnyebb... (még rádió sem igen van benne)

"Addon csinálás": relatív, hogy kinek mi a nehéz...egyelõre WR2 töréshez pl. még nincs Tool, Krom még nem készült el vele...nem véletlenül nincs egyik addonnak sem WR2 töréseffektje, kivéve Martin Leps M5-ösét, mert õ használhatja a SYNETIC progijait is...
Egyébként azt ajánlom mindenkinek, aki moddolásban töri a fejét, hogy elõbb ismerkedjen meg a játékkal, olvasgassa végig a FAQ-t, itt a topikban a fontosabb moddolással kapcsolatos hozzászólásokat, töltse le az összes eddig megjelent lényegesebb módot (autók, forgalom, felnik, matricák, stb.), és végül, de nem utolsó sorban olvasgassa a SYNETIC és a THE_BORG fórumokat!
Az ottani közösségek nagyon segítõkészek, beleértve akár magukat a fejlesztõket is, bár ehhez persze feltétel - mint minden fórumon - a normális hangnem, és a fórummal való elõzetes megismerkedés olvasás útján (pl. ezerszer feltett és ezerszer megválaszolt kérdések újbóli feltételének elkerülése végett...)
Maga a játék modolása szerintem nem túl bonyolult dolog, nem igényel különösebb vérprofizmust, de persze ne számítson senki hirtelen ölbe hullott sikerekre, úgy, hogy a fentebb leírtak kihagyásával egybõl fejest ugrana a mélyvízbe...bele a közepébe...
Olvasgatni kéne emberek a Synetic és The_BORG fórumokat! Sajna úgy tûnik egyre kevesebb idõm lesz a játékra, meg úgy egyáltalán PC-zésre, úgyhogy jó lenne páran aktivizálnák jobban magukat online szerte! 😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Nos ha a GTA-hoz már csináltál autókat, akkor nem lesz túl nehéz feladat akár azokat is átportolni a WR-hez.
Angol nyelvû tutorialokat már most is tudok linkelni neked, plusz a FAQ-ban is érintve van a téma. (nem maga a modellezés, hanem a fájlstruktúra, stb.)
Én már elég jól beleástam magam a témába, kivéve magát a modellezést...na mindjárt adok tutorial linkeket, s ha lesznek még kérdéseid, majd MSN-en válaszolgatok, ha használsz MSN-t...
Belsõnézettel amúgy, hogy állsz? Szoktál készíteni a modellekhez?
(Elég jól be van csomizva, csak 2.21 gigát kell letölteni)
Milyen progit használsz modellezéshez amúgy? A FAQ-ban elég sokmindent megtalálsz, de ha lesz kérdésed a témával kapcs., akkor tedd majd fel.
-más kerekek
-más motor(hang)
-más technikai adatok
-M6 feliratok itt-ott amott...(hátul, s a két elsõ sárvédõn)
-más mûszerfal (330-ig skálázott km/h, 9000-ig skálázott rpm)
-stb... 😊
Ha meg akarod venni eredetiben, azt bármikor megteheted már most is!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century