19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Willi Betz
    Köszi szépen!
  • Drift Elek
    szevasztok! editcarba lehet külön a hátsó és első kerekek tapadását külön-külön módosítani? ha igen akkor hogy? előre is kössz!
  • gerge93
  • Willi Betz
    Találtam egy Opel Astra modell-t,de nem tudom,hogy néz ki. Akinek van 3ds max-a az megnyitná nekem és betenné róla a képet?
    Innen tölthető
  • Rezs
    Nálam kifagyott a movie maker, úh felejtős.
  • arty
    áttömöriteni WMV-be jóaz :D
  • Szildramor
    a vindózba építet muvimékert használd te :P
  • Carmester
    Melyik pálya 2gigás?
  • arty
    Netán a windowsba épitett Movie Maker :)
  • Szildramor
    Kurvanagy, és a város körül a mező is hatalmas. Alig lehet leesni a pályáról :D Szerintem még tesznek rá néhány utat. És végre Csucsunak köszönhetően működik a letöltésünk is: AE86 Trueno by Pirat-torrent :D Toyota initial D
  • kemszi2
    2gigás az új pálya??? mi a toszt tud ennyi helyért?:D
  • ChuckyHUN
    BEteszed Movei MAkerbe miután kész, ott ugye olyat keresel, hogy mentés számítógépre, és meg tudod adni a méretét, ohgy mekkorába mentse
  • arcsika01
    Halikaaa!:D
    nem tud v.ki Driftelésre alkalmas kocsit????D: aki tud írjon PLS Előrre is köszikeeeeeeeee
  • Csucsu2030
    Cső mindenkinek!
    Itt vagyok, csak most értem haza.
  • Rezs
    Nem akarom vagdosni.. ezt a convertert kipróbálom.
  • Szildramor
    Wmv be szoktam tömöríteni és 3 megás. Sonyi Vegas-al érdemes a próba verzió is tudja simán. Kisebb felbontásura is lehet csak ha tutorial akkor az olvashatóságra is gondolj. De van egyszerűbb megoldás is: Video Converter de a sony jobb mert ott vágni is lehet
  • arty
    framerátát érdemes csökkenteni, oktatovideoknál elég a 10-15fps ... felbontástól függően ez akár még "normális" is lehet a 600mb :)

• Rezs
    Csináltam vidijót de majdnem 600Mb valaki tudja, hogy mibe tömörítsem be, esetleg magát a videót butítani érdemes-e?
    Majdnem egy órányi anyag a Zmodeler szerkesztés, felületkezelés, texturázás témakörben.
  • Szildramor
    Csucsu: légyszi segíts majd rendes torrentet csinálni. Te mégis jobban értesz hozzá :)
  • 12346
    :)))
  • Szildramor
    Nincs türelmem hozzá. Szaros torrentetn kívül semmi mást nem enged feltenni. Akinek kel marad a régi módszer. Többiek meg tanuljanak meg magyarul :P
  • Rezs
    Én is szívesen beletaposnék a szájába... :)
    Próbáld meg még egyszer a feltöltést hwrmt-re nálam működött.
  • Szildramor
    ha valaki tud csinálni használható letöltést/megosztást az igen jó lenne. Újra kell tennem a gépet: nem naggyon tudnék amúgy se megosztani. Köszöntem!
  • Szildramor
    behalt a torrent - sorry
  • 12346
    áj de bántanám ezt a kislányt:c
  • Szildramor
    Link 2>>> Toyota AE86 Trueno initial D közkívánatra - a másik úgy tűnik privátraa sikerült :)
  • Szildramor

- torrentet csináltam belőle, mert szarakodott a feltöltés. Jó szórakozást mindenkinek :) a sárga teljesen kész és a többi akinek egyéb dolga sincs mert nem érettségizik pl. meg ilyenek: csinálja amilyenre szeretné >> AE86 trueno initial D <<
  • arcsika01
    Kösznöm szépen a segítséget!:D
  • Rezs
    Csodás...
    Majd egyszer megjavítjuk a VFTS-t.
  • arty
    leszedtem csomo kocsit HWRTM-ről ... van sok jó, pár nagyon jó - egyedül a VFTS ladával volt nagy gond: borzalom "ütközésmodellt" kapott :( átlognak a kocsik egymásba, környezetbe, mindenbe :(

ez most már ígymarad? technikai oka van h nem lett jo?

várom a stock 1200es zsigát, a tuningosok nem jöttek be
    2107 (ilyenünk volt anno) vizont NAGYON BUTÁL JÓ LETT !!! :) ez vigasztal a VFTS helyett...
  • Szildramor

- ezt kellene megcsinálni de sajna nemtom még. Pedig ...urvaszép a felnie meg minden
  • Szildramor
    Bocs Csabó: mégiscsak megvan az F&F-es Silvia :) a TopsecretJPN a textúrahibás. Az zavart meg, hogy nem a sajátja a matrica de belenéztem a filmbe és ez az amit urtoljára linkeltem. Az arany színű fotó ami sajna rosz :( de majd csak beüzemelem valahogy
  • csabóbp
    jaja kár pedig álom verda az a szilvike a hangaj isteni a filmben :D
  • Szildramor
    A Tikyo Driftes szilvikének sajna elveszik a textúrája convertálás közben :( Meg kéne tanuljak má Z-modelerrel textúrázni mert kár ezekért a verdákért
  • csabóbp
    csaó all mi a helyzet?:D narutó mikor lesz kész a tokyo drftes szilvike?:D szeretném már hajtani :D
  • Szildramor
    két darabból csinálták és az aluljárót illeszteni fogják. Lecseréltem a napot mert elegem volt a téli időjárásból :D
  • Drift Elek
    most nézem hogy ha a vasúti alagút jó oldalán mész be akkor a normál alagútban dob ki! XD
  • Szildramor

- azért tettek teleportot bejárathoz szerintem mert még nincs befejezve. A kijáratnál az út hepehupás. Még nincs befejezve. Ha kész lesz nagyon nagy lesz szerintem bár így se ksicsi. Az ugratók még nincsenek beüzemelve pl meg pár dolog nincs a helyén. A legjobb az a röpködő kereszt a benzinjútnál :D Drift kocsik pl M6 V2, Toyota Supra F&F és az új Lexus. De van több is ami alkalmas rá.
  • Drift Elek
    ok megvan a betonos alagút is :D
    az is teleport! ha be akarsz menni az alagútba akkor nyomd meg a V-t és az egérrel írányítsd az alagútba a kamerát (a gombokat is használd) és nyomd meg az újrarakást!
    és így átteleportálod magad a teleporton! (LOL de hülyén hangzik! XD)
  • Drift Elek
    arcsika az 1 teleport szerintem!
    ott a vasút fele van igaz?
    ha még nem hallottál a teleportokról:http://www.synetic.de/public/download/wr2_maps.pdf