19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#11929 -Én leszedtem de nem bántam meg mert nagyonszépek am odellek. Biztos át lehet tenni ha a kocsikat is átlehet :) csináljunk pályát Gerge. Azt a Normandiásat meg kellene. Marha szépek bazz :)
-Miky92: majd Csucsunak írj egy privátüzit. Ő ismeri ezeket a verziók közti különbségeket. Biztosan segít :) -
#11928 nem tudom, mert nem szedtem le a játékot, láttam h regelni kell és inkámb nem regeltem rá hátha fizetős vagy mit tom én :D -
miky92 #11927 Hello. Valaki tudna segíteni mert menüben a profilválasztástól nem megy tovább. Mi lehet a gond? valaki segítene? -
karakara #11926 Igen csinálltam tigrát...de még kell rajta tökéletesíttenem.......és kéne hozzá egy kis segítség is. pl nincsenek még textúrái meg hasonló apróság de az editcar meg hasonló már kész van. -
#11925 Ja: tettem mellé igazi olasz slágereket hogy kerek legyen az élmény meg Jamiroquai zenéket a lamborghinis száguldáshoz :) a sportkocsik mind kanyargós utakra vannak kifejlesztve a Zonda-R is és a belső nézetben azért nem mászok rá soha a kilóméterórára, mert előzésnél és vezetésnél így jobban érezhető a kocsi. Mindig belső nézetből megyek és ez bevált. Alfa TZ-nek meg nem a tapadása magas hanem a sebessége alacsony ezért nem csúszkál :D Alfa TZ a legideálisabb előzgetésre sávok közti cikázásra mert régi kocsi és nem széles mint pl a Zonda mert az már majd egy kamionnyi szélességgel bír :) -
#11924 ja persze :D -
#11923 akkor igy kérdezem: priviben küldesz linket? :) (köszönöm előre is, ha igen) -
#11922 Nem linkelem mert bár leszarják és senkit nem károsítunk meg vele de egyes modderek kicsinyessége wr-ben odáig elment már. hogy bezárattak spanyol fórumot mert az ezer éves wr1-es modeljét linkelni merte az illető és befejezték a pollishroads félkész mapot és bár letöltő link sem volt hozzá töröltetve lett az összes feltett videó is róla. Akit érdekel megkaphatja. Exkluzív magyar SG-s letöltés csak barátoknak tesztelés céljára természetesen. Neki csak az a fontos hogy az oldalát látogassák reklámpénzek miatt fontos a forgalom. Ide nem tudnak egykönnyen regelni mert elég furfangos a rendszer :) Gerge szeretne pályákat áttenni és felvette kapcsolatot Krom bácsival is: azért írtam neki a pályaátrakásos üzit de szerintem a németek már csináljá mert a ferrárit amit tegnap áttettem txpro oldalán már viszontláttam -
#11921 és lesz akkor link olasz pakkra? vagy link ferrari pakkra? :))
vagy van egy ötletem: lehetne mindkettőre! ;)))
T.H.X. -
BillyG #11920 jön valaki délután multira?
-
BillyG #11919 ja karakara csinált tigrát de most tökéletesítimajd szólunk ha meglesz -
-ezt a játékot a Skoda racer nevű demó útján ismertük meg koliban és soha nem gondoltam akkor hogy egyszer még a ferrári hivatalos partnerévé lép elő bár ezt már akkor is megérdemelték volna. Elmondhatjuk magunkról hogy pár év alatt a kis butus merci modellektől egészen a legnagyobb modellezőkig jutottak modellgyártás terén. Ezt a ferrárit nagyon profi csinálta. A driver elött le a kalappal és gyönyörűek a részletek. A számlap nincs lecserélve: ilyen csúnya a mostani design a ferrárinál szerintem de a modell gyönyörű. Aki szeretné a tavaszi 18 darabosra bővült olasz pack ezen lemaradt darabját is az a szokásos módon jelezze majd. és ami érdekes: kiexportálható zmodelerig anélkül hogy szétesne a model törésmodell miatt szal a tuningolás lehetősége egészen a modellezésig belemászható eredményesen. A többi modelt nem néztem még meg de ez gyönyörű. Pályát kéne kiszedni: jó lenne az még nekünk :D -
#11917 Oks Csabó - majd leszek holnap msn en bár próbáld meg a borgos linket is mert lehet hohy az menni fog. Én GR-ről szedtem.
- Gerge: ezt a ferraris pályát nem lehet áttenni wr2-be? :D a kocsikat simán átlehet és nyitvavan mox minden rajta -
csabóbp #11916 ha neked müködik a dacia átküldhetnéd :D:D:D -
#11915 Meg ne szakítsd a programod :) majd szerdán jó lesz. Addig is minden jót! -
#11914 Hali!
Állok rendelkezésedre de csak szerdán érek rá,mert van egy nő és holnap lehet hogy el leszek foglalva legalábbis délután.
Ha viszont sürgős dologról van szó, akkor holnap estére szakíthatok egy kis időt de akkor feltétlenül írj egy e-mailt (e-mail = messenger cím) mert azt a mobilomon is meg tudom nézni és akkor tudom hogy fontos! -
#11913 egyébként szerintem az új c11-es efektekkel együtt nem olyan gagyi ez a törés csak ez ehy lepusztított verziója :) -
#11912 átküldjem a kocsit is ? :) -
csabóbp #11911 nekem a négy felnit raktam be azt csumi :D -
#11910 nekem rendesen bent van minden de nem ültem még bele :D -
csabóbp #11909 nincs is texturája :S:S nekem csak a negy kereket tette be -
#11908 editcar? Vagyis nyitható?? :D csinálok neked annyi tahányat csak akarsz -
#11907 pff ... nem is értem hogy adhattak ki ilyet ... 10 ezerig skálázott rpm, nulla erő, szar irányítás ... mbwr-be 100x jobb volt. és védett editcar, persze. -
#11906 Csucsu majd beszélnünk kéne. Lenne néhány kérdésem tudásbővítés :) -
#11905 Na kész a olasz pack :) Csabó te már hármat ismersz szerintem illetve újra vannak gyúrva így csak látásból :D dácsiát ki sem próbáltam még de ha szar akkor nem sietek vele °_° -
csabóbp #11904 DACIA LOGAN GR-N NEM JÓ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAPJA BE
-
#11903 nem realisztikus? és ezt pont a wr2 topikjában ... ? :)
sztem tipikus wr-es "mod"
vki gyorsan rántsa ki a pályát és a kocsikat! :D -
#11902 Sziasztok több képen is láttam már a C11 mappot, mikor lesz fent vagy már fentvan ?:S Vagy valami ujabb?:P -
#11901 ezekszerint nincs senkinek tigrája :( akkor nagyvalószínűséggel azt is nekem kell majd megcsinálni -
#11900 ki kéne kapni a kocsikat belőle a pályával együtt :D -
#11899 amúgy befigyel a kmh és az rpm óra cseréje ... a részletekre figyelhetnének :( -
miky92 #11898 Hy. Újratelepítettem a gépemet elindul a játék de a profilválasztástól nem megy tovább. Tudna valaki segíteni? Elöre is köszi -
Bence00111 #11897 nem ilyen szögletes mint a képen -
Bence00111 #11896 Kerék -
#11895 van vkinek opel tigrája? karakara csinált régebben, hátha megosztotta veletek :D -
#11894 na bazz elszámoltam magam kicsit: 16 kocsi lett a Panterakkal együtt :) nekiállok csomagolni estére remélem kész lesz az olasz pack 1-es :D -
#11893 tuti,hogy a ferrari kérte -
#11892 És milyen szép :) -
#11891 Legalább van belsőnézet... -
#11890 Ha kiszedhetőek a modellek akkor kezet csókolok német barátainknak... persze elöbb megmossák XD