World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindkillers
Köszönöm a figyelmeztetést,megfogadom a tanácsodat,inkább linkelek és akkor nem is kell feltöltenem semmit.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

hykao
Csak óvatosan a feltöltögetéssel. Örvendetes az igyekezeted, de az addon készítõk nagy része nem szereti ha a cuccát feltöltik idegen oldalra - sõt, mi több, kifejezetten ellenzi... Inkább a linkeléses megoldást válaszd, és ne direkt, hanem az oldalukra mutató formában.
Sok cirkusz volt már ilyen dolgokból, és persze nem csak WR ügyben...de ha már WR, akor többek közt ilyen dolgok miatt döntött Snyder úgy, hogy a továbiakban nem teszi publikussá a munkáit...
Mindkillers
egyébként megpróbálkozok egy oldal készítésével ahol minden megtalálható amit össze lehet szedni a World Racinghoz. A szerkesztõ programok már elérhetõek,és egy két dolog amit volt idõm feltölteni (felnik,3 extra festék szín,Snyder forgalom) és van egy kis fórumocska a kérdéseknek... A legnagyobb gond az 1,2 giga wr1-2 autó feltöltése az még várat magára.

World of the world racing

persze ez egy hobby szintû amatõr oldal,egyenlõre ennyire van idõm.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Örülök hogy segíthettem!
Néhány érdekes vas a Wr1-bõl:

hykao
Nem értem az összefüggést...
Nekem nincs meg a Wr 1 😞
Ezért nem fog menni <#nyes>

Raho
<#lookaround>Akkor, nekem ez egyszerûbb volt.

VW Jetta II 1,8T

hykao
Úgy is? ...nincs két különbözõ módszer az addonok berakására lol... 😊
[HUN]FaTaL
Király😉))

http://goo.gl/gd6Zi5

12346
zsír. újabb átlagautók😊

Raho
Ugy is próbátam még pár hete, de valamiért nem jött össze.

VW Jetta II 1,8T

hykao
Ha vetted volna a fáradtságot és elolvastad volna a bannerben lóbaszó betûkkel feltûntetett FAQ-t, akkor már eddig is sikerülhetett volna...
Raho
Á köszönöm a Calibrát már sikerlüt.<#worship>

VW Jetta II 1,8T

Raho
Köszi a válaszokat. Megpróbálom át buherálni, ha nem megy akkor meg türelemmel várok.<#kacsint>

VW Jetta II 1,8T

hykao
Legyél türelemmel. Gangster már dolgozik a korábbi cuccai WR2-be rakásán, illetve egy a8 is képbe jött...

Mindkillers
A volvo buszt (és az összes többi WR1) verdát át lehet tenni a Wr2-be! Mégpedig úgy,hogy áthúzgálod a könyvtárakat pl.a volvobusnál a következõképpen:

Wr1 WR2
Addons/Autos/volvobus fájlok ---> Addons/Autos/volvobus könyvtárba
Motoren (volvobus.wav fájl) ---> Motoren2 könyvtárba
WR Edit cars/volvobus (Editcar.car fájl) ---> Addons/Autos/Volvobus könyvtárba

Ezek után a "textures" nevû könyvtárat átnevezed "textures_PC"-nek,és a Driver könyvtárban lévõ "textures" könyvtárat is ,és a cpit könyvtárban lévõ "textures" könyvtárat is átnevezed "textures_PC"-nek.

Ha nincs a verdának hangja akkor az editcar programmal nyisd meg az editcar.car file-t és valamelyik másik wr2-es addon autó hangját használd fel úgy hogy átmásolod a "Motor sound file" nevét,és a "sound ID" 4 értékét (Auspuff,motor,sauggeraeusch,lastgeraeusch)és mentéskor figyelj,hogy a "save format" WR2 legyen. Meg ha már ott jársz kicsit húzd fel a motorját,meg ültesd is le a vasat a "Height compensation" értékét minél magasabbra teszed annál jobban ül a gép Pl.: 25. Nagyjából ennyi.

Üdv.:Mindkillers

Raho
Hol lehet leszedni a Volvo buszt? Mert az 1hez meg van de a 2höz nem találom.

VW Jetta II 1,8T

<#szomoru1>

grebber
Nincs és nagyon úgytünik nem is lesz 😞

Next PC upgrade: 2022

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van már crack ?

[HUN]FaTaL
tudtommal megjelent csak itthon nem

grebber
Kivánics vagyok kurvára mikor jelenik már meg máshol a game!

Next PC upgrade: 2022

[HUN]FaTaL
de van, djcomnak😄

Ombika
Bazze ez sose nyugszik?

arty
sztem ebben az országban hykao-n kivül senkinek sincsen példánya 😄

pedig egy flatout2 stilusu EVM megjelenéssel(árral) tarolni lehetett volna ...

Forza.

w77d
Nincs valakinek esetleg eladó példánya?

hykao
Rendeld meg a Spielegrotte.de oldalról. Én is onnan rendeltem meg. Nem kell bankkártya, csak átutalod a pénzt, és küldik.
w77d
Sziasztok! Nagyon kéne a játék, de nem tudom netõl megvenni mert nincs bankkártyám! Hogy tudnám megszerezni? Könyörgöm segítsetek!
Elõre is köszi!

hykao
Krom elkészült az SL73-assal: KATT IDE
hykao
Martin Leps ismét munkálkodik valamin:
hykao
Videe
Nah ez király...<#taps>

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

OrioN the S
OK nálam lehet kérni 😄!!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Videe
"Kérjél" nekem egy Ford F-350-et léci!!! 😊

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

hykao
Hát most megkaptad. 😊
OrioN the S
<#smile> jogosa ntettem fel a kérdést ,hogy #4055

hykao
autoszimulator
végre egy családi autó ^^ <#idiota>

.: mobilize.hu :.

arty
Krom egy isten 😊

Forza.

OrioN the S
Hát ha az kijön akkor asszem újra felrakom a gémet 😊

hykao
...és egy hír: Krom már majdnem elkészült a pálya importer programmal a WR2-höz, és dolgozik a WR1 alpesi pályáján (a WR2-höz...)
csinálhatnának már vmi családi verdát sztem v vami régi orosz vasat aminek meg van mindene
OrioN the S
csinálhatnának bele v.mi hot-rod verdát is :\ nem?

Vviikkttoorr
😄DD

JohnnySmith
Jól elbeszélgetsz magaddal...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Vviikkttoorr
Jaa...rájöttem!!!
Jön vki majd??