World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ugyanis az ilyen eredeti WR1 modelleket, amiket mindenki maga is be tud tenni a WR2-be kb. 1 perc alatt - nem linkelem soha ide. 😊
Eddig is volt már pár ezen a C112-n kívül is, de feleslegesnek találtam belinkelni õket.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
amúgy a sima forgalom alatt mit értesz? kezdem elveszíteni a fonalat. a sima - az én értelmezésemben alap - forgalomnak nincs .bat-ja emlékeim szerint.
mindegy... a fõkönyvtárba rakjad...és kattints is rá duplát a .bat-ra...
nekemis hiányozni fog a csúszási érzés de remélem ezt elfelejtteti velem a Havas táj szépsége
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Ne izgulj, ha elérhetõ lesz, azonnal hírezem.
Nekem csak az a bajom a dologgal, hogy egyelõre csak szimpla textúra módosítás van tervben, mert ha már megváltoztatna bizonyos adatokat (pl. más tapadási erõ a havas aszfalton), akkor a multival szívás lenne ugye...pedig én nagyon hiányolni fogom a megfelelõ havas tapadás érzést (pontosabban a száraz aszfalthoz képest gyengébb tapadás érzését, ahogy azt a wr1-ben megcsinálták az Alpesi mapon).
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem lényeges dolog, igazából arra jó, hogy ne kelljen újrarakni a játékot, ha visszakívánnád az eredeti forgalmat...node ki kívánná az eredetit vissza, Snyderé ellenében?! 😊
Amúgy milyen nyelven tanultok az iskolában, hogy ennyire nem vágod az angolt?
me nagyon állat
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
C:\Programme\Playlogic\World Racing 2
3) Make a backup copy of your "Scenarios" folder (it's easier than making backups of just the files that are going to be replaced/overwritten).
annyira jó vele menni...minden kanyarba úgy megy ahogy én akarom 😊
üvölt belõle a V hang, teljesen olyan, mint a filmben!
elsõ helyen még mindig az e36 áll, mondjuk a charger annyival jobb még, hogy faszák a gyári beállítások is, a bmw-t meg át kellett kicsit szabni 😊
WR2-öt viszont 2 hét mulva lehet venni Bécs Mariahilfer softvarejungle,
akinek eredeti kell.