19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#10889 Köszi szépen! -
Drift Elek #10888 szevasztok! editcarba lehet külön a hátsó és első kerekek tapadását külön-külön módosítani? ha igen akkor hogy? előre is kössz! -
#10887 -
#10886 Találtam egy Opel Astra modell-t,de nem tudom,hogy néz ki. Akinek van 3ds max-a az megnyitná nekem és betenné róla a képet?
Innen tölthető -
#10885 Nálam kifagyott a movie maker, úh felejtős. -
#10884 áttömöriteni WMV-be jóaz :D -
#10883 a vindózba építet muvimékert használd te :P -
Carmester #10882 Melyik pálya 2gigás?
-
#10881 Netán a windowsba épitett Movie Maker :) -
#10880 Kurvanagy, és a város körül a mező is hatalmas. Alig lehet leesni a pályáról :D Szerintem még tesznek rá néhány utat. És végre Csucsunak köszönhetően működik a letöltésünk is: AE86 Trueno by Pirat-torrent :D Toyota initial D
-
#10879 2gigás az új pálya??? mi a toszt tud ennyi helyért?:D -
#10878 BEteszed Movei MAkerbe miután kész, ott ugye olyat keresel, hogy mentés számítógépre, és meg tudod adni a méretét, ohgy mekkorába mentse -
arcsika01 #10877 Halikaaa!:D
nem tud v.ki Driftelésre alkalmas kocsit????D: aki tud írjon PLS Előrre is köszikeeeeeeeee -
#10876 Cső mindenkinek!
Itt vagyok, csak most értem haza. -
#10875 Nem akarom vagdosni.. ezt a convertert kipróbálom. -
#10874 Wmv be szoktam tömöríteni és 3 megás. Sonyi Vegas-al érdemes a próba verzió is tudja simán. Kisebb felbontásura is lehet csak ha tutorial akkor az olvashatóságra is gondolj. De van egyszerűbb megoldás is: Video Converter de a sony jobb mert ott vágni is lehet -
#10873 framerátát érdemes csökkenteni, oktatovideoknál elég a 10-15fps ... felbontástól függően ez akár még "normális" is lehet a 600mb :)
-
#10872 Csináltam vidijót de majdnem 600Mb valaki tudja, hogy mibe tömörítsem be, esetleg magát a videót butítani érdemes-e?
Majdnem egy órányi anyag a Zmodeler szerkesztés, felületkezelés, texturázás témakörben. -
#10871 Csucsu: légyszi segíts majd rendes torrentet csinálni. Te mégis jobban értesz hozzá :) -
#10870 :))) -
#10869 Nincs türelmem hozzá. Szaros torrentetn kívül semmi mást nem enged feltenni. Akinek kel marad a régi módszer. Többiek meg tanuljanak meg magyarul :P -
#10868 Én is szívesen beletaposnék a szájába... :)
Próbáld meg még egyszer a feltöltést hwrmt-re nálam működött. -
#10867 ha valaki tud csinálni használható letöltést/megosztást az igen jó lenne. Újra kell tennem a gépet: nem naggyon tudnék amúgy se megosztani. Köszöntem! -
#10866 behalt a torrent - sorry -
#10865 áj de bántanám ezt a kislányt:c -
#10864 Link 2>>> Toyota AE86 Trueno initial D közkívánatra - a másik úgy tűnik privátraa sikerült :) -
- torrentet csináltam belőle, mert szarakodott a feltöltés. Jó szórakozást mindenkinek :) a sárga teljesen kész és a többi akinek egyéb dolga sincs mert nem érettségizik pl. meg ilyenek: csinálja amilyenre szeretné >> AE86 trueno initial D << -
arcsika01 #10862 Kösznöm szépen a segítséget!:D
-
#10861 Csodás...
Majd egyszer megjavítjuk a VFTS-t. -
#10860 leszedtem csomo kocsit HWRTM-ről ... van sok jó, pár nagyon jó - egyedül a VFTS ladával volt nagy gond: borzalom "ütközésmodellt" kapott :( átlognak a kocsik egymásba, környezetbe, mindenbe :(
ez most már ígymarad? technikai oka van h nem lett jo?
várom a stock 1200es zsigát, a tuningosok nem jöttek be
2107 (ilyenünk volt anno) vizont NAGYON BUTÁL JÓ LETT !!! :) ez vigasztal a VFTS helyett... -
- ezt kellene megcsinálni de sajna nemtom még. Pedig ...urvaszép a felnie meg minden -
#10858 Bocs Csabó: mégiscsak megvan az F&F-es Silvia :) a TopsecretJPN a textúrahibás. Az zavart meg, hogy nem a sajátja a matrica de belenéztem a filmbe és ez az amit urtoljára linkeltem. Az arany színű fotó ami sajna rosz :( de majd csak beüzemelem valahogy -
csabóbp #10857 jaja kár pedig álom verda az a szilvike a hangaj isteni a filmben :D -
#10856 A Tikyo Driftes szilvikének sajna elveszik a textúrája convertálás közben :( Meg kéne tanuljak má Z-modelerrel textúrázni mert kár ezekért a verdákért -
csabóbp #10855 csaó all mi a helyzet?:D narutó mikor lesz kész a tokyo drftes szilvike?:D szeretném már hajtani :D -
#10854 két darabból csinálták és az aluljárót illeszteni fogják. Lecseréltem a napot mert elegem volt a téli időjárásból :D -
Drift Elek #10853 most nézem hogy ha a vasúti alagút jó oldalán mész be akkor a normál alagútban dob ki! XD -
- azért tettek teleportot bejárathoz szerintem mert még nincs befejezve. A kijáratnál az út hepehupás. Még nincs befejezve. Ha kész lesz nagyon nagy lesz szerintem bár így se ksicsi. Az ugratók még nincsenek beüzemelve pl meg pár dolog nincs a helyén. A legjobb az a röpködő kereszt a benzinjútnál :D Drift kocsik pl M6 V2, Toyota Supra F&F és az új Lexus. De van több is ami alkalmas rá. -
Drift Elek #10851 ok megvan a betonos alagút is :D
az is teleport! ha be akarsz menni az alagútba akkor nyomd meg a V-t és az egérrel írányítsd az alagútba a kamerát (a gombokat is használd) és nyomd meg az újrarakást!
és így átteleportálod magad a teleporton! (LOL de hülyén hangzik! XD) -
Drift Elek #10850 arcsika az 1 teleport szerintem!
ott a vasút fele van igaz?
ha még nem hallottál a teleportokról:http://www.synetic.de/public/download/wr2_maps.pdf