World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na mindjárt visszanézek, kirántom a meghajtókat. szóval csak annyi és ment?
kemszi2
nem jó daemon-t írtam 4.0.3 x86
milyen mentés? játék közben autosave van (ha on-on van) asszem
és mentés hool van??

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

aha de letöröltem és mégis van magyar nyelv szóval nem tudom de megy<#pardon1>

aha de letöröltem és mégis van magyar nyelv szóval nem tudom de megy<#pardon1>

ezt szedtem le én is csak máshonnan, de akkor az van, amit leírtál. magyarítást raktál?
nekem is le van húzva a meghajtó
van valahol100% végigjátszás??

kemszi2
de nem tudom mivan eddig minden formázás után máshogy tudtam elindítani a játékot😄Most ez a 3féle változat
kemszi2
nekem most per pillanat így megy a játék:itwins-féle warez verzió image+dt4.083+lehúzni a meghajtót
http://www.hsw.hu/index.php?headlinesid=6393&PHPSESSID=9a093cd94616cdd0f9807f0b32e20bd0
innen szedtem le egy 1.3 valahányas patch-et és tök zsírul megy

Szóval a lenti problémámra nem tud valaki megoldást? LOAD OPERATION FAILED betöltésnél PLÍZZZZZZZZZ
Én errõl a linkrõl szedtem: http://games.softpedia.com/progDownload/World-Racing-2-Patch-Download-8178.html Ez az 1.3.3-as, a faqban régebbi van.
Mert a FAQ oldal nem mûködik

ÉS HOL VAN PATCH HOZZÁ??

Nekem nem a magyarítás, hanem a sima patch után ilyen.
malter
a magyaritás tökéletesen müködik teszteltük..
Vakeraka, ha találtál megoldást a problémádra, kérlek közöld 😊
mondjuk nekem csak a peccs után ilyen
Ja az meg a másik, hogy ha felrakom az 1.3.3-as peccset, ugyamaz van, mint amit Vakeraka leírt, de ez ár csak hab a tortán. Már játszani akarok, sokkal jobb, mint az NFS-ek!!!!!
ÉS EZZEL MIT LEHHET CSINÁLNI MOST MÁR TOVÁBB IS TUDOK MENNI DE NEM VESZI BE A BILLENTYÛKET AZ ENTERT PL.

talán ha átrakom image-be akkor jó?
megpróbálom
😄 persze, hogy warez
na nekem ugyanez van ha felrakom az 1.3.3 peccset, amúgy a lejjebb leírt problémám van
kemszi2
mondjuk ez fasz kérdés volt😄...ha eredi lenne menne..
kemszi2
lehet hogy pont ez a probláma...warez verzió?
valaki tud segíteni miért fagy le a menüben az új profilnél vagyis nem lefagy csak nem lehet sehova menni csak a rendszámtáblát görgetni. Lehet hogy szar a magyarítás??

Nem emuláltam, dvdrõl megy, szóval arra van kiírva nem image-ben. Mi lehet a baj?
kemszi2
Szerintem ez emuláló programtól függ
Ja és felraktam az 1.3.3-as peccset, de azzal még szarabb, még annyi se jön be.
Sziasztok! Kérlek, ne hülyézzetek le! Simán elindítottam a játékot, örültem is neki, de mikor betöltené a oályát, kiírja, hogy LOAD OPERATION FAILED (mint Kemszybá esetében), csakhogy én nem tudtam megoldani sehogy sem. Már hatodszor telepítem újra. Már szinte az egész fórumot végigolvastam de semmi. Plíz help! Thx!
3P
Köszönöm. A banner nem jutott volna eszembe...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

hykao
Kattints a bannerképre!
3P
Had kérdezzem meg, hogy nincs-e valaholl egy olyan oldal, ahol szinte az összews kocsi + minden más letõltehetõ a gaméhoz? A F.A.Q. alatti linkrõl csak nagyon kevés autó szedhetõ le, vagy legalább is én nem találtam ott meg õket.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

kemszi2
megoldottam...a pályakat nem ismerte fel...most felraktam full-on így megy
kemszi2
hajajj.azt írja ki a játék hogy LOad Operation Failed.....<#falbav>akkor írja miután kiválasztottam a verdát és elkezdene tölteni....
hykao
Figyi, én sem tudnék többet csinálni, mint elolvasni, értelmezni, s úgy csinálni a dolgokat, ahogy le vannak írva...mivel azonban szerencsére nekem jól fut a játék a forgalom addonnal is, így én nem raktam fel ezt a peccset, tehát személyes "élményekkel" nem szolgálhatok ezügyben.

Továbbra is csak azt tudom mondani: olvasd el TÜZETESEN a használati utasítást, ne kapkodj, értelmezd, és cselekedj a leírtak szerint...ha így teszel, nem lehet gond...
Gondoltam h ez lesz a válasz...Gondolod nem olvastam el?<#szomoru1>
Na jó mind1, azért köszi

hykao
Azt javaslom olvasd el Snyder használati utasítását! Nem véletlenül nem közvetlen linket adtam!
Hali!
hyako felraktam a javitást De nem vettem észre h jobb lett volna vagy rossz helyre raktam és ez által rossz helyen futtatam le a .bat ot.
Annyi lenne a kérdésem hogy a sima forgalom addon t beraktam ugya a traffic mappát és abba másoltam a .bat + a többi fájlt.A javitást pedig a scenarios ba.
ezek jó helyen vannak? ha igen akkor utána melyiket inditsam el elöbb?

Harly18
Okés....csak most lett meg a játék és nem tudtam, de elolvasom...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

hykao
Nem kell átalakítani lószart se...csak olvasni a FAQ-t...
Harly18
Azt tudom hogy van hozzá, de amirõl én tudok az nem nagyon hasonlit egy Golfra, a másik, hogy nem nagyon tudom, hogy hogy kell átalakítani...

hykao
MBWR-hez van, pár perces munkával be tudod rakni magadnak a WR2-be...
Harly18
Nem tudja valaki, hogy a játékhoz készült-e már 2-es Golf?
Mondjátok hogy igen...<#vigyor0>

hykao
Akiknek régebbi a videókártyája és még legalacsonyabb grafikai beállítások mellett is akadozik a játék Recruit Snyder forgalom addonjával, azok számára Snyder bá csinált egy "teljesítmény peccset" a több FPS elérése érdekében. A részletekhez és letöltéshez: KATT IDE

Tomek legújabb tervei: BMW M6 és Cadillac Cien

Sland
okés, KÖSZ!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

hykao
Amikor én rendeltem, akkor a Spielegrotte.de-n volt a legolcsóbb, most nem tudom mi az ábra.
Igen, regisztrálni kell (mint osztrák), majd az "ort"-nál a hely után (ahol laksz) zárójelben oda kell írni, hogy "Ungarn" vagy "Hungary", ahogy tetszik...
Ha van még valami, ami nem tiszta, kérdezz!
Sland
majd csak ír...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Istencsászár
részletekért keresd hykao-t

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sland
lenne egy kérdésem.

meg akarom rendelni ezt a játékot.
http://spielegrotte.de
itt megnéztem, de elõtte regisztálni kell én úgy láttam. aztán ott ki kell választani hogy melyik országban lakom. na most ott nincs hungary.
itt 45€ . van más hely ahol olcsóbb? honnan érdemes megrendelni?