19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • arty
    Pw ohne "
    PW without "

ez nem maga a jelszo! azt jelenti, hogy:
    jelszó, " nélkül, azaz idézőjel nélkül

tehát ha a readme ezt irja:
    "valami"

akkor a jelszo:
    valami
  • cheatman
    áhhhhh Ge****iii.... tényleg Ne tudd meg hogy felidegesített!!!!!
    Köszi azért! Mostmár rémlik nekem is valami.
  • aerolive
    törött waresz kurvajó :D

cheatman, ezzel én is bebuktam pár hét után jöttem rá, a jelszó a szövegben van benne, elég nehéz észrevenni, asszem idézőjelbe van és arra írja a végén hogy without "
  • cheatman
    Csősztök! Már idegbajt kapok! Letöltöttem több modot amit egy bizonyos
    "The Testdriver 700" csinált. Pl.: Autobhan, C merci. A readme-ben leírja mia jelszó de nem tudom értelmezni, már mindenhogy próbáltam de nem fogad el semmit.

so nun Viel Spaß mit diesem Wagen
    Pw ohne "

PW without "
    PW: without "

Ha ilyen van akkor most mi a jelszó??
  • Rezs

Variációk 1 témára:) nemsoká elkészülnek és felteszem őket HWRMT-re.
  • Rezs
    Az eredeti Synetices autókon nem látszik az eredeti rendszám? Vagy készítettél házilag rendszámot, esetleg letöltöttél egy rendszámpackot és úgy nem műxik?
    A lényeg: 2helyen van a játék mappáiban a rendszám textura az egyik a menüben megjelenő, a másik az autókon jelenik meg. Ahhoz h jólegyen mindkettőt cserélni kell, de figyelj, hogy más a mérete a két textura-képnek.
    Ha nem letöltött rendszám probléma van, nézd meg, hogy a ...\World Racing2\stdstuff mappában megvannak-e a rendszám texturák(ezek mennek a kocsira), ill tudni kell, h belepiszkált-e valaki a kocsi mtl-jébe, hátha törlődött a rendszám textura(noplate.ptx).
  • arty
    biztos csak neme volt ujdonság az alternativ vizeffekt

régi:

új:
  • Szildramor
    Megyek :D
  • csabóbp
    naruto gyere fel msnre beszélnem kell veled !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Szildramor
    Danyr csináld meg szerintem. Ebből a modelből egy normális sincs. Belső nézet sincs így ez lehet az első igazi :)
  • gerge93
    és hol tudom megnézni h összesen hány polygonból áll?
  • Mindkillers
    Pontosan... Ezt a modellt már régen próbáltam becsalogatni mtkitbe,de még butítással sem ment nekem. Túl részletes,maximum 64000 polygont enged csak az mtkit asszem. Ez pedig 86000
  • gerge93
    megvan szabva az hogy mennyi polygon lehet mtkitbe vagy wr2be?
  • [HUN]FaTaL
    Akkor nem szóltam, nem mentem velük, utálom a suvokat :D
  • danyr
    Azok mind aránytalanok :S
  • gerge93
    na vki tudja, hogy miért írta ki, hogy range check error? magyarra fodítva valami tartományi hibaüzenetet jelent. már 3x vagy 4x elmentettem vmi változtatással, de mindig ezt írja ki az mtkit(most kiprobálom ugy hogy letöltöm ujra az mtkitet hátha). jó lenne ha tudnátok segíteni előre is köszi
  • cheatman
    Köszi, segített!!!
  • aerolive
    az a baj az audiknál, hogy a kmh óra 100-ig tizessével, onnan meg huszassával van, a valóságban jó, de játékban kivitelezhetetlen :D
  • aerolive
    nekem egyik se jött be :S, de ez jónak tűnik
  • zroland
    danyr próbálj meg csinálni hozzá belülnézetet :P Olyan még nincs, ami belülnézetes!
  • Tiger 2
    Már próbáltam úgy is de úgy se teszi ki a rendszámot csak a szürke táblát !!
  • [HUN]FaTaL
    Jól néz ki, de már van Q7.
  • danyr
    Készülőben lévő konvertem a San Andreasból, megpróbálom a wr2-be való berakását ;)

Eddig jutottam, még van mit rajta dolgozni.
  • mo rémálma
    ki könyörgött? mert ez nem az volt
  • zroland
    Este??? Én most vagyok fönnt :D Este az max. 7 lesz sztem...utána alszok..még mindíg lázam van, fájok mindenem :D
  • Szildramor
    Majd este leszek. Bevásárolni megyek eztazt :) Multi este??
  • zroland
    nade szildramor hátte ittvagy? :D Gyere már fel msn-re, kommunikáljunk :P
  • Szildramor
    10 perc ha megeszi az mtKit2. Egyébként 30 perc idegropi XD
  • zroland
    nem könyörögni kell...töltsd le a tutorialt, és csináld meg, nagyjából 10 perc!
  • mo rémálma
    Gyerekek én erre a swiftre nagyon rávagyok állva, vki csinálja meg
  • mo rémálma
    Ilyen nekem is volt már, nálam ha jól emlékszem az okozta a problémát h valamit összekutyultam a patchel meg a crackel, sztem töröld le és tedd fel újra aztán patch és crack, nekem ez segített
  • Szildramor

- este akinek van kedve meg ideje: egy kis üldözéshez este 7 után :) pálya és kocsiegyeztetés hagyományosan msn-en :)
  • Szildramor
    Ez is azt bizonyítja hogy régen minden jobb volt :D új vidikártya új problémák. Annyiban tudok segíteni, hogy tedd vissza a régit és akkor jó lesz XD
  • cheatman
    VALAKI SEGÍTSEN MÁR!!!:D:D
  • cheatman
    Ha kellenek infók, vagy képek a belsejéhez akkor szólj! tudok csinálni akármilyen szögből!
  • gerge93
    na tessék... mondom megcsinálom gyorsan hát nem hibát ír ki.aaa
    miért irta ki h range check error?

sok poligonból állhat, mert már ez volt 1x egy szépen kidolgozott modellnél, vagy csak rosszul mentette el vagy nem tom szerintetek?
  • gerge93
    de gtahoz van de nem tart annyira sokból átteni csak az a baj h kevés időm van mert előre hozott érettségizek és azért tettem be mert vannak páran még akik át tudják tenni és gondoltam megoldják, de ha nem akkor hétvégén megcsinálom
  • cheatman
    Jól néz ki, de nem GTA-hoz van?:D Jó lenne ezzel furákázbi mert az életben is ilyennel nyomom csak pirosba:D
  • cheatman
    Keresd meg a profilodvan ahol tudod azt is választani, hogy milyen karakter vagy a rendszámtáblás részt. Ahova beírod a rendszámod ott nyomogatod a jobra balra nyilat és találsz többfélét.
  • gerge93
    Nézzétek!!!! micsoda ritkaság és nincs lezárva... yeah...

Suzuki Swift letöltés