World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Karrier módban kezdtem játszani, és most harminc-valahány százaléknál tartok. Megcsináltam a Big City II-t (a parkolóházas) és a következõ pálya továbbra sincs feloldva. Nem tudok továbbmenni valamiért.
Hajrá Magyarország!

ma 06:54 | privát | válasz erre | #10048
Mikor lesz kész a skoda pack??😄
-------------------------------------------
Amerikai Egybesült Állatok
------------------------------------------- Himnusz alatt: Te miez? A szózat te hülye! :DD -------------------------------------------
------------------------------------------- Himnusz alatt: Te miez? A szózat te hülye! :DD -------------------------------------------
nem az autók hanem a pálya hibája szokott lenni.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
A gépem: 1800Mhz proci
512MB ram
64MB videó kártya
Mégegyszer kérek mindenkit hogy segítsetek.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Holnapra mindenképp kész lesz a Nexia. Addig nem fekszem le aludni 😊 ez meg át lesz alakítva Zmodelerrel csak tanuljam meg használni. Akarok egy pótkereket hátulra meg sárvédõket meg egy új lökhárítót elõre stílusosat íveltet. Remélem sikerülni foga majd
http://www.games.reveur.de/en/wr2/addons/fans/cars/Vauxhall/
(sorry a duplázásért)
Opelek közül ezeket találtam:
http://www.games.reveur.de/en/wr2/addons/fans/cars/Opel/
Lejjebb van egy GTC.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Hogyan lehet lépet lészÍteni a játékban?
Én a világítás ügyben annakidején eddig jutottam,aztán nem fejlesztettem tovább...

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Mazda RX8