World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Amivel GTR2VB-n hajtok 😊
bár igaz 1-2mpvel lassabb mint a ferka..de iszonyatosan gyorsul 😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
amugy ha a tábornokkal jõsz driftelni akkor én silviával megyek 😊
hamachin gondoltam én is 😊
ott tolhatjuk..
az 1el sokat játszottam..rentgeteg add-on verdám volt 😊
General Leevel mentem mindíg.-..drifteltem vele olyanokat..h pff... 😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
mert én csak Hamachin tudok multizni 😊
fáj a szivem már!!
de asszem ma délutánra meglesz..és akkor jövök veletek is multizni 😊
Ha valaki adna egyet nagyon megköszönném! :s
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Van amikor elindítom, és csak bejön az ablaka,semmi hibaüzenet,és semmi nem történik.Aztán 10-20 perc múlva meg megint megy
De már tapasztaltam hogy van amikor a havas-at adja be de ha kilépek és vissza az olasz mapra akkor már az eredeti!
De mind1!
Annyira nem zavaró!
THX
a v2-es meg a v3-as az eredeti 😊
vazze
Most mi bajod van?
Nagy kérést tettem vagy mi van?
Mi rosszat csibnáltam már megint?
Háát megõrülök komolyan mondom....<#lookaround>#lookaround><#lookaround>#lookaround><#levele>#levele>
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
áh, ez is olyan, mint a bmw-k. ugyanazt a típust be kell raknia legalább három moddernek^^
mé pont 94-es?😄 mintha történt volna bármi változás is a gyártásuk megkezdése óta😊
"...(we are busy with Classic Madness)..."
zsír. ezek szerint folyik még a classic madness hegesztés. arra nagyon kíváncsi vagyok.
vazze<#wilting>#wilting>
ennek is örülök😊 jettát is komáltam az 1-ben.
a teleportokat meg megin nem vizsgáltam be:C mindig akkor jut(tatják) eszembe, mikor nincs fölhányva a játék^^
nah, kb kikommenteltem magam😄 kellemes ünnepeket^^
Itt:
És emiatt nem akarom újrarakni a gamet!
Elõre is köszi!
MSN : [email protected]
amugy a havas itália a kedvenc mappom 😄
az erdõben egy terepjáróval az igazi 😄
Ajánlom hozzá még a HAVAS ITÁLIA módot!!! Ha már egyszer hó nélküli a karácsony... 😊
Tiszteljük meg ennyivel az ajándékozókat!!!