19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Crumeron #11289 THX -
#11288 Lenyomod az F3-mat -
#11287 Semmi nem kell hozzá. Egész egyszerűen csinálsz egy AddOns nevű mappát ide: C:\Program Files\Playlogic\World Racing 2\
Ha megvagy, akkor ebbe az AddOns mappába amit csináltál, csinálsz még 5 db mappát!
3DFelgen
Autos
Missions
Sceneries
Vinyls
Egyértelműen az Autos-ba fogod másolni a letöltött kocsikat!
Sok sikert! -
Crumeron #11286 Na még 1 kérdés hogy lehet multiba írni közös chatbe?
-
krist95 #11285 Köszi!!! deakkor nem kell hozzá patch? -
#11284 Jajj nem ezt akartam írni, hanem hogy csinálj te egyet a játék főkönyvtárába! -
#11283 Tuti hogy azért
Ilyenek ezek az eredeti játékok. Állandóan van velük valami gubanc. -
krist95 #11282 sziasztok!!!! nekem nincs a world racing 2-be addons mappa!! miért?
A játék eredeti cd-ről lett feltelepítve lehet azért?
köszi előre is! :D -
Crumeron #11281 Aha oks thx -
#11280 - elindítod -
#11279 Multizni úgy kell, hogy elindítod rákattansz az MP Lounge 2 parancsikonra. Start Menü -> Minden program -> World Racing 2 -> MP Lounge 2
Még egy fontos dolog:
Ha te akarsz lenni a "szerver" akkor két portot ki kell nyitnod a tűzfalon!
TCP 54323 és UDP 54324 -
#11278 hat jah sajnos -
Crumeron #11277 én is szerettem vna letölteni de ez van
-
#11276 oke az baj,mert le akartam tolteni vmi autot -
Crumeron #11275 azért mert vmi szerver áttelepítés vagy mi a fax van -
#11274 es theborgnak az oldala miert nem mukodik? -
#11273 Nvidia GeForce FX 5200 -
Crumeron #11272 Na már csak egy oan kérdés, hogy multizni hogy kell és kész:D
-
zroland #11271 Crumeron : )))
solvatalevi: milyen videokártyád van? -
Crumeron #11270 Na megvan a forgalomra a porbléma:D
Beállításoknál ki volt kapcsolva, most bekapcsoltam és mükszik. -
#11269 nem lett semmi valtozas.sajnos.de azert kosz.most kikapcsoltam a forgalmat -
Crumeron #11268 Jól másoltam be. Igen magyarosítva van a game -
Crumeron #11267 THX -
#11266 akkor inkább akadozni szokott. olasz mapon is volt nálam olyan hogy összevissza mentek a kocsik 75 fps-nél, mentek egymásba átpattogtak a másik sávba mint valami lowriderek :D
csucsu: kossz. -
zroland #11265 most jó lett?
-
#11264 koszi mindewnkinek -
#11263 Azért pattognak, mert 25fps alatt van a játék(képkocka/másodperc)
Vedd lejjebb a felbontást, vagy a textúrák minőségét -
zroland #11262 sovatalevi: Milyen videokártyád van? mennyi ramod? Akkor szokta ezt csinálni, ha alacsony a videokártyád órajele, vagy kevés ramod van! próbáld lejjebb venni a grafikát!
Crumeron: a Traffic mappába amit bemásolsz file-t,az hivatkozás az általad bemásolt pályára, hogy ottis legyenek autók! jól másoltad be? a beállításokon belül be lehet állítani, hogy mekkora legyen a forgalom!! Neked magyarosítva van a game? -
#11261 Na a helyzet az hogy én most próbaként leszedtem INNEN a games.reveur.de-ről és nekem minden probléma nélkül sikerült kicsomagolnom.
Akkor is CRC hibát szokott jelezni, amikor rossz jelszót írsz be a kibontáshoz. Szerintem ez a baj ott nálad.
A jelszó: Strasse
Ha végképp nem boldogulsz vele, akkor én már csak azt tudom csinálni, hogy kicsomagolom a 7z-ből és a kicsomagolt mappákat (AddOns, RaceDat, Scenarios, Traffic) becsomagolom egy RAR-ba és úgy feltöltöm valahova. -
#11260 Nemtom. Annyit lehetne csinálni max hogy megosztom a trafic mapomat. De nem garancia hogy nektek is menni fog -
#11259 Úgy éjfél körül dobok linket hozzá de most jön a game. -
Crumeron #11258 Hát nekem egyik mapon sincsen forgalom:S:S és így nagyon szar játszani
pedig jó lenne havas olaszon is csúszkálni az ai-k között:D
Jajj hamár autobahnnál tartunk tudna vki dobni róla 1 rendes linket?
Mert amit games.reveur.de-ről leszedtem az nekem crc hibás volt:S:S -
#11257 Norisring 2008 és a hozzá tartozó Norisring 2008 update -
#11256 azon az oldalon amit linkeltel azon van egy olyan h polish roads trafficpatch.vajon az nem segit? -
#11255 micsoda? Elvileg szinte minden pályán van normális forgalom :) kivéve a kicsiken meg teszt center2 őn :) Az a legkirályabb az egész játékban -
#11254 Nekem csak az Autobahn-nál van forgalom de szerintem meg lehet valahogy oldani hogy a többi pályán is legyen. Majd utánanézünk! -
Crumeron #11253 Hello. Az lenne a kérdésem hogy beraktam a mapokat de egyiken sincs forgalom. Ez ellen lehet vmit tenni??
Mert már raktam be traffic modot mindent de nem mükszik:S -
bazsi04 #11252 Hali mindenkinek!szeretném megtudni hogy létezik-e olyan ed-s modell erröl az autórol link http://www.autozone4cars.com/AutozoneNewweb/images/5623.jpg amit esetleg wr2-be be tudnék rakni vagy importálni? -
#11251 Hát ezt nem tudom. Sajnos ebbe nem tudok segíteni.
Nekem jelenleg nincs is felrakva a polish így hát hirtelen meg sem tudom nézni, hogy miről van szó de Naruto vagy Norbee vagy valaki itt a fórumon biztos tud választ adni erre. -
#11250 Ugyan nincs mit!
Vezess óvatosan!