19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Gibor #7151 kellene HWRMT autókkal :)
@Mindkillers: Én az Initial D-s truenora törekedtem mivel abba már olyan motor van amit megadtam pl hogy 11k-t pörög meg hogy 280lóerő stb stb.. bár az adatok nem a legjobbak de elég realisztikus az InitialD-s truenohoz. -
#7150 Multi ma este? -
#7149 @Fatal: Még az Avensis készül,szerteném tökéletesre (belsőnézet stb.)
Aztán Egy Toyota MR2 a soros,majd ezután akkor a széria samarád jön.
Utána az ikarus bus van tervben(2 verzióban),egy kombi 1200-es lada,majd egy régóta félkész Dodge Ram,és egy smart.
@Pepsi Twist:Most ismerkedek a belsőnézet-készítés rejtelmeivel az avensis miatt,és szinte kötelező a helyijáratos buszba legalább 2 belső nézet a 4 nézetből :D Később lesz készen :(
@Kemszi:Nem az számít hogy lassú,hanem hogy így realisztikus,mert remekül megcsináltad ;) -
#7148 az enyém meg a beta montecarlo:)én azzal tudtam jól menni.csak lassu szegény a többihez -
#7147 ez várhatóan mikor lesz készen? -
#7146 jaja amúgy csinálhatnál hozzá hangot is asszem a HQTM csinált MM2höz ikarust és annak nagyon fasza hangja van :D -
Gibor #7145 sőt... utas nézet -
#7144 ehhez kötelező a belső nézet :P -
#7143 Fakarus :P -
#7142 GTA-ból átkonvertolod a samarát amit pár napja linkeltem? vagy próbáljam meg én?:D -
#7141 lol:DD -
#7140 ISMERŐS VALAKINEK???
-
#7139 Természetesen jó autó,csak szokatlan az irányítása nekem,mert először mentem vele.De majd gyakorlok.A Charger az Roby_R/T asztala,én az összkerekeseket szeretem (Audi RS4 stb.),de azért jó volt csúszkálni egy kicsit :D -
#7138 Lejjebb is van rakva,mint a sima?Nem felvagaskent,de navin es boron kivul mienkbe is minden bennbe van,ebbe meg sport felszereltseg tok folosleg ez csladi auto nem sport es sose lesz olyan,mint 1 full M-es Bomos..... :) -
Gibor #7137 Na ez az este is szép driftelésekre tettem szert... a Trueno legyőzhetetlen minden versenyt végig drifteltem és megis nyertem. Csak azt nemértem hogy a többiek miért nem tudtak menni a truenoval? azt mondták hogy nagyon nezhéz kanyarodni vele pedig sztem nagyon könnyü... iszonyat jó hogy minden kanyarba ful sebességel megyek bele madjnem és mégse csuszok ki... bár ez nálam pályától függő. -
#7136 ne legyél türelmetlen :) -
WanWan #7135 Szeretném tudni (elsősorban Gibortól), hogy hogyan is áll az a tutorial a kocsikészítésről? -
dodo1014 #7134 Hali!!
Vw passat b3-at tudnátok csinálni kombiba? -
#7133 én is csatlakozom
családunknak: Swift 1.3 92 LE :DDD
Szeretnék majd saját autót is, pár év múlva. Lehetséges a Golf II GTi, Lada 2103, Alfa 75, Alfa Sprint, Swift Sport (ez árban más kateg. :DD), sajnos ez mind csak terv :D ezek a kedvenceim között vannak.
majd ha lesz saját keresetem, addig sok a biztosítás. úgy számoltam, hogy 130 körül lenne egy 1.3-as autóra. :DD
bocs az offért, de ha már itt írtátok, nem bírtam megállni én sem. -
WanWan #7132 királyul hangzik!
bár őszintén szólva az editcar -hoz csak a segítő szövegekhez kellene magyarosítás, nem annyira bonyolult maga a program.
De azért jó lesz, hogy már ez is szép magyar anyanyelvünkön szól hozzánk -
#7131 Mágyárúúú mááá! :D
Épp tesztelgetem az eddigi edicar magyarításomat,ha minden igaz akkor lesz magyar Edicar Krom jóvoltából.
-
#7130 uh jó erős kocsi nekünk 177lovas DCAT ami a sportot jelenti az avensisnél de neked még jó hogy jó a lóerő mert annak kicsi a kasznia és és jobban gyorsul de top speedre jobb a miénk autószimulator:nem dicsegedni akkarok vele csak midkillernek mondom hogy jól csinálja:) -
Szabi1991 #7129 akkor már シルエイティ(SilEighty) kéne :D
Silvia és 200SX keveréke :D -
#7128 -
#7127 Koszos! -
dodo1014 #7126 http://www.carstyling.hu/pic/usercar/45374/1.jpg?1193762419
http://www.carstyling.hu/pic/usercar/45374/2.jpg?1193762419
igy nez ki -
#7125 sosem hallottam róla :D de jónak hangzik... -
dodo1014 #7124 nekem jo lenne ha lenne a jatekba egy bolf ez egy epitett auto az eleje Bora a hátulja pedig Golf 4 tok mingyegy mijen mottoral csak lehesen még alitgatni a motor adatait
Elore is koszi :D -
#7123 azzal én is mászkálnék :P -
#7122 helyesbítek 1 kicsit, a motor is tunningolt... -
#7121 aha 230 lovas vento -
#7120 Ha már így belejöttetek abba,hogy kinek milyen autója van akkor már énis leírom
Opel Astra H Caravan 1.9-es cdti 150LE
Esetleg ha van ilyen modell akkor szívesen elmászkálgatnék vele a játékban is. -
#7119 Nekem VW Vento-m van 1.8 Turbó benzin és 230LE és még csak 210 el mentem vele mert a váltó miatt nem ment feljebb és 6 másodperc alatt van 100on, nektek pontosan milyen az az avensis? -
#7118 háát az ilyen "nem tuningra való" autókból szivesebben kihoznék vmi szépet, mint a megszokott, átlag "tuningolható" bizbaszokból:) -
#7117 xD :D
tudjuk..céges autó :D -
#7116 Nekem nem futotta arra se :D De az nincs a WR2-ben, se billegő, se fix :( :DD -
#7115 igen..van akinek Volvora futja..és nem is akár mijenre..igaz bratyesz? :) -
#7114 Nem mindenkinek van ám pénze drága sport Avensisre, így mi csak a játékban próbálunk meg álmodozni róla :( -
#7113 a miénk egyátálán nem billeg mentünk velle 240 is csak nekük sport változat van ami nagyon drága dcat nagyon jól megy és 8,2 allat fent van 100-on -
#7112 szépen összetörted így ronda:D de szépen törik