World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k8bal
multi? miféle multi? 😊

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Murcielago 😊
Amivel GTR2VB-n hajtok 😊
bár igaz 1-2mpvel lassabb mint a ferka..de iszonyatosan gyorsul 😊

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

nekem most "csak" 50 addon verda van a játékban 😄

amugy ha a tábornokkal jõsz driftelni akkor én silviával megyek 😊

off : mi van a képeden ? Edonis ? v. Murcielago ?

Raho küldi postán..
hamachin gondoltam én is 😊
ott tolhatjuk..
az 1el sokat játszottam..rentgeteg add-on verdám volt 😊
General Leevel mentem mindíg.-..drifteltem vele olyanokat..h pff... 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

amugy egy jó van a NFS Carbonban , a kocsik 😊

töltõd vagy veszed ? 😊

mert én csak Hamachin tudok multizni 😊

jóvanmááááá
fáj a szivem már!!
de asszem ma délutánra meglesz..és akkor jövök veletek is multizni 😊

majdnem elütõtt egy repülõ 😄

a ferrarigyilkosnak csináltam egy új festést 😊

k8bal
ki lehet röhögni, de esküszöm nem találtam linket a Snyder féle traffic add-onhoz!
Ha valaki adna egyet nagyon megköszönném! :s

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

passatgt
Miért van az hogy csak néha indul el a játék?😄
Van amikor elindítom, és csak bejön az ablaka,semmi hibaüzenet,és semmi nem történik.Aztán 10-20 perc múlva meg megint megy

Vviikkttoorr
ja oxy!
De már tapasztaltam hogy van amikor a havas-at adja be de ha kilépek és vissza az olasz mapra akkor már az eredeti!
De mind1!
Annyira nem zavaró!
THX

csak a v1-es pályát írja fölül 😊
a v2-es meg a v3-as az eredeti 😊

Vviikkttoorr
vazze
Most mi bajod van?
Nagy kérést tettem vagy mi van?
Mi rosszat csibnáltam már megint?
Háát megõrülök komolyan mondom....<#lookaround><#lookaround><#levele>

<#eljen> ezeket még nemláttam 😞

kemszi2
hát igen...ezért az egész gyártósort át kellett szervezni😄
Mindkillers
történt is... asszem '96 tól gyártották az újjabb swifteket,a kissebb elsõ lámpával 😄

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

12346
áh, ez is olyan, mint a bmw-k. ugyanazt a típust be kell raknia legalább három moddernek^^

mé pont 94-es?😄 mintha történt volna bármi változás is a gyártásuk megkezdése óta😊

"...(we are busy with Classic Madness)..."
zsír. ezek szerint folyik még a classic madness hegesztés. arra nagyon kíváncsi vagyok.

vazze<#wilting>

ennek is örülök😊 jettát is komáltam az 1-ben.

a teleportokat meg megin nem vizsgáltam be:C mindig akkor jut(tatják) eszembe, mikor nincs fölhányva a játék^^

nah, kb kikommenteltem magam😄 kellemes ünnepeket^^

az másik volt 😊

kemszi2
ez a TT már nem volt egyszer?Mintha én már játstzottam volna tt-vel a játékban...
Mindkillers
A Sunny tisztára úgy néz ki oldalról mint egy '94 es Suzuki swift sedan.Csak jobban megy 😊

Mindkillers
Ez akkora szarság... Futtatják magukat a Toronadoval... Már ezer éve megcsinálta más,csak úgy lehet megtalálni a neten hogy Jay Leno's Toronado. Az öreg milyen vasakat meg nem talál különbözõ garázsokban.

légyszi tegyél ezekrõl képeket 😊

Mindkillers
😄 Nem,a levegõben úszik a verda bármilyen sebességgel 😊

kemszi2
ejejjj....biztos nagy lendülettel mentél rá és nem volt ideje leesni😛
Mindkillers
Én eddig csak az Olasz illetve Egyiptomi pályákon találtam telepotrot.Viszont minden pályán vannak a benzinkutakon kívûli nitrótöltõ helyek,valamint az olasz pályán az útlezárás utáni nagy balos kanyar melletti "viadukt" tetejére ha feljutsz akkor végig tudsz menni rajta,hiába hiányoznak darabok belõle.

Itt:

Vviikkttoorr
Amúgy én is csak azt az 1-et tudom a gameba amit beraktál!

#4494 ?

Vviikkttoorr
Ha valakinek megvan a sima Olaszország pálya akkor pls küldje már el msn-en mert azt hittem hogy a havas mod az egy külön map lesz de felülírja és nem jön be nagyon az a map!
És emiatt nem akarom újrarakni a gamet!
Elõre is köszi!
MSN : [email protected]

passatgt

ROFLOL😊

kemszi2
ha ilyet látnék az életben az biztos hogy megállnék segíteni.Persze nem a csaj miatt😄
hykao
Ilyet úgy, ha modellezõ vagy. 😊))
[HUN]FaTaL
Boldog karácsonyt minden kedves fórumozónak és wr2zõnek😊

http://goo.gl/gd6Zi5

iet meg hogylehet ? 😊

kõszi 😊

amugy a havas itália a kedvenc mappom 😄

az erdõben egy terepjáróval az igazi 😄

hykao
Tessék itt van az a Dodge: KATT

Ajánlom hozzá még a HAVAS ITÁLIA módot!!! Ha már egyszer hó nélküli a karácsony... 😊
hykao
Tévedtem: Lancer van a WR2-höz is, nem kell variálni a WR1-es modellel: KATT
remélem lesz peugeot 407 sima , + t4xi tuning-al 😊

hykao
E30-as BMW és Lancer van az MBWR-hez, a FAQ-ban leírt módon berakható a WR2-hoz! E30-nak van belsõnézete is.
hykao
Hé hahó! Örömteli az igyekezeted, de egyrészt ne közvetlen linkeket adj, hanem a topik linkjeit, ahol találtad, másrészt pedig a "letöltés" szöveg helyett nem ártana inkább a modell és a készítõ nevét írni! (egyszerû copy+paste buli a topik nevérõl...)
Tiszteljük meg ennyivel az ajándékozókat!!!
arty
utszai????? anyám ... sry.

Forza.

arty
woaaa!!! jetta+trabi rulz!! még még utszai kocsikat 😊

köszi!!!!!!

Forza.