19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#11249 a mapon miert pattognak ugy az autok?vagy miert csak mento es rendorauto jar?esetleg valamivel lennebb lehet venni a forgalmat? -
#11248 koszonom szepen.rendes vagy -
#11247 I don't know but if you wait a few minutes akkor megkeresem for you because may I have this pálya. Vágod? -
#11246 a norisringet whynem lehet letölteni? -
#11245 INNEN -
#11244 sziasztok.lecci megmondja valaki azt hogy honnan tolthetem le a Polish roads-ot? -
mo rémálma #11243 sajnos nincs, én is most kutatok utána, kályhacső volt rajta hátul 1,9tdi chipes, elég szép belősvel -
zroland #11242 de neked megvan még az octavia? -
#11241 Akkor nem kell a német kocsi :P megcsinálom a hondát inkább -
#11240 vagy te olyan ügyes összevágod a caravan-t meg a coupet 5ajtósra xD -
Bence00111 #11239 Mer?
Mit akarsz vinni? :) -
#11238 nekem olyan pezsgő színű ötajtós kell. Fontos lenne mind az öt ajtó :D -
#11237 sok sikert xD -
Bence00111 #11236 Lehet jelszavat kérni. -
#11235 le van zárva ha jól emlékszem. nfs- ben van coupe amit már belinkeltem -
Bence00111 #11234 -
mo rémálma #11233 gangster csinált még a wr1hez egy tdi octavia-t belső nézettel, csak nemtom már honnan leszedni:P -
zroland #11232 skoda octavia?belülnézetes? hol találtad? :D -
#11231 Norbi: nem sikerült textúrázni z-modelerrel, pedig igyekeztem követni tutorialt :( lassan 5 óra. Holnap fojtatom.........vagyis ma. Kell az a rízskályha -
-léci valaki megcsinálná nekem ezt? Fontos lenne!! Princó megfizeti szivesen XD -
#11229 bemásolod kocsi mappáját, belemásolod az editcart ami külön van, megnyotod editcar progiva: kivonsz 20-at a hasmagasságból, lengéscsil 300 körül rugó keménység 3800 körül majd elmented. Jó oktáviázást :) -
mo rémálma #11228 a wr1-hez készített valaki sima octaviat belső nézettel, nem tudjátok átkonvertálni ide? nem ismerem a folyamatnak a hatalmas jogi hátterét szól ne tessék lezúzni h ezt nem lehet csak úgy... -
#11227 Nincs mit! -
#11226 Amennyire utálja az ember az utcán annyira tetszik itt a játékban:)
Majd dobd át légyszi az octavia modeljét dobok rá fényhidat. -
StoReK #11225 Kössz Csucsu a segytségért. -
zroland #11224 egyébként most multi van...ha valakit érdekel jöjjön...jelszó nincs -
zroland #11223 hát éjjel nem leszek....szerintem...:( de megoldjuk valahogy:D
Jóféle lesz....csinálunk fasza hangokat:D -
#11222 Ez kúrvajó hír Segítenem kell költözésnél ma, csak éjjel leszek. Fenébeis: még jó hogy szóltál. Ott volt a megoldás eddig is a gépemen csak nem jutott eszembe XD -
zroland #11221 Naruto: Igen, tudom! bármeddig :D
Írj rám msn-en ha vagy, és megbeszéljük! -
#11220 Sziasztok! Honnan lehet letölteni, az Octavia rendőr autót! Kár, hogy a tetején nincs sziréna. -
#11219 Roland: sikerült az nfs hang csapdásítás. Kérdésem lenne kormánnyal játszó fórumozóktól: gázpedállal tudjátok tartani a fordulatszámot huzamosabb ideig is? Olyan 4-6 másodpercig egy hangon muzsikáljon a motor. Mert ha igen akkor bármilyen játékból lehet áttenni hangot :D -
#11218 A C11 Nitro-t nem 4 éve adták ki.De természetesen mivel a forgalomnak lowpolynak kell lennie,hagy minden gépen fusson ezért butítottam rajta.Hát ha INGYENES modelleket akar VENNI,akkor add is el neki,de jó drágán! :D:D:D -
#11217 A két kocsinak nem sok köze van egymáshoz formailag. Ez egy 3-4 éves modell az enyém egy zsír új Burning Wheels demóból belső nézettel stb. Mellékesen princókának csináltam mert ingyenes modelleket akar venni. Ilyen lehetőség ritkán adódik -
mo rémálma #11216 Segítségre volna szükségem a multiplayeral kapcsolatban: az a probléma h haverral szeretnék multizni ezért elvittem neki az összes addon verdát amit betettem és egy az egyben ugyanaz neki de ennek ellenére a multinál úgy látjuk mint ha egy autó sem egyezne meg pedig régen minden működött faszán, nem emlékszem ilyen trére. Jah és a HWRMT csapata a zsigulit igazán kiadhatná standard belső nézettel kikönyökölő emeber nélkül -
#11215 Ezt az autót én inkább a forgalomba tettem az autópályán,mert minek mégegy uncsi verda :D A szokásos magyar octavia pedig a többi pályán cirkál a forgalom részeként.Lassacskán készül a "Hungaryan Traffic Mod"
-
Crumeron #11214 Dehogynem:D
Én pl:D -
#11213 Én kérek bocsánatot!
A #11210-es hozzászólásom után kétlem hogy bárki hozzám fordulna segítségért a problémájával de ez egyfajta véleménynyilvánítás volt. -
Crumeron #11212 csucsu sorry:D -
Crumeron #11211 Hello.
Nekem is ez volt a gondom. Ha tört a játékod akk a crack miatt van a dolog mert tiltja a dolgokat.
Ebben a dologban viszont tom javasolni, hogy írj privit csucsnak -