19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#7071 megpróbáltam a Ladát. Amikor a játékban az autóválasztásnál kiválasztottam volna, kilépett. :D de mindegy. akkor ha a suzukit mégis megcsinálja valaki, egy kimondott wr1 verziót készítsetek kérlek!! köszi :DDD
(tudom, hülye vagyok, de nem baj) -
#7070 sim mod van nekem manualis valtó de ha taposom a féket és nyomom a gázt akkor csak pörög a motor és próbáld elindulni de semmi... (kár hogy nem tom én kezelni a kuplungot) -
#7069 gondolom szim mod és manualis valto :) -
#7068 nem én mondtam az avensist miért én kérjek engedélyt?:) én csa ksegítettem neked hogy hogy kell letölteni:D -
#7067 télleg nem kéne a tölcsér :S (amúgy fasza) -
#7066 Elkészült a kompresszoros charger! Még ma (később) feltöltöm a HWRMT olalunkra.
-
#7065 Multkor valamelyik multiban valaki a BMW E92-vel gumit égetett álló helyzetben azt hogy csinálta? -
#7064 nekünk is az van (ezért vagyok beleőrülve), fehér színben. a tiétek milyen? -
Gibor #7063 nemfontos mert én lefényképezem a mienket... azt lesznek hipoly texturák :D -
#7062 mindegy, akkor hozzálátok textúrás modellt keresni. :DDD -
#7061 a richard burns rallys suzukihoz sincs textúra?
-
#7060 köszönöm -
#7059 cseréltesd ki a boltban ;) -
#7058 Sziasztok nekem az a problémom hogy megvettem 1 250ft+áfás boltba ;)
és fel patcheltem le magyaritotam ment is a játék és 1 nap mulva amikkor a kariert akkaom tovább fojtatni ki irja hoigy betöltés sikertelen probálja meg ujbol de mindig ezt irja ki
mi lehet a gond? -
#7057 A suzuki erőteljesen textúrahiányos:paused
Lada:
1.:A jelenlegi lada1200s könyvtárban a Textures_PC könyvtárat átnevezed textures-re.A Driver könyvtárban található Textures_PC könyvtárat is ugyanúgy átnevezed textures-re.
2.:Majd csinálsz egy WR-EditCars könyvtárat,abba egy lada1200s könyvtárat és oda átteszed az EditCar.car fájlt.
Ugye az átalakított lada1200s könyvtárat beteszed a World racing/Autos könyvtárba,a WR-EditCars könyvtárból a másik lada1200s könyvtár (amiben csak az EditCar.car van)meg a World racing/WR-EditCars könyvtárba megy.
3.:Válassz valami hangot a World racing/Motoren könyvtárból és az editcar-ban add meg azt a motor sound file résznél.Vagy másold át a WR2 ből a Motoren2 -ből az m_ms_10.wav-ot a WR Motoren könyvtárba és az editcarban azt add meg.
-
#7056 Én tudjátok mit hiányolok a játékból, hogy nem tilt a motor padlón üresbe... -
#7055 Suzuki hogy áll?
És akkor végülis a Ladát hogy lehet MBWR-be rakni?
Kösz előre is -
#7054 Még tegnap eljutott a modell abba a fázisba hogy már 3ds kiterjesztés.Még át kell méretezni,a textúrákat kicsomagolni,és összerakni újra MT-kit-tel,meg világítást kell rá csinálni.Viszont addig keresd meg a készítőjét emailben,és kéne egy konvert engedélyt kérni tőle... -
#7053 megoldom:) -
#7052 Click az avensisra, aztán erre: Toyota Avensis 2.0 16v VVT-i D4 Executive — (2.85 Mo - 3340 fois), új ablak nyílt ott jobb felső sarokban continue sur valami vagy ilyesmi, válassz egy szervert telechargerra klikk és aztán megint új ablak ott is telecharger -
#7051 Nem kell PM, jöhetnek ide a kérések. (ez nem magánügyi téma :D) -
#7050 Hiszed van nem megtaláltam én is de nem bírtam sehogyan sem letölteni.Töltsd le valahogy! -
#7049 Hykao 1 modi..de figyeli rendszeresen az oldalt.
szvsz keresd meg PMben..biztosan segítőkész lesz veled is mint velünk volt :) -
Gibor #7048 télleg 1 kérdés... a házigazdánk it van? mert nemártana kisseb frissítések... -
#7047 LEsz ma multi vagy nem?
-
Gibor #7046 tutorial... -
WanWan #7045 ez most a Samarara v. a tutorialra értetted? -
Gibor #7044 hát én megcsinéálom de sokmindnekinek lesztnek érdekes részei mert azéetr nem oyaln könyü... a helyesírásért bocsesz csak részeg vok... -
WanWan #7043 én szívesen megcsinálnám, csak nem nagyon tudom, h. hogy kellene gta -ból konvertálni, meg őszintén szólva másból se nagyon tudok :)
Úgyhogy várom már Gibor tutriálját... -
#7042 http://www.gta.cz/sanandreas/index.php?clanek=659
ezen az oldalon van két samara (vaz-2108, vaz-2109). valakinek van kedve convertálni?:) -
#7041 Ez a modell jó, csak kereklámpás??
http://www.grandtheftauto.fr/downloads/c60/1550,lada-samara.php -
#7040 hát ha lehet konvertálni át arról az oldalról akkoritt van az avensis -
#7039 Utcai szamara modell nincsen sehol? Tök jó lenne :) Bár a tuneddel is elvagyok:) -
WanWan #7038 én is regisztráltam -
#7037 GTA Vice Cityből és San Andreasból van lehetőség az autók konvertálására?
Mert akkor itt van egy HONLAP ami tele van GTA autókkal. -
#7036 A kompresszoros Charger már 95%-ban kész van,amint lesz egy kis időm befelyezem,(ma vagy holnap)csak még a HWRMT oldalra töltögetek fel. -
Gibor #7035 észer vettem :) amugy a HWRMT aáltal publikált autók mármint a truenom... kemisz lachaja... ezekcsak ott lesznek letölthetőt... -
#7034 én is reggeltem... -
Gibor #7033 eddig 3-an vagyunk
-Gibor
-Mindkillers
-Kemszi -
#7032 nagyon jól teszed