World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hy milyen progival vagy progikkal kell csinálni pályát?
Hy nektek sem játsza vissza az Arab Mod-pályán ment versenyt! mert rámek hogy visszajátszás és nem jácca vissza! Mi lehet a baja! Elõre is THX
Azért volt fontos ez a hír mert TomWin kivonulással fenyegetõzik a WR2-bõl és így legalább lesz utánpótlás a csúcskategória képviseletében is. Jobban várom Norbee Skoda-packját de attól még a sokadik Zondát is beteszem a gyûjteményembe 😄 Ti is publikálhatnátok valamit néha 😊
jó dolog ha az embernek van véleménye de a hír XDriveR visszatérésérõl szólt. Mért nem ahoz szólt hozzá ha már egyszer vette a fáradságot? Nem a kocsit akartam eladni 321 😄
Feltételezem mint autó nemteccik neki, nem mint mod... Szal nem a minõségére utalt...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
itt az egész lista:
>>>GTR Evolution carlist:
- Dodge Viper GTS/R
- Gumpert Apollo GT
- Lister Storm
- Marcos MarcoRelly GTS
- Mosler MT900R
- SunRed SR21
- BMW Z4 GTR
- Dodge Viper Comp. Coupe
- Gillet Vertigo Streiff
- Seat Cupra GT
- Gumpert Apollo
>>>Race Driver: Grid carlist:
Audi R10 Tdi
Chevrolet Corvette C5-R
Ford Mustang GT-R Concept
Honda NSX-R (Pro Tuned Class)
Koenigsegg CCGT (GT1 Class)
Lamborghini Murcielago RGT
Nissan R390 GT-1
Nissan Skyline GT-R Z-Tune
Pagani Zonda R
Panoz Esperante
Porsche 911 GT3-RSR (GT2 Class)
Saleen S7R
Spyker C8 Spyder
TVR Tuscan Challenge
----- és jokat csinál. A kedvenc RX-emet is õ csinálta annó. 123 sajnálom ha neked nem jön be a munkája. Biztosan azért mert jobbakat csinálsz 😄
>>>GTR Evolution carlist:
- Dodge Viper GTS/R
- Gumpert Apollo GT
- Lister Storm
- Marcos MarcoRelly GTS
- Mosler MT900R
- SunRed SR21
- BMW Z4 GTR
- Dodge Viper Comp. Coupe
- Gillet Vertigo Streiff
- Seat Cupra GT
- Gumpert Apollo
>>>Race Driver: Grid carlist:
Audi R10 Tdi
Chevrolet Corvette C5-R
Ford Mustang GT-R Concept
Honda NSX-R (Pro Tuned Class)
Koenigsegg CCGT (GT1 Class)
Lamborghini Murcielago RGT
Nissan R390 GT-1
Nissan Skyline GT-R Z-Tune
Pagani Zonda R
Panoz Esperante
Porsche 911 GT3-RSR (GT2 Class)
Saleen S7R
Spyker C8 Spyder
TVR Tuscan Challenge
----- és jokat csinál. A kedvenc RX-emet is õ csinálta annó. 123 sajnálom ha neked nem jön be a munkája. Biztosan azért mert jobbakat csinálsz 😄
Végre visszatértek az oroszok is a wr2-be 😄 ma tette fel XDriveR ezt a Zondat GIRD-bõl. Szép munka mint a régi szép idõkben. Jót tett a nyár az emberekkel 😄 >>> XDriveR Borgon itt XDriveR's SHOWROOM:RESURECTION!

milyen
hy mijen progival vagy progikkal kell csinálni pályát?
Geri: a Nexiát majd Norbee fogja feltenni miután átnézte. Próbaverziót át tudom küldeni ha kell.
Elmondtam már h miért nem teszem fel. Ha valakinek kell megtalálja nemigaz?
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
NARUTo honnan lehet letölteni ezt az új NEXIát? mert a HWRM-en csak az elsõ változat van amiben nincs belsõ nézet és az ajtók is "vastagabbak"!
Norbee? azt a csoda videótutorialt nem teszitek fel HWRMT-re. Istenkirály a zene alatta meg hihetetlen hasznos is kezdõknek 😊 (én már csak tudom 😄 )
HAJRÁ KEMSZI 😊 Sok szép kocsit és képet is róla pessze ide 😄
És egy kis újítás: Synetices kocsikért nem büntetnek ha megosztom meg EA-gameszesekért sem ezért holnap nyílt napot tartok aki szeretne tesztelni azt szivesen látom. Este nyolc után lenne multi. A szerver nevét és a belépõ kódot msnben küldöm el. Ha valakit érdekel küldjetek msncímet privben. A holnapi tesztalany õ lesz - sikerült megoldani a matrica homályosságot így most csillogós 😊 Köszönet Norbee-nak a segítségért nagyonnagyon!!!

És egy kis újítás: Synetices kocsikért nem büntetnek ha megosztom meg EA-gameszesekért sem ezért holnap nyílt napot tartok aki szeretne tesztelni azt szivesen látom. Este nyolc után lenne multi. A szerver nevét és a belépõ kódot msnben küldöm el. Ha valakit érdekel küldjetek msncímet privben. A holnapi tesztalany õ lesz - sikerült megoldani a matrica homályosságot így most csillogós 😊 Köszönet Norbee-nak a segítségért nagyonnagyon!!!

Nincs mit<#eljen>#eljen>
Én oda csomagoltam ki. Aztán ha sikerült elindítanod, akkor a sceneries-nél, ha jó helyre másoltad a pályákat látnod kell õket, és be kell pipálnod elõtttük a négyzetet, majd "save all changes", és kész😊
A Surfers sem megy de hátha mostmár fog! Csak még lekell töltenem a wr2man-t amit DjVktr mondott
Hali!
Fel kell tenned a wr2man progit, és ha jó helyre másoltad be az arab drift mód cuccait, akkor a wr2man progi látni fogja, és az elõtte lévõ négyzetbe tenned kell egy pipát, aztán elmented, és kész is vagy.
Fel kell tenned a wr2man progit, és ha jó helyre másoltad be az arab drift mód cuccait, akkor a wr2man progi látni fogja, és az elõtte lévõ négyzetbe tenned kell egy pipát, aztán elmented, és kész is vagy.
Hy mki! Nekem az a problémám hogy letölöttem az Arab Drift Mod-ot bemásoltam mindent ahogy kell, de nem adja be a játék mi lehet a baj? Pls Segítsetek! Elõre is Köszi!
ez az igazi tutorial >>> HWRMT -re regisztrálj és utána nolvashatod. Az elõzõt is érdemes azért átolvasni
Ez a tutorial van >> convertálás persze nem mindegy hogy honnan. Valaki nem tud segíteni NFSU2-bõl kitömöríteni modelleket és tuningalkatrészeket?
Mivel lehet komvertálni autókat WR2-be?????<#help>#help><#help>#help>
Norbee! Tegnapra nem,csak a hét folyamán érkezik meg a játék.Feltelepítem aztán indulhat újra az igazi modding <#eplus2>#eplus2>
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha jól emlékszem, kell néha hagyni egy kis elõnyt az ellenfeleknek - persze nem túl sokat -, majd a szélárnyékukban felgyorsulni - túlszárnyalva az amúgy elérhetõ sebességet -, és a végén pedig az élre törni.
szégynelm de én neki sem álltam a kampánynak 😄 ha végigviszed nyomjunk egy multit. Kíváncsi vagyok mi lesz <#pias>#pias>
megcsináltam mindent mégegyszer aranyéremre, ami nem az volt. így tovább is engedett
most ott akadtam el, amikor oválon kell menni az Alfa 33/2 Daytonával. 5x kell futni 300 km/h-t, ezt megcsináltam 6x is, de a 285-ös átlag helyett 283 ig jutok csak.
ezzel megint el leszek egy ideig.
most ott akadtam el, amikor oválon kell menni az Alfa 33/2 Daytonával. 5x kell futni 300 km/h-t, ezt megcsináltam 6x is, de a 285-ös átlag helyett 283 ig jutok csak.
ezzel megint el leszek egy ideig.
Hajrá Magyarország!
Ha jót akarsz magadnak ne rakd be..ez az én véleményem...folyton szétzúznak a kocsik😄
Sziasztok! Nemtudná elküldeni valaki az Autobhan-hoz az inteligent traffic-ot? Nem találom sehol! Köszi elõre is!
<#heureka>#heureka>új matricák J.S.Paint-tõl letölthetõk itt >> Paintmasters Vinyl Topic persze ez a verzió nem, mert ez egy hibrid kocsi 😄 2-ben egy új felni, új hang, erõsebbik motor és új szinek. Gyakoroltam egy picit 😊