19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Tiger 2
    Hello! Nekem nem teszi ki az autókra a renszámokat, csak szürke tábla van a kocsikon! Mért van ez ???
    Előre is kösz !
  • cheatman
    Sziasztok! Van egy elég idegesítő problémám! Belépek a játékba. Eddig minden oké. Rámegyek az első menüre, leütöm az entert. Onnantól kezdve fokozatosan meghal a manüben a vezérlés. Először fölenged a rendszámig aztán egyet vissza és sehova máshova akár mit nyomok nem megy. Mostanában cseréltem VGA-t előtte semmi probléma nem volt a játékkal. Most újratelepítettem a Windows-t vele együtt a játékot is és azóta csinálja ezt. Ja és ATi 9600 Pro 128MB ről cseréltem Ati HD2600XT 256MB re minden más maradt a régi. Ha tudtok légyszi segítsetek, mert megőrít!
  • zoliii
    Megtaláltam a régi KITT-et :) régi kitt csak a kocsinak elég hiányos a textúrája, és még a belseje sem jó :( De kezdetnek jó.
  • zroland
    Jó nem haragszom :D Ma 5-kor bepótoljuk :P
  • Szildramor
    Volt is bűntudatom miatta. Betegen ott vársz én meg nyugodtan alszom `_´
  • zroland
    Azt láátjuk hogy elaludtál :D
    Énis vártalak msn-en...!
  • Mindkillers
    A Crash Time-ból a város.
  • csabóbp
    oks ma lécci legyél msnen... csaó am meg semmi baj ;)
  • Szildramor

- új kerék s15-höz
  • Szildramor
    Bocsi Csabó: elaludtam kicsit mert tegnep nem aludtam semmit :D SovataLevi: Multizni esténként néha. Mostanában nagyon ritkán voltunk.
  • csabóbp
    Naruto sűrgösen beszélnem kell veled azonnal msnen irj ha vagy _!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • sovatalevi
    naruto,ti mikor szoktatok multiplayerezni?
  • sovatalevi
    miert van ilyen keves szerver?
  • gerge93
    ja akkor azért nincs meg xD... köszi
  • Szildramor
    Isten ez az audi. Pollishon előzgettem vele egy ibapont nélkül csúcsforgalom idején :D A map meg új C11-es város amit remélem gyorsan megosztanak már :)
  • gerge93
    vki tudja melyik map ez?games.reveuron van több kép az audi s6os nál
  • Szildramor
    ha kulcs van elötte akkor jelszavas, ha meg behajtani tilos tábla akkor éppen megy a viadal. Ha magas a pinged, akkor jobb oldalon kiírja, ha nincs meg az autód amivel mennek: az sem a lejobb: kis piros-x van a kocsiknál. Aszthiszem mindent elmondtam de ha valami kimaradt: tuti kiegészíti valaki :D
  • sovatalevi
    sziasztok.nekem nem megy a multi.ramegyek a multiplayerre utana internet,majd elohoz vagy 2 szervert,de a join nem jon ele.miert?
  • mo rémálma
    A nemrég felkerült zsiguli belső nézetét megcsinálná az illetékes modder úgy hogy ne lógjon ki a sofőr keze? Nemtudom mekkora meló de nagyon megköszönném
  • Szildramor
    Én úgy csináltam belső nézetet elsőre, hogy mtKit2-vel megnéztem alaposan egy kész cpit mappát és annak mintájára kis gyakorlással és photoshopos tudással szinte bármit meg lehet csinálni. Ha fix kormány van azt ki kell maskolni. Az picit nehezebb, de kidolgoztam rá egy gyors technikát így pár perc alatt eltüntetem ha juicedes vagy nfs-es model. De a leegyszerűbb belső nézet, ha átírod a cpit cuccok neveit XD régen azzal is megelégedtem
  • gerge93
    #11467 editcarral állítod be a km órát meg rpm- et meg ilyenek, de kell hozzá modellnek a kocsi kormány nélkül és kell külön a kormány
    #11468 attól függ, elvileg nem
  • aerolive
    kész .lwo modellfájlból nagy munka wr2-be konvertálni?
  • [HUN]FaTaL
    Csak editcar kell a belsőhöz? És a modell fájlok?
  • Szildramor
    Belső nézet az picsafüst. Csak fogj egy nyitott editcaros modelt pl ezek közül valamelyiket nyitott edit és gyorsan beletanul az ember :)
  • [HUN]FaTaL
    Told át PÜben, köszike :) Valaki megtaníthatna belső nézetet meg törésmodellt gyártani. :)

#14463: Ne matricázd össze plz :)
  • Bence00111
    Csináltam már belsőnézetet hozzá. Ha akarod átküldöm és nézd meg teccik-e
  • Szildramor
    Szivesen csinálok belőle valami variációt :) Ha nem matricázható a felülete akkor nem kell aggódnotok: nem csinálok belőle karácsonyfát XD
  • [HUN]FaTaL
    Befejezheted a samarat ha van hozzá hangulatod, editcar asszem nyitva :)
  • 12346
    kár, hogy nem nyomja már:/ azt a 300-at pl csíptem egy időben. csinálhatna pedig még tepsiket. vagy mind1 mit^^
  • Szildramor
    jaja: énse vagyok amcsibarát :D de szép munka az bittos. Samara szép kocsi. Lehetne még belőle ezt azt kihozni. Hát az biztos hogy sokszor a szaktudás nálam is lekorlátozza álmaim megvalósítását. De legtöbbször a lezárt modellek miatt szívás :D
  • [HUN]FaTaL
    Victor Ding nagyon tehetséges, nagyon szép modelleket csinált csak nem szeretem az amcsi vasakat így nem nagyon mászkáltam velük, de, amiket kipróbáltam mind profi munka volt.
  • [HUN]FaTaL
    Én is ezt fogom tenni ha megjön a kedvem. Bár a konvertjeim nem a legjobbak, nagyon sokmindent nem tudok úgyhogy valaki taníthatna. Bár a kézügyességem sem a legjobb sajna, de érdekel a téma. Talán a legjobb konvertem a Samara lett, de annak is kéne koszolódást, törésmodellt meg belső nézetet csinálni.
  • Szildramor
    Jaja: én is Victor Ding rajongó vagyok. Van pár kocsija és a leghíresebb wr2-es vidi youtubon is az ő modellje. 1989-ben született és ilyen modelleket csinál Mint ez a Chrysler 300 -as és volt hogy senki nem válaszolt fórumban a fellinkelt új modelljére. Annyira leszarták, hogy abba is hagyta az egészet sajna. Nem sajnálkozom miatta mert nagyot alkotott míg aktívan dolgozott, de akkor is egy több száz órás modellező - kreatív tervező és elejétől végéig 100% ot teljesítő valaki többet érdemelne. Minimum egy választ ha fellinekel egy modelt. Pedig nagy tehetség és ügyes rajzos is volt. Na mindegy: ami itt nálunk SG-n van fórumban az kurvajó mind hangulatra mind tanulás szempontjából. És inkább nem legálisan konvertelek és stikáb osztogatom. Lényeg hogy csináljuk és nem az oldal látogatásáért hanem mert örömet okoz :D
  • [HUN]FaTaL
    Lehet benne valami, ez korábban volt. TW mindenkinek beszól, pedig nem is moddol csak konvertál. Ez is kemény meló én elhiszem, de pl. King6 (alias Gangster), aki ugye saját maga modellezte a mercit...
  • Szildramor
    Kiadták? Én azt vettem észre hogy tomi keresni akar az oldal látogatottságával. Még GR-en feltett linket letiltatta ma, beszolt a Borgos rendszergazdáknak, mert gyerekeknek (ugye játékról van szó ugye): közvetlen linket mertek tenni és töröltette velük is. Az oladlukat alig lehet megnyitni annyi reklám villog már. Biztosan ez is annak a vélt vagy valós sérülésnek a következménye melyet a modolós akárkik elkövettek ellene. Figyelem a munkásságát: bezárt oldalak, törölt videók és lealázott modolással próbálkozó gyerekek meg egy szétbaszott wr közösség van a háta mögött. Sem kocsit sem editcart sem tutorialokat nem oszt meg senkivel. De megértem a kicsinyességét. Biztosan valamit kompenzál ezzel csak nem a gyerekek hátán kéne csattanjon az ostor. Ha mindenkit segítene és nem lenézne akkor felőlem keressen pénzt ingyenes modellekkel: elnézném neki. Neki csak az a lényeg hogy ő legyen a pro. Mások le vannak szarva és annak ellenére hogy pl az osztrák srác majd egy évig épített egy gyönyrű modelt és tényleg precíz és minden a helyén és 100% saját: biztosan a rosz tájékoztatásnak köszönhetően egy modder áll a csúcson és nem egy építő tervező. Németek tehetnek szerintem erről. Ha nem hagyták volna elkanászodni a lengyelt: nem 600 kocsi lenne wr ben hanem 1600 és sok tehetséges modder versenyezne egymással de így marad a monopolium a kevesek kezében és ez így van jól.....
  • [HUN]FaTaL
    Nem a modelleket hanem majdnemkész konverteket lopkodtak és kiadták új néven. Volt egy verda már korábban is, aminek elküldte tomwin valakinek a bétáját az meg kiadta mint saját konvert.
  • Szildramor
    ingyenes modellek lopása?? érdekes
  • Rezs
    A leghátsó tengely "emelt" és rögzített.
    Ha két-két kerék lenne rajta csúnyán ütne menet közben.
  • Mindkillers
    Norbee! Akkor please húzzunk bele a Suzuki témába! A barkast úgy csináltad hogy a középső kerék a modellen van,vagy pedig pl. a bal hátsó kerék és a jobb hátsó is 2-2 db kerék? Mert van nekem is egy VW Transporter autómentő a tarsolyomban... :)
  • [HUN]FaTaL
    Az editcar jelszavazás azért van mert sokan csinálnák hogy módosítja, jó szar lesz és az eredeti nevén publikálja lejáratva a moddert.

Egy csomó autó pedig azért lett privát mert nagyon sok lopás történt a communityben sajnos...