World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Nos ameddig begépelted ezt a viszonylag hosszú hozzászólást, addig elég lett volna csupán pár postot visszaolvasni a játék topikjában...
Zetorg
próbálkozz német webshop-okban

kemszi2
az wr1-est én már nem nagyon láttam oldalokon.Dc-n biztos találsz.Próbáld ki a kettõt😄
Szevasztok.
Hátha tud nekem valaki segíteni, a WORLD RACING elsõ részét szeretném megszerezni,
eredetiben szerettem volna de sehol nem találok egy üzletet ahol lehetne kapni, de image fájlban is jó ha már máshogy nincs, tudnátok e segíteni honnan tudom megszerezni, fizetõs oldal is jó, sajnos csak a demóval volt szerencsém játszani, de nagyon meg fogtak. Sajna manapság kevés a jól kivitelezett belsõ nézetes autós játék.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
12346
magyar lett, nem érdekes^^

12346
biztos jó, érdekel is, csak nincs is túlzottan hely rá most ilyenekre, meg... nem tom😊

CheAteR88
elég sokat vessztettél mert szerintem a maga kategóriájában nállam a toppon van😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

12346
jah jó. helyrajzi kérdésekben nem vagyok otthon😄
még mindig nem próbáltam ki a jatekot.

hykao
Természetesen. (...de nyilván nem max. graf beállításokkal...😄)
hykao
Ahogy vesszük. Nyilván Benzdriver azért állította oda az autót, mert ez a lószobor az olaszországi pályán lévõ "Keresztapa" villa parkjában van... 😊
kemszi2
ez wr2-be készült ez a kép?
12346
ebbe a képbe meg egy musti vagy ferrari jobban passzolna😊
(ló)

CheAteR88
nekem a betomba tünt ell párszor😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

SZilaJMaGGoT
Nekem kell a modell, most nem állnék neki konertálni, de késõbb esetleg hasznát venném. Ha elküldenéd akkor küldj privit.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Zetorg
jah, egyszer véletlen átmentem pár "falon" 😄
miami pálya szélén fák vannak, mögötte pedig láthatatlan fal.ezzel a verdával simán átmentem a falon 😊

hykao
Nem csípem különösebben Benzdriver WR1->WR2 csodáit, remélem ezt nem fogja elfurulyázni:

Krazymond W140-es modellje a WR1-bõl (amit Benzdriver akar a WR2-be portolni).
hykao
Igen, a .cob fájl nem a legtökéletesebb, de ez most nem is volt cél - egy szuperhõs autója átmegy mindenen! 😊))
CheAteR88
szerintem egy poénnak jó😄

Hello!Valaki nem akarja megcsinálni az Audi RSQ modelt!Van hozá lemodelezett fájlom aszem .3DS kiterjesztéssel csak konvertálni kéne!plz!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Zetorg
érdekes...
az eleje olyan, mintha csak textúra lenne, belemennek az oszlopok 😄

hykao
12346
én se szeretem õket. német vagy ámerikás. de inkább az utobbi^^

hykao
Nos most valami mókás következik Tomektõl. Ha minden igaz még ma talán letölthetõ lesz. Addig is pár exkluzív kép csak most, csak nekünk 😊))
Ha a WR1-nek volt régi Batmobile addonja, akkor most a WR2-nek lesz egy újabb fajta (nem a legújabb)

Katt a kisképekre a nagyobb (1280x960) felbontásúakhoz.
OrioN the S
sztem egy fos

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

hykao
Hát jah, bár én nem vagyok oda ezekért a japán csodákért...
12346
jee még1 szkájlájn <#rolleyes> sztem nincs olyan autós gáma, amiben ne lenne legalább 80 féle sky..😊

kemszi2
tényleg ,,car perfomance editor" megint én voltam a hülye<#banplz>
kemszi2
köszi.
hykao
Nos ha már konvertálásnál-modellezésnél tartasz, akkor tudnod kéne ezt...
(persze, hogy lehet, az EditCar progival...)
kemszi2
letöltöttem az m6-ost...a sebeségváltó átételét lehet vmivel állítani?mert egy kicsit szar az 5,6sebesség...
hykao
Tomek tovább erõlteti a Skyline témát: Nissan Skyline R32 GT-R by KvH-DeSiGn, TomWin
kemszi2
<#buck>
hykao
Ehh... 😊
OK! Minden viágos lett a F.A.Q. -ból... tekintsétek tárgytalannak ezt a 3 POST-ot

Köszi!
Jah... visszaolvastam 😄 Azért akinek még van 5lete az szólhat... 😊
HI! Lenne pár kérdésem...
- Van ebben a játékban belsõ nézet ? Hogyan kell beállítani ? Vagy csak MOD-olt autókban van ?
- Honnan lehet MOD-okat leszedni hozzá ?
- Bele lehet tenni a Mercedes Benz World Racing-bõl az autókat ?
hykao
danke! 😊
Ombika
Aszem erdemes lesz felraknom gamet, BMW repertoal fullos!! <#worship>

Istencsászár
ok, kész

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hykao
Te ha már itt vagy: légyszi a FAQ-ban pár dolgot változtass már meg.

-Honnan szerezhetõek be hozzá a kiegészítések (addonok)? - ide a mostani helyett inkább a bannerkép mögötti link kéne: http://www.gamehunter.hu/index.php?func=letoltesek&mode=reszletek&id=58

-7 eredeti WR1 autó belsõnézete... - Brabus SV12... - blokk törölhetõ (ezek mind ott vannak a fent említett bannerkép mögötti linken

-Magyarítás van-e? - Van, link: http://www.gamehunter.hu/index.php?func=letoltesek&mode=reszletek&id=58

-1.3.3.-as peccs link már nem él, helyette itt egy élõ: http://www.synetic.de/public/content/de/../../download/WR2upd_111_133.exe

-Skoda demó rész törölhetõ, helyette inkább a hivatalos Playlogic oldal linkje kéne (ott megvan mindhárom demó, plusz a hivatalos addonok): http://www.playlogicgames.com/worldracing2/
hykao
Kétséges, hogy meg fog-e jelenni itthon valaha is...hisz az elsõ rész sem jelent itthon meg...
Külföldrõl rendelés meg nem nagy dolog. Egyébiránt Németországon kívül is kapható már pár országban, de szerintem a legegyszerûbb Németo.-ból megrendelni.
DJ Bee18
de még mindig csak németeknél lehet kapni? fura marketingjük van 😄DDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Istencsászár
nemlesz, marad a külföld😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DJ Bee18
külföldrõl nem szeretek rendelgetni, és amúgymeg a magyar nyelvû kiadást várnám, ha lesz, ezért kérdezztem.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

hykao
Csináld csak meg mégegyszer (vagy kétszer, ha kell...) valamelyik könnyebb "érmes" küldit, és tovább kell, hogy engedjen. Nekem is volt ilyen "megakadás" többször is...
a patchet felraktam már a játék kezdete elõtt, tehát ezzel nem lehet gond.

minden ikonom arany és zöld, tehát mindet teljesítettem, és ott, ahol a kupák vannak feltûntetve ott is minden ok

nem értem 😞(

hykao
Nos tölthetõ az M6 is immáron: BMW M6 Coupé E63 v1 by Viktording, TomWin
hykao
Elõször is rakd fel az 1.3.3.-as hivatalos peccset (ha még nem tetted volna meg), aztán pedig teljesítsd valamelyik elõzõ - még nem arany - küldetést újból (lehetõleg aranyra), s máris mehet tovább a buli...
sziasztok, a karrier módban elakadtam, ugyanis 21%-nál vagyok, de a következõ bajnokság csak 22%-nál nyílik meg, de már minden eddigi versenyt teljesítettem.

mit tegyek??

a segítséget elõre is megköszönöm! <#worship>

kemszi2
a fiat-ot most már biztos hogy befejezem...azt szánom vizsga munkának😄