World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
Olyan problémám lenne, hogy:

Karrier módban kezdtem játszani, és most harminc-valahány százaléknál tartok. Megcsináltam a Big City II-t (a parkolóházas) és a következõ pálya továbbra sincs feloldva. Nem tudok továbbmenni valamiért.

Hajrá Magyarország!

ok 😄
Szildramor
Uzumaki Naruto vagyok különleges képességeim vannak meg minden. Nem Szegeden lakom hanem Konoha faluban és hokage lesz belõlem ha nagy leszek 😄 Röviden ennyi. És a rettenetes pusztító kilenc farkú rókadémon szelleme lakik bennem. Remélem tisztázódott ez a Mészáros Krisztina dolog.....

Rezs
jövõre

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Meszes krisztiánnak hívnak????
Szildramor

***nem ugyanaz!!! 😊

Szildramor
Nemtalált 😄

SZilaJMaGGoT
Amint befejezték...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Naruto!!! Fogadok hogy szegedi vagy!!!
Szildramor
Academi és 3 😄 kicsit korán van: reggel 7-kor feküdtem....

Szildramor
Jedi Akademy 2 kardozós játék és általában minden gagyi laptopon elfut. Imádom mert jó benne a multi 😊

istenfegyvere
istenfegyvere
ma 06:54 | privát | válasz erre | #10048
Mikor lesz kész a skoda pack??😄
-------------------------------------------
Amerikai Egybesült Állatok

------------------------------------------- Himnusz alatt: Te miez? A szózat te hülye! :DD -------------------------------------------

Bocs hogy megkérdezem de mi az a JK3???
Szildramor
a vidikártyád fapados így a felbontás is legyen az. Igaz hogy Syneticesek azt mondták el fut a gépeden de auzért nem olyan egyszerû egy akkora pályát megjeleníteni ám. Kint a WR2_Setup-ra kattints és minden minimumra. Ha úgy sem megy akkor tedd fel a JK3-at. Az talán elfut 😄

jah és ezt minden pályán megcsinálja
Ez teljesen alap game. Még nem raktam hozzá semmit. Készítek egy profilt aztán belemegyek a karrierbe és ott kiválasztom hogy melyik pálya (ugye az elsõ mert csak akkor kezdem a játékot) autót is választok és rányomom az entert és akkor hozza ki.
SZilaJMaGGoT
Amint befejezték...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

istenfegyvere
Mikor lesz kész a skoda pack??😄

------------------------------------------- Himnusz alatt: Te miez? A szózat te hülye! :DD -------------------------------------------

Szildramor

😄

Szildramor
Melyik pályánál? mert autobahn és még egy pár ezt csinálja. 3-szor kell entert nyomni. Vagy telepítõs játékot feltenni és WR2maneger segítségével beolvasni. Ezekkel a problémákkal találkoztam: ami ezen felül van azt sajna nemtom 😄

Rezs
Ez egy alap játék addon-ok nélkül, vagy csak az addon pályán csinál így?
nem az autók hanem a pálya hibája szokott lenni.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Kéne egy kiss help de nagyon gyorsan. Valki létszi segítsen!! Amikor be akarom töltetni a játékot vagyis a pályát akkor kiírja ezt a szöveget: "Load operation failed! Please enter to continoue." Én rányomom az entert és visszadob hogy válasszak autót. És ez mindeggyik autónál így van. SEGÍTSETEK!!! A gépigényrõl kerestem infót és én még pont beleférek!
A gépem: 1800Mhz proci
512MB ram
64MB videó kártya
Mégegyszer kérek mindenkit hogy segítsetek.
istenfegyvere
mikor lesz kész a skoda pack?????

Szildramor

Mazda RX8

Szildramor

kicsit átalakítva és megszépítve 😊

Szildramor
van 4 verzióm de egyik sem a WR1-es verzió. Szeretnék egy ötödiket is olyat mint NFSU-2 ban csináltam. Megpróbálom kiszedni játékból 😊

Szildramor
ez nem az 😄

Mindkillers
RX8 már régóta van.Több mint egy éve elkészítettem...

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
majd keresek másikat 😊

Rezs
csak ezeket az ocsmány felnkiet lefelejthetnéd róla

Szildramor
<#vigyor4> ilyen lesz. Photoshop tuninge egyelõre 😊

Szildramor

Holnapra mindenképp kész lesz a Nexia. Addig nem fekszem le aludni 😊 ez meg át lesz alakítva Zmodelerrel csak tanuljam meg használni. Akarok egy pótkereket hátulra meg sárvédõket meg egy új lökhárítót elõre stílusosat íveltet. Remélem sikerülni foga majd

Szildramor

RX8-as Nem todom textúrázni sajna de remélem Norbee segít megoldani a problémát 😊

Szildramor
a nevem mindig Szildramor - az csak a reklámfelület 😄 Naruto az egy sorozat CLAMP meg mangarajzoló csapat: 4 csaj és õk a példaképeim 😊 Kattints ra mindig az ikonra és a profilomon olvashatod a nevemet bár Naruto sem rosz 😄

Köszi!! Ja és miért változtattad meg a neved?

w77d
köszi 😊

w77d
akkor baszódj meg Gabi XD

Illetve vauxhallból vannak még:
http://www.games.reveur.de/en/wr2/addons/fans/cars/Vauxhall/

(sorry a duplázásért)

Hali!

Opelek közül ezeket találtam:
http://www.games.reveur.de/en/wr2/addons/fans/cars/Opel/

Willi Betz
Nincs,nem is lesz😄D
Lejjebb van egy GTC.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
sziasztok! Opel Astra Twintop vagy Corsa D van a játékhoz??

kössz az ötleteket meg az oldalt is! 😊

istenfegyvere
mikor lesz kész a skoda pack????:,,,,😄😄

Szildramor
bocsi a Nexia határidõcsúszásért. A japánok tehetnek mindenrõl 😄

Szildramor
Új Toyota Supra Mark IV tuningolt és alapmodel TomWin-tõl. Kicsit belenyúltam ahogy szoktam 😄

kemszi2
elsõnek komolyan elgondolkodtam,hogy hogy lehet lépet készíteni XD késõ van már nekem😄
Szildramor
legegyszerûbb az F12 gomb melletti cuccra rátenyerelni. Ptr Sc van ráírva. Utána peintben vagy PhotoShopban nyomsz egy Ctrl + v t és elmented. Ja és gondolom észrevetted hogy játékban V betûvel szabad kameramozgás van? És ahol R etût nyomsz: ott terem a kocsi. Így egyszerûbb a fotózás is 😄

Helló!!
Hogyan lehet lépet lészÍteni a játékban?

Mindkillers
@Drift Elek:

Én a világítás ügyben annakidején eddig jutottam,aztán nem fejlesztettem tovább...

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Tutorial itt: >>> http://sodor.atw.hu/zmodeler/zmodeler_lecke/bevezeto.htm