World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Sok cirkusz volt már ilyen dolgokból, és persze nem csak WR ügyben...de ha már WR, akor többek közt ilyen dolgok miatt döntött Snyder úgy, hogy a továbiakban nem teszi publikussá a munkáit...
World of the world racing
persze ez egy hobby szintû amatõr oldal,egyenlõre ennyire van idõm.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Néhány érdekes vas a Wr1-bõl:
Ezért nem fog menni <#nyes>#nyes>
VW Jetta II 1,8T

Wr1 WR2
Addons/Autos/volvobus fájlok ---> Addons/Autos/volvobus könyvtárba
Motoren (volvobus.wav fájl) ---> Motoren2 könyvtárba
WR Edit cars/volvobus (Editcar.car fájl) ---> Addons/Autos/Volvobus könyvtárba
Ezek után a "textures" nevû könyvtárat átnevezed "textures_PC"-nek,és a Driver könyvtárban lévõ "textures" könyvtárat is ,és a cpit könyvtárban lévõ "textures" könyvtárat is átnevezed "textures_PC"-nek.
Ha nincs a verdának hangja akkor az editcar programmal nyisd meg az editcar.car file-t és valamelyik másik wr2-es addon autó hangját használd fel úgy hogy átmásolod a "Motor sound file" nevét,és a "sound ID" 4 értékét (Auspuff,motor,sauggeraeusch,lastgeraeusch)és mentéskor figyelj,hogy a "save format" WR2 legyen. Meg ha már ott jársz kicsit húzd fel a motorját,meg ültesd is le a vasat a "Height compensation" értékét minél magasabbra teszed annál jobban ül a gép Pl.: 25. Nagyjából ennyi.
Üdv.:Mindkillers
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pedig egy flatout2 stilusu EVM megjelenéssel(árral) tarolni lehetett volna ...
Forza.
Elõre is köszi!
Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)