19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#11969 -Gerge: este fele megyek csak fel mert rohangásznom kell egész nap. Majd beszélünk :)
-Arty: annyira nem vészes. Van egy videóm róla: itt azért több látszik belőle. A víz textúráját meg lehet csinálni PS-el, kis maszkolás és kész is :)
-Adaminho: estére megcsinálom a javítot verziót és csinálok új linket. Érdemes várni estig mert javítottat kaphatsz. Ki szeretne javítottat annak csinálok egy mini packot majd és akkor nem kell annyit leszednie ^_^ -
Adaminho #11968 Naruto látom, hogy befejezted az olasz packot :D Nagyon megköszönném, ha nekemis elküldenéd priviben a linket amúgy a következő exkluzív csomagban remélem lesznek jó japcsi gépezetek -
zsozon #11967 köszi.az jó lenne. -
#11966 ahogy néztem a képeket az a japán pálya még TÉNYLEG elég beta ... -
#11965 felmentem msnre megpróbálok fentmaradni... és köszönöm mindenkinek a segítségét :D
-SZilaJMaGGoT: igen én is erre gondoltam, hogy ugyanaz a polygonhatár, mint a kocsiknál vagy hasonló :D
-Norbee, Naruto mikor tudtok feljönni msnre(estefelé)? -
#11964 Tényleg bazz. Lecserélték a linket :) na majd megoldjuk valahogy és akkor nektek is lesz. Tegnap leszedtem két kocsit pl azokat is törölték délutánra. Egész ritkasághalmazom van már :D -
zsozon #11963 szia.bocs, hogy megkérdezem.Ha jól értem amit írtál a 4 újj Wr2-es,pályáról az mind csak készülőben van?vagy a Japán-béta BVB09JO-tól az már letölthető a linken?mert ott a forumban a download-nál valami mp3-at ad-be a linken.bocs mégegyszer,de nemtudom.
köszi -
#11962 Akkor neked is új lesz valamennyire a csúcsforgalomban előzgetés :) wr2-ben ez a legéletszerűbb élmény szerinte mikor besorolás - előzés - szembejövő forgalom eltérő sebességgel és néhaa a táj csodálatára nem is marad idő annyira figyelek hogy balesetet ne szenvedjek XD Hajrá hajrá pályakészítőknek. Ha kell segítség én is beszállhatok. De addig is elkezdem a következő exkluzív csomag készítését. Gerge majd lenne egy gép amit fel kellene tárni XD -
#11961 Csináltam tegnap autómosót polishroadsra. Ma befejezem és átküldöm ha gondolod. A texturát cserélni kell rajta mert az BP-s.
Aztán csinálok házakat is. Vagy akár ilyen szökőkút, tér, padok, lámpaoszlopok, közlekedési lámpák, kerítések, buszmegálló ilyenek is készülhetnek.
Majd msnen beszélünk h mi kellhet. -
#11960 nincs -
#11959 Racerben van forgalom? -
#11958 ez jobb is, mint vmi ring^^ anno nagyon sokat tolongtam ezen a pályán racer-ben. -
#11957 japán!!!!!!!!!!!!!!!! legszebb pálya volt (szvsz) -
-újabb fórumtalálmányom: Mexikó a kedvenc és legkedvencebbik wr1-es pályámat is átteszik végre :D így 4 pálya várható ha végre befejezik Mexikó >> Patriktól << , Japán BVB09JO-tól -B-E-T-A- itt <<->> , Nürburgring és Vikkend Janitól de azt már linkeltem :) remélem gyorsan és szépen dolgoznak a németek XD -
#11955 SOkkal biztonságosabbak mint a ferrárik. Jó száguldást :D -
#11954 Naruto látom (és hallom. lásd: Lambok :) kitettél magadért annyira jók lettek a kocsik ááááá megyek is vissza játszani! Köszönöm szépen -
-Jani még ki sem adta ürburgringet de már nekikezdett a következő pályának. vikkend vagy mi :D akit érdekel itt talál róla több képet is Jani bácsi mapp-gyára -
#11952 Különben ne úgy fogd fel a polycount-ot, hogy autónkénti poligon szám, hanem objektumon kénti(ugyanis a játékban az autó is csak egy objektumnak számít, hiába tudod, hogy az egyik egy autó a másik pedig egy fa :D )... :) Szóval ez így mindenre vonatkozik... -
#11951 Biztos, hogy van, ugyan wr2-höz nem csináltam még semmit, de minden játéknak vannak korlátai... :/ -
#11950 na gyorsan lemodelleztem Komáromnak Szőny részét(ahol lakok), már csak be kell rendezni(házak, boltok, növények...) remélem nincs poligonhatár mint a kocsiknál, ha valaki tudja hogy van-e az irjon lécci.
nem tudja vki, h h lehet lerakni kezdőpontot, h hol kezdjek a kocsival
tudom h ami a képen van "térképmodell" nem túl szép de nem is vett túl sok időt igénybe xD majd még felkell javítani természetesen, de legalább már elkezdtem, de mára már befejeztem -
#11949 Opeleket, Swifteket meg 1-2 luxusverdát (audi, bmw, merci, más nálunk úgysem jár) -
-Norbee-nak voltak ladái. Egyszer mutatott egy egész parkolónyi ladát csak gőzöm sincs hová lett az a kép. Nem is volt olyan rég. Karácsony körül valamikor tesztelésnél :) -
Bence00111 #11947 Ladát. -
#11946 Készülget a forgalom csak lassan. Eddig a rendőr octavia,a transit mentőautó,a dacia,kispolszki és skoda van.Szerintetek mit rakjunk még bele? -
#11945 Tudom mit jelent, pár éve már elvégeztem a középiskolát :D -
#11944 Köszi szépen! -
#11943 tényleg a magyar forgalom, h áll amit asszem mindkillers csinál(t) -
-Jamirofan neked küldtem először :D nem ment át? na majd minnyá újra. Még tegnap este küldtem egy linket neked :)
- na ez a kocsi azért érdekes, mert ugye olasz a kocsi, de amcsinak néz ki - akkor festés az m1-es bmw vagyis német, a város meg már "japán" szal kicsit sokan vannak :D
- Remélem sikerül pályát betenni. Jó lenne tudni a bedobás pont meghatározását és a pálya beolvasásához szükséges fájl megcsinálását mert akkor már akár Normandiát is betehetnénk és az nagyon szép pálya :) SOk sikert Gerge és ha tudok segíteni valamiben amihez sok idő kell és türelem akkor csak szolj, mert szeretem az olyat :D -
#11941 olyat szeretnék majd csak először ki kell tapasztalni stkitet és utána lehet hozzákezdeni ez az egyik gond a másik h előre hozott érettségizek igaz csak május végefelé de előtte osztályzó ami annyit tesz h megkapom előre a jegyeket a következő évekre szal jővőre rá fogok érni :D mer amilyenre idén sikerül olyan leszek jővő meg utána év végén kicsit értelmetlenül fogalmazok ezért bocsi, de remélem érthető volt :D -
#11940 Egy magyar pályát csináljatok nagyon fasza lenne. :) -
#11939 Nekem is elküldenéd az olasz packot Naruto? -
#11938 sikerült az sc2 gondom am megprobáltam csak egy alap térképet(benzinkut+1cég) csinálni és majdnem sikerült csak annyi a gondom h nem tölti be majd még gondolom be kell adni neki egy kezdési pontot mert elfelejtettem :D mondjuk még ki kell tapasztalni Stkitet :) remélem sikerül majd ez a proba és hozzá lehetne kezdeni egy igazi komoly munkához :D
akinek vannak modeljei amit fel lehetne használni a térképhez az legyen szíves jutassa el hozzám(értem pl házak, cégek, boltok, fák) előre is köszi -
#11937 Szivesen :) az utolsó kép nagyon teccik bár a kereszt alakba korzózó versenygépek is mutatósak :D -
#11936 Ne veszekedjetek!
video -
#11935 utolsó :D
-
#11934 és ajapánok?:D -
#11933 német autopályára termett, de ez a maximum :)
-
#11932 köszönet az olasz pakkért
az örök ellentét (olasz vs. német autó):
-
#11931 .sc2 kiterjesztést tudja vki h lehet csinálni vagy mi alapján? xD -
#11930 na akkor leszedem én is és majd megnézzük, h milyen alkatrészeket lehet felhasználni belőle :D