World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt 15Euro, best of ATARI boritoval 😊
Forza.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Jól mennek! Csak kár hogy pl az audi A8 nak a belsõ mûszerei mást mérnek mint a kintiek! 😄
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Értem a lényeget,és a különbséget is.Felveszem a kapcsolatot a sráccal,meggyõzöm hogy elviekben nem lehetnek komoly problémák,valamint hogy tegye elérhetõvé megfelelõ readme társaságában a vasat!
(engedélyt csak a kiadó adhatna, de õk úgysem adnának...ha a jogi témát félretesszük, akkor mondjuk azt, hogy azért morálisan elfogadható a dolog...hisz a játékért pénzt kapott a kiadó, amibõl a modell van, illetve reklámot kapnak - és a játékuk - azáltal, hogy a README-ben és a letöltéskor a hozzászólásban fel van tûntetve, hogy honnan származik a modell...)
A korábban általam leírt dolgok az addonokra és azok készítõirõl szólt, hisz ott már más a felállás! Akik addonokat készítenek, ingyen teszik, így pl. a reklámmal - hogy feltûntetik a nevüket esetleg a README-ben - vajmi keveset érnének...valamint a játékkészítõk és a kiadók attól még továbbra is fognak játékokat készíteni és kiadni, hogy egy-két modelljük feltûnik más játékban is - DE számos addon készítõ hagyott már fel hobbijával azért, mert mások úgy gondolták engedély nélkül tehetnek bármit az INGYEN közreadott munkájukkal...Úgy vélem ha valaki ingyen dolgozik azért, hogy másoknak örömet szerezzen, megérdemel annyit, hogy engedély nélkül ne nyúljanak a munkájához...
Szvsz minden értelmes ember beláthatja ezt, ha jószándékú akkor minden további magyarázat nélkül - ha pedig önzõ, akkor azért, mert ha az addonkészítõk felhagynak a jó szokásukkal, akkor õönzõsége sem fog addonokhoz jutni a továbbiakban...(a nem értelmes embereknek meg hiába magyarázni bármit is...)
de ha csak fogalmazásgátlót szedsz, akkor a World.Racing.2.DVD.SFClone-iTWINS verzióval valószínûbb a siker.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
orca néven volt a játék auto mappában...
részvét Hykao
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Én is unatkoztam:
nem a legjobb,de mivel nincsenek nagy igényeim,nekem yó<#buck>#buck>
fel tudjam telepiteni a daemonnal?
Egy sima autópályán lehet majd menni vagy mi a szösz?
nem vágom!! A képekbõl ítélve nem hasonlított egy autópályához az a map!
így van, nagyon jol mondod.. Nem tudom neked hogy esne, hogy ha felépítenenél több hetes munkával egy ilyen 3D-s modellt, és akkor vki, neadjisten a saját nevével fémjelezve szétterjesztené a neten, annyi különbséggel, hogy optimalizálja egy adott játékhoz.. Nem mondom hogy kis feladat volt, amit csináltál, ezt meg is köszönjük, senki sem akart rosszat... De readme-t akkor is illik írni, maximum annyit, hogy a kocsit mibõl konvertáltad, hol találtad.. váágod..
roby04: ... nemtom ki vagy, de sokat ide írni nem láttalak téged. De sejtem hogy nem jársz ide tulontúl sokat, mert ahogy nekiestél hykao-nak.. elég sokat tett már a topik életbenmaradásáért, linkelget folyton képeket, autokat, modookat és segit ha valaki kérdez.. most pedig ad egy jotanácsot és leugatod.. gondolkozz má picit plz
.: mobilize.hu :.
Ha versenyzel se múlt, se jövő, se problémák ....csak te és az autód...élj a mának, s Száguldj Halálos Iramban!
lehet hogy aki az eredeti modellt készítette fizetett érte.
ez pont olyan mint mikor pölö az IHM(irigy hónalj mirigy)
engedélyt kell kérnie a zenészek jogi szövetségétõl a remake zenére..
vagy ha megtud 1ezni az együttessel elõadoóval fizetnie kell ígyis úgyis...
1 replica autó nem ér annyit mint az eredeti...
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Nem erre itt vered magad és kötöszködsz!
Vagy mi van írígy vagy h nem tudsz ieneket csinálni mint õ! ciki
Sztem evvel nem csak én vok így úgyhogy sztem inkább meg se szólaltál volna! ennnnnnyyyyyyyyyyíííííííííííí
Ha versenyzel se múlt, se jövő, se problémák ....csak te és az autód...élj a mának, s Száguldj Halálos Iramban!
Ha te modellezted az autót, akkor nem szóltam...de mintha láttam volna ezt a Lanciát a WR1-hez valakitõl már...
!!!!MEGKÉREK MINDENKIT HOGY MÉG CSAK VÉLETLENÜL SE TÖLTSE LE A #4401 HOZZÁSZÓLÁSBAN TALÁLHATÓ LINKRÕL A KOCSIT AMIG LE NEM TÖRLÖM!!!!
_____________________________KÖSZÖNÖM_________________________________
Egy sima autópályán lehet majd menni vagy mi a szösz?
nem vágom!! A képekbõl ítélve nem hasonlított egy autópályához az a map!