World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyat láttam ilyen lámpamegoldásnak, hogy egy nagyobb fényerejû/kiterjedésû világítást teszel a kocsi elé (kicsit messzebb), és szembeforgatod a kocsival.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Hajrá Magyarország!
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Egy kéréssel fordulnék hozzátok.
Fiat Uno-t szeretnék a játékhoz.
Amit találtam:
3D Modell
2 db Vice City-s Uno
1 db San Andreasos Uno
Amit szeretnék:
Egy kis Uno, a 999 cm3-as, 45 LE-s, 74 Nm-es motorral, háromajtós, 5 sebességes, a végsebesség valahol 150 körül van.
A Wikipedián felülrõl a 3. képen látható színben.
Jó lenne, ha lehetne hozzá belsõ nézet is, persze ha megoldható.
Esetleg ha ez nem jelent nagy pluszmunkát, akkor a többi Uno is bekerülhetne, ami "csak" a motorbeli változásokat jelenti.
903 cm3 benzin
999 cm3 benzin
1188 cm3 benzin
1301 cm3 benzin
1372 cm3 benzin
1498 cm3 benzin
1372 cm3 (Turbo) benzin
1301 cm3 dízel
1367 cm3 turbódízel
1697 cm3 dízel
És 1.6-os 197 LE, Fiat Uno Novitec Turbo
Az autók mûszaki adatai a már linkelt wikipedián és a
Fiat Uno Klub oldalán (itt a tuning menüben van a Novitec) találhatóak meg.
Ha valaki rászánja magát, azt nagyon szépen köszönöm, tudom, nem kéne kérni, ha én is megtanulnék autókat gyártani, meg miegymás, de azt hiszem, így hogy adtam néhány linket, 3d modellhez, gta-s autóhoz kicsit kompenzáltam kérésem súlyát.
😄
Hajrá Magyarország!
<#worship>#worship> köszönet Norbee-nak az eredetinél is jobb villogó megmodellezéséért. Viva Italia 😄
Köszi!
mindenféle nagyfelbontású kép jöhet részletket priviben küldöm
Köszönöm<#worship>#worship>
Érdeklõdnék hogy Peugeot 205 ügyben mizu, foglalkozik vele valaki?
Illetve azt szeretném még megkérdezni, hogy több screenshot-on is láttam hogy a játékoson kívüli autók, tehát a "traffic" sem alap autókból áll. Azt hogy lehet megcsinálni? Illetve ha ez egy mód akkor honnan lehet letölteni? Elõre is köszi!
nincs szükségem ilyen köcsög embere mint te na csá !!!!!!!!
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
#nexia: nagyon fain!!!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
közeleg a második kiadás: javított ajtók Norbee-tól, belsõ nézet, új hang, színtuning. És a Skoda pack is beérik a héten 😊