World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de az a kérdés hogy sikerült e neki.
igen az...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
neked szerintem a WR2man kell amiben kell aktiválnod a pályákat.de ha nem ez akkor sorry..
vissza kell olvasnod... már sokszor megadtuk...
nem jó... rosszul olvasod a topicot...
nah szal azt kéri, hogy másoljam be...bemásoltam, felülírtam amit kell, és indítom a játékot, freeride, ott a map kiválasztása, és csak a gyárik vannak :S ... vagy máshol keressem?
PLS HELP
PLS HELP
lehet én vagyok a béna, de nem találom...de a pályát máshonnan is de akkor se mutatja amikor kiválasztanám :S
...tudom én vagyok az amatõr béna
...tudom én vagyok az amatõr béna
visszaolvasás... a 2. oldalon biztos ottvan...
ez sztem lefedi az ott látott jármûállományt^^
Sziasztok!
Nekem ez tökre bejön...ilyen autókat hol találok?
http://youtube.com/watch?v=XciUW-XXzwg
Nekem ez tökre bejön...ilyen autókat hol találok?
http://youtube.com/watch?v=XciUW-XXzwg
vagy esetleg ragd újra a gamet.mást nemt udok segíteni de ha még eszembe jut valami majd szólok
lehet patch?
deadzone akár hol van mindig 45°-ig nem reagál :S
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
annak idején volt kormányom és a controller deadzone-al kellett játszani h jó legyen. ebben a játékban ez nemtudom hogymegy de talán ugyanígy😊
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
valaki segíthetne nem tom beállítani a kormányra a gammát... jobbra vagy balra 45°-ig mozgatom a játékban a kerék meg sem mozdul... valaki valami ötlet? (persze azután megy csak kicsit idegesít...)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
oké kösz szépen.már megy
hova kell rakni az addons felniket?
annyira már nem tud érdekellni...
de akkor te vettél fel msn-en?mert akkor dobom a képeket ha viszont nem kell akorr nem nekem mind1 már .leszarom
Hmmm... még pontosan nemtom hogy a Suzuki hány polygon-ból ál de azt tom hogy ezaz elsõ olyan modell ami szagatott volna...
na ha kellenek a fotók akkor vegyél fel
és mondjuk kereket honnan tudok szerezni meg ilyenek?
Az EditCar fájl az a WR2-ben van vagy pdig majd a Zafirának a fájlja lesz?
Az EditCar fájl az a WR2-ben van vagy pdig majd a Zafirának a fájlja lesz?
opel 4ever and suzuki 4ever😊ha tudok mit segíteni akkor szívesen segítem de konvertlni sme tudok se modellezniXD😄szóval de ha mondjuk valami másban..😄
nekem már sikerült kivenni kocsit, simán átmásolod a ct-bõl a wr2-be a kocsi mappáját:
- elõször kell neki egy EditCar fájl
- másodszor meg kerék és menni fog
- elõször kell neki egy EditCar fájl
- másodszor meg kerék és menni fog
márcsak akkor az a kérdésem hogy hogyan tudom kivenni a gammából a Zafirát? 😄
És melyik az meg stb...? 😄
És melyik az meg stb...? 😄
igen azt én is nézegettem...de én csak olyat találtam ami rar-os volt...és az nekem sok idõ egy 1024-es nettel mert maximum 40 KB/s-el jön le...egyébként nagyon szépen köszönöm 😊
TESSÉK bocsesz még 1 perc sem volt... amúgy kis logika... keresel olyankor egy torrentet és csak az mds fájlját töltöd le.
hát ha eltudnád örök hálám lenne...meg ha elmagyaráznád hogyan kell kiszedni a kocsit belõle akkor örömmel segítenék...sõtt én igazából a WR2-ben skínezni szeretnék 😊
uhh... elküldjem... 1perc maximum és a gépemen van...
ha megvan egyszerûen másold ki... ha nincs akkor kicsit hosszabb folyamat.
hátha vlaki átküldi nekem azta zafirát akkro átalakítom original-ba.
Gibor,Kemszi: Teljesen igazatok van,bocsi a lámulásért :S
Danyr: jó ötlet...még taxi Zafira is van...bár az eléggé hülyén festene a WR2-ben...de szerintem nem lenne rossz ötlet...a belsõ nézetrõl tudok képeket mutatni és úgy meglehet csinálni...de sztem megint zagyvaságokat beszélek 😄
Danyr: jó ötlet...még taxi Zafira is van...bár az eléggé hülyén festene a WR2-ben...de szerintem nem lenne rossz ötlet...a belsõ nézetrõl tudok képeket mutatni és úgy meglehet csinálni...de sztem megint zagyvaságokat beszélek 😄
idp az kell bõven hogy igényes modell legyen... de ha akarnék tudnék Swiftet csinálni régit is mert van blueprintem... de nemsok kedvem van ígyis bõven eléga saját verdákat legyártani...
A Zafirára van egy ötletem:
a Cobra 11: Crash Time-ban van egy Opel Zafira azt átlehetne rakni a wr2-be + egy jelvény csere és kész, még taxi is lesz a wr2-be 😊
a Cobra 11: Crash Time-ban van egy Opel Zafira azt átlehetne rakni a wr2-be + egy jelvény csere és kész, még taxi is lesz a wr2-be 😊
jó,jó sorry...este van..egyébként tudom hogy konvertálni tudsz csak,csak ugyebár ott van még Gibor hátha õ is elolvassa...egyébként sorry,csak télleg este van már 😊
Jó lenne ha a Zafirát áttudnád konvertálni mondjuk egy 1.8-as 16V-s 125 LE-s motorral 😊
Örök hálám lenne az 😊
Jó lenne ha a Zafirát áttudnád konvertálni mondjuk egy 1.8-as 16V-s 125 LE-s motorral 😊
Örök hálám lenne az 😊