World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mind 2 félét, de az exe-st is külön kicsomagoltattam egy mappába és onnan copy be...a játék nem lehet szar? ilyen rippeltet sikerült leszednem
Szeva! Hát akkor ott valamit nagyon elb@sztál vagy rossz helyre telepítetted az autókat. Milyen addon autókat töltöttél le?
Ilyen saját magát telepítõ exe fájlosat vagy pedig olyat amit neked kell
manuálisan bemásolni a játék programkönyvtárába?
Ha exe-s, akkor lehet hogy rossz elérési utat adsz a telepítésnek.
Na szal szerintem pötyögj még egy pár sort hátha tudunk segíteni!
Ilyen saját magát telepítõ exe fájlosat vagy pedig olyat amit neked kell
manuálisan bemásolni a játék programkönyvtárába?
Ha exe-s, akkor lehet hogy rossz elérési utat adsz a telepítésnek.
Na szal szerintem pötyögj még egy pár sort hátha tudunk segíteni!
Mért hihetetlen? Mondtam már hogy nem egy kocsmában borozgattuk el a négy évet. Azért mert te nem tartod lehetségesnek az zal csak magadról mondasz véleményt nem rólam. Nem is értem a sérelmeidet. Ha valaki hõbörögni jár fel Sg-re az szerintem nem én vagyok. Nekem már ott sorakoznak a tuningjaim WR-ben és míg te körbejársz SG-n és hasonló éles helyzeteket provokálsz: én már megrajzoltam egy kisebb városkát a tenger partján. További szép napot és mégegyszer köszönöm a tutorialt minden érintettnek <#worship>#worship>
Egyik pillanatban borász vagy,másik pillanatban végzõs fõsulin,aztán meg bölcsész szakos rajztanár😊 Ennél szánalmasabban már nem is nyomhatnád ezt a kamukérózást... Tünés
Mondtam hogy nem érdekel a lelkizésed Gergõ. Semmi közöd hozzá hogy melyik borászsuliban végeztem. És nem vagyok sértõdékeny így szerintem térj át te is egy normálisabb hangnemre mert bár borászként végeztem az nem azt jelenti, hogy egy kocsmában borozgattuk végig a 4 évet. Semmi közöm a borászathoz: bölcsész szakos vagyok és rajztanár. Ha nem érdekel a convertálós téma mert azt sem tudod mi az: akkor leszel szives privben küldözgetni a zöldségeidet.
Nem hát,mert körülbelül úgy végezted el a Borász szakképzést és úgy vagy végzõs egyetemista,ahogy én ûrhajós... A valóságban valami 14 éves kis csitri vagy aki SG-n tombolja ki,húzhatsz is a faszba
TESS itt van, a te kedvedért át is néztem és picit lejjebb egyszerûsítettem.... hogy még égszerûbb legyen.
Kemszi: remélem nem haragudsz meg érte 😊
Kemszi: remélem nem haragudsz meg érte 😊
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
szerintetek szildramor egszeris az életben foglya használni a "válasz erre" parancsot??😛😄szerintem nem tûnik fel neki...😊de remélem ezek után csak meglesz..csak azért írom mert negem ezért már egyszer lebasztak..😄 köszönöm a megértésed hy boys
Nem ittam/iszom el az agyamat,és azt hiszem ez megy a tanácsaid nélkül is...viszont a kérdésemre nem válaszoltál
Ne haragudj meg Kemszi, de ha feltettem kérdésben HWRMT oldalán, feltettem kérdésben itt is, tényleg érdekel ez az egész és szánnék rá idõt és ha még tutorialod is van hozzá amit készítettél: akkor ám haragudhatsz rám a léghajós képért de nem értem mért baj az, hogy néhány kocsit szeretnék összerakni. Mért van az, hogy Rezstõl elsõre kaptam választ és sikerült is megcsinálnom amit szerettem volna. A borászgyerekkel meg semmi bajom. Ne idd el az agyadat az a lényeg: ez a szakma mellékhatása: a tanáraim nagy része . . . szerette a bort XD
Tökmindegy,hogy miket csináltál és kinek segítettél,nem vagy végzõs az egyetemen úgyhogy SENKI VAGY!!!négynégy<#hehe>#hehe>
nem oktatlak ki,arra céloztam,hogy nem kellenek az ide nem való képek.Segíteni?nem vagyok egyik szeretetszolgálat tagja sem.ÉN is segítettem már pár embernek ,ahogy nekem is segítettek,de nem várhatja el senki hogy mindig ezt csináljam.Autót is csináltamm már wr2-be,igaz ebbõl csak kettõt tettem fel hwrmt-re,de meguntam már hogy ezzel molyoljak ,van jobb dolgom is.
és képzeld írtam tutorialt,hogyan is kell wr2-be autót tenni.Biztos hogy nem a legjobb,de megpróbáltam,és szerintem aki kicsit is jártas a 3d-s modellezésben,meg tudja kezelni alapszinten a szükséges progikat annak érthetõ....kb ennyi
és képzeld írtam tutorialt,hogyan is kell wr2-be autót tenni.Biztos hogy nem a legjobb,de megpróbáltam,és szerintem aki kicsit is jártas a 3d-s modellezésben,meg tudja kezelni alapszinten a szükséges progikat annak érthetõ....kb ennyi
"letett már valamit az asztalra pár minõségi belsõnézetes kocsival amit a WR2-be megcsinált és egyetemre jár."
A két dolog milyen összefüggõ😄DD Ezt a LoL-t
Egyébként nekem inkább úgy tûnik,hogy egy öntelt végzõs fõsulis vagy.. Aztán most akkor mit csináljak,ha te végzõs vagy?😊 Ahelyett,hogy virul az arcod hogy te már végzõs vagy fõiskolán,inkább lapozgasd kicsit pl. a magyar helyesírási szótárat,tudod..szép kék borítója van..
(hogy értsd miért írtam: " kúrva, nem õl meg)
Egyébként elég szomorú,hogy nagy egyetemista létedre hõlégballonokat meg hitler animációkat szúrkálsz a fórumba..õszinte leszek,én úgy kb. 14-nek ítéltelek meg a fórumozási stílusod alapján
A borászatit hol végezted?
A két dolog milyen összefüggõ😄DD Ezt a LoL-t
Egyébként nekem inkább úgy tûnik,hogy egy öntelt végzõs fõsulis vagy.. Aztán most akkor mit csináljak,ha te végzõs vagy?😊 Ahelyett,hogy virul az arcod hogy te már végzõs vagy fõiskolán,inkább lapozgasd kicsit pl. a magyar helyesírási szótárat,tudod..szép kék borítója van..
(hogy értsd miért írtam: " kúrva, nem õl meg)
Egyébként elég szomorú,hogy nagy egyetemista létedre hõlégballonokat meg hitler animációkat szúrkálsz a fórumba..õszinte leszek,én úgy kb. 14-nek ítéltelek meg a fórumozási stílusod alapján
A borászatit hol végezted?
te gyerek: látom borászatiba jársz : na én azt már kijártam és végzõs vagyok fõsulin. Nem kérek tiszteletet de azért ne szálj el magadtól. Nem hozzád intéztem a kérdést hanem ahoz: aki nem csak beszólni jár ide fel hanem tud is és letett már valamit az asztalra pár minõségi belsõnézetes kocsival amit a WR2-be megcsinált és egyetemre jár. A címzett még mindig Norbee. Ha nem válaszol: rád nem vagyok kiváncsi.
Inkább segítenél convertálni, mint itt kioktatsz: mindenki jobban járna vele. De a tutprialgyártás kishazánkban nem divat. Azért köszi mégegyszer Norbee-nak hogy egy picit is komolyan vett. mtKit2 is jól használható. Norbee: ha tudsz még ilyen wr1 - wr2 be átconvertálós tutorialt az nagyon jó lenne. Van egy Lamborghini terepjáró WR-ben és azt meg szeretném csinálni persze nem hivatalosan meg semmi körítés de az nagyon szép gép.
nem de akik itt vagyunk ismerjük a játékot mint a tenyerünket,nekünk már nem újdonság semmi,még a hõlégbalon sem
Kihalt? 😊 ez túlzás bár szépen fogalmazol de ez költõi túlzás. Én csak annyit mondtam hogy nem aktívak az emberek. Egy kúrva hõlégballonnal már sikerült is felpezsdítenem az életet mellékesen a wartburgos és a hõlégballonos kép szerintem nem õl meg egy topicot sem a táncoló adolf az már tényleg sok volt. Azért bocsánatot kérek XDDDD Spanyol oldalról szereztem ami persze nem magyarázat a HÕLÉGBALLONOKRAAAA <#bee1>#bee1> Van egy éjszakai mod is lámpaefekt éjjeli pályákra. Ha azt bvevágom: kihal a topic menten?
XD
Attól,hogy hõlégballonokat meg wareszokat raksz be,nem lesz jobb a topic,csak feljebb kerül... Valószínûleg,ha "kihalt" a topic az nem ok nélkül történt,nem kell erõltetni..ha valaki akar valamit írni/kérdezni a játékkal kapcsolatban,az úgyis megtalálja a fórumot majd,és megteszi..viszont ha hõlégballonokat meg wareszeket lát majd,azt hiszi eltévedt😊
nem én vagyok túl aktív hanem ti vagytok igencsak passzívak. Rezs az egyedüli aki a kérdésekre felel. Többiek csak beszólni járnak fel. Norbee nélkül halott lenne az oldal mert pepsi-tviszt-maxék nem fogják feldobni. És az a kép akkor is olyan mint WR Alpok map free cam modban 😛
Ezek hogy jönnek ide?
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
már kiismertem úgy is mtKit2-õt. Jó kis progi: bítom a németeket a saját játékuk szinesítéséhez adnak ki progit 😊 további jó pezsgést kedves pepsi tvist-max 😛
<#whatever>#whatever>