19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Sly9119
    Sziasztok, volnamég egy kérdésem, mivel nincs a közelembe kormány, ezért mint az LFS be valahogy egérrel nem lehet írányítani? Vagy valami finomabb beállítást, hogy ne rángassa a kormányt?
  • Szildramor
    Ez tényleg így van mert ha megosztaná az ember akkor szedjék le a fejemet mert mittomén mért, de saját felhasználásra mért kell jelszavakért kuncsorogni mikor úgysem adják oda és lenéznek mindenki és mi a bánatnak ne lehetne egy saját kis módosítást csinálni. És még van pofája odaírni nemmondommegkinek hogy módosítás csak az engedélyével. Egyrészt le van zárva még a vezetőbácsi sapkája is másrészt meg lófasz a seggébe. Harmadrészt meg.... XDD
  • aerolive
    hát ja, elég szar. az editcar jelszavazást sem értem, miért ne módosíthatná az user a cuccokat, mi kár történne velük? a modell lezárását még megértem, de ezt ... pl van bennük egy kis idegesítő hiba és lehetetlen megcsinálni. pl 13.000-ig van skálázva az rpm, de a fene tudja miért, fel tud idegesíteni, meg mikor valami kis módosításra lenne szükség ... ááhh
  • arty
    inkább nem mondom mit gondolok az ilyen "modderekről" (kirakja a képeket és várja h a sok szerencsétlen ott csorgassa a nyálát) ...
  • gerge93
    nincs mit
  • Szildramor
    De az utolsó gyorsulási az kurva jó volt :D Nemtom mi a fasz ez de tegnap járt le a vírusírtóm így tuti hogy az lehet. Na majd legközelebb nem lesz ilyen. Még sosem fagyott le játék közben szal gyorsinstalálás halaszthatatlan. Hangokat majd letesztelem. Tömörítést még nem próbáltam az új progival de az alap az gyönyörű :) Csáó!!!
  • 12346
    ez így süti. köszönöm szépen^^
  • Szildramor
    Bocs Roland: Totál lefagyott a gépem és nem enbged vissza msn re sem. Egy win telepítés lesz asszem ebből :(
  • Szildramor
    Szimulátort imádom. De próbáld ki. Fura nagyon az arcad. Olyan mintha más játszana helyetted azért meg nem ülök a gép elé :D
  • Sly9119
    Sziasztok, mire állítsam Simulation ||||| | Arcade? melyik a jobb meg mivel? MI az Arcade Plus? :)
  • sovatalevi
    koszonom
  • aerolive
    megszűnt a wr2 letöltés oldala, de mind ottvan a fórumba

theborg fórum wr2
  • sovatalevi
    theborg ez miert nem jo?
  • Szildramor
    Olyan pálya lesz: deutshe roads vagy mi csak csinálják meg végre :D Valami sivatagi kéne már vagy C11-es ből a nitro pálya. Az milyen szép volt kis földutakkal meg ilyenekkel és bazinagy autópálya :D Na de mindegy. Úgy tűnik nem kapok választ a hivatalos kocsikiadáshoz ezért aki akar "tesztelni" az msn-en megtalál. Azt kell majd vizsgálni, hogy kipörgésgátló nélkül valóban driftelhető-e az editcar vagy sem. Tesztelők megkaphatják, de egy hónap után a tesztjárgányt le kell törölni a gépről nyomtalanul. vissza kell térjünk a kalandozó magyar virtushoz basszus mert ha még válaszra sem méltatnak akkor gondolom számításba sem vesznek így: szabadság - testvériség - egyemlőség minden földinek
  • aerolive
    igen :D

amúgy ja, pályából kéne sok. kéne valami bazinagy, várossal, vidéki utakkal, autopályával :D
  • sovatalevi
    hali.ha felrakom a havas havas olasz palyat akkor az auto jobban csuszik,meg minden?
  • Szildramor
    Pályákat csináljanak. Kocsiból van már elég :D
  • aerolive
    nem vagyok idegen az ilyen tanulós dolgoktól, de a modellezés sosem ment :D
  • aerolive
    hát most ottvan tomwin meg mario garázsa, ők csinálgatják maguknak. ha kiadja, akkor kiadja. sok a privát cucc, főleg a legjobbak.de ha lapozgatsz ott van sok kocsi. mondjuk legtöbb része szépen sorban fentvan a games.reveur-on.
  • Szildramor
    De az a model Juicedes. Ha van valakinek tapasztalata meg progia: ingyen megcsinálhatja. Van egy gyönyörű kocsi GTA-ból. Textrútázható felületet nemtok hozzá csinálni sajna. Pedig a modell nyitva van meg van hozzá textúra is. Valaki ért annyira bármelyik progihoz, hogy megtudja ilyet is csinálni? -¸-
  • arty
    theborg televan gyönyörű játgányokkal, letöltőlink sehol. miért?
    régen 5 perc alatt leszedtem 10 kocsit, most pedig csak képek mindenhol ...
  • Szildramor
    Az gyönyörű. Szerintem kereket csinál hozzá vagy nemtom :D Micsoda belső nézete van nyááám XD
  • aerolive
    mondjuk a pajero 3.8-nak is örülnék, ha kiadná, vagy ki fogja, nemtudom, de az is jó.

amúgy km órát hogy lehet lecserélni?
  • aerolive
    link
  • Szildramor
    Muti linket :D
  • aerolive
    hát vannak elég jó cuccok. mondjuk ottvan az eclipse gt odabaszós dash-el.
  • Szildramor
    Ezt se láttam még kiadva Renaut meg sajnos ezt sem sikerült elkérni az olasztól :) Yaris - emiatt kezdtem el modolni
  • aerolive
    jah, képek vannak csak róla, úgy mint a cls amg-ről, nissan 370z, renault 19 turbo stb ... pont a legjobbakat nem adja ki. meg ahogy látom olyan pályákon megy ...
  • Szildramor
    nem tette fel csak képet róla?
  • aerolive
    mármint ez:
  • aerolive
    ez gyönyörű ... miért találták fel a vip szót? :(
  • Szildramor

- sivatagi pálya bazz. A legnagyobb sivatag eddig wr2-ben :D
  • istenfegyvere
    Mikor lesz kész a Barkas+Wartburg:D_:XD(kb:)JAh mikor lesz letölthetö:___(_)
  • aerolive
    á, ez kellett már nekem. jó kis szerpentines, kanyaros.

• Szildramor

Kiadták a Rocky pass-t NFS4 pályát Tomwinék. Elsőre nagyon szépen megcsinált pálya és nem voltak hibák vagy ilyesmik. Ami viszont fura az ugyanaz amit FTL-en is el...asztak: picit belemásztak az aszfalt tapadási-csúszási beállításaiba így a kedvenc kocsiaitok amihez houuászoktatok már kicsit másképp fognak viselkedni de sebaj: üldözéses játékra kitűnő lesz csak át kell állítani 50%szimulációra vagy fele szim - fele arcadra és akkor már a vezetéss lesz a lányg. Textúrákban a hegyek kicsit kötöttpulcsi szerűek, de az cserélhető akinek nem tetszik ... ^_^ Ez egy Pursuites pályának első osztályú, hizsen kötött vonalvezetésű így nem lehet nagyon elveszni mint városi üldözésnél szoktunk és "sok" benne a rövidítés ahol ki lehet cselezni az üldözőket :) Én a pursuites Ferrarival próbáltam és bitangjó versenyzés ha átállítjátok 0-50% simre. Driftelni ott a Japán pálya BVB09j től meg a többi eredeti ez tökéletes fogócskapálya szerintem. 5 ből 4 csillagot mindenképp megér. Azt az egy levonást meg ki lehet küszöbölni így 0% szimulációnál 5 ből 5***** ot adtam rá XD TX-Pro oldalán letölthető.
  • mo rémálma
    Norbee várhatóan mikor készülnek telljesen a kicsikék?
  • gerge93
    #11412 aha értem
    #11411 nem sikerül pedig megmozgattam a kijelölt pontokat(melyik nézetbe kéne mozgatni?), amugy itt az lenne a lényeg h mint pl a piros pontok ne legyenek ugyanazon a helyen oldalnézetbe?
  • Rezs
    Ide visszatérve még: A zmodeler és a deepexploration is alkatrészekre bontja az autót, az mtkit pedig materialok-ra (a material fül alatt) itt az egyszínű, vagy egy textura alá tartozó felületeket látsz külön darabként.
  • Rezs
    Csak azokat a pontokat kell duplikálni, amiknél nagyot törik a felület.
  • gerge93
    de van belseje csak külön kell letölteni és ugy berakni a kocsi mappájába link