19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
arcsika01 #10849 am drift verdákat hol találok?? meg drift pályát PLS előrre is kössz -
arcsika01 #10848 Az FTL az 1 Pálya! még friss:D
Bár nekem annyira nem jött be:S mert nem tok kimenni az útra az alagútnál meg valami probléma van mert elnyúlik az autó és kirak megin!!:( temetőt emg enm találok:S:S :'(:S:S:@ jah tényleg 2gb!!:D Köszi Naruto úgy már jó lett:D:D -
#10847 2giga?-
FTL miazaz: -
arcsika01 #10846 Értem köszikee :D -
#10845 érettségi? Nem érettségiztél még Roli? Annyira nem nagy szám hogy ne tudj megnézni egy pályát :D majd ha lesz vizsgaidőszakod egyetemen: akkor majd megtudod ^_^ -
zroland #10844 óriásalagút?:D Nemtom..kb. 5percet nyomtam ezen a pályán...:S Érettségi után majd megnézem xD -
#10843 2 giga nem 7 :D és kitömörítésnél be kell állítani a tömörítő progi ideiglenes mappáját mert ha nincs elég hely a rendszerlemezeden: akkor megszakad. Nekem is megszakadt. Nem gondoltam hogy ilyen nagy :) -
arcsika01 #10842 Hello!
Csak nekem 7gb az FTL??:/
MEg v.miért nem engedi kicsomagolni:S:S m1 majd írjatok előrre is kössz!
-
#10841 Figyi Roli! neked is ilyen FTL-en az órrjásalagút? Kicsit retró vazz de a temető bejön :D
-
#10840 Sziasztok.Kell házigazda ide esetleg? :P -
arcsika01 #10839 Köszönöm!!:D
Am nem tudna valaki elintézni h. Teszteljek Autókat??D: Előrre is kössz! -
zroland #10838 FTL itt az új pálya...Naruto mivan veled? -
arcsika01 #10837 Hello!
Létszi valaki külje el az Új pálya linkjét!!:D Előrre is köszike!:D meg ha valaki tud nekem 1 Drift v. DRag Pályát akk az vegyen fel smn-re vagy írjon PRIVI-be!! Előrre is kössz
msn:[email protected] -
#10836 Figyi Rolcsi! Létszives dobjál már egy linket pályaügyben plízi. Köszicsek -
#10835 Nah ez így hitelét vesztette... XD (egyszerre járt a fejemben a tudatni vele, és az írni neki kifejezés, aztán ez a torzszülemény lett) wáááá :S :D -
#10834 Elfelejtetted írni vele, hogy a helyesírása borzalmas... :/ -
zroland #10833 kijött egy úgy pálya "FTL" néven, elég frankó, bár a sávok lehetnének szélesebbek is :D nektek mik a véleményeitek? -
#10832 jaaaaj: bocsika Rolesz
-
zroland #10831 Kedves Tibi...Tudom hogy hány éves vagy, legalábbis nagyjából belőtted már nekem...szal anyudékkal mivan ?:D Köszönjük Emese -
#10830 na császtok
bocsi naRÚÚTÓÓÓ /XD bocs/
csak még eléggé úly fíu vagyók ít!
hejezsírázsóóm nem az ígazy :S
hjellsoztok -
#10829 és tényleg megcsinázhatná má valaki ezeket :D -
#10828 Vigyázz Derbi: Ferteg beépített ember. GTA-s és ő csinálta AE86 matricáját :D -
#10827 XDD nem érted? Nari pont, hogy a balfaszokon poénkodik, nagyon jó kocsikat csinál.. te olvass vissza XDD -
#10826 Na megint én vagyok. Az a helyzet hogy ugye van nagy gazdáságossági válság van a világban és anyumék aszondták hogy alább kell adjuk mi is. Eladtuk a m7-st az F392-est és a garázsban porosodó xj 3.4 est is NE CSINÁLJÁTOK MEEEEG!!! Anyumék aszondták hogy nekünk is szarabbúl megy már - legalábbis a szomszédok lássák má hogy mi is szarabbul élünk ^_^ . Szal vettünk egy ilyen aranyszínű régi szart és most az egész rózsadomb majd minket sajnál. Szégyenlek kérni mert nem erős oldalam hiszen mindent zsbből megveszek de létszives valaki aki tényleg faszatoppon van modellkedésben csináljon má nekem egy ilyat, köszi. Egy kérésecském még annyi lenne: hogy a hátsó ablakba egy lógó fejü gumikutyát ha lehetneeeee lécíííí. Megköszönném bazz: nem ingyen kérem - örök hála meg minden. Szóljatok ha magas ecsém? Me szólok a tomvinnek és akkor le vagytok szarva meg minden. De azért bízom bennetek :D
-
ferterg #10825 Nah hi
bocs hogy eztmondom de azé ha kicsit viszanézitek Naruto válaszait akor meglátjátok hogy sokat segitet nektek
és ö csak kért egy autot és ti egyböl leugasátok
Én ha tudnám megcsinálnám de még csak tanulom a 3d modeleket.
enyi :D hi -
#10824 sajnos nem irtad oda a végére, hogy "fontos lenne", szoval szerintem nem fog neked senki segiteni :D -
#10823 nem jól kezdted, a helyes
csigidicsokoléscsőhugy CSŐSZTÖKKK!
vége: na császtok NARI voltam <^3 -
#10822 Jóvanmá. csakazért gondoltam mer anyuméknak ijnlye van és ha kiállna garázsból anyum na akkortájt énis kiállhatnék valahonnan teszemazt nevadából. Nemtom értitk-e de nembaj. Mekkora lenne má hogy mig anyum kiállna a naggyal addig én jól megállnám a helyemet ezzel a szarral. Akkó megcsináljátok??? -
zroland #10821 inkább aludjá kéregetés helyett...XD Mivan, neked nem vót gyerekszobád? -
zroland #10820 jóvan fiakcsám...Tudod hol kell kéregetni...XD :P -
#10819 én még viszonylag új vagyok itt meg minden és lenne egy kérdésem: lécci csináljátok meg nekem ezt a kocsit de belső nézettel. Megköszönném detényleg meg minden. Létszives csináljátok má meg nekem mert 100 dollár. Remélem valaki meghallgat meg minden. Szép estét ha megcsináljátok vagy me aludjatok jól.... XD
-
#10818 Fent van HWRMT-n.
Itt. -
#10817 A Norbee-é asszem :) Norbi: megtaláltam azt a régi Skylinet amit mutattál egyszer. Remélem jó lesz mert csakz-modelerben láttam :) -
Bence00111 #10816
Nemtudom h kié de szivesen ellennék vele. Ha lehet, írjatok -
következő munka a -topsecretjpn- matrica lesz :) -
#10814 editcar progival kell kiigazítani ezt-azt rajta. majd megírom privben :) -
arcsika01 #10813 Hello All én még Új vok itt az oldalon!! Az lenne a Kérdésem hogy : hogy kell átteni a MBWR-ből Wr2-be a kcosikat!! Vagyis átírtam a mappát Textures_pc-re de az autó ugrál!!:( ha valaki tudja írjon PLS előrrre is kössz jah meg az h. Tesztelhetnék-e??! MAjd írjon aki akarja meg Tudja a kérdéesmre a válazst előrre is kössz !! Hello -
-Silvia s15 eredeti HKS matricával. Kemény munka volt :D -
#10811 Jó lett köszi -
#10810 tedd a driver keébe és tedd átlátszóvá és kész :D mellékesen kezekkel szerintem hitelesebb egy kormány mint egy magától tekerődző automata :)