World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és honna tudjuk majd?? és milyen daciáid vannak?😄 mert érdkelnek 😄 tudtok csinálni fábia kombit?? 2005ös kéne nekem 😄 linkelek egy képet róla :http://forum.avtoindex.com/foto/data/media/69/skoda_fabia_combi_2005_1.jpg ( ez leje , ezzel a lökössel kéne nem a régivel ez a model frissitett) , http://jpg.autoweb.hu/ang-g03101708_1.jpg ( ilyen felnivel kéne :s) nagyon nagyon megköszönném ha vki megtudná nekem csinálni mert ilyen kocsink van :$
Szildramor
Tesztvezetést vállalok XD

Szildramor
Kesz dácsia is <#wow2> kúrvajó: az egész keleti blokk reprezentálva lesz <#dumcsi> ha valamit tudnék segíteni (bár nemtom mit) csak szolj 😊

Rezs
Ha elkészülnek le lehet majd tölteni a Ladákat.
Dacia lesz. Logan-nal nem hiszem, hogy foglalkozom.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

dacia van wr2.höz??😄 ugy elszorakoznék egy logan.nal vagy egy 1300assal 😄😄
bocsi eltudnátok küldeni ??? még milyen kocsik várhatoak?😄 mert nagyon kellek kocsit
amióta elörször játszóttam vele azóta imádom ezt a játékot 😄
Szildramor
Hajrá Norbee!!! <#taps><#nyes><#nevetes1>

Rezs
Ez itt "ezerkettes". Már van wr2-õm, úgyhogy készülnek az addon kocsik sorban. Lesz majd 1500ös is.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

csaó altudnád küldeni nekem az 1500.ös ladát? lécci irj választ elõre is kössz csaó , am hogy vagytok skacok?😄
Szildramor

<#hawaii> Amihez hozzá tudtam nyúlni azt mindent átalakítottam rajta. Új színsor meg kerekek is az már bonyolultabb volt, mert 3 progival kellett egyszerre dolgozni. WR2-t sosem lehet megunni <#nyes>

Csucsu2030
Helló!

Helló!!!

Szildramor
Hogy érted hogy nem C11?? Talán wr3? 😊

Opelfan
Van egy olyan gond hogy nem tudok multizni addon pályákkal, illetve elindul de a többiek eltûnnek hirtelen, mi lehet a gond?

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

hykao
Tessék, itt van két nem "Cobra11"-es kép:

Csucsu2030
Jaja. Nincs.

[HUN]FaTaL
Nincs forgalom.

http://goo.gl/gd6Zi5

Opelfan
Egy kérdés: Multinál nincs forgalom vagy én csinálok valamit rosszul?

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Szildramor
De szép 😊

Rezs
Gridben nem szép a damage.
WR2ben elég szép törésmodelt lehet létrehozni, csak legyen aki szórakozik vele...

arty
nekem is jobban bejön a WR2, de a griddel is eljátszogatok 😊
viszont a wr2 évek ota tartja magát nálam, haladgatok a karrierrel, addig a grid hol lesz 2 honap mulva? nálam sehol 😊 el is felejtem ... mint a dirtet 😊

Forza.

Szildramor

Szildramor
<#felkialtas> igazából én a pályák nagyságára, szépségére és kidolgozottságára céloztam amiben versenyrekelni esélyetek sincs ezzel a 2005-ös Synetices játékkal. Forgalom sincs nálatok, sem inteligens sem uninteligens és semmi szabadság, pont ellenkezõje WR2 élménynek. -> az egy arcad játék, olyan mint NFS EA-gamestõl. WR2 meg már rég túlnõtte a játékpiac kereteit 😄 Végtelen száguldás szabadság és autógyûjtemény egy jól kidolgozott versenyjáték ellen? Totál más kategória. Inkább a WR-re költötték volna a pénzt XD Aston Martin DBR9 drift >>>

arty
nemisigaz, a GRIDben a HDR olyan szép és nem is eltulzott!!! 😄

Forza.

Szildramor
<#felkialtas> Lacika 82-nek: "Ez a játék olyan: mint a kiadója" -> Igazad van Lacika. Íme egy kis példa arra amit Gird-ben nem látsz 😊

Szildramor
Az jó ha fejlesztenek 😊 Egyszer csak szánnak pénzt WR fejlesztésre is. Másik nagy kedvencem a Jedi Academy 2002 óta most fog megjelenni a következõ rész de még mindig van ezeregy szeró belõle. Remélem ez is halhatatlan nagy klasszikusok közé fog majd kerülni. Mindörökké WR <#nyes>

hykao
Hát amíg az RTL ellátja õket évrõl évre egy-egy Cobra11 fejlesztéssel...
arty
kár, h world racing3-tól semmi hír 😞

Forza.

hykao
Közben figyelitek azért hol tart most a Synetic-es srácok grafikus motorja? KATT
SASboy
off

én xp-t használok és a gyári tûzfal mellett szintén csak nod32-t használok és én sem kaptam még be egyetlen vírust sem.

nice legs. what time to open?

Szildramor
Hááát szép volt: nem csoda ha beleszerettél XDDD de azért kicsit kötött a pálya ahogy elnéztem. Wr-ben egy egész térkép csúcsforgalommal és ilyen jól kidolgozott pályából van legalább 20. Hasonló játékot nem igen adott ki más cég csak a Synetic. TDU is gyerekcipõben jár a pályaszerkesztés és a közlekedés terén. Sávba besorolás forgalmi dugóban és követési távolság betartása max itt jöhetnek szóba 😊 Igazából én a WR3-ra leszek kíváncsi. Remélem lesz

Szildramor
mért? Gird-ben is van 668 kocsi meg inteligens traffic?? <#wow2> bazzz: megyek rákeresek neten

Nem utálom én,csak most a Grid a kedvencem és ahhoz viszonyítok<#vigyor2>
Az xp pedig számomra nem kezeli olyan jól a dual-core-os procit mint a vista.
Vista alatt sokkal gyorsabban hajt végre mûveleteket,tölt be,rendereli a videót és a gyári tûzfal mellett már elég csak egy nod32-õt futtatni és nem kapok be semmi vírust vagy spywaret.
A játékok meg más tészta ,annyira már nem játszok sokat.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Szildramor
<#nyes> sose nõnek má fel XD

Szildramor
szereted a Visztát és utálod a WR-t <#wow1> csacska kis csávó lehetsz XD

Szildramor
nekem semmi bajom az XP vel. Gyors, fut rajta minden, nem szokott lefagyni és alig foglal 2 gigát. Viszta meg 10 giga és zabálja a procit, memóriát. De ha szereted az más 😊 (az érzelmi vonalhoz nem tudok hozzászólni <#nevetes1> )

Hát mit mondjak a játék olyan mint a kiadója....<#levele>
Majd unokaöcsém leköti legalább.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

[HUN]FaTaL
grat 😊

Megvan elindult juhuuhuuuuu<#taps><#vigyor3>

[HUN]FaTaL
lehet hogy tényleg újra kéne húznod az egész rendszert, mert ott valami nem stimmel, nekem gond nélkül fut és gond nélkül települt is

Vista ultimate dell aktivált verzióm van,nem buheramátrixos<#vigyor3>
El se indul a telepitõ sem.
Homokozik a lelkem orrba-szájba de a setup exe nem futi.

[HUN]FaTaL
Nálunk starforce nélkül jelent meg így gond nélkül futnia kéne. Javaslom hogy tegyél fel egy rendes vistat ne egy ilyen herélt fost 😄

Az biztos fõleg az sp3-as xp<#buck>
A Vista nekem jobban bejött,nekem stabilabb és biztonságosabb mint az xp.
És honnan tudom hogy starforceos verzió van-e nekem?
Eredeti a játék az akkor melyik lehet?

[HUN]FaTaL
De fut, gond nélkül. Ha starforceos verzió akkor viszont frissíteni kell a starforce drivert.

Szildramor
Miaza viszta? 😄 tegyél fel XP-t ha van. Gyorsabb és jobb.

Nem fut Vista alatt ez a játék?

arty
a bolti verzio egyáltalán nem kér cédét, telepités után ki is veheted a meghajtobol

Forza.

Sziasztok.
Megvettem a játékot,de hibás a lemez,most lemezképet csinálok belõle,ha úgy indítom el majd akkor kell crack vagy felismeri eredetinek?

egyébként ennyire tetszik ezt a kép csucsu? vagy a repcsi tetszik jobban?😄😄 ha beteszed hátérbe akkor híres leszek xD..písz
Köszönöm, a dicsõítõ gartuációkat..de ha még majd történek velem hasonlók vagy veletek akkor tessék beszúrni szerintem nem rossz képek..😊😛 egyébként Szildramor: nem értem szárazra még a hídba beragadt az eleje és sikerült a megpörögnöm párszor..😊😛 minden jót..béke