World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Technical Data:
1781ccm, 4 cyl. in-line, f.w.d.
107hp at 5400rpm
157nm at 3800rpm
985kg
184km/h
10,6s
átmész a kapun és elteleportál 😊
jõn vki neten játszani ? 😊
nem eredeti..
Amúgy miért lesznek gondok??? Az 1.3.3-as peccs felrakása mindenképp ajánlott lol, magyarítástól függetlenül is!!!
meg minden beállitás simulatorban van 😄
magyaritással gondok lesznek mert ahoz kell a patch-is 😞
(és ÁRKÁD PLUSZ-t lõdd ki a menüben, ha eddig még nem tetted volna meg...)
de ez a 1 es golf egy rémálom ,és a tõbbieké jobban is megy...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
amúgy gondolom én vagyok a béna de a harmadik versenyt nemtom megcsinálni (karierben)😞
amikor az 1-es golfal kell menni , mindig második leszek <#szomoru1>#szomoru1>
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
http://goo.gl/gd6Zi5
Forza.
Forza.