19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
zroland #11209 Bence: Igen, megvan neki, nekemis megvan, és legtöbbünknek megvan ! :)
Neked nincs????:O -
#11208 legalább felismerted :) (nem bántásból írta ugyanis szvsz) -
zroland #11207 Az szép fiam...dícséretes hogy beszélsz másokról...nem volt gyerekszobád? vagy mivan? anyuci nem szeretett eléggé? -
#11206 szét ne essél srác... -
princodvd #11205 le vagy sz@rva naruto a cinizmusoddal együtt :) -
Bence00111 #11204 Ja és amikor belépsz a játékba kijön egy ojan kép hogy 1 additionally installed vehicles found? -
Bence00111 #11203 Megvan az editcar progi? -
#11202 regelj deviantart-ra. Képfeltölteni se rosz :) -
StoReK #11201 -
StoReK #11200 ez is Wartburg -
#11199 Van Norbinak egy modellezésre váró kocka Wartburgja félkészen. Norbi? ilyened nincs véletlenül Wartburga 311-es -
StoReK #11198 Editcar az van meg a WR2 Managger is felismeri. -
Bence00111 #11197 Próbáld meg így: Addons/Autos
De ha nem jó akkor nézd meg hogy van e az autód mappájában olyan hogy: Editcar. Ha nincs akkor az a baja
-
StoReK #11196 Még egy kérdéssel fordulok hozzátok.
Berakom az AddOns/Autos mappába az autókat de amikor belelépek a játékba sehol sem találom.
Válaszotokat előrre kössz. -
Bence00111 #11195 Ezt hogy érted Norbee? -
#11194 én egy wartburgot ismerek és az ez
- a többieket elvakítja ennek a ragyogása XD aki még nem ismerné Totalcar Magyarország első punk autós műsora adásában megnézheti :) -
#11193 A wartburg nagyon jó helyen van... pihen és várja premissönt:) -
#11192 És az ára majd elfelejtettem :D Az ára a következő lenne: Pontban éjfélkor kellene egy üzit küldeni SG-re a következő szöveggel: "Domo Arigato Naruto Sensei" és akkor megkapja levélben az illető a titkos letöltő kódot és betekinthet a szalmakalapos lány kutyapiszkos hátsóülésére meg minden -
#11191 Jóvan akkor nekem belső nézet is lesz és + felnik meg miniszoknyás driverlány pipacsos szalmakalapban meg egy kis pudli a hátsóülésen amint sza...glássza a lány hátát -
Bence00111 #11190 -
Bence00111 #11189 Ügyes... -
#11188 nem. azt kellett volna modndanod: mondjatok 3 oldalt amiről lehet tölteni wartburgot. És akkor le tudtuk volna alkudni egyre XD -
Bence00111 #11187 Na Narutócska? Most jó? -
Bence00111 #11186 Ok. Az ára az h mondjatok egy olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni egy Wartburgot. -
#11185 Naaa Bencus -
Bence00111 #11184 Ejj Narutócska -
#11183 Princó sírva fakad menten. Kérjél valamit érte. Idézem a mestert > "Ha azt hiszed minden jár ingyen, akkor tévedsz..., a mai világban már nem." < és milyen igaz. Bencus: tessék mondani egy árat. Nem magam miatt mondom a mindenit neki -
Bence00111 #11182 De nem ma. Ma nem érek rá. Valakinek tanulni is kell. :) -
Bence00111 #11181 Ingyen. -
#11180 mindenkinek megvan az ára. mennyiért raknád át? :D -
#11179 15 perc? XD ne túlozz. 30 volt driverbeállítással, lámpatuningal és futóműmódosítással együtt :) 15 perc alatt nemtod megcsinálni mert nincs kész editcarod hozzá mint nekem volt XD Szal vedd meg a dvd-t és kapsz hozzá egy japán páját extraajándékban most akciósan korlátba épített tó efektel -
Bence00111 #11178 Tod Narutóka :)Ez az autó nekem h átrakjam kb 15 perc. Meg is van hogy honnan szedted le. De nem teszem át. Van most nekem Favoritom.
Azzal foglalkozom. -
-kedves dvd vásárlók! Ezt a kocsit pakoltam át c11-ből nemmondommeg hogy: úgysesikerülne nektek, és ezen a pályán lefotóztam. Ez sincs meg nektek így az igazi nyálcsurgatós: ugye? Aki meg akarja venni a kocsit vagy a pályát az járuljon a pénztátakhoz. Haveroknak féláron, ellenségeknek 150% os uzsorakamatra XD -
#11176 ne kapd fel a vizet princó. Nem sértő a Narutóka mellékesen. Vedd meg a dvd-t ha kell. Arra baszod el az idődet és a pénzedet amire csak akarod. Ha azt a munkaórát ki kellene fizetned amit eddig kocsigyártással töltöttünk és nem szégyenkezem hiszen japcsik is töltötték az imént: szal a gatyád is rámenne. Aki pénzért csinálja azt egyes helyeken ...vának hívják vagy hivatásosnak. Ingyenes modelt eladni pénzért hülyeség de aki megveszi az se komplett XD -
princodvd #11175 Nem tudom melyikőnk princókám-ozta le a másikat, de ez annyira nem érdekel. -
zroland #11174 Ne bántsd Őt...rajztanár...és modelez is..autókat csinál :D
Egészen jól kezd érteni hozzá, és igaza van...ha Teis annyi időt beleöltél volna az autógyártásba, 1000% hogy eszed ágába nem lenne fizetni érte, ha egyszer néhány hét alatt meg tudod csinálni magadnak is! ;-) -
princodvd #11173 Ha már ebbe belekezdünk, akkor kérjünk először is egy komplett listát, valamint pedig a tarifáról, amit mondtál is. -
zroland #11172 :D Én utalok szívesen...aki bennevan az írjon...Tibi, szerintem nekedis megérne 1-2000ft-ot! Ha gondoljátok írok Tomwin-nek,hogy mennyiért adnak hány model-t,de azt nem kell ám tudnia, hogy annyi sok embernek kell! :D
Szildramor sikerült már megoldani az nfs-es hangokat?
-
princodvd #11171 Naruto, én sem hívtalak téged Narutócskának, úgyhogy kérem ezt a fajta tiszteletet Nekem is megadnod, én is megadtam Neked. Ha azt hiszed minden jár ingyen, akkor tévedsz..., a mai világban már nem. -
#11170 princókám: ha te ingyenes modellekért pénzt szeretnél nekem fizetni: megadom ám a bankszámlaszámom és bizonyíthatsz még ma XD