19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Zsolti9014
    megpróbáltam a Ladát. Amikor a játékban az autóválasztásnál kiválasztottam volna, kilépett. :D de mindegy. akkor ha a suzukit mégis megcsinálja valaki, egy kimondott wr1 verziót készítsetek kérlek!! köszi :DDD

(tudom, hülye vagyok, de nem baj)
  • Pepsi Twist
    sim mod van nekem manualis valtó de ha taposom a féket és nyomom a gázt akkor csak pörög a motor és próbáld elindulni de semmi... (kár hogy nem tom én kezelni a kuplungot)
  • arty
    gondolom szim mod és manualis valto :)
  • [HUN]FaTaL
    nem én mondtam az avensist miért én kérjek engedélyt?:) én csa ksegítettem neked hogy hogy kell letölteni:D
  • Pepsi Twist
    télleg nem kéne a tölcsér :S (amúgy fasza)
  • Mindkillers
    Elkészült a kompresszoros charger! Még ma (később) feltöltöm a HWRMT olalunkra.

• Pepsi Twist
    Multkor valamelyik multiban valaki a BMW E92-vel gumit égetett álló helyzetben azt hogy csinálta?
  • Zsolti9014
    nekünk is az van (ezért vagyok beleőrülve), fehér színben. a tiétek milyen?
  • Gibor
    nemfontos mert én lefényképezem a mienket... azt lesznek hipoly texturák :D
  • Zsolti9014
    mindegy, akkor hozzálátok textúrás modellt keresni. :DDD
  • Zsolti9014
    a richard burns rallys suzukihoz sincs textúra?
  • Zsolti9014
    köszönöm
  • arty
    cseréltesd ki a boltban ;)
  • geri777
    Sziasztok nekem az a problémom hogy megvettem 1 250ft+áfás boltba ;)

és fel patcheltem le magyaritotam ment is a játék és 1 nap mulva amikkor a kariert akkaom tovább fojtatni ki irja hoigy betöltés sikertelen probálja meg ujbol de mindig ezt irja ki

mi lehet a gond?
  • Mindkillers
    A suzuki erőteljesen textúrahiányos:paused

Lada:
    1.:A jelenlegi lada1200s könyvtárban a Textures_PC könyvtárat átnevezed textures-re.A Driver könyvtárban található Textures_PC könyvtárat is ugyanúgy átnevezed textures-re.

2.:Majd csinálsz egy WR-EditCars könyvtárat,abba egy lada1200s könyvtárat és oda átteszed az EditCar.car fájlt.

Ugye az átalakított lada1200s könyvtárat beteszed a World racing/Autos könyvtárba,a WR-EditCars könyvtárból a másik lada1200s könyvtár (amiben csak az EditCar.car van)meg a World racing/WR-EditCars könyvtárba megy.

3.:Válassz valami hangot a World racing/Motoren könyvtárból és az editcar-ban add meg azt a motor sound file résznél.Vagy másold át a WR2 ből a Motoren2 -ből az m_ms_10.wav-ot a WR Motoren könyvtárba és az editcarban azt add meg.

• Pepsi Twist
    Én tudjátok mit hiányolok a játékból, hogy nem tilt a motor padlón üresbe...
  • Zsolti9014
    Suzuki hogy áll?

És akkor végülis a Ladát hogy lehet MBWR-be rakni?

Kösz előre is
  • Mindkillers
    Még tegnap eljutott a modell abba a fázisba hogy már 3ds kiterjesztés.Még át kell méretezni,a textúrákat kicsomagolni,és összerakni újra MT-kit-tel,meg világítást kell rá csinálni.Viszont addig keresd meg a készítőjét emailben,és kéne egy konvert engedélyt kérni tőle...
  • tdu Toyota
    megoldom:)
  • [HUN]FaTaL
    Click az avensisra, aztán erre: Toyota Avensis 2.0 16v VVT-i D4 Executive — (2.85 Mo - 3340 fois), új ablak nyílt ott jobb felső sarokban continue sur valami vagy ilyesmi, válassz egy szervert telechargerra klikk és aztán megint új ablak ott is telecharger
  • hykao #7051
    Nem kell PM, jöhetnek ide a kérések. (ez nem magánügyi téma :D)
  • Mindkillers
    Hiszed van nem megtaláltam én is de nem bírtam sehogyan sem letölteni.Töltsd le valahogy!
  • SimaSuna #7049
    Hykao 1 modi..de figyeli rendszeresen az oldalt.
    szvsz keresd meg PMben..biztosan segítőkész lesz veled is mint velünk volt :)
  • Gibor
    télleg 1 kérdés... a házigazdánk it van? mert nemártana kisseb frissítések...
  • Ombika
    LEsz ma multi vagy nem?
  • Gibor
    tutorial...
  • WanWan
    ez most a Samarara v. a tutorialra értetted?
  • Gibor
    hát én megcsinéálom de sokmindnekinek lesztnek érdekes részei mert azéetr nem oyaln könyü... a helyesírásért bocsesz csak részeg vok...
  • WanWan
    én szívesen megcsinálnám, csak nem nagyon tudom, h. hogy kellene gta -ból konvertálni, meg őszintén szólva másból se nagyon tudok :)

Úgyhogy várom már Gibor tutriálját...
  • [HUN]FaTaL
    http://www.gta.cz/sanandreas/index.php?clanek=659

ezen az oldalon van két samara (vaz-2108, vaz-2109). valakinek van kedve convertálni?:)
  • [HUN]FaTaL
    Ez a modell jó, csak kereklámpás??

http://www.grandtheftauto.fr/downloads/c60/1550,lada-samara.php
  • tdu Toyota
    hát ha lehet konvertálni át arról az oldalról akkoritt van az avensis
  • [HUN]FaTaL
    Utcai szamara modell nincsen sehol? Tök jó lenne :) Bár a tuneddel is elvagyok:)
  • WanWan
    én is regisztráltam
  • Zsolti9014
    GTA Vice Cityből és San Andreasból van lehetőség az autók konvertálására?

Mert akkor itt van egy HONLAP ami tele van GTA autókkal.
  • Mindkillers
    A kompresszoros Charger már 95%-ban kész van,amint lesz egy kis időm befelyezem,(ma vagy holnap)csak még a HWRMT oldalra töltögetek fel.
  • Gibor
    észer vettem :) amugy a HWRMT aáltal publikált autók mármint a truenom... kemisz lachaja... ezekcsak ott lesznek letölthetőt...
  • Pepsi Twist
    én is reggeltem...
  • Gibor
    eddig 3-an vagyunk
    -Gibor
    -Mindkillers
    -Kemszi
  • kemszi2
    nagyon jól teszed