World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Mar megvan sorry ! 😊

Ombika
Havernak akad a gepen vhogy felbontast lehet allitani meg reszletesseget?

CheAteR88
F.A.Q

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

SötétBarom
Nincs esetleg valahol egy website ahol fellelhetõk a gémhez készült modok/addonok?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

hykao
Hát ha arra gondoltál, hogy nálam voltál gyorsabb, akkor az ilyenekkel mindig is gyorsabb lehetsz... 😊
Ugyanis az ilyen eredeti WR1 modelleket, amiket mindenki maga is be tud tenni a WR2-be kb. 1 perc alatt - nem linkelem soha ide. 😊
Eddig is volt már pár ezen a C112-n kívül is, de feleslegesnek találtam belinkelni õket.
Ombika
Jezusom ma raktam fel vegre normalis vga-n verettem de bexaras mennyire bejon ez a game ahhoz kepest,hogy Gran turismo 4 utan mindennemo Pc autos jatektol feltem!!! <#worship><#taps><#email><#email>

R0sc0
és bénább :S

R0sc0
Mercedes-Benz C112

Hehe gyorsabb voltam 😛
letöltés

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

R0sc0
király,. csak az érdekel hogy csúszos lessz e az út? vagy csak a texturák lettek megváltoztatva.

hykao
Újabb képek a havas itáliából:
12346
mert madár vagy. el kéne olvasni a progikhoz járó nfo-t. vagy jelen esetben akár a faq-t itt fönt.

faq esetleg...<#whatever>

Hali! Leszedtem a játékot a netrõl,de nem megy mert cd kulcsot kér vagy mit....hogy tudom elindítani? Lelehet valahonnan tölteni vmi CRACK et? Vagy mit kell csinálni hogy elinduljon? PLS VKI... minden játékkal így járok......
12346
nah tapadásról pont kérdezni akartam, de így már tárgytalan😊

hykao
Remélem sikerül végre megbírkóznod ezzel a forgalom addonnal... 😊
Ok!Köszönöm szépen HYKAO <#vigyor2>

hykao
létszives = légyszives, hyako = hykao... 😊

amúgy a sima forgalom alatt mit értesz? kezdem elveszíteni a fonalat. a sima - az én értelmezésemben alap - forgalomnak nincs .bat-ja emlékeim szerint.
mindegy... a fõkönyvtárba rakjad...és kattints is rá duplát a .bat-ra...
Oksi.Akkor még annyit mondj létszives hyako hogy a sima forgalom addon .bat ját + a .ptx eket a játék fõkönyvtárába rakom az jó nem?

CheAteR88
egyetértek
nekemis hiányozni fog a csúszási érzés de remélem ezt elfelejtteti velem a Havas táj szépsége

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

hykao
Még sehonnan, mert még WIP stádiumú (WIP = Work in Progress)...
Ne izgulj, ha elérhetõ lesz, azonnal hírezem.

Nekem csak az a bajom a dologgal, hogy egyelõre csak szimpla textúra módosítás van tervben, mert ha már megváltoztatna bizonyos adatokat (pl. más tapadási erõ a havas aszfalton), akkor a multival szívás lenne ugye...pedig én nagyon hiányolni fogom a megfelelõ havas tapadás érzést (pontosabban a száraz aszfalthoz képest gyengébb tapadás érzését, ahogy azt a wr1-ben megcsinálták az Alpesi mapon).
Istencsászár
mivel hykao írta hogy uj képek, igy kilehet logikusan következtetni, hogy még nincs kész vagy még nem publikus😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hykao
Mielõtt felraknád Snyder forgalom addonját, csinálj egy biztonsági másolatot valahová a "Scenarios" könyvtárról.
Nem lényeges dolog, igazából arra jó, hogy ne kelljen újrarakni a játékot, ha visszakívánnád az eredeti forgalmat...node ki kívánná az eredetit vissza, Snyderé ellenében?! 😊

Amúgy milyen nyelven tanultok az iskolában, hogy ennyire nem vágod az angolt?
CheAteR88
honnan szerezhetem meg ezt a mapot?
me nagyon állat

2) Paste it into your "World Racing 2" game directory, usually C:\program files\Playlogic\World Racing 2 or
C:\Programme\Playlogic\World Racing 2

3) Make a backup copy of your "Scenarios" folder (it's easier than making backups of just the files that are going to be replaced/overwritten).

hykao
Újabb képek a havas olasz tájról:
hykao
Ha veszed a fáradtságot, és bemásolod ide a szöveget (amit nem értesz), akkor esetleg... 😊
Valaki megtudná mondani hogy a Traffic javitó patch 3. pontja pontosan mit ir le?

Peugeot 206 ost várom.Kár hogy Calibra nem lesz <#shakehead>

hykao
Hát kb. egy hét. OTP-n keresztül utaltam. Viszont miután megérkezett, 2 vagy 3 nap múlva már hozta a postás a játékot.
DJ Bee18
látom te is dupláztál 😄D

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

hykao
WIP...
DJ Bee18
Mennyi volt az a sok idõ? 😄D

kemszi2
Látom azért a kombány szorgalamsan dolgozik télen is😄<#taps>
hykao
Többek között én. Nem kell kártya, elõre át kell utalni a pénzt a számlájukra, s ahogy megérkezik, küldik a játékot. Nekem az átutalás volt sok idõ, jobbanmondva amíg megérkezett a pénz a számlára, maga a postázás 2-3 nap alatt lezajlott.
chicco
és innen rendelt már valaki??sajna nincs elektronikus kártyám

hykao
...és máris egy újabb ötlet - WIP stádiumban: "A havas Itália" (by Han Solo)
(katt a kisképre az eredeti - nagyobb - méretûhöz...)
Istencsászár

chicco
HONNAN LEHETNE EZT MEGSZEREZNI???

minden megoldás érdekel
[email protected]

CheAteR88
elég de mikorra végez vele😊?

12346
jó sok, de nagy része nem kéne😊

Zetorg
ez most a No.2 😊
annyira jó vele menni...minden kanyarba úgy megy ahogy én akarom 😊
üvölt belõle a V hang, teljesen olyan, mint a filmben!

elsõ helyen még mindig az e36 áll, mondjuk a charger annyival jobb még, hogy faszák a gyári beállítások is, a bmw-t meg át kellett kicsit szabni 😊

hykao
Mert mindenképp a Lee Tábornokosat akartam! 😊
CheAteR88
remélem amien szép ojan jó is😊

12346
ûû ez már tetszõs. pont a legrosszabb képet raktad be róla😊

Istencsászár
<#eljen> na ez tetszik

Üdv!

WR2-öt viszont 2 hét mulva lehet venni Bécs Mariahilfer softvarejungle,
akinek eredeti kell.
DJ Bee18
E-bay-en is van néhány dollárért használtan