World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
Lesz majd niva belsõnézet de nincs még fönn a játék. Anélkül pedig nehéz. Aki akar keressen meg priviben, vagy msn-en, és segíthet.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Am. privibe leírom honnan tudod leszedni.De a topikba ne warezolj
nem tudom berakni az alpesi pályát a WR2-be.
Miért? Megvolt a WR1 demója az alpesi pálya volt csak benne.
Nagyon király pálya!
9224: Szildramor Ausztrál Ford Falcon XB itt tudod leszedni: http://www.games.reveur.de/en/wr2/addons/fans/car/single/374/
9225:opelfan Igen a Nivát én csináltam többek közt. Az 1200es zsiga ami a neten kering nem az enyém, hanem mindkiller mûve. Van nekem belsõnézetes szépmodelles zsigulim, csak nem érett még meg h kiadjam. A baj az, hogy most nem hajlandó indulni a gépemen a wr2, de teszünk ellene😊
ha valakinek van kedve keressen meg msnen és küldök autókat szivesen. beta tesztre😊
9226:Szildramor Van egyik másikhoz belsõnézet, de nem mindhez. Majd csinálok😊
9227:Szildramor Találhatunk megoldást a jobbkormányos problémára is.
köszi a kérdéseket
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Hülyeséget nem akarok kérdezni de ugye Te csináltál már autót a wr2-höz? Konkrétan Nivára vagy 1200-es Ladára gondolok. Esetleg belsõnézetes verziód nincs ezekbõl?
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Ha le van zárva írj egy e-mailt a készítõnek, és kérd h küldje el a wav fileokat.
itt többet találtam
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Nem tudja walaki megadni azt a címet ahonnan le lehet tölteni a plusz kocsikat?
\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)