19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#11889 legalább a ferrariknál elfelejthették volna ezt a porszívó hangot -
#11888 döntsd el te :D -
#11887 és a kocsik milyen formátumban vannak benne? áttehető? :D -
#11886 és a pálya milyen? az szép?? -
#11885 Úristen! B O R Z A L M A S.Jókat lehet benne driftelni,tűrhető grafika,de ennyi.Túl árkád a játékmenet,irányítás,de ami a legjobban felbosszantott,hogy Ferraris játék,és messze nem realisztikus motorhangok vannak benne,hanem porszívóra hasonlítóak.A WR2-es Ferrarik a jók.Aki letölti,utána csak bánni fogja.Szóval NE -
#11884 Huh köszi Naruto!!!!! :D és neked is köszi RT a linkért.Le is töltöm ezt a Ferraris játékot,és beszámolok róla milyen hasonlóság van. -
#11883 légyszi linkelj képet róla :) kíváncsi vagyok a térképre :D -
#11882 ingyenes, Ferraris játék a legujabb Synetic motorral (grafikával)
ferrari.com
le sem tagadhatná a world racinges alapokat - istenem, de jó lenne egy 3. rész ... -
#11881 2-be nem lehet. -
#11880 kárpótlásul lesz még egy Diabló is amit nem terveztem bele eredetileg így 14 kocsi lesz ennek fele lambo :) -
#11879 Ez dejó lenne csúcsforgalomban bazz :) mint TDU ban de se merciwrbem sem TDU-ban nincs igazi forgalom itt meg van és szükség is lenne rá de nincsnézelődés bazz. Na majdnem kész az olasz packom. Hulla fáradt vagyok ma már nem teszem föl őket de Jamirofan holnapra leellenörzöm mindegyiket egyenként és bűntudat nélkül engedem őket szabadjára :D -
#11878 hogy lehet oldalra nézni belsőnézetbe, mint ezen a videón is látható? tudom, hogy wr1- es a videó, de gondolom, ha lehetett a wr1- be akkor wr2- be is lehet. előre is köszi :D VIDEÓ -
#11877 Behalt a deepexem :( kinyírja a modelleket. Bence asszem holnapra keresem már csak meg. A PS még megy és bár nem tudok szebb drivert betenni a tegnapinál de a textúrákat azért helyre tudom tenni :) szaros depex bazz: elbassza a napom végét -
Bence00111 #11876 Meglett a belsőnézet? Ha nem akkor ráér holnap is. Most dolgozzál :) -
#11875 Határidős munkám van W_W szaros editcarok az agyamra mennek meg volt egy textúra halálom is: tök fekete lett a 3d-s modell és kezdhettem elöről az egészet. Majd kérek egy editcar ranglistát a Lambók közül melyik a leghitelesebb. Mindegyik más így ami a legtöbb szavazatot kapja azt fejlesztem tovább :) -
#11874 előbb adj egy linket a gamehez -
#11873 Program se rosz de a download gomb az mindig ott van vidi mellet és alapból jó minőségű verziót teszi be a japó oldal :D Van még egy
Kaido-s vidi kisállat szólj ha elindul emuval Kaido XD -
#11872 egyébként tényleg ps2- re van, de hátha belehet vetni az emulátort, mint ezen a videón is látható, a videón szereplő gép szinte az enyémnek a lightosabb verziója :D ja és a videó -
#11871 youtubról is nagyon egyszerűen leszehetőek a videók... csak egy program kell hozzá... a videónak a pontos url- jét kell billeszteni, majd beállítod milyen formátumba mentse le végül hogy hova mentse ja és legvégül elnefelejtsd lenyomni a start gombot :D A PROGRAM :DD -
#11870 szerintem nem pc játék :) de szép nem?? :D ja és az a japán oldal azért jó még mert letölthetőek róla a youtubos videók. Még azok is leszedhetők vele amiket eddig nem sikerült a titkos módszeremmel sem :D próbáljátok ki: érdemes -
#11869 ez állati... király a grafikája... de sajnos állítólag nincs készülőben wr3 :( ... am ezt a játékot le lehet tölteni valahonnan? :D -
Bence00111 #11868 köszi -
#11867 Megvan valahól de kurvasok van 4 mappában. Majd keresgélem, talán estére meglesz.
(( Remélem ilyen lesz a WR3 :) vide )) -
Bence00111 #11866 Gyere msn re -
Bence00111 #11865 ja :D TotalCAR :) -
#11864 Elrontottad? :) -
Bence00111 #11863 Átvertél Norbee :) Azt mondtad hogy ez egy jó autó nem ilyen roncs:D -
Bence00111 #11862 Narutó? Nincs meg neked a 2104 esnek az a belsőnézete ami nem lyukas? -
#11861 Asszem ennek diesel személyautó hangja van. -
#11860 a vw transporter 4-nek van olyan igazi dízel hangja, bár a személyautóba kicsit finomítani kell, mert kicsit traktoros. -
#11859 tudna vki wr2- be dízel hangot linkelni vagy küldeni? köszi -
#11858 Ehhh ¢_¢ vezetőbetevés lambókba totál lefárasztott. Ebbe a versenygépbe fektetni kell a drivert már annyira padlón van :D 3 kész a 12-ből. Nem mondok határídőt most már, mert mindent újat kellett csinálnom hogy illeszkedjen. Editcar fejlesztés is időlopó ilyen mennyiségben de sikerült nem konzolosan sínautó és nem is csuszkáló közt találnom valami egyensulyet. Linkelek azért egy lambót kárpótlásul még ha nem is a modelt. Bár ez még belefér a hétvégés igéretembe de már határeset :D
-
#11857 - Norbinak biztosan van legalábbis volt róla szó hogy át kéne convertálni :)
- Olsz pack híreim: minden kocsi kész csak vezetőbácsit kell ültessek mint egy tucatnyit. Fenébeis: egy zsemernyit sem aludtam de hiába: még így is maradt munka basszus 3 utánra. Tesztelnem kellett editcarokat mert újak aztán finomítanom kellett a tapadás-csúszást. Este nyolcig itt úgy sem lesz élet de ha mégis valaki csak erre vérna akkor picit még várni a kell a minőségibb munkára :) -
Bence00111 #11856 nincs valakinek váltóhangja ladához? -
Bence00111 #11855 egy olyan kép ami nem nyomott: -
#11854 Délután 3 körülre kész leszek még ha nem is mind a 12-vel, de marha sok meló mert menettulajdonságokat is modt kellett kifejleszteni. Na: munkára fel :) -
#11853 Egész éjjel azon dolgozom. Meg tegnap is. Hétvége nálam szombaton van. Ma éjjel még dolgozom XDD -
#11852 hétvégeeeee hűű Naruto ha tudnád,hogy mennyire várom a Diablodat -
#11851 Én még a rotyipasszra is tettem kjettőt de nem látszik :D ilyen hegyi rövidítésekbe rejtettem el. ^_^ -
Bence00111 #11850 nekem már van. csináltam