19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • zroland
    Bence: Igen, megvan neki, nekemis megvan, és legtöbbünknek megvan ! :)
    Neked nincs????:O
  • arty
    legalább felismerted :) (nem bántásból írta ugyanis szvsz)
  • zroland
    Az szép fiam...dícséretes hogy beszélsz másokról...nem volt gyerekszobád? vagy mivan? anyuci nem szeretett eléggé?
  • ChuckyHUN
    szét ne essél srác...
  • princodvd
    le vagy sz@rva naruto a cinizmusoddal együtt :)
  • Bence00111
    Ja és amikor belépsz a játékba kijön egy ojan kép hogy 1 additionally installed vehicles found?
  • Bence00111
    Megvan az editcar progi?
  • Szildramor
    regelj deviantart-ra. Képfeltölteni se rosz :)
  • StoReK
  • StoReK
    ez is Wartburg
  • Szildramor
    Van Norbinak egy modellezésre váró kocka Wartburgja félkészen. Norbi? ilyened nincs véletlenül Wartburga 311-es
  • StoReK
    Editcar az van meg a WR2 Managger is felismeri.
  • Bence00111
    Próbáld meg így: Addons/Autos
    De ha nem jó akkor nézd meg hogy van e az autód mappájában olyan hogy: Editcar. Ha nincs akkor az a baja
  • StoReK
    Még egy kérdéssel fordulok hozzátok.
    Berakom az AddOns/Autos mappába az autókat de amikor belelépek a játékba sehol sem találom.
    Válaszotokat előrre kössz.
  • Bence00111
    Ezt hogy érted Norbee?
  • Szildramor
    én egy wartburgot ismerek és az ez

- a többieket elvakítja ennek a ragyogása XD aki még nem ismerné Totalcar Magyarország első punk autós műsora adásában megnézheti :)
  • Rezs
    A wartburg nagyon jó helyen van... pihen és várja premissönt:)
  • Szildramor
    És az ára majd elfelejtettem :D Az ára a következő lenne: Pontban éjfélkor kellene egy üzit küldeni SG-re a következő szöveggel: "Domo Arigato Naruto Sensei" és akkor megkapja levélben az illető a titkos letöltő kódot és betekinthet a szalmakalapos lány kutyapiszkos hátsóülésére meg minden
  • Szildramor
    Jóvan akkor nekem belső nézet is lesz és + felnik meg miniszoknyás driverlány pipacsos szalmakalapban meg egy kis pudli a hátsóülésen amint sza...glássza a lány hátát
  • Bence00111
  • Bence00111
    Ügyes...
  • Szildramor
    nem. azt kellett volna modndanod: mondjatok 3 oldalt amiről lehet tölteni wartburgot. És akkor le tudtuk volna alkudni egyre XD
  • Bence00111
    Na Narutócska? Most jó?
  • Bence00111
    Ok. Az ára az h mondjatok egy olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni egy Wartburgot.
  • Szildramor
    Naaa Bencus
  • Bence00111
    Ejj Narutócska
  • Szildramor
    Princó sírva fakad menten. Kérjél valamit érte. Idézem a mestert > "Ha azt hiszed minden jár ingyen, akkor tévedsz..., a mai világban már nem." < és milyen igaz. Bencus: tessék mondani egy árat. Nem magam miatt mondom a mindenit neki
  • Bence00111
    De nem ma. Ma nem érek rá. Valakinek tanulni is kell. :)
  • Bence00111
    Ingyen.
  • arty
    mindenkinek megvan az ára. mennyiért raknád át? :D
  • Szildramor
    15 perc? XD ne túlozz. 30 volt driverbeállítással, lámpatuningal és futóműmódosítással együtt :) 15 perc alatt nemtod megcsinálni mert nincs kész editcarod hozzá mint nekem volt XD Szal vedd meg a dvd-t és kapsz hozzá egy japán páját extraajándékban most akciósan korlátba épített tó efektel
  • Bence00111
    Tod Narutóka :)Ez az autó nekem h átrakjam kb 15 perc. Meg is van hogy honnan szedted le. De nem teszem át. Van most nekem Favoritom.
    Azzal foglalkozom.
  • Szildramor

-kedves dvd vásárlók! Ezt a kocsit pakoltam át c11-ből nemmondommeg hogy: úgysesikerülne nektek, és ezen a pályán lefotóztam. Ez sincs meg nektek így az igazi nyálcsurgatós: ugye? Aki meg akarja venni a kocsit vagy a pályát az járuljon a pénztátakhoz. Haveroknak féláron, ellenségeknek 150% os uzsorakamatra XD
  • Szildramor
    ne kapd fel a vizet princó. Nem sértő a Narutóka mellékesen. Vedd meg a dvd-t ha kell. Arra baszod el az idődet és a pénzedet amire csak akarod. Ha azt a munkaórát ki kellene fizetned amit eddig kocsigyártással töltöttünk és nem szégyenkezem hiszen japcsik is töltötték az imént: szal a gatyád is rámenne. Aki pénzért csinálja azt egyes helyeken ...vának hívják vagy hivatásosnak. Ingyenes modelt eladni pénzért hülyeség de aki megveszi az se komplett XD
  • princodvd
    Nem tudom melyikőnk princókám-ozta le a másikat, de ez annyira nem érdekel.
  • zroland
    Ne bántsd Őt...rajztanár...és modelez is..autókat csinál :D
    Egészen jól kezd érteni hozzá, és igaza van...ha Teis annyi időt beleöltél volna az autógyártásba, 1000% hogy eszed ágába nem lenne fizetni érte, ha egyszer néhány hét alatt meg tudod csinálni magadnak is! ;-)
  • princodvd
    Ha már ebbe belekezdünk, akkor kérjünk először is egy komplett listát, valamint pedig a tarifáról, amit mondtál is.
  • zroland
    :D Én utalok szívesen...aki bennevan az írjon...Tibi, szerintem nekedis megérne 1-2000ft-ot! Ha gondoljátok írok Tomwin-nek,hogy mennyiért adnak hány model-t,de azt nem kell ám tudnia, hogy annyi sok embernek kell! :D
    Szildramor sikerült már megoldani az nfs-es hangokat?
  • princodvd
    Naruto, én sem hívtalak téged Narutócskának, úgyhogy kérem ezt a fajta tiszteletet Nekem is megadnod, én is megadtam Neked. Ha azt hiszed minden jár ingyen, akkor tévedsz..., a mai világban már nem.
  • Szildramor
    princókám: ha te ingyenes modellekért pénzt szeretnél nekem fizetni: megadom ám a bankszámlaszámom és bizonyíthatsz még ma XD