World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki el tudná nekem magyarázni a zmodeler kezelését? Megköszönném!

Szildramor

-_- a textúrázás még hártra van de muszáj néha aludni is

Szildramor
annyira jó lenne ha megcsinálnák utólag ezt a modot nem? fenébe is: úgyis annyi pénzük van költhetnének erre is a németek igazán 😄

Ettõl féltem de azért kössz! szép a Mustang 😊

Szildramor
amire te gondlsz azt max a Synetices fiúk csinálhatták volna meg annó de nem csinálták. Nem volt benne éjszakai pálya így nem is várható el tõlük. Túlnõttûk már rég a WR2 eredeti kereteit 😊

kössz az ötletet de azt már kipróbálta és egy ugratásnál vagy valami ilyesminél elég érdekesen néz ki hogy világít a levegõ meg az is zavar hogy a lámpa fénye azért valamelyest 3D-ben jelenik meg! de azért még egyszer kössz! 😊

Szildramor

65-ös Mustang és naplemente a köbön 😊

Rezs
Mi olyan nehéz ebben?
Olyat láttam ilyen lámpamegoldásnak, hogy egy nagyobb fényerejû/kiterjedésû világítást teszel a kocsi elé (kicsit messzebb), és szembeforgatod a kocsival.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szevaszok! Valaki ne tudja hoy lehet világítást csinálni az autókra olyan értelemben hogy a betonon látszon lámpa fénye? ja és a zmodelert hol lehet letölteni?

Szildramor
Készül az új közlekedés Nürburgring pályához Stew2000 gondozásában 😊 lesz közte Ford K, Seat Ibiza, Ford puma meg ez a Sierra is. Aki gyûjti a kocsikat és érdekli a dolog: Stew lét kocsit megosztott mint rendes AddonCart. Letölthetõek itt >> Borg

Zsolti9014
esetleg valami adat kell hozzá, vagy más megpróbálok keresni, segítek, ha tudok.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
azt megköszönném. 😄

Hajrá Magyarország!

Rezs
Peugeot 205 van épp folyamatban, ha gondolod utána nekilátok az uno-nak.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Willi Betz

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Zsolti9014
Sziasztok!
Egy kéréssel fordulnék hozzátok.

Fiat Uno-t szeretnék a játékhoz.

Amit találtam:

3D Modell

2 db Vice City-s Uno

1 db San Andreasos Uno

Amit szeretnék:

Egy kis Uno, a 999 cm3-as, 45 LE-s, 74 Nm-es motorral, háromajtós, 5 sebességes, a végsebesség valahol 150 körül van.

A Wikipedián felülrõl a 3. képen látható színben.

Jó lenne, ha lehetne hozzá belsõ nézet is, persze ha megoldható.

Esetleg ha ez nem jelent nagy pluszmunkát, akkor a többi Uno is bekerülhetne, ami "csak" a motorbeli változásokat jelenti.

903 cm3 benzin
999 cm3 benzin
1188 cm3 benzin
1301 cm3 benzin
1372 cm3 benzin
1498 cm3 benzin
1372 cm3 (Turbo) benzin
1301 cm3 dízel
1367 cm3 turbódízel
1697 cm3 dízel

És 1.6-os 197 LE, Fiat Uno Novitec Turbo

Az autók mûszaki adatai a már linkelt wikipedián és a
Fiat Uno Klub oldalán (itt a tuning menüben van a Novitec) találhatóak meg.

Ha valaki rászánja magát, azt nagyon szépen köszönöm, tudom, nem kéne kérni, ha én is megtanulnék autókat gyártani, meg miegymás, de azt hiszem, így hogy adtam néhány linket, 3d modellhez, gta-s autóhoz kicsit kompenzáltam kérésem súlyát.
😄

Hajrá Magyarország!

Szildramor

Szildramor

<#worship> köszönet Norbee-nak az eredetinél is jobb villogó megmodellezéséért. Viva Italia 😄

Megkaptam az üzid, holnap küldöm a képeket!
Köszi!

Rezs
akkor most szólnék.
mindenféle nagyfelbontású kép jöhet részletket priviben küldöm

Szildramor
nemtom hogy mit szabad megosztani meg mit nem de az se jó hogy itt pihennek a gépemen. Bedöglik és elúszik az összes....

Rendben <#eljen> Majd ha esteleg képekre van szükséged, szólj, és küldök. <#wink>
Köszönöm<#worship>

Szildramor
Norbee? egy-két convertemet ami jobban sikerült fel lehetne tenni HWRMT-re??

Rezs
Készül a 205. A Skoda pack után folytatom. A baj az, hogy újra kell texturázni.

Sziasztok!

Érdeklõdnék hogy Peugeot 205 ügyben mizu, foglalkozik vele valaki?

Illetve azt szeretném még megkérdezni, hogy több screenshot-on is láttam hogy a játékoson kívüli autók, tehát a "traffic" sem alap autókból áll. Azt hogy lehet megcsinálni? Illetve ha ez egy mód akkor honnan lehet letölteni? Elõre is köszi!

Szildramor

autópályarendõrség 😄

Szildramor
na - kérdésed HOZZÁM amire HELYESEN válaszoltam következõ>> 2008. okt. 14. 20:05 | privát | válasz erre | #9951 << amit itt olvashat minden érdeklõdõ >> köcsögözés elött kattintsá rája csabókám és a csatolást is figyeld meg << részemrõl ennyi: gyerekekkel nem vitatkozom 😛

Norbee sokkal jobb fej mint te !!!!!!!! ennyi õ legalább elvállalta a skodát !!!! és nem mondta h szerezzek 3d modelt honna af....ból szerezzek 3d modelt
nem is hozzád szoltam az ibizával !!!!!!!!!!!!
mé ki vagy te itt?
Szildramor
olvasd vissza köcsögözés elött merrt arról nem én tehetek hogy te azthiszed: egy délután összedob neked valaki egy ibikét mert olyan szépen kérted. Egyszer pofára estél attól még nem kell másokat miatta megsérteni. Az idézet még mindig ott van amit NEKEM írtál. A köcsögöket meg hagyjuk ki: ez nem az az oldal: fogd vissza magad.

haha ...naruto nagyon vicces vagy
nincs szükségem ilyen köcsög embere mint te na csá !!!!!!!!
Szildramor
kérdésed a következõ kiscsillag>>> " mi a német oldal cime ????????? " -> így most mit mondjak? Az ibizádat nem fogja szerintem megcsinálni senki. Szerezz be 3D-s modelt és akkor lehet szó róla. Tudod te mennyi idõ egy ilyen model elkészítése srác???

Szildramor
Legközelebb használda válasz erre gombot azért van. Mi kellett volna?

ird már le lécci
gtasa oldala jött be !!!!!!! onna h szeddjek le wr2höz kocsit?
Szildramor
ird már le lécci
Szildramor
most használtam: leszedtem Opel Zafirát onnan 😛 szal VAN 😄

nincs !
Szildramor
....és az MSN közelebbhozta az embereket 😄

gerge93
de mit importáljakbe, milyen fájltipust?

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Rezs
File > open/import

ChuckyHUN
lõször osdz meg velem az alapot pls😊))
#nexia: nagyon fain!!!

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

gerge93
Wr1- bõl áttettem az opel calibrát wr2- be és azt szeretném tuningolni zmodellerbe és ebbe szeretném a segítségeteket kérni

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Szildramor

közeleg a második kiadás: javított ajtók Norbee-tól, belsõ nézet, új hang, színtuning. És a Skoda pack is beérik a héten 😊

gerge93
Hellosztok lenne egy kérdésem, hogy lehet zmodellerbe betenni autót. Elõre is köszi

Szildramor
van közte sok wr1-es gép meg Snyder bácsi öt csomagja meg Norbee prototipusok és tesztautók és Pedro féle convertek. De nem töltöttem le mindent GAmes revure-ról szóval még nõhet a szám az elkövetkezõ félórában ha a mennyiségre gyúrok rá 😄

683??? de abból egy csomó olyan, amit te csináltál nem?

Szildramor
+ a 90 alap vagy mennyi volt alapból fene se tudja 😊

Szildramor
683 darab 😄