World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jöhetnének már igazi drift autók is... :\ Kár h a D1 Fantasy mod pack (vagy mi) már nincs fent sehol.... 😞
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Hali mindenki! Nincs kedvetek nyomni egy kis multit?
Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX
Dehogynem, egyre másra csinálja az autókat a forgalom addonjához. Már valami hihetetlen számú forgalmat és egyéb addont hozott össze, viszont jó ideje nem teszi publikussá a munkáját a korábbi modell lopások és egyéb ügyek miatt.
Szóval aki kíváncsi a teljes forgalom addonjára és az egyéb dolgaira, annak privát kell felvennie vele a kapcsolatot (privát üzik a különbözõ fórumokon, ill. mailezgetések).
Itt az oldala, katt a képre:

Szóval aki kíváncsi a teljes forgalom addonjára és az egyéb dolgaira, annak privát kell felvennie vele a kapcsolatot (privát üzik a különbözõ fórumokon, ill. mailezgetések).
Itt az oldala, katt a képre:

Te mekkora egy gyökér vagy! Nem veszed észre, hogy csak leégeted magad és
senki sem kiváncsi itt rád?!<#mf1>#mf1>
senki sem kiváncsi itt rád?!<#mf1>#mf1>
Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX
<#wilting>#wilting>
Viktor ajánlom neked a Need for Speed et.Azzal minden gyökér tud játszani,Te tudod hol van az autóba a motor?<#szomoru2>#szomoru2>
Tudom!!
Én nem is neten akarok jáccani hanem máshogy!!
Ennyit errõl!!
Amúgy neten még nem jöttem ráh ogy lehet nyomni!
Tudom vanaz az ikon ami elõhozza ami kihozza aservereket de nem hoz kis emmit nálam!
Én nem is neten akarok jáccani hanem máshogy!!
Ennyit errõl!!
Amúgy neten még nem jöttem ráh ogy lehet nyomni!
Tudom vanaz az ikon ami elõhozza ami kihozza aservereket de nem hoz kis emmit nálam!
Hol lehet leszedni a volvo buszt?mert az 1hez megvolt de a 2höz nem találom
nekem teccik, pedig nem is állítottam rajta semmit 😊
a teteje nem törik, talán jobb is így.érdekesen nézne ki a horpadt panorámatetõ 😄
oszt onnan melyik kéne? még1 bmw, vagy még1 lambi..:S
a caddy-t meg ki kéne próbálni^^ htx a linket😊
a caddy-t meg ki kéne próbálni^^ htx a linket😊
Azért fura, hogy sokan nem jönnek rá, mert az asztalra két ikont rak ki a játék telepítéskor, egyet az egyjátékos módhoz, egyet a multihoz... 😮
Én vágom...hogy te nem vágod... Vajon rájöttél már, hogy ami a menüben van multiplayer az nem az a multiplayer? ...
Mit, hogy tudnál megoldani? Ha arra gondolsz, hogy reálisabb menetteljesítmény értékeket akarsz, akkor elõször is tudnod kell, hogy az editcar adatai a full szimuláció módra érvényesek, árkádosabb módokban az értékek értelemszerûen nõnek a játékban...
Amúgy meg az editcarban is azok a dolgok határozzák meg az értékeket, mint kb. a való életben (egy-két tényezõ persze kimarad a játékban...), pl: súly, motor-váltó adatai, kerékméretek, tengelytávok, futómú, stb. stb...Magyarán szólva ezekhez az értékekhez kell hozzányúlnod, ha változtatni akarsz.
Amúgy meg az editcarban is azok a dolgok határozzák meg az értékeket, mint kb. a való életben (egy-két tényezõ persze kimarad a játékban...), pl: súly, motor-váltó adatai, kerékméretek, tengelytávok, futómú, stb. stb...Magyarán szólva ezekhez az értékekhez kell hozzányúlnod, ha változtatni akarsz.
Hyako , Lenne egy kérdésem még nagyon régen volt itt linkelve a Volvobus.
Megnéztem az Editcar program ba a top speed je 160 és a gyorsulása 100 ra 33 sec.
Na most a játékba megy 260 al meg gyorsul mint az állat.Ezt hogy tudnám megoldani?
Megnéztem az Editcar program ba a top speed je 160 és a gyorsulása 100 ra 33 sec.
Na most a játékba megy 260 al meg gyorsul mint az állat.Ezt hogy tudnám megoldani?
Ez a Cadillac nem az én izlésvilágom! de remélem TomWin lassan kiadja az elkészült autóit!Itt lehet megnézni õket KATT
Nem az, viszont már el is készült: Cadillac Sixteen by Victor Ding
Elég szép munkát végez Victor Ding azzal a prototípus Caddy-vel: KATT
dashboardot szerény véleményem szerint, ami a beltérre, belsõ nézetre vonatkozhat.. legalábbis a jó öreg midtown madness 2-s korszakban igy volt 😄
javitsatok ki ha tévedek <#wink>#wink>
javitsatok ki ha tévedek <#wink>#wink>
.: mobilize.hu :.
nézegettem tomwin munkáit borg fórumbvan és ha vmeik mellé azt írja h dash akkor az mit jelent?
Pfff.....kössz szépen!
Nem tom én hogy nem találtam!
pedig érthetõen irtam be a google-be!
Na mind1
Mégeccer thx!
Nem tom én hogy nem találtam!
pedig érthetõen irtam be a google-be!
Na mind1
Mégeccer thx!
Nem telt 2 percembe se... Ez ennyire bonyolult számodra? Gratulálok....
Gyengébbek kedvéért...<#mf2>#mf2>
Gyengébbek kedvéért...<#mf2>#mf2>
😄
Én nem igy fogom fel a dolgokat... :S
Én csak kérdezek mert eccerüen nem vágom....de ez az uccsó kérdésem akkor.... :S
Én nem igy fogom fel a dolgokat... :S
Én csak kérdezek mert eccerüen nem vágom....de ez az uccsó kérdésem akkor.... :S
De ha már van netje, minek használná az eszét, ha ott áll a lehetõség, hogy szétbarmolja a fórumot??
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Ez már nevetséges!!! Ennyire nem lehet bonyolult!!! Próbálj meg kicsit "önállóbb" lenni!
Jah....hívom haverom!
😄DDD
PL!!!
De most nem mind?
Egyáltalán van 100 %-os mentés hozzá?
Mert a google nem talál semmit!
😄DDD
PL!!!
De most nem mind?
Egyáltalán van 100 %-os mentés hozzá?
Mert a google nem talál semmit!
Mi a jó francnak mész az osztottképernyõs részlegbe??? Ott ül melletted valaki, akivel egymás ellen fogtok versenyezni? 😮