19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • sovatalevi
    a mapon miert pattognak ugy az autok?vagy miert csak mento es rendorauto jar?esetleg valamivel lennebb lehet venni a forgalmat?
  • sovatalevi
    koszonom szepen.rendes vagy
  • Csucsu2030
    I don't know but if you wait a few minutes akkor megkeresem for you because may I have this pálya. Vágod?
  • aerolive
    a norisringet whynem lehet letölteni?
  • Csucsu2030
    INNEN
  • sovatalevi
    sziasztok.lecci megmondja valaki azt hogy honnan tolthetem le a Polish roads-ot?
  • mo rémálma
    sajnos nincs, én is most kutatok utána, kályhacső volt rajta hátul 1,9tdi chipes, elég szép belősvel
  • zroland
    de neked megvan még az octavia?
  • Szildramor
    Akkor nem kell a német kocsi :P megcsinálom a hondát inkább
  • gerge93
    vagy te olyan ügyes összevágod a caravan-t meg a coupet 5ajtósra xD
  • Bence00111
    Mer?
    Mit akarsz vinni? :)
  • Szildramor
    nekem olyan pezsgő színű ötajtós kell. Fontos lenne mind az öt ajtó :D
  • gerge93
    sok sikert xD
  • Bence00111
    Lehet jelszavat kérni.
  • gerge93
    le van zárva ha jól emlékszem. nfs- ben van coupe amit már belinkeltem
  • Bence00111
  • mo rémálma
    gangster csinált még a wr1hez egy tdi octavia-t belső nézettel, csak nemtom már honnan leszedni:P
  • zroland
    skoda octavia?belülnézetes? hol találtad? :D
  • Szildramor
    Norbi: nem sikerült textúrázni z-modelerrel, pedig igyekeztem követni tutorialt :( lassan 5 óra. Holnap fojtatom.........vagyis ma. Kell az a rízskályha
  • Szildramor

-léci valaki megcsinálná nekem ezt? Fontos lenne!! Princó megfizeti szivesen XD
  • Szildramor
    bemásolod kocsi mappáját, belemásolod az editcart ami külön van, megnyotod editcar progiva: kivonsz 20-at a hasmagasságból, lengéscsil 300 körül rugó keménység 3800 körül majd elmented. Jó oktáviázást :)
  • mo rémálma
    a wr1-hez készített valaki sima octaviat belső nézettel, nem tudjátok átkonvertálni ide? nem ismerem a folyamatnak a hatalmas jogi hátterét szól ne tessék lezúzni h ezt nem lehet csak úgy...
  • Csucsu2030
    Nincs mit!
  • Rezs
    Amennyire utálja az ember az utcán annyira tetszik itt a játékban:)
    Majd dobd át légyszi az octavia modeljét dobok rá fényhidat.
  • StoReK
    Kössz Csucsu a segytségért.
  • zroland
    egyébként most multi van...ha valakit érdekel jöjjön...jelszó nincs
  • zroland
    hát éjjel nem leszek....szerintem...:( de megoldjuk valahogy:D
    Jóféle lesz....csinálunk fasza hangokat:D
  • Szildramor
    Ez kúrvajó hír Segítenem kell költözésnél ma, csak éjjel leszek. Fenébeis: még jó hogy szóltál. Ott volt a megoldás eddig is a gépemen csak nem jutott eszembe XD
  • zroland
    Naruto: Igen, tudom! bármeddig :D
    Írj rám msn-en ha vagy, és megbeszéljük!
  • zoliii
    Sziasztok! Honnan lehet letölteni, az Octavia rendőr autót! Kár, hogy a tetején nincs sziréna.
  • Szildramor
    Roland: sikerült az nfs hang csapdásítás. Kérdésem lenne kormánnyal játszó fórumozóktól: gázpedállal tudjátok tartani a fordulatszámot huzamosabb ideig is? Olyan 4-6 másodpercig egy hangon muzsikáljon a motor. Mert ha igen akkor bármilyen játékból lehet áttenni hangot :D
  • Mindkillers
    A C11 Nitro-t nem 4 éve adták ki.De természetesen mivel a forgalomnak lowpolynak kell lennie,hagy minden gépen fusson ezért butítottam rajta.Hát ha INGYENES modelleket akar VENNI,akkor add is el neki,de jó drágán! :D:D:D
  • Szildramor
    A két kocsinak nem sok köze van egymáshoz formailag. Ez egy 3-4 éves modell az enyém egy zsír új Burning Wheels demóból belső nézettel stb. Mellékesen princókának csináltam mert ingyenes modelleket akar venni. Ilyen lehetőség ritkán adódik
  • mo rémálma
    Segítségre volna szükségem a multiplayeral kapcsolatban: az a probléma h haverral szeretnék multizni ezért elvittem neki az összes addon verdát amit betettem és egy az egyben ugyanaz neki de ennek ellenére a multinál úgy látjuk mint ha egy autó sem egyezne meg pedig régen minden működött faszán, nem emlékszem ilyen trére. Jah és a HWRMT csapata a zsigulit igazán kiadhatná standard belső nézettel kikönyökölő emeber nélkül
  • Mindkillers
    Ezt az autót én inkább a forgalomba tettem az autópályán,mert minek mégegy uncsi verda :D A szokásos magyar octavia pedig a többi pályán cirkál a forgalom részeként.Lassacskán készül a "Hungaryan Traffic Mod"

• Crumeron
    Dehogynem:D
    Én pl:D
  • Csucsu2030
    Én kérek bocsánatot!
    A #11210-es hozzászólásom után kétlem hogy bárki hozzám fordulna segítségért a problémájával de ez egyfajta véleménynyilvánítás volt.
  • Crumeron
    csucsu sorry:D
  • Crumeron
    Hello.

Nekem is ez volt a gondom. Ha tört a játékod akk a crack miatt van a dolog mert tiltja a dolgokat.
    Ebben a dologban viszont tom javasolni, hogy írj privit csucsnak
  • Csucsu2030