World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
venni?? sztem unlockra gondolsz... Azt pedig csak ugy lehet, hogy megpróbálod végigjátszani a játékot... na most ez sztem nálad esélytelen, igy használd a guglit, ird bele hogy world racing 2 save game... keresel egy 100%ost, és dicsekedsz a haveroknak hogy végigvitted <#gonosz1>#gonosz1><#hehe>#hehe>
.: mobilize.hu :.
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Lehet valahogy pályákat bérelni? Mert beleléptem a az osztott képernyõs részlegbe(multiplayer) és azt irja hogy ehhez kocsikat és pályákat kell bérelni!
Van 11 kocsim,de pályákat nem tom hol lehet venni!
Valaki tudna segíteni?
Van 11 kocsim,de pályákat nem tom hol lehet venni!
Valaki tudna segíteni?
nem neked irtam hanem vviikkttoorr-nak 😄
mellesleg meg nem komoly vagyok csak az általam olvasott 10 sg topicban 5-öt te floodolsz szét a komolyabbnál komolyabb történeteiddel és kicsit szerintem gáz, de mind1 térjünk vissza wr2-höz...<#szomoru1>#szomoru1>
mellesleg meg nem komoly vagyok csak az általam olvasott 10 sg topicban 5-öt te floodolsz szét a komolyabbnál komolyabb történeteiddel és kicsit szerintem gáz, de mind1 térjünk vissza wr2-höz...<#szomoru1>#szomoru1>
Remélem ezt nem nekem irtad.Tudtommal nem követtem el hibát,ha mégis akkor szólj emberhez méltóan.
te hallod mi lenne ha nem kurnál szét minden topicot a 200 sortöréseddel és a 8 éves szintéjét alulról megütõ értelmiségi szintet tükrözõ hozzászólásaiddal??
bár ahogy elnéztem egyik topicban a fejedetben, akkor ezeket a dolgokat még el is nézem neked<#banplz>#banplz>
bár ahogy elnéztem egyik topicban a fejedetben, akkor ezeket a dolgokat még el is nézem neked<#banplz>#banplz>
Azokhoz szólok,akik mesterien értenek a buheráláshoz.A MBWR1-hez sok olyan telepithetó autó van amiket be lehetne konvertálni a WR2-be is.Gondolok a Peugeot 206 és a 407-es re és folyt.köv.
Kérlek titeket nézzetek utánna! A BMW-böl tényleg sok van/túl sok is/.
Kérlek titeket nézzetek utánna! A BMW-böl tényleg sok van/túl sok is/.
Vviikkttoorr olyan fasz kérdéseid vannak...Ne beszélj Játsz és rájössz mindenre.
Más: Ezekbõl az M3 asokból is más jó sok kijött<#vigyor5>#vigyor5>Sztem elég lesz
Más: Ezekbõl az M3 asokból is más jó sok kijött<#vigyor5>#vigyor5>Sztem elég lesz
Jaa,és tudtáok hoyg van teleportkapu az egyik piramisban?
lool!!
😄
Meg fel lehet menni a piramisokra!
Tök durva!
250-re felgyorsulsz lefelé menet!
😄D
lool!!
😄
Meg fel lehet menni a piramisokra!
Tök durva!
250-re felgyorsulsz lefelé menet!
😄D
hOGY LEHET PÁKLYÁKAT VENNI,BÉRELNI?
MERT rámegyek hogy multiplayer és irja hogy pályát meg koscit kell bérelned ahhoz hogy mehess ott!
Kocsim van 10 db,pályát nem lehet sehol se venni!
MERT rámegyek hogy multiplayer és irja hogy pályát meg koscit kell bérelned ahhoz hogy mehess ott!
Kocsim van 10 db,pályát nem lehet sehol se venni!
Ht ahogy elnéztem ez a szélárnyék nem ér semmit!
nem is tucc az autó mögött haladni mert ide-oda cikáznak!
Na mind1!
Azért próbálkozok!
😞
nem is tucc az autó mögött haladni mert ide-oda cikáznak!
Na mind1!
Azért próbálkozok!
😞
😄DDDDD
Vágom,ezt bicajozásnál tapasztaltam már!
😄
😛
LOOL
Majd remélem itt is fogom!
Na THANKS the lot of INFOS!
Vágom,ezt bicajozásnál tapasztaltam már!
😄
😛
LOOL
Majd remélem itt is fogom!
Na THANKS the lot of INFOS!
Amikor egy kocsi mögött mész azt nevezik szél árnyéknak és ekkor kicsit jobban gyorsulsz és meg tudod elõzni!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Ezzel mit akarsz mondani?
Gyakoroljak?
Próbáljam 30-szor??
Attól még nem fogom behozni õket!
Mivel ugyanúgy mennek mint én!
Sõtt..
Gyakoroljak?
Próbáljam 30-szor??
Attól még nem fogom behozni õket!
Mivel ugyanúgy mennek mint én!
Sõtt..
Gyakorlás? Kihívás? ...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Azt szeretném kérdezni hogy a játékba nem lehet valahol állítani a nehézségi fokozatot mert alig lehet megcsinálni a versenyeket!
Ha valaminek nekimegyek már leelõznek és akárhogy hajtok nem lehet behozni õket!
ha valakinek van tippje az lécci osszon meg vele!
😊
Elõre is THANKS
Ha valaminek nekimegyek már leelõznek és akárhogy hajtok nem lehet behozni õket!
ha valakinek van tippje az lécci osszon meg vele!
😊
Elõre is THANKS
Ez azz!De széép<#puszi>#puszi>
Azt szeretném még megkérdezni hogy ebbe a játékba lehet koscit szerelni vagy valami mert a benzinkutaknál ott forog a javítás jele és a tankolásé!
Csak innen veszem!
De ha tévedek akkor javítsatok ki....
Csak innen veszem!
De ha tévedek akkor javítsatok ki....
Látom jól elbeszélgettél magaddal.Én meg azthittem kijött valami addon<#lookaround>#lookaround>
jaa...semmi...csak türelmetlen voltam!
😄
A 12. percben továbbment a csík!
Nem kérdeztem semmit...
😊
HALI
😄
A 12. percben továbbment a csík!
Nem kérdeztem semmit...
😊
HALI
Na most elindult valami!
😄
De még most se jó!
Elindul az install!
Next.....jó ott végig megy pár csík copying new files és az elején elkezdi de utána megáll!
Márvagy 10 perce várok,de ott van még mindig a csík ! 😞
😄
De még most se jó!
Elindul az install!
Next.....jó ott végig megy pár csík copying new files és az elején elkezdi de utána megáll!
Márvagy 10 perce várok,de ott van még mindig a csík ! 😞
Ezt hogy érted?
Nekem most Tök alap a játék!
Feltelepítettem!
És egybõl raktam volna az 1.33-at!
PLS HELP!
Nekem most Tök alap a játék!
Feltelepítettem!
És egybõl raktam volna az 1.33-at!
PLS HELP!
Sziasztok!
Ahogy telepíteném az 1.33-as patch-ot valami error jön ki mikor elkezdené az installt!
valaki nem tudja mi lehet a gond?
Ahogy telepíteném az 1.33-as patch-ot valami error jön ki mikor elkezdené az installt!
valaki nem tudja mi lehet a gond?
És ha lesz 100.000 pénzem akkor bármelyik autóval versenyezhetek, bármelyik pályán a karierben?